Hirdetés

2023. november 30., csütörtök

Gyorskeresés

(#1) haiduo82

haiduo82
aktív tag

Számomra ez egy teljesen korrekt ajánlatnak tűnik, a formavilág is nagyon klassz.

[ Szerkesztve ]

"Együtt vagyunk senkik"

(#2) Ricardo

Ricardo
félisten

Ez nem hangzik rosszul. Várom a teszteket.

(#3) agressor12

agressor12
senior tag

Erre szívesen lecserélném a 4a-t.
Az 5a úgy is kimaradt,mert nem lehetett sehol kapni,remélem ezt hozzák EU-ba.

(#4) bigmasterg

bigmasterg
addikt

Egyedül a 60hz-en húznám kicsit a számat, de amúgy teljesen korrekt ajánlatnak tűnik.

Eladó Certina DS Podium Big Size

(#5) ghiottone

ghiottone
nagyúr

459 euróért kaphatott volna az újabb szenzorokból és legalább egy 90Hz-es panelt. Az ujjlenyomatolvasó remélem nem lesz annyira nehézkes, mint a 6-nál volt.

"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)

(#6) Sgr_A

Sgr_A
addikt

Volte és az 5g hálózat vajon mükszik e majd itthon?

Android >  i11 product red >  i14 white

(#7) Hopkins95

Hopkins95
addikt

Valaki meg tudná magyarázni, miért került be a kameraluk középre? :F Hisz nem az volt az érv a Pixel 4a sarok szelfikamerájánál, hogy így oldalra kitéve kevésbé zavaró, mert csak egy sarkot takar?

Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

(#8) Linkin1994 válasza Sgr_A (#6) üzenetére

Linkin1994
senior tag

Nem

YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w

(#9) ghiottone válasza Sgr_A (#6) üzenetére

ghiottone
nagyúr

Majd ha pár év múlva felkerülünk erre a térképre.: [link]

(#10) alcsa

alcsa
senior tag

Azt hiszem, ideje lecserelni a Pixel Xl-em :DDD.

azert megis huzom a fogam, mert kisebb a felbontas, plasztik a hatlap, gorilla glass 1el kisebb verzio, etc, remelem amiben fejlodott karpotol majd...

[ Szerkesztve ]

(#11) prolad

prolad
őstag

Nem rossz, de 300 dollár felett illene legalább 90hz-et adni. A dizájn még így olcsósítva is szép.

(#12) elfelejtette válasza ghiottone (#9) üzenetére

elfelejtette
veterán

Nem is értem, mintha direkt nem akarnának sokat eladni... :F :(((
Ez a 450 dolcsi ez ugye nettó ár? Magyar áfával 200-ért se lenne annyira vészes.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro

(#13) ghiottone válasza elfelejtette (#12) üzenetére

ghiottone
nagyúr

459 euró a német store-ban, ez már a német áfás ár. Viszont nálunk, Magyarországon hivatalosan nem lesz, csak maximum alza, ahol 200 fölött lesz és még 1-2 sarki gsm, ami lehet 3-4 hónap alatt eltűnik (mobilkell és társai.). Google store-os garival 200 alatt megállna amúgy. Majd meglátom lesz-e rá igény, hozzak-e be, mert ismerőst már tudok akinek tuti kell.

(#14) Wesiz válasza alcsa (#10) üzenetére

Wesiz
tag

mai napig első telóként volt használva? :D mindenesetre nem semmi hogy még mindig használatban, respekt.
ha nem írod le sose gondoltam volna hogy valamiben is visszalépés lehet a 6a, de tapasztalataim alapján, a pixelsűrűségbeli különbségeket ilyen számoknál már tényleg nem lehet észrevenni, gorilla glassból tényleg illene erősíteni de remélhetőleg nem fogod összetörni :)

durva hogy a google is milyen jól optimalizál, én 4a-t használok sd730g-vel ami a 2020-as megjelenésekor is középkategóriás chipnek számított (ma már inkább alsó-középkategória) és mégis mai napig villámgyors a telefon, semmi okom a cserére.
én megvárom a 7a-t, egész biztos hogy nem váltok másra mert mert ezek az a szériás pixelek brutál jól el lettek találva. villámgyors telefonok zseniális kamerával és hosszú szoftverfrissítéssel, pont amire nekem szükségem van egy telefonban, a megapixelháborút, benchmark teszteket és képfrissítés versenyt meghagyom másoknak 2-3szoros áron

(#15) Wesiz válasza elfelejtette (#12) üzenetére

Wesiz
tag

hardverapron és fb-on pixel csoportban lesz érdemes nézelődj, az alza brutál lehúzósan fogja árulni de aki külföldről hozza be azzal jársz majd a legjobban

(#16) alcsa válasza Wesiz (#14) üzenetére

alcsa
senior tag

Igen, Nexus 5X utan lett ez a telefonom, es ha megveszem a Pixel 6a, majdem, mintha visszalepnek a Nexusra :DDD.
Lehet en is megvarom a 7a-t, addig talan meg csiszolgatjak a Tensort.

(#17) Don't Panic

Don't Panic
senior tag

A kamera szett a Pixel 5a-ból jön és nem a 6-os szériából.

(#18) FireKeeper

FireKeeper
nagyúr

ha az akkuidő rendben lesz és nem fog túlmelegedni, jó vétel lehet.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#19) tomboy0013 válasza FireKeeper (#18) üzenetére

tomboy0013
veterán

Csak nem itthon 2G hálózattal.

(#20) agressor12 válasza tomboy0013 (#19) üzenetére

agressor12
senior tag

Miért lenne 2G?
Tudja a B20-at,így lesz LTE.

(#21) tomboy0013 válasza agressor12 (#20) üzenetére

tomboy0013
veterán

Igaz, VoLTE nem lesz plusz megszakad hívás közben a net. Ami nekem probléma. Pedig szívesen kipróbálnék egy Pixelt. Legutóbb Nexus 5X-em volt tiszta gyártói felülettel. Azt nagyon szerettem. Azóta az első érdekes Pixel a 6-os számomra.

[ Szerkesztve ]

(#22) Wesiz válasza tomboy0013 (#21) üzenetére

Wesiz
tag

nagyon tudom ajánlani. én egy 4a-t használok, mai mércével mérve már kifejezetten gyenge processzorral (sd730g) is teljesen smooth, villámgyors és akadásmentes. kamerája zseni, üzemideje is rendben, bő egy éve használom de továbbra sem tudok belekötni

(#23) #65896960

törölt tag

Örülök a Pixel 6-tal azanos dizájnnak & összességében is jó ajánlatnak tűnik, az ára is rendben van. Egyedül a plasztik hátlap miatt húzom a számat, de valamit vmiért..

(#24) juuzer

juuzer
addikt

Nekem eléggé bejön :)

Csak reméljük, most sikerül optimalizálni végre a Tensor-ra a droidot. :DD

[ Szerkesztve ]

Vamos a la playa.

(#25) Celithrandi válasza Wesiz (#22) üzenetére

Celithrandi
őstag

igen, de a 4a nál az volt a lényeg, hogy a 4-essel megegyező kamera és gyengébb vas. Itt pedig nem azonos a kamera. Igazából nem is értem miért 4a a megjelölése, semmi köze nincs a 4 hez. Mikor megláttam nagyon megörültem, hogy végre egy kicsit kisebb pixel, de amikor megláttam hogy más a kamera és nincs wireless töltés akkor már el is ment a kedvem. Így 2022 ben a wireless töltés egy 180ezres telefonnál már lehetne alap.

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFII 420, Inno3D iCHILL 4080, GSkill DDR5 7600Mhz, Lian Li LANCOOL III

(#26) Celithrandi válasza elfelejtette (#12) üzenetére

Celithrandi
őstag

200ért nem lenne vészes amikor a sima 6 215ért megvehető és lényegesen jobb telefon?

i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFII 420, Inno3D iCHILL 4080, GSkill DDR5 7600Mhz, Lian Li LANCOOL III

(#27) elfelejtette válasza Celithrandi (#26) üzenetére

elfelejtette
veterán

A #25 és #26-ra is válaszolva:
Sajnos tudjuk, hogy ez a tendencia. Ha egy kézzel is használható méretű telefont akarsz, az vagy drágább lesz, mint az azonos hardverrel szerelt előd, vagy azonos áron gyengébb hardvert kapsz (azonos kamerát, de gyengébb procit és nem kapsz telefotó kamerát, vagy azonos procit, de gyengébb kamerát, és kevesebb memóriát).

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro

(#28) Celithrandi válasza elfelejtette (#27) üzenetére

Celithrandi
őstag

sajnos nagyon úgy néz ki, hogy továbbra sincs a piacon olyan telefonon ami nekünk jó lenne, pedig ketten is vagyunk rá, vagy vennék magamnak és asszony megkapná a pixel3-amat vagy vennék neki, de egyikünk se akar 6,5-ös telefont és mindkét esetben gond a wireless töltés hiánya :( A gyengébb kamerát és kevesebb ramot még valahogy le is nyelném. Ami még furcsa nekem, hogy többen is írták hogy kár hogy nem 90hz a kijelző, de nem igazán tudom hova tenni azt, hogy egy telefonnál milyen előnyt jelentene a 90hz.

[ Szerkesztve ]

(#29) Ricardo válasza Celithrandi (#28) üzenetére

Ricardo
félisten

" de nem igazán tudom hova tenni azt, hogy egy telefonnál milyen előnyt jelentene a 90hz."

Simább görgetés, folyamatosabb, röccenésmentesebb képernyőváltások, Goyrsabban frissülnek az infók, tehát a változó tartalmat (főleg a gyors mozgást) simábban jeleníti meg.

[ Szerkesztve ]

(#30) bigmasterg válasza Celithrandi (#28) üzenetére

bigmasterg
addikt

Görgetésnél nagyon szembetűnő.
Meg úgy egyáltalán úgy érződik, mintha gyorsabban reagálna a kézmozdulatokra.

(#31) elfelejtette válasza bigmasterg (#30) üzenetére

elfelejtette
veterán

Milyen kár, hogy görgetés közben nem tudok olvasni... ;) :DDD

(#32) bigmasterg válasza elfelejtette (#31) üzenetére

bigmasterg
addikt

Akkor az e-inkes Kindle lesz a te géped. :DDD

(#33) Celithrandi válasza bigmasterg (#30) üzenetére

Celithrandi
őstag

ahaa, tehát az ég világon semmi értelme :) Alapvetően ha egérrel játszok egy FPS játékot akkor kb ég és föld, na de hogy görgetés :P

(#34) szabi__memo

szabi__memo
nagyúr

Ujjlenyomatolvasó jobbnak tűnik

(#35) badacsony

badacsony
őstag

Unboxing

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D

(#36) szabi__memo válasza ghiottone (#5) üzenetére

szabi__memo
nagyúr

(#37) ghiottone válasza szabi__memo (#36) üzenetére

ghiottone
nagyúr

Úgy legyen. Augusztus elején érkezik egy tesztre majd. Kíváncsi vagyok rendben lesz-e.

(#38) honeker válasza ghiottone (#37) üzenetére

honeker
őstag

Várjuk.....

http://www.youtube.com/results?search_query=honeker%40&o

(#39) honeker válasza honeker (#38) üzenetére

honeker
őstag

Még 1 nap.. :))

(#40) ghiottone válasza honeker (#39) üzenetére

ghiottone
nagyúr

De türelmetlen valaki. :DDD 28 előtt nem szállítják.

(#41) honeker válasza ghiottone (#40) üzenetére

honeker
őstag

:))

(#42) honeker válasza honeker (#41) üzenetére

honeker
őstag

Igeeeen.... [link]

(#43) tomboy0013

tomboy0013
veterán

Azért vicces, hogy az Alzánál a sima Pixel 6 árát közben 255-ről 315 fölé emelték :DDD

(#44) honeker válasza tomboy0013 (#43) üzenetére

honeker
őstag

Nem vicc...euro -forint stabilitása :W

(#45) tomboy0013 válasza honeker (#44) üzenetére

tomboy0013
veterán

De a pro meg olcsóbb lett 30 ezerrel? És most kb azonos áron vannak. Ezt nehéz lenne az euróra fogni.

(#46) honeker válasza tomboy0013 (#45) üzenetére

honeker
őstag

:F

(#47) ghiottone válasza honeker (#46) üzenetére

ghiottone
nagyúr

Na, a tesztkészülék megrendelve. Reméljük rendben lesz. Most legalább egyben adják hozzá a fülest, nem kell bohóckodni az igényléssel, mint októberben.

(#48) honeker válasza ghiottone (#47) üzenetére

honeker
őstag

:C :C

(#49) szabi__memo válasza ghiottone (#47) üzenetére

szabi__memo
nagyúr

:C

(#50) szabi__memo

szabi__memo
nagyúr

Google Pixel 6a review
Most látom, hogy ez nem túl nagy teló. Nekem ez így nem biztos, hogy játszik

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.