Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tovabb fejlesztettem a ps tudasom. Rajottem, h ha tobb kontrollere van az embernek akkor azt / azokat hozzarendeli egy felhasznalohoz. Es alig enged belepni az o joyukkal, pedig enyem mind
-
BOBAKILL
őstag
Hello srácok. Ma lefagyott a ps4em, de újraindítottam. Utána jó volt, de ahogy rámentem a software updatere lefagyott megint. Újraindítottam, játszani is tudtam majd rest mod. Ott villogott egy ideig sárgán aztán kikapcsolt. Ez miért van? Mit tudnék csinálni? Mintha csak frissítéskor fagyna le. FR kellene? A játékok működnek pedig. Köszi előre is.
-
A`rpi
addikt
válasz
tylerddd #118893 üzenetére
"Hello! Az utóbbi hetekben többször WS-37397-9-es hibakódot dob a gép PSN-re történő bejelentkezéskor. Tudom, h ez valami IP ban, de egyrészt mi a sz**ért jön elő és lehet-e vele valamit kezdeni. Ezek az alap dolgok, h router újraindítás meg adapter (mikrohullámú netem van, az adapterből megy a kábel a routuerbe) áramtalanítás nem segített. Youtube-on néztem videókat, de ilyen MAC címeket meg IP állítgatást nincs kedvem csinálni.
"
-
tylerddd
veterán
Hello! Az utóbbi hetekben többször WS-37397-9-es hibakódot dob a gép PSN-re történő bejelentkezéskor. Tudom, h ez valami IP ban, de egyrészt mi a sz**ért jön elő és lehet-e vele valamit kezdeni. Ezek az alap dolgok, h router újraindítás meg adapter (mikrohullámú netem van, az adapterből megy a kábel a routuerbe) áramtalanítás nem segített. Youtube-on néztem videókat, de ilyen MAC címeket meg IP állítgatást nincs kedvem csinálni.
-
sittes79
addikt
válasz
PainKiller13 #118886 üzenetére
Hmm érdekes, nem tudom mi lehet, nekem sikerült igaz én Írországból vettem.
-
bandi0000
nagyúr
akiknek a digitől van a netjük, azoknak gond nélkül megy ? vagy meg szüntették a natolást, vagy ipv4 címet adtak ingyen?
-
agyhalal
aktív tag
Közben felmerült még egy kérdés. Tudom valahogy szabályozni, hogy a 10 éves gyerek ne tudja elindítani a Silent Hill típusú, korhatáros játékokat a sub accountjával, de én igen?
-
half333
őstag
Üdv! Nem tudom hol lehetne feltenni játékkal kapcsolatban kérdést,konkrétan a Little Nightmares DLC-jével kapcsolatban?
-
sittes79
addikt
Hi,
Hátha érdekel valakit PlayStation Plus 15 Month Membership [PSN Download Code - UK account] 30 font prime előfizetéssel, amit azonnal le tudsz mondani a vásárlás után, sőt ha van webkártyád(rendes kártya is jó) és nincs rajta pénz akkor le se tudja vonni, de az előfizetés élesedik
-
N@idia
őstag
válasz
Lackooo84 #118875 üzenetére
Egyetértek veled én is mikor megvettem pörgött a menü gyors volt azóta csak egyre rosszabb valahol megértem őket butítani kell a jobb gépet, hogy akiknek gyengébb van ne érezzék azt a plusz erőt ami a pro gépben van. Ez játékoknál is meg van sajnos a plus erő miatt néhány játék gyengébben is fut, mint a sima gépen.
-
-
Rigormortiis
veterán
Hol lehet beállitani, hogy ne irhasson nekem uzenetet olyan psn-en, aki nincs a baratlistamon?
-
raggg
senior tag
Crashben van aki az első részt platinázta? Agyvérzés kerülget, inspiráló lenne ha tudnék olyan emberről, aki képes rá.
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy mindkét kontrollerem csak fheéren villog, nem kapcsolja be gépet. A gépet bekapcsoltam, de kábelel sem müködik, ugyan úgy csak vollognak. Mi lehet a gond?
-
Xaels
félisten
válasz
Pety1 #118846 üzenetére
Én játszom a legutolsó 2015-össel. Az átvezetők engem iritálnak a sok műmájer keménycsávóval meg a szerelőzseni bukszával akin mindig ugyanaz a ruci van, de se egy olajfolt se semmi. A sztori egy kalap kabát. Az autó felhozatal gyenge és unalmas. A fejlesztések félúton vannak az árkád és a szimulátor között. Az autók viselkedése szerintem rendben van és az állítgatás is hatással van rá egy árkád szintig, az AI egy csaló szar. A város meg unalmas, a rendőrség semmit nem ér. El lehet vele lenni, de ne várj tőle sokat.
-
Essien
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #118869 üzenetére
Szerintem ugord át az olyan hozzászólást ami bántja a kis szemed és nincs kedved segíteni vagy ha nem megy akkor veregesd otthon a fejed a falba hátha helyretesz.
Részemről téma lezárva . Üdv Tibi
-
-
consono
nagyúr
válasz
body007 #118859 üzenetére
A Kerbalra én is várok már egy ideje, de az eredeti kiadást nem jelentették meg EU-ban, az állítólag készülő új, meg még nincs sehol :/ Pedig hiányzik Jeb
Ezt most találtam: "In other news, testing for recent console builds continues. The external testing team, who have been helping us out for a couple of weeks already, continue providing us with valuable feedback. The QA team is very happy with the quality and usefulness of their reports, which are being revised as they come. Improved playability and stability for the console versions has been the focus for the past months and huge progress has been made. We want to deliver the best port we can possibly make, so the testing phase plays a crucial part in achieving that." -
EczkE
veterán
Uj rendszer frissites jott. 4.72.
-
Tudtok ajánlani vmi jó kis építgetős stratégiai játékot? Vagy a Kerbal Space Program-ot honnan tudnám megvenni? Magyar store-on nincs...
-
Sziasztok!
A PS4 slim kezeli USB-ről illetve BD-ről a Dolby Atmos, valamint a Master-HD, True-HD formátumokat?
Köszi
-
válasz
Vadernagyúr #118836 üzenetére
Nem igazán, max ha nagyon nagy fanja vagy a francia forradalomnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
UK accounthoz.
Amazonon Prime tagoknak (trial ingyen igényelhető) 15 hónapos Plus csak 30 font. (kb 11 ezer Ft)
-
saelin
veterán
válasz
White Wolf #118850 üzenetére
Közben kerestem Googleval is a "discoloration" szóra és jó pár téma van róla. Ezekből egyik gép sem küszködik túlmelegedéssel és sokaknál dobozból kivéve is olyan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest