Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103070) jaroslav


jaroslav
aktív tag

Biztos banális a kérdés, a hozzáértőknek, de mégis felteszem.

Ha telepítek egy játékot (lemezeset), akkor nekem van választási opcióm, hogy azt a HDD-ről futtassa, vagy a játék közben a szükséges dolgokat a lemezről a olvassa be, folyamatosan pörgetve az optikai meghajtót, vagy fel lehet telepíteni kvázi az egészet a HDD-re, és a lemezt csak azért kéri, hogy a jogtiszta jogosultságot "ellenőrizze"?

Vagy ez nem egy opcionális dolog.

Ami miatt kérdezem, hogy akartam telepíteni a lemezes "Bloodborne" játékot, és először egyből indulásnál azt írta ki, hogy a lemezt nem tudja olvasni, lehet hogy szennyezett a lemez. Mikor másodszorra próbáltam, már elindult, de a bevezetőnél írta ki ugyanazt, harmadszor, már elindult a játék, és pár perc játék után dobott ki...

Mikor pedig újra kezdtem, mindig újra kellett generálni a karaktert, nem engedte a folytatást, azt írta, hogy nem lehet folytatni, mert nincs meg a telepítés.
Kezdtem attól tartani, hogy az optikai meghajtóval, vagy a lemezzel van gond.

Aztán töröltem a játékot, újra indítottam a gépet, és újra telepítettem a játékot. Ekkor már nem dobott ki, a szennyezett lemez dologgal, de folytatni, vagy betölteni, még mindig nem lehetett, mikor próbaképpen többször újra indítottam a játékot.

Aztán egyszer csak, mikor beléptem a játék menüjében, már felajánlotta, a betöltést is a folytatást is, és a betöltésnél meg voltak a korábban generált karakterek, és folytatta is onnan a játékot, ahol kiléptem korábban.

Erre az egészre, tud valaki racionális magyarázatot adni?

[ Szerkesztve ]

Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.