Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84635) flegga92 válasza soultrapp (#84633) üzenetére


flegga92
senior tag

Pár hónapja újonnan 13-ért szórták ki. Én még ez az akcióval előtte vettem használtan 15-ért, szóval szerintem ki lehet fogni olcsóbbat.

Nekem személy szerint nagyon bejött. Hetente 3-4 órát minimum játszok vele az első 2 hónapban még többet. Jobb lett az új gombkiosztás, de meg kell tanulni. A régiekkel experten játszottam, itt még csak az egyszerűbb számok mennek.

A "single" része nem egy nagy eresztés felőlem akár ki is hagyhatták volna. Viszont online baromi jó, megy PS+ nélkül is. Van két "TV" csatorna amin 0,5-1 óránként változik a műsor, hogy milyen stílusú zenék mennek. Az egyiken sajnos általában indie megy. Ha szeretsz több stílusú zenét akkor a TV csatornákkal el vagy. Rengeteg zene van, csak nem te választod ki, hogy mivel játszol. Itt már nincs az a lehetőség, hogy az új számokat megvedd pénzért. Itt a TV részlegben tudsz venni GH pontokat pénzért, majd ebből lejátszásonként kell "fizetned". De ha a TV-vel játszol és a 10-ből 1-4 leszel kb 150 pont körül kapsz. Így ha alkalmanként szeretnél pár számot lejátszani akkor nem kell fizetni. Vannak Prémium tartalmak amik az új számokat takarja, de ezek is pár héten belül bekerülnek a két ingyenes TV-be. A régebbi számokat amiket nem nagyon szeretnek ilyenkor kikerülnek.

Egy hatalmas nagy hibája van, hogy nem lehet haver ellen/vele tolni online (localban nem tudom, mert nincs 2 gitárom). Random emberrel lehet tolni 1 v 1-ben. De itt azért a virtuális gitárodat fejlesztened kell, mert sajnos sikerélményed nem lesz, de ez is megoldható a játék által adott pontokkal. Én pénzért nem vettem benne semmit, de már majdnem maximumra van fejlesztve.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.