Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84101) Kendek válasza DM-Fan (#84099) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ha két év múlva PS5-re jön, akkor le is húzhatja a rolót a Sony. ;]

<-ƘƘ->

(#84102) DM-Fan válasza Kendek (#84101) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Jó, legyen három! Szerintem kár magunkat abba a hitbe ringatni, hogy ugyanolyan lifespan-je lesz a PS4-nek, mint amilyen a PS3-nak volt, mert az extrém hosszú volt, szerintem túlzottan is. Idén 3 éves a PS4, még maximum ugyanennyit adok neki - amit már az is előrejelez, hogy megindult a mozgás körülötte a Neo révén. Ha tényleg beköszönt a VR korszak, akkor meg pláne nem odázható el sokáig a generációváltás. Szerintem a Sony is csak azért nem lépi meg most és bohóckodik majd a Neo-val, mert erősen népharag lenne a dologból. Pedig nem kell csodálkozni azon, hogy rövidül a konzolgenerációk élettartama, ez valahol természetes dolog. Más kérdés, hogy a szoftverfejlesztők is nagyban hozzájárulnak ehhez, mert látható az Uncharted 4 kapcsán, hogy mit ki lehet hozni ezen vasból is, bár hozzáteszem, hogy már ugye bennem is felmerült az igény - ahogy az előbb írtam is -, hogy 60 FPS-ben tolhassam az ilyen részletezettségű címeket is. Márpedig ehhez még a jelenlegi generáció is kevés, pedig már a PS3-at is azzal promózták anno, hogy 1080p60FPS-sel futtat majd mindent. Ha belegondolsz, ez 2006-ban volt és még most, 2016-ban sem tudják ezt a konzolok maradéktalanul, sőt.

Szóval én nem bohóckodnék ilyen Neo-kkal a Sony helyében: már most bejelenteném az E3-on, hogy jövőre jön a PS5, brutális - a VR-hez is elegendő - hardverrel, ami maximálisan kompatibilis lesz visszafelé a PS4-gyel, esetleg csinálnék beszámítási lehetőséget a PS4 tulajok részére, akik lecserélnék a konzolt. A PS4-re való fejlesztést pedig párhuzamosan nyomnám még vagy 3 évig az új gépre történő fejlesztéssel, ahogy azt a Neo-val kapcsolatban is pletykálják. Így meglenne a PS4-nél is a 6 éves életciklus, de közben meg párhuzamosan bevezetésre kerülne az új generáció. Ezzel a konkurenciát is be lehet előzni (nem mintha most nem lenne lemaradva a MS, mint a borravaló) és a jelenlegi felhasználókat is meg lehet tartani. A PS3 már úgyis lefutott, de az is megvolt kvázi 2-3 évig práhuzamosan a PS4-gyel. Most meg a PS4 lenne meg 2-3 évig párhuzamosan a PS5-tel. Ezeket az átfedéseket lehetne tartani és akkor nem éreznék úgy az emberek, hogy 2 évre vettek konzolt. Szerintem. :U

Mondjuk engem akkor is hülyéztek itt a topicban, mikor 2010 derekán elkezdtem mondani, hogy én legkésőbb az akkori dátumhoz képest egy-két éven belül megcsinálnám a generációváltást, mert nagyon elhúzódik a PS3 élettartama. Olyanokat kaptam, hogy ne beszéljek már hülyeséget, egy konzolnak 10 évig ki kell tartani, majd 2016-2017. körül bőven jó lesz a PS4. Sosem értettem ezt a szemléletet, szerintem a Sony így is túl sokáig várt a generációváltással, ennek a levét isszuk most, hogy máris felmerült a következő generáció gondolata. Szóval szerintem kicsit késve jött még így is a PS4, annak ellenére, hogy ott is simán igazam lett, hogy küszöbön az új konzol.

Én is simán elvárom, hogy ilyen szoftverárak mellett bizony a maximumot kapjam grafikát tekintve is - még ha soha nem is lesz olyan szinten a dolog, mintha a PC-verziót venném. Ezt pedig máshogy nem lehet tartani, csak úgy, ha szűkebbre vesszük a konzolok lefutási idejét. Ha belegondolunk, még 3-4 éves életciklusokat figyelembe véve is jól járnánk, ha a konzolok jelenlegi ára megmarad - és persze lenne visszafelé kompatibilitás. A probléma, hogy ez utóbbira látok kevés esélyt, mivel nagyon virágkorukat kezdik élni a remaster-címek - sajnos kezdenek ráálnni a fejlesztők. De összességével még 3-4 évekénti konzolcserével is olcsóbb a hardvert fenntartani, mintha PC-n játszana az ember.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#84103) krx21 válasza DM-Fan (#84102) üzenetére


krx21
nagyúr

Én abban reménykedem, hogy októberben a NEO-val 60fps-el tolhatom az UC4-et és a GTA V-öt... :))

Tégla80: Ha ez mánia, akkor vállalom... :K

[ Szerkesztve ]

(#84104) Tegla80 válasza krx21 (#84103) üzenetére


Tegla80
addikt

Rajtad En mar nem csodalkozom......ha nem irod le akkor is tudom,h 60fps manias vagy. :DDD

Sony® & PlayStation®

(#84105) DM-Fan válasza Tegla80 (#84104) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Látva, hogy fest a Doom a maga 60 FPS-ével, én is vállalnám ezt a mániát. :K

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#84106) Kendek válasza DM-Fan (#84102) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Egy ilyen törpe konzolba nem tudnak annyi mindent belezsúfolni, hogy elérje egy igazi gamer asztali számítógép teljesítményét. Azért mert kicsi a hely hozzá, és azért mert a konzol árát nem emelhetik meg a triplájára. Kb. azt a teljesítményt tudják jelenleg érdemben kihozni belőle mint ami a PS4 új verziója lesz. Ahhoz képest egy éven belül nem fognak tudni se technikailag se üzletileg szállítani egy inkompatibilis PS5-öt. Ha azt terveznék, akkor arról pletykálnánk már. Egy feles generációváltás lesz, ami annyit is jelent, hogy félúton vagyunk hozzá képest a következőig. :)

<-ƘƘ->

(#84107) kovsol válasza Nayrobi (#84088) üzenetére


kovsol
titán

Azt nem tudja valaki, hogy ezt dlc ként tölti le, vagy az a profilhoz rendeli hozzá?
Ugye csak magyar profilomba tudnám aktiválni, de én az amcsival szoktam játszani.

May the Force be with you!

(#84108) Wlac válasza kovsol (#84107) üzenetére


Wlac
Ármester

Szerintem profilhoz, nem rémlik, hogy bármit is letöltött volna.

“The wha-"

(#84109) krx21 válasza Kendek (#84106) üzenetére


krx21
nagyúr

Én nagyon drukkolok a NEO-nak! Főleg akkor ha ezt ügyesen használják a programozók.
Az én perverz reményem az, hogy a kompatibilitás miatt nem nagyon szállhatnak el és a régi gépen a kötelező 30fps az új gépen erőből 60fps lesz... :)) És akinek ez nem kell, hát az nem veszi meg. Én biztos az 1.nap beruháztok rá... A 4K-t pedig remélem csak max. a ps5-nél erőltetik... Ahhoz a Neo is gyenge..

[ Szerkesztve ]

(#84110) csizo13


csizo13
tag

UC4
külalak: 95%
történet: 80%
játékélmény: 70%
eredetiség: 60%
multiplayer: 10%

(#84111) koncsik válasza csizo13 (#84110) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Aha! Lebuktál, te dolgozol a Washington Post-nál! :DDD
(csak vicc)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#84112) hulkobb


hulkobb
tag

Vicc ez a Division! Év csalódása nálam. 10/9 alkalommal még játszani se tudok mert inditásnal azt irja,hogy a szerverek nem elérhetők,ha meg játszom full kifagy,vagy egyszeruen beleakadok valami tereptárgyba,meg mi az már h behalsz és ujraeledesnel full bedob enemy kozé és még sorolhatnám. :(((

(#84113) marilllyo válasza front3r (#84091) üzenetére


marilllyo
veterán

Félreértettél. A 4 pontos review oldala kért tőlem e-mail-t.

(#84112) hulkobb: 6 napunk van benne. Nálunk nincs gond. Élőfordult...de nem többször mint a többi játékban.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#84114) hulkobb válasza marilllyo (#84113) üzenetére


hulkobb
tag

nálam kuka az egész

(#84115) front3r válasza hulkobb (#84112) üzenetére


front3r
őstag

Én meg sem vettem, mert minek? Annyira középszerű játék, hogy nem igaz. A bétában majdnem elaludtam...

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#84116) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

doom crush easter egg az mekkora

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#84117) donceleger8


donceleger8
őstag

Sziasztok.

Ez az Events mire jó? Nézegettem de nem jöttem rá. Tudok én is csinálni azt láttam, meg tudom adni a felhasználók számát. Miben más ez mint amikor mondjuk játékon belül indítunk haverral online játékot?
Mondjuk fifa 15 esetében csinálok egy eventet pl 8 fővel, akkor ez azt jelenti hogy 8-an ugyanabban a bajnokságban játszunk majd? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Persze magyarul sem találtam erről leírást sehol sem.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#84118) icecave


icecave
nagyúr

Sziasztok!

Elsősorban azoktól kérdezném, akik (ha vannak olyanok) Cuh-1100-as szériáról váltottak CUH-1216-ra.
Mennyit javult a hűtés hangereje, javult egyáltalá? Halkabb lett? Esetleg csak annyi a különbség, hogy ugyanúgy süvítő lombfújó a 12XX-es széria is, maximum kicsit később kezdi el a "felszállást"?

Nekem volt 1100-as széria, azt pont azért adtam el, mert egyszerűen nem tudtam elviselni a hangját, olyan hangos volt. Fél óra driveclub, és már épp csak felszállási engedélyre várt... Igaz, közel volt hozzám, monitoromon játszottam, de a másik szobában, nyitott ajtónál az asszonyt zavarta a TV-zésben, szóval tényleg volt hangja rendesen.

Olvastam itt a topikban is, megoszlanak a vélemények, van aki szerint ugyanolyan hangos, mások szerint meg sokkal halkabb. Youtube videók is megosztóak. Tanácstalan vagyok. Vennék újra PS4-et, de ha nem javult a helyzet, kénytelen leszek One-t venni, pedig előbbi felé húz a szívem és az exkluzív címek, amikkel jobban játszani szeretnék.

(#84119) gyuribácsi88 válasza icecave (#84118) üzenetére

Ugyan olyan hangos, vegyél One-t :K

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#84120) icecave válasza gyuribácsi88 (#84119) üzenetére


icecave
nagyúr

Komoly?

Pl. pusztán erre a videóra alapozva totál megnyugodnék: [link] :D

Viszont akkor nem ez az általános, fenébe.

(#84121) boost


boost
addikt

Az új halkabb volt, egészen az UC4ig. UC4-el ismét olyan, mint ha egy helikopter szeretne felszállni.

(Saját vélemény)

[ Szerkesztve ]

(#84122) pzstm válasza boost (#84121) üzenetére


pzstm
titán

uhh...ez most kicsit elszomorító....nah majd a Ps4 Neo-t megvárom akkor :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#84123) Wlac válasza boost (#84121) üzenetére


Wlac
Ármester

Szerintem nem hangosabb az UC4-gyel, mint más játékkal.

“The wha-"

(#84124) Tegla80 válasza gyuribácsi88 (#84119) üzenetére


Tegla80
addikt

Nah ezert csipem a burad. :D

Sony® & PlayStation®

(#84125) Def26 válasza boost (#84121) üzenetére


Def26
félisten

icecave:

Nekem soha nem tűnt hangosabbnak a ps4 mint az xbox one. De egy ps4 tulaj meghülyülne az akadozó xbox one dashboardtól az kurva élet. :D Úgyhogy jól gondold meg mit veszel. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#84126) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

A Mad Maxről mi a véleményetek? Játszott vele valaki?

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#84127) vonSux válasza Adam_Shepard (#84126) üzenetére


vonSux
őstag

Én pl nagyon szerettem a hangulatát, de mint bármi mással ezzel is csak úgy van, hogy ez sem tetszik mindenkinek. Keress vissza a topikban, írtunk páran róla régebben.

(#84128) Tegla80 válasza Def26 (#84125) üzenetére


Tegla80
addikt

Jááááj,de szeretem az oszinte embereket. :C , :R
Most bontanek neked is egy sort ha itt lennel.(mint magamnak :D )

Sony® & PlayStation®

(#84129) pzstm válasza Def26 (#84125) üzenetére


pzstm
titán

hozzá kell tenni, hogy Te elejétől "különleges" bánásmódban részesültél :DDD (amúgy november update óta tényleg nem értem ezt.......havonta néhol összefutok olyan váltással amitől megakad...igen....de tragédiának nem élem meg...)

no de be is fejezem mert nem fogtok segíteni nekem majd PS4-et választani :DDD

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#84130) DM-Fan válasza icecave (#84120) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Jézus isten! :Y

Sose hittem volna, hogy az első széria ilyen hangos volt. Nekem CUH-1216A modellem van (Nathan Drake Collection Bundle-ben vettem tavaly ősszel) és szinte teljesen néma. Ami jobban dolgoztatja, az az Uncharted 4, meg a Doom (meg talán korábban egyszer hallottam, hogy magasabb fokozatba váltott, az Uncharted 3 egyik durva harcjelenetében, ahol volt már vagy 20 katona egy hatalmas map-en), de az sem vészes, simán csak duruzsol magában. Engem baromira zavar, ha valaminek nagy az üzemzaja, a TV-met leszámítva minden eszközöm passzív (a 65"-os Pana plazma sajna nem megy el ventik nélkül, de szerencsére azok teljesen hangtalanok, meg ennyit el is nézek neki), de normál játékhangerő mellett nem észlelek semmit a PS4 zajából még a legdurvább Uncharted 4 vagy Doom jelenet alatt sem. Nyilván, ha lenémítanám a játékot, olyankor hallanám, de az ugye nem igazán reális dolog.

Szóval szerintem megnyugodhatsz, a videón látottak kb. reálisak lehetnek, bár nekem még ennyi hangja sincs a CUH-1216A-nak, de ugye ezt nehéz így megítélni, ki tudja hogyan volt elhelyezve a mikrofon, milyen a kivezérlési szint, stb. De a videón látható első modellt úgy b*sztam volna ki az ablakon, mint azt a bizonyos macskát.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#84131) krx21 válasza icecave (#84118) üzenetére


krx21
nagyúr

Én pont így tettem. De nekem az 1100 sem volt túl hangos. Alap hogy jól kell elhelyezni...

(#84132) Def26 válasza Tegla80 (#84128) üzenetére


Def26
félisten

Legalább olyan buta érv mint hogy melyik hangosabb. :D Egy modern lakásban nem mondanám hangosnak egy ventilátor zaját. De valszeg erre is igaz, hogy olyan emberek hőzöngenek ez ellen akiknek a szomszédjában ott flexel vasárnap reggel a paraszt (vagy a budapesti akinek meg csörög a villamos, de azért hangos egy szaros venti). :D

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#84133) Amadako


Amadako
tag

nekem az 1200 as széria van és játék közeben körülbelül hangtalan,de egy kicsit hangosabb lesz ha játék közben kilépek a menübe...

de lehet csak azért tűnik hangosabbnak mert akkor nem hallom a játék hangját :DDD

[ Szerkesztve ]

(#84134) icecave válasza krx21 (#84131) üzenetére


icecave
nagyúr

Nekem így volt elhelyezve, rajta volt egy laptophűtőn... Amikor játszottam, még jobban elhúztam a faltól, hogy minél nagyobb tere legyen: [link] Igaz, nyáron a lakásban sem volt épp hűvös, de az a hang egyszerűen katasztrófa volt. Mondom, szívem szerint PS4-et vennék újra, de nem "merek": Esetleg pesten nem hallgathatnám valakiét akinek 1200-as szériás van? Megköszönném.

Def26: Falusi gyerek vagyok, de már pesten élek életvitel szerűen. A gond abból fakad,hogy este van időm játszani, amikor asszony tv-zne, vagy pihenne. Ettől a szaros ventitől meg nem tudott. Lekopogom jó környék, de itt is vannak zajok, amikről te beszélsz. Este viszont csend van (falun is vasárnap reggel indul a Stihl meg a szalagfűrász, nem este :D).

(#84135) pzstm


pzstm
titán

The PlayStation 4 power and eject buttons are still confusing people, three years later

ezt bárki tapasztalta már? :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#84136) Kendek válasza pzstm (#84135) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

? A gombokra rá van rajzolva, hogy mi a funkciójuk. Egyszer leolvasod őket és megjegyzed, hogy melyik melyik. Én őszintén szólva első bekapcsolás óta nem nyomtam meg a bekapcs gombot rajta, és már vagy fél éve lemezt sem adattam ki vele (de még így is tudom, hogy melyik mire jó).
De azért kíváncsi lennék, hogy hogy boldogul valaki a különböző játékok irányításával ha még ilyen egyszerű dologban is megzavarodik. :DDD

<-ƘƘ->

(#84137) DM-Fan válasza pzstm (#84135) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hát, az igazat megvallva, még sem használtam sosem ezeket a gombokat. Bekapcsolni én is a kontrollerrel kapcsolom be a gépet, kikapcsolni is menüből szoktam, illetve a lemezt is menüponttal dobatom ki. Szóval ja, szerintem is totál fölöslegesek rá a gombok, én a következő szériára nem is raknék. Fölösleges rá, ahogy a high-end erősítőre sem kell semmi, csak power switch és volume knob. ;)

Kendek: szerintem semmi köze a játékokban való boldogulásnak az egységen levő gombokhoz. Nekem a földön áll a PS4, nincs is nagyon szem előtt. Hetente leportalanítom, de sose szoktam nézegetni a gombjait, magam sem tudom, hogy a kettő közül melyik melyik, de nem is érdekel, mivel sose használom. Megnézni meg külön macera, be kéne bújnom hozzá a zugba. Szóval szerintem nem véletlen, hogy trendszerű, amiről a fickó ír a linkelt cikkben.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#84138) Prof01 válasza icecave (#84118) üzenetére


Prof01
veterán

Hang alapján választasz konzolt? Az igen!
OMG. :DDD :C

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#84139) Kendek válasza DM-Fan (#84137) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Arra gondoltam, hogy előbb megjegyzem a power gomb ikonját, helyét és funkcióját mint azt, hogy mondjuk a háromszög gomb a kontrolleren melyik játékban milyen funkciót tölt be. Ha párhuzamosan játszom mondjuk FPS-ekkel, akkor néha belekeveredek, hogy mivel mit is csinálok, mert az a kiosztás nem egységes. De a lemez kiadására szolgáló gomb funkciója nem változik meg sosem.
Egyébként valami bekapcs gomb félének kell lennie rajta mindenféleképpen, hiszen amíg nem kapcsolod be, addig nem is tudod összepárosítani a kontrollerrel.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#84140) DM-Fan válasza Kendek (#84139) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

A kontrolleren levő síkidomos gombokat (amiből ráadásul négy is van) is csak azért jegyzed meg, mert számtalanszor használod. Ha valamit nem használsz, nem jegyzed meg.

Amúgy nem feltétlen kéne rá bekapcsológomb. A médialejátszómon (Popcorn Hour A-210) sincs egyetlen gomb sem: mikor bedugod, automatikusan elindul (ez azért is feature, mert egy esetleges áramszünet után is automatikusan elindul, hogy az esetlegesen beállított torrent-kliens ott tudja folytatni a letöltést, ahol abbahagyta, vagy hogy továbbra is elérd távolról), aztán távirányítóval kikapcsolod standby-ra, majd onnantól kezdve úgy vezérled a távirányítóval, ahogy akarod, kikapcsolod/bekapcsolod, whatever. A PS is simán tudna így működni és nem is lenne rossz, mivel egy otthon nem lét közbeni áramszünet után magától is kikapcsolna, ha a power-save be van állítva.

Én amolyan Popcorn, vagy Apple módra csinálnék neki egy egyetlen, anodizált alumínium darabból kifaragott unibody házat egyetlen apró, szolid power-led-del, oszt jónapot. Persze, tudom, az költségnövelő lenne, de kit érdekel?! Legalább lenne alternatívám, hogy olyat válasszak!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#84141) icecave válasza Prof01 (#84138) üzenetére


icecave
nagyúr

Nem az alapján választottam először. Viszont az, hogy engem, sőt másokat is zavar az, hogy én játszom, az már több, mint necces volt. Ezért adtam el és várok egy újabb szériára. Ha most a 1216-os már okés, azt fogok venni. Ennyi. Nem kell itt OMG-ozni, egyszerűen csak tekintettel vagyok a számomra fontos emberekre.Hidd el, nagyon sajnálom, hogy ilyen volt a PS4, amit vettem. Az asszony sem csapatja 150-es hangerőn a jóbarátokat, mert tudja, hogy zavarna. Ha mégis ezt tenné, kib*sznám a p*csába. Már a tv-t, nem az asszonyt. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#84142) Tegla80


Tegla80
addikt

Most ne mar,h csak En hasznalom a hdmi vezerlest a ps inditasan(kikapcsolasan) at arra a sok mindenre amit nyujt.(teljes erteku joy a jatek inditasaig,szoval...). Jatekon belul mar nem muxik a tv tav(ami Sony W8b amugy,de lehet barmely gyarto ami tudja a hdmi vezerlest),de azon kivul mindenre jo es eleg ugy,h a joy-t(ami fixen a kabelen log) vagy magat a gepet nem is erintem. (egesz a lemez csereig,amit nem hasznalok,mert digit parti vok...szoval szinte soha e celbol.)
:D

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#84143) perge666 válasza icecave (#84141) üzenetére


perge666
veterán

Mi tavaly egyszerre vettük meg a konzoljainkat május közepe felé, jól rémlik ugye??
Énis hangosnak tartottam nagyon, de vagy megszoktam vagy lehalkult, nem tudom de már nem igazán zavar!

Mostanság csak GTA V-el játszok, és csak néha szokott kicsit felpörögni a venti.
Tegnap meg ma jóformán egész nap játszottam, asszony pihent mellettem, és mikor felpörgött kérdeztem hogy nem zavarja a venti, mondta hogy egyáltalán nem.

Lehet hogy nyáron a 40 fokba megint hangos lesz, de inkább ordítson mint megfőjön.

De amúgy a Far Cry4-el sokkal hangosabb a gép, de azt a játékot alapból nem csípem!

[ Szerkesztve ]

(#84144) DM-Fan válasza Tegla80 (#84142) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Most mondjam azt, hogy én az összes eszközömhöz egy távirányítót használok (Logitech Harmony 600)? Egy 10 eFt-os eszközről beszélünk, ami PC-ről programozható és az összes létező eszköz távirányítójelét ismeri (gyártó és típus szerint adhatók meg az eszközök a konfigurálásnál), de ha mégse ismerné, mert mondjuk egy dél-vietnámi dzsungelben készült szar lenne az eszközöd, akkor meg a távirányító seggén levő szenzoron keresztül az eszközöd eredeti távirányítóját ráirányítva megtanítható neki az eredeti távirényító összes gombjának jele (de erre még nem volt szükség: kíváncsiságból megnéztem - a 25 évvel ezelőtti gyártású VHS-magnónk távverzérlőjét is ismeri, ahogy a 2015-ig kiadott összes eszköz jelét is).

Nem is ismerem az eszközeim (TV, erősítő, BD-lejászó, médialejátszó, stb.) eredeti távirányítóit, mert el vannak pakolva befóliázva a szekrény mélyére. Activity-ket lehet programozni, így ha mondjuk PS4-en szeretnék játszani, akkor egyetlen dedikált gombot nyomok meg, mire a távirányító láncutasítást ad: előbb bekapcsolja a TV-t, azt HDMI1-re rakja, majd bekapcsolja az erősítőt, azt a PS4 HDMI-bemenetére állítja, majd HDMI-vezérlőjellel bekapcsolja a PS4-et és nekem már csak a kontrollert kell kézbe vennem. Ennyi. Röviden. Power OFF-ra mindent kikapcsol.

Get Moded!

(#84145) james001


james001
veterán

WOW na ez screenshot :Y
Még1

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#84146) DM-Fan válasza james001 (#84145) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Látom, tényleg végigtoltad. :D

Mondjuk nekem ott (is) leesett az állam a realisztikusságtól.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#84147) james001 válasza DM-Fan (#84146) üzenetére


james001
veterán

Nem saját képek,én nem tudok ilyen szép screenshot-ot lőni :DDD
De majd mindenképp csinálok még párat én is,kellenek a hátterek PC-re :P

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#84148) Def26 válasza james001 (#84145) üzenetére


Def26
félisten

Mintha igazi lenne. :)

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#84149) kevepapa válasza james001 (#84145) üzenetére


kevepapa
aktív tag

Jézus ereje, ez in-game screenshot? Uc4?

[ Szerkesztve ]

(#84150) Tegla80 válasza DM-Fan (#84144) üzenetére


Tegla80
addikt

Az ugy durva lehet. :K
De akkor sem ertem,h miert van ilyen sok "hulye",aki a gepet babralja.....(mert minek is,ha a lemezt eleg csak "talcarol" elvenni vagy oda helyezni annak aki hasznal lemezt.....)

Sony® & PlayStation®

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.