Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80601) Wlac válasza Pöttön (#80597) üzenetére


Wlac
Ármester

A konzoloknál erősen befolyásolja a vásárlást az exkluzív címek listája. A Microsoftnak a Halo-n kívül nem nagyon van címe, a Nintendo pedig teljesen más jellegű cuccokban utazik, mint a Sony. Akármit is lép meg a Sony, ha az nem tetszik a játékosoknak, akkor vagy puffognak tovább, és maradnak a platformon, vagy PC-re váltanak. Az egész "fotelből kontrollerrel kényelmes" mantra már rég idejétmúlt, mivel a PC-n is meg lehet ugyanezt csinálni. Kötve hiszem tehát, hogy aki eddig a The Last of Us-ban vagy a Killzone-ban élte ki magát, az átmenne Mario-zni, akkor már inkább választja a PC-t.

Én azért váltottam konzolra, mert elegem lett a PC-s szenvedésből. Ez nálam abban merült ki, hogy szerettem volna a játékokat minél szebb képi világgal játszani, de nem volt meg a hardver alájuk, költeni meg nem akartam a gépre, így szórakozhattam a futtatás- és a képi világ minősége közötti egyensúlyozással. Konzolon nincs ezzel gond, ha látom is, hogy egy játék néhol nem olyan szép, mint bizonyára PC-n, magasról teszek rá, mivel nincs beleszólásom a dologba, és ez megnyugtat. Hülye dolognak hangozhat, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel.

Minden platformnak megvan a maga előnye és hátránya, attól függ, hogy ki mit tart fontosnak. Ha ki is jön egy erősebb PS4, addig nem fog érdekelni, amíg megkapok minden címet, ami érdekel, és azok úgy fognak futni, ahogy most teszek. Ha viszont meglépik azt, amire sokan számítunk, akkor... valószínűleg elküldöm a Sony-t az anyjába, majd kifizetem az extra hardverért a pénzt, és játszok tovább. Már csak azért is, mert nagyon érdekel a VR, bár azért várok egy-két komolyabb címre.

Egyébként az lenne a korrekt a Sony-tól, ha az erősebb hardver csak a VR-t érintené, plusz a 4K-s filmlejátszást. Magyarul az új játékok ugyanúgy futnának mind a két gépen, azonban a VR címeket a PS4K vinné normálisan, stabilan annyi FPS-sel és olyan felbontással, ahogyan azt kell, és akkor nem Minecraft szintű grafikával szórakoznánk, hanem tényleg jól nézne ki minden. Így mindenki jól járna, vagy legalábbis senki sem rosszul.

gyuribácsi: nem a Black Flag? ;]

[ Szerkesztve ]

“The wha-"

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.