Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#249442) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Meglett végre NBA2K20-ban a Pro 2 level. Ez volt a kis kitűzött célom. Ez nem egy nagy valami, de nehezen lett meg. Ugyan olyanok az emberek ebben a játékban is, mint minden másban, ha egyedül vagy. 5-ből ha van egy jó meccs. És 5-ből 2x biztos kilépnek a csapatodból (ilyenkor AI veszi át a helyüket). Volt olyan ma, hogy 25 pontról kaptunk ki.. Katasztrófa. Sokszor meg egyedül is fejeztem be a meccseket.
Azt hittem, ezzel tényleg az játszik, aki kosárlabdázni akar. De önzőek a legtöbben. Mindent eldobnak, aztán trollkodnak... :( A multit el is engedem szerintem.
Egyébként tök vagány, hogy aki eléri a Legend repu-t, az ingyen kapja a 2K21-et. Plusz addigra már minden cucca kb egyedi tervezésű lehet a játékban. És kap egy sajást 2KTV epizódoz is.
5-en biztos jó lehet játszani csapatban ezzel is. Mert a legjobb sportjáték amivel valaha játszottam, de az emberek nem hazudtolják meg magukat itt sem sajnos.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.