Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#248301) VTom válasza saelin (#248292) üzenetére


VTom
veterán

Milyen stílusú játék ez a Nioh egyébként? Nekem soulslike-nak tűnik, de valahol azt olvastam, hogy lopakodva is lehet nyomi.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#248302) ImACeltic válasza Rigormortiis (#248293) üzenetére


ImACeltic
őstag

Nekem túl árkádos. Leszedtem a demo-t amiben 3 versenyen lehet menni 3 különböző autóval, de igazából egyik irányítása sem jött be. Túl érzékenyek, mintha habszivacsból lennének, a NASCAR autó meg kanyarban nagyon könnyen dobja a farát.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#248303) Bad Pritt válasza VTom (#248301) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szerintem kevered a Sekiro-val, abban van lopakodás. Ebben max hátba tudod szúrni a figyelmetleneket.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#248304) S e t h válasza VTom (#248301) üzenetére


S e t h
nagyúr

"Nekem soulslike-nak tűnik"
:K

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#248305) cyberkind válasza VTom (#248301) üzenetére


cyberkind
félisten

Maximálisan soulslike, kb annyiban másabb mint egy DS, hogy ez totál lineáris, és itt pályák vannak, nem egyszerű játék.

Paranormal Cocktivity

(#248306) Szabi® válasza VTom (#248301) üzenetére


Szabi®
addikt

Nekem az első része nehéz volt,tényleg az a kategória amivel meg kell tanulni játszani.Ha a Bloodborne-al játszottál,attól is nehezebb.(kivéve az Old Hunters dlc fő bossját)

(#248307) saelin válasza VTom (#248301) üzenetére


saelin
veterán

Halál egyszerűen? Dark Souls + Diablo = Nioh. Ebben a játékban sokkal jobban a looton van a hangsúly, mint a stílus többi szereplőjének, mert gyakorlatilag ömlik a loot, craft-olsz, gyűjtöd a kovácsoláshoz szükséges anyagokat stb. Arról nem is beszélve, hogy nagyon mély harcrendszere van. 3 stance között tudsz váltogatni low, mid, high és mindegyikhez külön támadási animációk (kombók) tartoznak, sőt, még testre is lehet szabni hogy melyiket akarod használni a buildedben. Ezt még jobban megspékeli az, hogy a 9 közelharci és 3 távolsági fegyver van a játékban. Twitteren írták is, hogy a jövőbeli DLC-vel majd jön egy vagy több új fegyver is, de jelenleg nem tudják mi, mert eléggé úgy érzik hogy kimaxolták a dolgot. Ilyen kategóriák vannak: Sword, Dual Sword, Spear, Axe és Hammer, Kusarigama (láncos kasza), Odachi (bazi nagy kard/katana), Tonfa, Hatchet (duó fejsze), Switchglaive (kétkezes kasza, ami Bloodborne-osan át tud alakulni más formába). Meg még a 3 távolsági: Bow, Rifle, Hand Cannon.
Ezen kívül van még mágia (Onmyo) és Ninjutsu skill tree is, ahol eléggé hasznos dolgok vannak még azoknak is, akik nem ezen két irányba specializálódnak. Pl protection, steel, elemental resistance talizmánok.

Gyönyörű a felhozatal és még ezt bővíteni akarják... Oké. Nekem az első is iszonyatosan tetszett, de a folytatás bőven felé lépett. Egy dolgot viszont le kell hogy írjak: A kezdeti halálok ne riasszanak el senkit! Idővel megtanulja az ember a játék logikáját, az ellenfelek mozdulatait és kevesebbszer fog meghalni. Pont tegnap mentem vissza egy 50-60 szinttel alattam lévő küldetésbe és lehet akkorát csaptam mint egy ház, de az ellenfelek is szép mennyiségű hp-t letudtak csapni. Picit meg is lepődtem, hogy mekkorát baxnak. :DDD
A lényeg hogy a halál a játék része. Trial and error alapján szépen lássan beletanul az ember. Kapkodni, sietni, greedy-nek lenni sosem kifizetődő.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#248308) S e t h


S e t h
nagyúr

A kommentek egy része miatt azok nem idézhetőek.
Talán ők voltak akik több alkalommal is kielemezték a LOU2-őt, jól láthatóan pár embernél ez kiverte a biztosítékot.
Nem mondom hogy a kommentek spoileresek, bár a szitokáradat utalhat rá, hogy mi nem tetszett pár embernek, szóval saját felelősségre, főleg azoknak akik követik a Lou történéseket.
Engem nem lepett meg, annak ellenére sem, hogy kizártam mindent ami lou.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#248309) Woodslave válasza saelin (#248307) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Mondjuk nekem pont ez nem jött be benne. Mármint a mérhetetlen loot. Igaz ez a része a kováccsal együtt simán figyelmen kívül hagyható szóval inkább ez pozitív is lehetne mert extra. Fene tudja. Én a dseket is egy karddal nyomtam végig általában egy builddel nekem ezek bonyolultak :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#248310) Batyops


Batyops
aktív tag

Húú srácok tegnap végeztem a Doom eternalal. Szerintem ha lesz folytatás azt már nem fogom megvenni. Nekem ez már nem jön be. Volt olyan rész aminek vagy 20X ugrottam neki.
Most a Plague tale innocence-el szemezgetek most nagyon jó árban van még a Last of us 2 előtt lehet végigjátszom , csak még a Horizon zero dawn kieget végig kellene játszanom már elkezdtem egy ideje csak a Doom miatt félbehagytam.

(#248311) FunPro válasza Woodslave (#248309) üzenetére


FunPro
senior tag

Nekem az egyben a legérdekesebb dolog a karakter szintje volt.

Minden küldinél ki van írva, hogy hányas lvl-től ajánlott. Nekem azokkal a szintekkel egyszerűen nem sikerül lépést tartanom, és minimum 10 (de inkább több) szint mínusszal fejeztem be a játékot.

Pedig még csak az sem volt, hogy sokszor elbuktam volna a "lelkeket", mint egy souls játékban. Talán 2 szintet, ha elpocsékoltam. Pedig minden küldit kivittem, a bloodmoon (darkmoon?) vagy milyen extra küldetéseken kívül.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#248312) Moby válasza saelin (#248307) üzenetére


Moby
addikt

Kevés feleslegesebb dogot találtam a játékban, mint a kovácsolás, meg az ahhoz szükséges anyagok :D Konkrétan egyszer jártam a kovácsnál, megnéztem mi lehet, megvontam a vállam, és ennyi. Hótfelesleges a játékban. De ez úgy a játék egészére igaz: teli van túrva fegyverekkel, meg csiribirizabszalma, de minek? Kovács, teáskészlet, ruha, apámfasza...ha megtanulod a mobok/bossok movesetjeit, egy cipőskanállal, nullás szinten végigvered a játékot. Iszonyúan túl van fújva és kommunikálva a nagyrészt tökfelesleges, inkábbérdekesmintaszükséges lehetőségek a játékban.

(#248313) Deck válasza Moby (#248312) üzenetére


Deck
titán

Az endgame részébe a játéknak fontosak (most is de főleg később) ezek a dolgok, nem feleslegesek. De aki csak a tutorial részével foglalkozik vagy túl bonyolultak ezek a dolgok neki, azoknak nem is kell foglalkoznia ezzel.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#248314) VTom válasza Bad Pritt (#248303) üzenetére


VTom
veterán

Igazad van, arról ovlastam. De akkor ez nem az én játékom, inkább a Sekiro.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#248315) Moby válasza Deck (#248313) üzenetére


Moby
addikt

Jajistenem...hányszor menjek rajta végig, ugyanabban a ruhában, egy szál spearrel, high stance-en? :D NG+-ban mentem egy kört rajta, de olyan kihívásmentes bambaság ott már a játék, hogy nemigaz... Ez a szintezés, meg hárommilliárd amrita, meg ezek nem több, mint szemfényvesztés. Soha, a játék egyetlen pontján sem lesz olyan nehéz, mint az első öt órában, amíg azt sem tudod, hogy kiazakimitcsinál. Utána, ha ismered őket, és megvan a szinted(azaz rendben van a dmg/atk) akkor ennyi volt, tökmindegy hányszor fogja ugyanazt bedobni, meg mennyit mutatnak a scalingszámok.
Rettenetesen túl van misztifikálva a játék ezen része. Ha egyszer végigmentél rajta, és figyeltél, akkor minden láttál, és mindent megtanulhattál a játékról. Utána már csak ugyanazokom a pályákon mész, ugyanazokat a mobokat látod máshogy elszórva, akik pont ugyanazt csinálják, mint addig. Mi a ráknak kéne bármi más hozzá, ami addig nem kellett? :U

(#248316) Moby válasza Carlos Padre (#248296) üzenetére


Moby
addikt

Szvsz nagyon nem. De ez ízlés kérdése. A tartalom benne mindenesetre korrelál a teljes játék hosszával :)

(#248317) Bad Pritt válasza Moby (#248315) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Kicsit amúgy egyet tudok érteni, de ez egy alapvető hozzáállásbeli különbségre vezethető vissza: amit te keresel ebben a játékban, az a kihívás, amit Deck, az meg a looter jelleg, buildezés.
A baj az, hogy nem vagy rákényszerítve a különböző lehetőségek használatára, ezért meg lehet oldani nélkülük is. Jó dolog a stance váltás, jó dolog a sok-sok soul core képesség, vannak köztük hasznosak is, a build építgetés, de a nap végén ugyanazt a három csapásos kombót tolom odachi-val.
És ezzel egy kicsit magam ellen beszélek, mert azzal védtem a Bioshock Infinite játékmenetét anno, hogy azért tűnik egysíkú lövöldének mindenki más számára, mert egysíkú lövöldeként játsszák, pedig lehet azt színesíteni. Viszont itt ezt nem érzem annyira, hogy jobb lenne a játékélmény, ha kihasználnám a játék összes lehetőségét.
Nekem ez a játék megmarad egy kis ds pótléknak, elég sok pályája remek kihívás, de szerintem én sem fogom mélyebben beleásni magam, mert egyszerűen fárasztóan sok számomra az egész rendszer (és sok esetben feleslegesnek tűnik, pl háromféle pénznem).
És itt jön ki a másik oldal, hogy így is végig lehet vinni, pár fétisiszta biztos azt mondja, hogy nem teljesértékű így a játék, meg húúú 300 óra után nyílik ki az igazi Nioh élmény, de ezzel sajnos nem tudok egyetérteni.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#248318) Moby válasza Bad Pritt (#248317) üzenetére


Moby
addikt

Minden szavaddal maximálisan egyetértek. Azt én nem tudom megítélni, hogy lootoerként mennyire jó looterek között, mert az nem az én világom. Én a sok szart, amit dobott a játék is csak arra használtam, hogy a következő shrine-nál eladtam mindet amritáért. Igen, láttam, hogy összerakom ezt meg ezt a ruha és fegyverkészletet, akkor öt százalékkal jobb eséllyel találok teáscsészét, meg hasonlók, de mivel azokat sem használtam, így a dolog eredője vált értéktelenné. Kihívásként viszont eléggé jó. És kevés a megúszós rész benne, ez külön értékelendő. Legalábbis az első részében. A másodikra ez már nem igaz sajnos. Amit lehetett hoztak az elsőből. Pályákat, mobokat, stb. Ok, persze, értem, összeér a storyline, de ez meg olyan, hogy ha akarom összeér, ha nem akarom nem ér össze. Előbbi nyilván a megúszós rész :)

(#248319) Frod válasza S e t h (#248308) üzenetére


Frod
addikt

Miután day1 hőbörgött, majd spoilerezte széjjel a kikerültek alapján a játékot, most kedvesen bejelentkezik, hogy egyébként neki már megvan a sajtópéldány 3 héttel korábban és megy játszani.
Hát, okcső.

Do you see the white shadow?

(#248320) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

De "gagyi" ez az NBA2k20... Dobtam 72 pontot Lillard-dal. Erre a kommentátor csak azt hajtogatja, hogy micsoda meccse van Damien-nek... Azt meg se említi, hogy 11 pontal javítottam meg a franchise rekordot, az egy meccsen dobott pontok tekintetében. ;] Persze viccelek. Bár néha megemlíti ezeket a mérföldköveket a kommentátor, de nem minden esetben.
Néha jól elvagyok ezzel a játékkal.
Mostanában nagyon beleástam magam ebbe a kosaras sneaker témába, és direkt megnéztem, a játékban szinte minden kosarascipő benne van. Az összes Air Jordan, Lebron, Dame, még a Puma Uproar Core is, minden... :) Max pár színkombináció hiányzik a modelleknél.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#248321) Zoleee83 válasza S e t h (#248308) üzenetére


Zoleee83
addikt

Az ember maga a stílus. :U
Gusztustalan amit csinálnak, ha kiadó lennék Zolinak az életben soha-semmit nem küldenék tesztre, csodálom hogy ad még bárki is a véleményére, és nem állt földbe a csatorna..

@Frod - de biztos lehetsz benne, hogy majd savanyú képpel előadja hogy ez nem lett jó játék, klisés a story, és amúgy a ND már nem is egy nagy kiadó, csomó hiba van a játékban, nem érti mire ez a hype. A lottó ötös jönne be így mint ez.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#248322) doc


doc
nagyúr

Udv!
Ertetlenkednek kicsit, ha valaki tud, plz homalyositson fel :)
Szoval van jelenleg is aktiv PS Plusom (meg vagy 8 honapig sacc). Most hogy vannak ezek a jo kis akciok, gondoltam olcson beruhazok plusz egy evre. De nyilvan azt szeretnem ha meghosszabbodna a mostani (tehat 20 honap mulva jarna le), nem pedig mostantol egy evig lenne (hiszen akkor elveszitenem az eddigibol hatralevo reszt).

A Storeban ketto PS Plus eves elofizut talaltam, az egyik rendesen akcios, a masik nem:
[link]
[link]

Mi a kulonbseg ezek kozott? Melyikkel tudom meghosszabbitani (ujrainditas nelkul) a mostani elofizumat? :F

Koszi elore is :R

MOD: az akciosnal linkelt szabalyzatban csak ennyit talaltam:
"For Eligible Persons who are already one or three month PlayStation®Plus members and wish to take advantage of the Offer, their new 12 Month PlayStation Plus Membership will begin when their next monthly or quarterly payment would otherwise have been due and, from then on, they will be charged on a recurring basis every year until they cancel (instead of every month or three months as they have previously paid). "
Vagyis 1 es 3 honapos az hosszabbodik, de az eveset nem is emlitik :F

[ Szerkesztve ]

(#248323) 30z.Samu válasza Frod (#248319) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én egyébként sem értem miért kell ezzel "felvágni" annak, aki előbb megkapja a játékot, mint a nagyérdemű. Vagy az is lehet, hogy direkt csinálják, hogy kicsit borzolják a kedélyeket. Nem, nem az irigység szól belőlem, ha már ennyit vártam a játékra, az a 2-3 hét nem oszt, nem szoroz. Ráadásul mi ugye megkapjuk a Day 1 patch-et, ami után (remélhetőleg) kevesebb bug-al vagy teljesítmény gonddal fogunk találkozni. Bár az utóbbitól nem félek.

Sic Parvis Magna

(#248324) zbundy válasza Frod (#248319) üzenetére


zbundy
aktív tag

Ez a patkány nem érdemli meg, hogy sajtó példányt kapjon. A Sony magyar képviseletének szűrnie kéne. Remélem kap egy strikeot youtubon végre és eltűnik a csatornája.

(#248325) Frod válasza doc (#248322) üzenetére


Frod
addikt

Az akciósát nyugodtan veheted (nem értem a másikat egyáltalán miért adja ki a Store), az is hozzáadódik.

Do you see the white shadow?

(#248326) doc válasza Frod (#248325) üzenetére


doc
nagyúr

koszi :R

(#248327) Gery9112 válasza 30z.Samu (#248323) üzenetére


Gery9112
őstag

A bugok miatt nem kell tartanod. :) Viszont lesz más finomság, ami day 1 kerül a játékba.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#248328) 30z.Samu válasza Gery9112 (#248327) üzenetére


30z.Samu
félisten

Mivel szó szerint semmit nem tudok a játékról, így szerintem fel sem fog tűnni hogy mi került bele, ami előtte nem volt. :B :D

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#248329) hombre[EU] válasza Gery9112 (#248327) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Day1 jön a grounded?

Life, Uh, Finds A Way

(#248330) Zoleee83 válasza 30z.Samu (#248328) üzenetére


Zoleee83
addikt

Én is így vagyok, egyetlenegy trailert, de még képet sem láttam az új részből, a meglepetés erejével fog hatni. :D
Azon gondolkodom kellene szereznem egy LoU Remastert és mégegyszer végigjátszani az új rész előtt, kicsit homályos már a story.

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#248331) 30z.Samu válasza Zoleee83 (#248330) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én még az első trailer-ek közül láttam egyet, talán kettőt. Utána semmit, tudatosan kerültem ezeket. Az első újrajátszása nem rossz ötlet, bár nekem erre nem igen lesz időm szerintem. :( Mondjuk bennem annyira megmaradt, hogy nagyjából emlékszem a story-ra is. :K Meg nem is olyan régen játszottam végig, talán 1,5 éve.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#248332) Nandinagy válasza .LnB (#248320) üzenetére


Nandinagy
addikt

Portland szurkolóként jó ilyeneket olvasni :D :D
Az 1500-as akcióban én is lecsaptam a játékra mert imádom az NBA-t. Elkezdtem ezt a MyCarriert és az elején nagyon tetszett ahogy fel volt építve az egyetemtől a karrier kezdete a draft combineig,summer league stb.. Ami kicsit kiábrándító volt az utána a lezárás.
Viszont egész kellemes szórakozás a neighborhoodból elérni mindent(edzőközpont,konditerem,utcai pályák,cipőbolt,ruhabolt,tetoválószalon,daily spin stb..)
A fejlődés is barátibb lett mióta utoljára játszottam vele. a 18-ban 50-60 meccs után a játékosom 73 OVR körüli volt most 45 után már 79-es :D

[ Szerkesztve ]

(#248333) #09990144 válasza 30z.Samu (#248331) üzenetére


#09990144
törölt tag

Én elkezdtem egy második végigjátszást, és így, hogy tudom mire számítsak, elég gyorsan lehet haladni. Ugye New game plusban a fejlesztéseket is tovább viszed magaddal. Igaz, én csak hardon játszom, survivalon, vagy a felett lehet nem haladnék így :D

(#248334) Gery9112 válasza hombre[EU] (#248329) üzenetére


Gery9112
őstag

Hosszú még az idő júni 19 14 óráig sajna, de már nagyon várom. :R

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#248335) .LnB válasza Nandinagy (#248332) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

A The Last Dance meghozta a kedvem az NBA-hez. Én elsősorban az NHL-t, NFL-t követtem eddig. Nemrég belevágtam az MLB-be is. Az NBA-ről meg tudtam ezt azt, követtem a híreket felületesen, de semmi komoly. És most mivel minden leállt, a karantén időszak alatt elkezdtem felzárkóztatni magamat NBA témában. Aztán szép sorba jöttek a nagyobb nevekkel való megismerkedés. Sokakat ismretem, de például Kawhi Leonard, Giannis, Doncic, Kemba Walker, és Lillard az nem volt meg teljesen. Még Harden se túlzottan. (A neveket ismertem a hírekből, de a
"honnan jöttek, mit nyertek" stb stb.. azok nem) Szóval szépen átrágtam magam rajtuk, és Damian volt az, akit látva azt mondtam, hogy azta qva ez az ember!... És pályán kívül is teljesen normálisnak tűnik. Nem úgy mint Durant, vagy Irving. Azt én még nem állítom, hogy Portland szurkoló vagyok, és abba a csapatba kellene még valaki Lillard mellé, hogy valódi bajnokaspiránsok legyenek. De sose jó a legerősebbnek szurkolni ugyebár... :D
Azt viszont sajnálattal láttam, hogy Derrick Rose karrierjével mit tettek a sérülések. Eszméletlen igéretnek indult az a srác, sajnálom nagyon.

A My Carrier-t meg se néztem még. Valahogy nincsenek kosaras ambícióim, ezért inkább csak híres játékosokkal / csapatokkal szeretek játszani. Classic Bulls-szal. Nyertem egy Playoff-ot a Lakers-szel. Most meg elkezdtem a Portland-del egy Season-t. Leigazoltam Zach LaVine-t, hogy segítse Lillard-ot. :D De igazából az se célom, hogy lenyomjam a 82 meccses alapszakaszt. Sok az. Inkább csak kikapcsolódásképp játszom néha. De van amikor felhúz kicsit, egyik meccsen 50p Lillard-dal. Következő meccsen 20 pontra úszok meg már a 3 harmadban.. Olyankor semmi se megy be.. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#248336) nanorambo válasza VTom (#248301) üzenetére


nanorambo
őstag

A harcrendszer miatt kb az egyik legjobb souls-like játék. Sokkal gyorsabb, mint a dark soulsok és japán mitológia. Ha ezek bejönnek, akkor nagyon fog tetszeni.
A lootokat viszont felejtsd el. Kis túlzással még a véletlenül levágott hangulati elemként betett légy is dob valamit, de és az első részt is "csupaszon" játszottam, mert lassulsz, ha ruhát veszel fel viszont nem ad annyi plusszt (támadás/védekezés), hogy megérje.

[ Szerkesztve ]

(#248337) Nandinagy válasza .LnB (#248335) üzenetére


Nandinagy
addikt

A Portland legnagyobb baja inkább, hogy nagyon 2 emberes a támadójáték(Lillard,McCollum). Nem ártana egy 3. sztár is a csapatba :D Bár a tavalyi főcsoportdöntő után nem panaszkodom.A legnagyobb probléma, hogy Oregon meg úgy a Portland nem számít nagy piacnak így nem szívesen igazolnak oda a nagyobb nevek.(Maximum ha a Days Gone helyszíneit akarják megkeresni :D :D ).
Az egyébként tetszik a játékban, hogy rengeteg féle figurát tudsz játszani benne+ha 1 játékosodnak jól megy akkor simán elkezdik duplázni :D
Roset én is nagyon sajnálom de tetszik ahogy átalakította a játékát és ismét kezd egy all-star játékossá válni.
De a Portlandnél maradva azért Brandon Roy vagy Greg Oden szintén hatalmas sztárok lehettek volna ha nincsenek a sérüléseik.

[ Szerkesztve ]

(#248338) .LnB válasza Nandinagy (#248337) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ma este fogom megnézni a 2019-es Playoff Portland Trail Blazers vs. Oklahoma City Thunder 5. mérkőzést. ^^ Azt "hallottam", hogy elég jó. :P (Bár már a meccs végi buzzer-t láttam párszor.)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#248339) Batyops


Batyops
aktív tag

A Plague tale innocenc végigjátszása kb. mennyi idő? Ráérősen nem végigrohanva.

(#248340) .LnB válasza Batyops (#248339) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

10-12 óra.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#248341) RangerFox válasza Batyops (#248339) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Nekem 8 volt

(#248342) .LnB válasza RangerFox (#248341) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Sietté'
:)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#248343) RangerFox válasza .LnB (#248342) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Szerintem a játékkal az a baj, hogy az összes stealth és puzzle rész lineárisan adja magát, kb. mechanikusan tudod, mit kell csinálnod, ha nem ez az első videojáték amivel játszottál. Így elég gyorsan lehet benne haladni. Csináltam benne pár száz képet, nem rohantam.

(#248344) Zoleee83 válasza RangerFox (#248343) üzenetére


Zoleee83
addikt

Történetileg ér 4,5k-t akcióban? :)
Nézegettem már, de nem vettem még meg.

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#248345) RangerFox válasza Zoleee83 (#248344) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Még többet is.

(#248346) Gery9112 válasza Zoleee83 (#248344) üzenetére


Gery9112
őstag

Simán, szerintem a tavalyi év egyik legjobbja volt még úgy is, hogy számomra a sztori felétől elindultak egy olyan irányba, ami annyira nem jött be.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#248347) proly01 válasza Gery9112 (#248327) üzenetére


proly01
őstag

Csak nem a multi?! :U

....Pr:)ly....

(#248348) Feherfy válasza Batyops (#248339) üzenetére


Feherfy
tag

Már megkaptad a választ, de [link]. Hasznos oldal.

(#248349) RangerFox válasza proly01 (#248347) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Nem

(#248350) .LnB válasza Nandinagy (#248337) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Volt már Dame csukád egyébként? Nézegettem őket, ez a Dame 3 eléggé bejön. Na nem a piros, hanem mondjuk a Rip City fantázianevű. Kár, hogy 2016-os kollekció volt. A mostani 6-os nem tetszik.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.