Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#200974) lazioforever válasza saelin (#200971) üzenetére


lazioforever
tag

Néha én is elcsábulok, de azért igyekszem egy nagyjából előre felállított sorrendben végighaladni azokon a játékokon, amik érdekelnek. Mielőtt másfél éve megvettem a Ps4-et, már volt egy alap listám, hogy mit kellene az előző generáció legjobbjaiból előre venni (már amit kiadtak Ps4-re). Ehhez képest az első címem a Witcher 3 volt, és közben is becsúszott a "régiek" közé az Uncharted 4, a Ratchet és az Order 1886.
Azért fontos számomra ez a sorrend, hogy ne kelljen "csalódnom". Mondok egy példát: tavaly ősszel az La Noire-t is végigjátszottam. Nagyon élveztem, tetszett maga a játék, Mégis, azóta eltelt fél év, és jó pár játékkal később visszagondolva tudom, hogy most játszva már nem okozna akkora élményt. Az újabb játékokkal nőtt a színvonal, és elavultabbnak hatna most már. Így viszont a helyén volt kezelve, időben, és sorrendben is akkor jött, amikor még a korához megfelelően tudtam értékelni.
Nem akarok egy játékot, ami érdekel, csak azért leírni, mert már régebbi, és a mostaniakkal összehasonlítva nem állja meg a helyét, :)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.