Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#185924) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Tolja valaki a Resident Evil 2-t PS-en? Én az elején egész jól haladtam, a vége fele már kicsit lassult a dolog, mondjuk nem is sietek sehova. Összességében szerintem rohadt jó játék, megvan a hangulata. Két dolog van, amit fel tudnék róni a játéknak.

1, Az analóg érzékenysége. Oké, ez nem egy pörgős játék, de itt úgy is lassúnak érzem a folyamatot, hogy teljesen fel van tolva az érzékenység. Igazából még különösebben nem akadályozott játék során a dolog, csak amikor valamiért gyorsan megfordulnék akkor kapcsolok hogy hoppá, olyan gyorsan ezt nem tudom megtenni.

2, A random hitbox. Oké, hogy ez egy túlélő játék, nincs is ezzel gond. De néha rohadt idegesítő tud lenni, hogy valamelyik zombinak elég egy golyó és szétloccsan a feje, a másik fejébe pedig beleengedem a fél tárat és még így is felkel. Eddig nem vettem észre benne semmi logikát, tegnap négyszer töltöttem vissza egy mentést, mert nem akartak meghalni azok a rohadékok. :D És a legérdekesebb az volt, hogy mindegyik esetben más volt a felállás, az egyik egyből halt, a másik 8 heady után se, volt hogy fordítva volt. De olyan is volt hogy mindbe kellett az ólom rendesen és az egyik felkelt ez után is. :U Nincs bajom a kihívásokkal, de az ilyen random dolgok néha fel tudnak húzni.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.