Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
nincsnév007 #184098 üzenetére
Semmit nem töröl.
-
nincsnév007
addikt
A rebuild database mindent töröl a gépröl ?
-
Xaels
félisten
ThroneBreaker helyzetjelentés. Eddig 26 és fél órát játszottam vele. A történet egyre kacifántosabb, a döntések meg nehezednek. Egyre többet kell a paklit átvariálni, mert a feladatok és a harcok megkövetelik. Nincs egy mindentverő szett. Legalább is nekem Gwent szűzként nem mindegy miből élek. Ha van egy bevált taktika, tuti a történet úgy hozza változtatnod kelljen. A kirakósok még mindig változatosak, mármint a határokon belül, nem nagyon ismétlődnek. A döntéseknek érezhető hatása van és néha feladja a leckét. Átvezető videók helyett mindent olvasni kell és nincs lokalizáció, így akiknek nem megy valamelyik idegen nyelv azoknak nem ajánlom.
-
Bad Pritt
félisten
Dishonored trilógia 6ezerért elég best buy, jól gondolom? Nem is értem, miért ilyen olcsó, először azt hitten elírás, de így maradt.
-
itroh
tag
-
luigi106
tag
Sziasztok.
A Doom és a Doom VFR ugyanaz a játék csak a VFR az VR verzió? Vagy két teljesen más story?
-
Tatyla
őstag
ez az új Division 2 is magyar feliratos lesz?
-
nincsnév007
addikt
Miért van az hogy semmiféle értesítést nem kapok ? Se partyt, se üzenetet nem kapom meg
-
NyMRooD
őstag
Most nem kellene mennie a Jump Force bétának? Illetve aki már próbálta az avatar résznél választott karakterrel kell játszani vagy utána választhatsz harcost?
-
Domaximus
tag
Az ilyen Store akciókat hol tudom részletesebben nyomon követni? Store-on kivűl, van valami weboldal ami leirja az összes akciós gamet (hungary store-osat persze)?
-
OgreImre
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a Nioh...ha nem vigyázok beszippant, pedig még sehol nem tartok csak a
partraszállás utáni halászfaluban.
Az is két estéig (2x1,5 óra) tartott amígkiértem a Towerból -
storm3
senior tag
Destiny 2-vel jatszik innen valaki? Van olyan csomag, amivel az osszes kieget megkapom? (jelenlegi+jovobeli) A masodik reszben is felesleges a korabbi kontent? Taken Kinggel rengeteget jatszottam, de az elso reszben mindig az uj kieggel elavult a korabbi tartalom teljesen.
-
.LnB
titán
válasz
Tyler Durden #184064 üzenetére
Ja annak tök jó. Most a Nier miatt nálam pihen. Esetleg ha elkap majd valamikor az SW feeling akkor nyomom.
-
-
mastadoc1
tag
válasz
bagyulajuve #184038 üzenetére
Ez már csak ilyen. Kb 8-9 óra alatt végig lehet játszani, ez nekem is eltart kb 2-3 hétig, mert a gyerekek miatt alig tudok játszani. Elég nyomasztó a hangulata, de tetszik az egyedisége.Illeve tényleg gyönyörű.
-
fausto
addikt
válasz
Tyler Durden #184056 üzenetére
A galactic assault a legjobb a kasztokat fejleszteni, blast-ban meg a killeket lehet gyűjteni (ami a fegyver fejlesztéshez kell)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Több hónapos hír már, de úgy tűnik, hogy konzolokra is jön klasszikus nézetű MOBA:
-
.LnB
titán
válasz
Tyler Durden #184056 üzenetére
Nem sok idő fejlődni. Én pár nap alatt felhúztam minden karaktert (mármint a négy katonát, nem a hősöket) 40-re. Leggyorsabban Officer-rel lehet a buffokkal pontot szerezni. Általában vaannak olyan játék módok ahol 3x XP-t kapsz. Legutóbb a Strike volt ha jól emlékszem. Nem tudom most melyik jatékmód buffos.
Szerk. : megnéztem, most 21.-ig az űrcsatás (űrhajós) játékmódban van tripla xp.
-
Battlefront 2-t elkezdtem nyomni, nagyon bejön az sw feelinges lövölde. Szintezésre melyik mód az ajánlott? Jelenleg galactic assault mapokat megyek, több de inkább kevesebb sikerrel. Nyílván még rutintalan vagyok, de próbálom a pálya objektíveket teljesíteni, viszont mikor meghalok és látom, hogy ki ölt meg, mindenki szinte epic kártyás. Mennyi idő ezt kifarmolni? Nem gondolom, hogy csak csak emiatt nyernek, de megnézve a kártyákat azért szignifikáns differencia van egy alap karakter, meg egy 3 epic kártyás között..
-
Mike
veterán
a ps+ -nál érdemes megnézni az exclusive engedményes árakat. egy diszkont ár nincs, minden teljesáras
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest