Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16903) boost válasza Tegla80 (#16897) üzenetére


boost
addikt

"a hsz eidet olvasgatva sztem is így van.
(bár Te is "rajongsz" a "csúcs" garf-ért,így gondolom ez volt a kiváltó ok.Ami így az elején picit korai volt esetedben,ha nem tudsz "leragadni 1-2 játéknál". Én az ide tervezett 2 kövi játékod árát PS3 vásárlásra költeném.A plus-od adott már és ha meg volt is már előtte,akkor...... A PS4 re idén meg csak azt amire nagyon vágysz nextGből.Úgy sem lesz gondolom sok )
"

Szóval kianalizáltál :).

Túlzás, hogy rajongok a csúcs grafért, de mivel játékpécém nincs, úgy gondoltam, hogy a PS4 előrelépés megfelelő. Vehetnék én PS3at, lenne rá keret, de nem akarok összegyüjteni megint egy sereg gépet. Most szabadultam meg a Vitától. :)

Igazából csak azzal van gondom, hogy kivártam a februárt, mire jönnek új játékok, de igazából nem olyan játékok jönnek, ami engem érdekelnének :(( Ezzel nem számoltam tavaly ősszel, PS3 eladásakor. Úgy néz ki az első, témáját tekintve engem is érdeklő játék (kardozós-baszós) talán valamikor nyáron jön , de az is egy MMO lesz (Elder Scrolls Online). Azokért meg megint nem rajongok, single játékokat jobban szeretem.
Még az MGS érdekel, de az is leginkább azért, mert nem jön más. FFXIV... hááááát, kellett volna játszanonm a Bétával, hogy be merjem vállalni, meghát az megint MMO. Semmi kedvem több órán át vaddisznókra vadászni, meg várni, hogy a boss-t előttem még 10en legyakják, hogy én is hozzáférjek.
AC4 hangulatos volt, de 30-40 óra után abból is elég. BF4 meg csak táplálék-kiegészítő nálam. Fel is teszek pár játékokt hardveraprora. (Fifa14, AC4)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.