Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149280) b. válasza Bogyi007 (#149277) üzenetére


b.
félisten

Utoljára PS2-PS1 volt kompatibilis, PS3 ból az első FAT példányok aztán kivették abból is. Ps4 ben benne sem volt.. Igazából több generáció nem volt kompatibilis visszafele, mint amennyi igen, ha a PS3 FAT verziótól elvonatkoztatunk, ahol ezt külön hardverrel oldották meg,de maga az alap hardver szintén nem volt kompatibilis a Ps2 játékokkal.

Szerintem nem lenne gond az, ha merőben új hardverekkel dolgoznának, letéve a vissza fele kompatibilitást, mert kevésbé lenne megkötve a kezük, plusz ha jól tudom van nekik egy baromi drágán megvett felhős rendszerük, amin már most elérhető pár Ps4 játék. Valószínűleg 3-4 év alatt egyre több lesz rajt, mire kijön a PS5 és amiből nem akarnak remastered pénzt keresni, azt oda feltolják és arra mutogatnak majd annak aki kíván játszani velük. Persze jó lenne ha hivatalosan elérhetővé tennék mindenhol, meg az árával is kezdhetnének valamit...

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.