PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
- Bemutató CTC Bizer Dual Nozzles 3D Printer
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] OpenZFS a mindennapokra
- [Re:] STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- [Re:] [Speeedfire:] Növény nevelés otthon
- [Re:] [Meggyi001:] Tv nézés Androidon (update: 2019.11.28)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2019-10-04 15:35:21

LOGOUT.hu
Zoleee83
(senior tag)
Nem bántásként de engedd el ezt légyszi'
Az emberek nagyon nagy százalékának megfelel így ebben a formában is a jelenlegi GOW/(gép), mert gyönyörűen néz ki, jó a story, az értékelések szerint is.
Neked nem jött be visszavitted ennyi kb.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

CsonkaImo
(addikt)
Nekem nem fordult meg a fejemben egyszer sem, hogy a Walking Dead-hez hasonlítsam a játékot. Atmoszférában és storyban is jóval a Last of Us alatt van.

Carlos Padre
(addikt)
Bocs, mikor elkezdtem írni még senki nem reagált rá, ha tudom ekkora vihart kavar, hogy lezombisgémezted, bele se kezdek
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

Carlos Padre
(addikt)
Fingom sincs, de ne menjünk el amellett a tény mellett, hogy a sorozat már a címében rendezi ezt a kérdést
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

reggi
(aktív tag)
Sziasztok! A boltban kapható GOW és a digitális ugyan az a tartalom? Mert a digitális drágább mint a legtöbb boltban. Nem értem miért...

toompa
(senior tag)
Igen,ugyanaz. Egy kicsit most túlárazták a magyar store-ban a játékot.
Érdemes máshonnan beszerezni,ha inkább digitálisan vennéd meg.
Én a jatekaim.hu-n vettem 12-ért kódot,felezve van a profil,így 6-6ezer forintunkba került.

prokxy
(veterán)
Ne okold, még kezdő PS-es, majd belejön!
Egyébként mik akkor azok a játékban? Mert tök úgy viselkednek én is kb. zombinak néztem őket.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

prokxy
(veterán)
A limited bolti egyezik meg a store-ossal! A boltban ez 23+, store-ban 21.
Origin/Uplay/RSC: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: Pr0kxY_HUN ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

toompa
(senior tag)
A store-ban adnak hozzá fémtokot,artbook-ot,stb?

(törölt tag)
Ebben a ratyadék magyar store-ban minden drágább megjelenéskor, mint a boltban. Kerülni kell, mint a pestisest!

ProEvoFan
(veterán)
Ellenben akcióban lenyom minden boltot.
PSN ID: ProEvoFan_hun

(törölt tag)
A saját érzéseid, gondolataid csak a tiéd, miért kéne magad hülyének érezni miattuk? Nyilván adott játék, függetlenül a játék címétől, mindenkiben más érzéseket vált ki. Mindenkinek joga van a sajátjához, és senkié nem jobb, mint a másiké. Mindegyik egyedi.
A konkrét kérdésre válaszolva: nekem eszembe se jutott a walking dead, de az egész TLOU-ban a kibaszott zombikat utáltam a legjobban (minden játékban utálom, rém gagyinak tartom).

sting2
(őstag)
Pontosítok:
Norman Reedus, Mads Mikkelsen and Isten (The God).
(#148206) Carlos Padre De ez az, én nem "zombigémeztem" le, le sem írtam a zombi szót egyszer sem!
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens

(törölt tag)
Igen, csalással. Nagyobb százalékos kedvezményt ír ki ugyanakkora nominális akcióra, hiszen a kezdőár is magasabb....
Tehát valójában semmivel nem nagyobb a kedvezmény ott sem, csak kedves szotyi próbálja hülyének néz azokat, akinek a pénzéből él, és sajnos sok esetben sikerül is.
(Pontosan ugyanaz az akció van mindig a magyar store-ban mint a UK-ben.)
[ Szerkesztve ]

gianni85
(veterán)
A képet meg Isten tolmácsa készítette
egyébként én csak három büdös bagóst látok trollolllo
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/y5w4asuc

dani0113
(aktív tag)
Sziasztok!
PSN 3 havi vagy 12havi feltöltőkártyával rendelkező embert keresek.
Digitális kódokat árulok több PS4 csoportban és itt hardveren is , viszont az egyik face csoportban fotó kell a kártyáról rajta egy cetlivel amin a nevem szerepel és mivel nekem nincs kártyám csak digitális kód így elég nehéz kivitelezni egy olyan képet.. ehhez kellene nekem a segítség!Akinek van, legyen szíves írjon!
Köszönöm előre is. Itt is lehet ellenőrizni nyugodtan.
1046 pozitív 0 negatív
https://hardverapro.hu/tag/dani0113
iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green

sting2
(őstag)
Hát ahogy ott bagóznak...
Meg van a kémia köztük az tuti.
Nem kell hozzá semmi más,a kamera érzékeli, látja a teljes testet mozgás közben több játékossal, nincs különbség a Kinect és ez között ilyen szempontból.
Annyit leírnék, hogy hétvégén 6 haverommal rugdostuk el a gyerekeket a tv elől félrészegen és nyomtuk a dancet. Jó móka., jelenleg a legjobb szőnyeg nélküli ilyen jellegű program. Ha szeretné a kisrác megéri szerintem.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

gianni85
(veterán)
Egyébként nekem továbbra is a legjobban várt játék (vagy Isten tudja mi lesz a videók alapján azt se tudom mit láttam ) PS4-re. Jöhetne valami új trailer ami még jobban összezavar
Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/y5w4asuc
Én ezért vettem PS4-et. Bár félek tőle, hogy lehet meg sem jelenik PS4-re.
Homo Ludens

(törölt tag)
Nálunk nem látja a gyerekeket. De erről már írtam többször. Elég szarul vannak sajnos megírva a just dancek. Sokan írják ugyanezt.
nem tudom miért van ez, nálam zsír minden a kamerával,( V2) lát minket is a gyerkőcöket is.
2016 óta Just dancelünk, igaz tavaly őszig Xboxon volt kinecttel.
Szombaton 9 gyerek tolta rajt, senki nem panaszkodott . Vagy sokat ittam.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(törölt tag)
Árlistád van valamerre?

szzoo
(tag)
Ez lehetne konklúzió a téma végén. Ebben a válaszban minden benne van.

(törölt tag)
Nekem is V2 van, de szerintem ezen nem múlik semmi. Talán a világítás, talán a háttér, sajnos nincs biztos recept. Többféle ajánlott dolgot kipróbáltunk, egyik sem segített. Nem dráma, mert nyomják move-al, inkább csak azért írom, mert lehetnek ilyen anomáliák kameránál.
[ Szerkesztve ]

oriic
(HÁZIGAZDA)
New-Zeland Store-bol toltheto
[ Szerkesztve ]
Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html

Talala
(aktív tag)
Az komoly. Haza jövök, na 120+ hozzászólás mi izgi történhetett. Erre még mindig ez az fps mizéria megy... Nem unjátok még? Konzolt az élmény miatt veszi az ember nem az fps számolgatása miatt, arra ott a pc. Lehet verni a nyálat a 120+ fps-re egy fél millás gépen...

Bogyi007
(veterán)
Egy apróságot megemlítenék neked. Azt ugye tudod, hogy amikor a Playstation profilodhoz hozzáadsz egyenleget és amikor vásárolsz is róla, akkor arról alapértelmezett beállításként kapni fogsz e-mail üzenetet is. Vigyázz hogy az asszony nehogy beleszaladjon egy ilyen üzenetbe...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Samsung 61XX UHD tévékhez beállítási segítség Xbox One S/X és/vagy Ps4 esetén: https://gamepod.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_115973-115973.html