Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#136850) RangerFox válasza 3L1T3 (#136846) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Véleményem szerint egyik felsorolt játék se fog 60Fps-sel futni, még Pro-n se. A Detroit esetében nem is lenne sok jelentősége szerintem, a másik kettőnél már igen, de ha olyan megoldást fognak használni, mint az UC4-nél (ahol konkrétan elhitetik veled, hogy 60-nal fut), akkor már boldog leszek.

Én kizártnak tartom, hogy 3 évente adnának majd ki új konzolokat. Ez se a konzolgyártóknak, se a fejlesztőknek, se a felhasználóknak nem lenne jó. Erre a félgeneráció lépésre azért volt szükség, mert a generáció kezdetén 1.: még nem állt rendelkezésre elérhető áron olyan technika, ami 4k játékra lett volna képes 2.: akkor még nem is volt elterjedve a 4k tv/tartalom, zsákbamacska volt, akkor még elképzelhető volt, hogy arra a sorsra jut, mint anno a 3d tv-k. De amint látjuk, nem így lett.

Ami pedig a jövőt illeti, szerintem nem lesz mostanában egy ugyanilyen szintű ugrás (gondolok itt pl. a 8k-s tvk elterjedésére). Nagyon drágák, kb. zéró tartalom van rájuk (Ha már itt tartunk, nagyon kevés 4k-s csatorna, streaming szolgáltatás van, ennek is kell még pár év, mire általános lesz), plusz ugyan itthon egész korrekt az internet, de sok helyen katasztrofális, így a távközlés sincsen ilyen szintű ugrásra felkészítve. De ez csak egy vélemény.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.