Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#35305) pws


pws
aktív tag

"Sokan továbbra is csak egy lövöldözős játéknak tekintik ezt a játékot, ami elé leülve nem kell más gonddal foglalkozni."

Jól hangzik, kár, hogy nem igaz. Nem a technikai megvalósítás a különbség az arcade vs szimulátor játék között. Hanem, hogy mit kíván a játékostól. Hajdanán volt rep szimulátor őrület is, az online korszak előtt.
Volt lövöldözős verzió, volt full hardcore szimulátor stb. A lövöldözős kvázi úgy működött, mint a játéktermi verzió. Bedobtad a 20 pénzt, és élvezted a szép grafikát. Nem kellet foglalkozni a gépek paramétereivel /igazán csak a festésben különböztek/, ballisztikával, helyezkedéssel, taktikával. Amibe belelőttél, az le is esett. Szval BÁRKI a ki beesett az utcáról, azonnal tudott vele játszani. Ez a lényege, nem kell hozzá történelmi ismeret, technikai háttért stb. CSak lövöldözöl és pont.
A sok sírás-rívás WOT körül azért van, mert egy kicsit arcade, meg kicsit nem arcade. Ha 'tömeg' játék, akkor működnie kéne a 'bedobom a 20ast' elvnek. Könnyen elképzelhető, hogy a több 100e játékos nagy része nem akar mélyebben elmerülni sem a technikai részletekben, sem a játék fizikájának sajátosságaiban.
'Eccerü' játékos barátunk mondjuk tolja IS harckocsival, erről még töri órán is hallott. Tele van tesztoszteronnal, szval lövöldözni akar, gyilkolászni, kiélni az agressziót. Erre jön az MM ami berakja középre, M103, E75 stb közé. 'Eccerü' barátunk vagy megáll az elején és várja, hogy jöjjenek a vadlibák. Vagy tövig nyomja a gázt, hiszen az IS az brutális tank volt. És jön a meglepetés. Nem jönnek a vadlibák, mert a mocskok jól ismerik a pályát és helyezkednek, taktikáznak. Akit meg meglát, nem tudja megsebezni, mivel 'eccerü' barátunk nem hallott a weak spotokról. Még sorolhatnám, hogy 'eccerü' 20 forintos barátunkat milyen meglepetések, csalódások érik. Nem, Őt nem érdekli a tankok paraméterei, ballisztikai, páncél dőlésszöge stb.

Persze ez csak egy játék, ennyire is kell komolyan venni. A kritikákat az szüli, hogy próbál mindenki igényének megfelelni. Milyen eredménnyel?
A fránya statisztika megint. Vegyünk mondjuk 100 gyereket és mérjük fel foci, vagy sakk vagy bármiben a képességeiket. Lesz 50-60 akire azt mondják, hogy ez nem az erőssége, más területen érvényesüljön. Alapszabályokat meg lehet nekik tanítani, de nincs 'labdaérzékük'. Lesz 20-30 aki egész ügyes, akár focizgathat is tornaórán. És lesz 10-5 aki egész jó, akár a sulikeretbe is beleférhetnek.
Tegyük fel, hogy a WOT a középső 20-30-nak fekszik igazán, jelenlegi formájában. Akkor egész logikus, hogy a maradék alsó, felső 'osztály' nem lesz elégedett.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.