Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #34149 üzenetére
El Hallufon álltam a dombon ő meg a saját dombján. Én eltaláltam ő meg annyira nem. Azt nem mondom, ha jó játékos lett volna, akkor vagy elmegy onnan vagy ügyesebb és kiszed dehát istenem, hülyékből élünk meg.
A T29 meg facehugra is alkalmas, ami azért egy IS8 ellen pl veszélyes fegyver.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Angel1981
veterán
"Goldot sosem szoktam vinni magammal! Valahogy nem tartom korrekt dolognak!"
Nem hág át semmilyen szabályt a használata, kreditért is vehető, és valós dolgon alapszik.
Hol itt a gond?
Akkor már 5 skilles legénységgel sem korrekt dolog tankot vezetni!(Azok után, hogy a WG modokat is engedélyez, szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod, tárazz csak be goldból! ).
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Mivel kreditért is vehető gold lőszer, nem tartom inkorrekt dolognak a használatát. Bárki számára elérhető? Igen. Persze, valamicskét jobban kell tudni játszani ahhoz, hogy kitermelje az ember az árát, de a jobb játékosok ilyen fokú "jutalmazásában" nem találok kivetnivalót. Az igazán jók úgyis kitermelik aranyban a rávalót.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
dfsz34
őstag
Pedig a gold okos használata része kell, hogy legyen a játék stratégiának. Vannak helyzetek, amikor érdemes használni. Pl. jön szembe egy t95, akkor én automatikusan aranyra váltok.
Aki kizárólag ezzel megy, na igen, ők külön kategória bár vannak helyzetek, amikor rá kell szánni magad. Pl. ha egy tankon nem bírom a tank ászt megcsinálni, akkor telerakom gold-al és meglátjuk. Általában úgy már összejön.
T8-al már miért ne lehetne 9-es tankoknak nekimenni? Ezt nehéz megérteni miért írod. KT, is3 simán kiáll velük és ha ostoba a 9-es, akkor még le is tudja győzni.
-
iwu
addikt
beteg, ha volt már, bocsi
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Angel1981
veterán
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #34165 üzenetére
Itt talán el tudsz igazodni. Ebből nem látszanak a pontos patch napok, de hozzávetőlegesen el tudod helyezni, hogy melyik patch mikor érkezett, és azt is látod benne, hogy mit tartalmazott az adott update.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Simulacrum
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz Simulacrum #34170 üzenetére
A csak aranyasat hagyjuk, az megoldhatatlan.
Az az megoldható, ha ténylegesen aranyból veszed, akkor viszont retardált vagy, ergo hagyjuk.
Ha valóban 1200 körül van a WN értéked, akkor valószínűleg nem vagy buta, nem fulladsz meg, nem lövöldözöl orrba-szájba, tisztában vagy a játék alapvető mechanizmusával (pályák, tankok, gyenge pontok, lőszerek, átütések, minden).
Ha ebből indulok ki, az aranylőszer szerintem minimálisan befolyásolná a fejlődésedet és a statod alakulását. Egy 1200-as srác valszeg nem arra használná a prém lőszert, hogy úton útfélen mindenkit azzal lőjön, hanem például kritikus pillanatokban maximalizálja a bevitt találatok esélyét (cap lelövése pl), de mivel a WN számítás elsősorban a sebzést díjazza, ezért az a pár alkalom mikor aranyat használsz normál AP lőszer helyett és sebző találatot érsz el, szerintem elhanyagolható, századokban vagy ezredekben mérhető a stat szempontjából.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emre
veterán
válasz Simulacrum #34170 üzenetére
Szerintem a minimális mennyiség 5-6db.
3-4 db-nak minimális hatása lenne, mert egyrészt kevés és be kell osztani ami nem kicsit lenne zavaró hatással a játékmenetre, másrészt nálad egy tierrel nagyobb tankot nem lősz ki 3-4 lőszerrel.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Simulacrum
senior tag
Srácok félreértitek a kérdést, most nem a 3-4-en kell rugózni, meg azon, hogy nekem mennyi a WIN6-om, meg mennyibe kerülne, hanem annyi a kérdés, hogy a teljesen gold nélküli játék és a teljes goldos között vajon mennyi WIN6 érték lehet? 50? 200?
Azt se felejtsétek el, hogy aki végig goldot lő annak nem kell a betöltéssel se foglalkoznia. Pl. AMX 50 100 esetében sokszor előfordulhat, hogy nincs 50 másodperced már arra, hogy goldot tárazz, aki viszont végig azzal megy annak itt nincs olyan ideje, ami kiesne.Apropó 50 100. Éppen toltam vele egy jó kis kört. Ennél pl. abszolút nem zavart, hogy kikaptunk (és nem csak amiatt hogy full xp-t kaptam a mesterlövész miatt), bár durva, hogy nálunk mennyi zöld játékos volt és simán kikaptunk. Engem azok a vereségek zavarnak csak, ahol időm sincs sebezni, mert rögtön elhullik mindenki.
replay -
Bingisz
addikt
válasz Simulacrum #34173 üzenetére
Ez szvsz nem így működik. Nem lehet konkrétan kiszámolni, hogy x goldammoval y-al lesz több WN7-ed...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bad Pritt
félisten
Nem miattad beszéltem E/2-ben, csak úgy általánosságban.
Az a baj, hogy annyi változó lehet még arany lőszerrel is, hogy egy képzettebb játékos nem hiszem, hogy sokkal többet tudna elérni prémlőszerrel mint anélkül.
Ha egy 7-800-as WN értékű player kezd el csak golddal lőni és mindenhol átviszi az ellenfeleit, na az már számítana, ott biztos ugrásszerűen nőne a teljesítménye.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
joergie
őstag
100-150 wn6 változásra számítanék, ha minden csatában ellövi azt az 5öt. attól is függ, hogy mikor használod. én csak akkor használom, ha egy tank meg kell haljon, és ezzel befolyásolom a csata kimenetelét, vesztes csatában véletlen se. ez azt is jelenti, hogy az első pár percben nem szívesen...
winratioban 0,5-0,75% lehet szerintem az eltérés, egy egész %-ot már nem hinném hogy eléri.Amúgy meg...inkább úgy mondanám, ha tartani akarja a szintjét, vagy a javulás trendjét, akkor elhasználja a 4-5öt, mert a többiek is lőnek golddal, és ezzel a delikvens wn6-ja csökken, mert hamarabb lesebződik/meghal stb
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Bingisz
addikt
-
foxymaxy
senior tag
Hát halljátok az xvm 1vicc
60 - 70 százalékos win ráta mellett simán buktuk a partit
30 százalékkal viszont nyertünk és ezt zsinórban vagy ötször, röhejes semmit sem számít az arány ha low csapatba raknak
És vica-versae pluribus unum
-
v!ct0y
veterán
Na ma jobban állok. Van már 1 győzelmem 7 vereség mellett Tényleg milyen igaz, hogy nincs szopóág
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Chris0321 #34148 üzenetére
Én meg már jártam úgy, hogy a Jagdpanzer-rel háromszor lőttem telibe a Maus-t oldalról, és a 3K helyett nulla lett a sebzésem. No akkor felejtsük el ezeket a kirívó eseteket.
Ha én vagyok közöttetek az E 100-zal, és a szerver rendesen teszi a dolgát, akkor a Löwe egy lövés, te addig pattogsz, majd rád fordulok és a következő te vagy.Amit leírtál ritka eset, erre nem lehet, és nem is szabad alapozni. Aki a Maus-ban csücsült az valószínűleg pancser volt. Beáll szembe a Löwe-vel, majd rád lő hármat, aztán jön a Löwe, utána megy tovább. Röviden ennyi lett volna a sztori. Kb. 1 percébe kerültetek volna.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Linkin
senior tag
Szerintetek melyik ágat húzzam az 50B ágat vagy az Object 263 ágát? nem tudok dönteni
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
diegho
nagyúr
Ez a max %-ban mérhető és nagyon játékos függő. De szerintem 15-20%
-
-
emre
veterán
-
KisApám
addikt
Nektek be van állítva, pipálva a szerver oldali célkereszt?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
emre
veterán
válasz KisApám #34196 üzenetére
Igen de a régi verziót használom, a hagyományos célkereszttel együtt. Ezen talán látszik egy kicsit
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Chris0321
addikt
válasz Kean_Sorbo #34186 üzenetére
Én ezzel csak arra akartam célozni, hogy a Maust is át lehet lőni a KT 105 mm-es ágyújával ha olyan helyre céloz az ember nem pedig arra, hogy simán ki lehet csinálni vele. Ha oldalba vagy hátba tudja támadni az ellenséget akkor tudja sebezni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest