Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#35251) emre válasza munnergep (#35250) üzenetére


emre
veterán

Hogy klaszikust idézzek: "A háború nem a kényelemről szól."

A győzelemről megtanultuk hogy a részvétel a fontosabb, a vereség is fizet szépen és a győztes sokkal fáradtabb.

(#35252) mefistofeles válasza munnergep (#35250) üzenetére


mefistofeles
addikt

Az egyetlen apró bibi, hogy ez nem a háború hanem egy játék!
Ha annyira oda vagy a valós szitukért akkor nem tudom mit szólnál mikor meglőnék a tankodat neked meg leszakadna az egyik lábad a monitor előtt. Ebből a szempontból pont ugyanannyira nem reális a játék mint amennyire a csapatelosztásban is kellene.....

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#35253) diegho válasza mefistofeles (#35249) üzenetére


diegho
nagyúr

Ez nem mellébeszélés, hanem tény. Nekem teljesen mindegy milyen csapatba rak, mindig nyerésre játszok és megpróbálok mindent elkövetni azért, hogy győzzünk. Hidd el, a te verziód szerint engem sokkal jobban szopat a MM, hiszen szinte sosem kapok magam mellé hasonló játékost (hetente egyszer látok több WN-es játékost, vagy egyszer sem) és bizony sokszor az 1500 WN-esek is akadályoznak, mert én olyan dolgokat csinálnék olyan helyeken, amikre ők még csak nem is gondolnak. Én mégsem tartom szarnak a MM-t, hiszen randomban miért lenne bármilyen szortírozás?!

A MM véletlenszerűen választja ki a játékosokat és pakolja őket össze egy véletlenszerűen választott pályára, ezért random battle a neve.

Nem tudom mit akartok a WG-től, mit csináljon? Játsszon helyettetek? Rengeteg oktatóvideót csináltak már, hogy ne legyen sírás, de ugyan ki nézte meg őket? A piroskák biztos nem, mert őket nem érdekli. Az a baj, hogy sokan azt szeretnétek, hogy csak olyan csapatokba kerüljetek, ahol ti ki tudtok emelkedni, de tenni érte nem akartok semmit.

Sokkal kevesebbet kellene foglalkoznotok azzal, hogy miért szívat benneteket a WG és sokkal többet azzal, hogy mi, miért, hogyan van a játékban.

(#35254) Pete55555


Pete55555
addikt

Mit tegyek még?

Szerk: és még a kis ágyú van rajta...

csata1:

csata2:

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#35255) Bad Pritt válasza Pete55555 (#35254) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát nem tudom tesó, de anno T95-re 13ezer bekapott sebzésre, 7500 sebzésre, top gunra, mesterlövészre, acélfalra, spártaira meg minden fiszemfaszom medálra adott csak ászt.
A 3,5K seb finoman szólva is csak egy jobb meccs tier9 td-vel, az 5ezer már alakul, de még sokkal több kell hozzá. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#35256) Pete55555 válasza Bad Pritt (#35255) üzenetére


Pete55555
addikt

Nem a tank ász lenne itt a cél, főleg nem stock gunnal
A probléma, hogy nem nyertünk.

Mellesleg most mentem egy kört T-127-el, 7 fragem van, szemben FCM pak40, erre befoglalnak :W
Ez egy ilyen nap.

...Szeretem leracsniztatni...

(#35257) Bad Pritt válasza Pete55555 (#35256) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ja vagy úgy. :B
Ha nem rajtad múlik, nem érdemes rajta idegeskedni. Ezért volt üdvözítő számomra is mikor bejött nemrég a vesztes csapat medálos játékosainak honorálása, mert így végre nem idegesít annyira, ha folyton veszítek, mert valami plecsnit mindig elhozok (ahogy látom, Te is). :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#35258) sebijani1982 válasza mefistofeles (#35249) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Mefi!

Abba gondolj bele, hogy ha az MM figyelné a személyes statokat is és az alapján osztana be, akkor semmi más nem lenne, mint folyamatosan ingázó játékosok. Kb. az összes játékos 75 %-a ugrálna fel-le az MM besorolásában. Ezzel az lenne a baj, hogy egyik nap csak piroskákkal játszik egy ember és mivel onnan már kinő, hirtelen megugrik a teljesítménye. Mondjuk volt 800-900 környéki játékos, nyer tízenpár csatát: volt elég sok sebzése killje, de talán csak szerencséje volt, mert olyan tankkal ment, amit nem tudtak a többiek, hogy hol kell lőni. Aztán másnapra az előző nap nem teljesen valós teljesítménye után 1000-1200 közötti értékű játékos lesz. Na itt már kezdődik a bibi, mert hirtelen a játékosok 70%-a tudja a tankja gyenge pontját. Néhány 10-20%-uk már elkezdi beforgatni a saját tankját, az eddigi mindig talált és sebző lövései pedig pattannak. Nem olvasott utána dolgoknak, nem nézeget videókat, mert neki csak a játéklehetőség számít. Viszont a folyamatos vereségek, elhalálozások miatt esik az Eff és WN meg a többi mutatója. Ezért következő nap megint csak 800-900-asok közé fogja sorolni az MM, ahol minden bejön újra. Nem fogja érteni, mivel tegnapelőtt minden bejött, tegnap semmi, ma újra minden; akkor csakis a WG nyúlhatott bele az ő szórakozásába.

Hidd el, a játékosok többsége még csak azt sem tudja, hogy van mod a játékhoz, akkor miért várod el, hogy tudja, hogy mit jelent az Eff és WN érték. Ő azért ül le a játék elé, mert vezethet egy tankot. Sokan továbbra is csak egy lövöldözős játéknak tekintik ezt a játékot, ami elé leülve nem kell más gonddal foglalkozni.

Ha neten játszol bármilyen más játékot, legyen az gazdasági, fps, stratégiai, böngészős stb. mindig azt fogod tapasztalni, hogy lesz erősebb játékos, aki porrá ver téged és nem fogja zavarni, hogy te még csak 1000 csata, kör alatt vagy.

Egyébként, ha nem "csataszám-gyűjtögető" emberkékből állna ez a játék, akkor az elhalálozás után lennének olyanok, akik veszik a fáradtságot, hogy maradva a csatában átvált egy olyan játékosra, aki még él és végig mozizza vele, hogy mit lehet csinálni egy adott helyzetben. De mint írtam is a játékosok többsége csak játszani jön.

A mostani MM nem rosszabb, mint más játékok MM-je. CoD-al játszottál már neten? Ott rosszabb a helyzet, mivel mindenkinek saját szervere lehet, akár saját szabályokkal, ha "idegen"-ként csatlakozol hozzájuk, akkor az elején csak a fejeseket kapod, meg nem érted, hogy hogyan tud mindig egy ellenség pont akkor ott lenni, amikor te feléledsz (bárhol is éledj fel egy adott pályán).

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#35259) TESCO-Zsömle válasza mtade (#35231) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nem, ez egy alakuló klán. Szeretnénk mi CW-zni, de egyelőre nincs elegendő számú 10-es tankkal rendelkező tagunk.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#35260) Pete55555 válasza TESCO-Zsömle (#35259) üzenetére


Pete55555
addikt

Van ám 8-as CW is ;-)

...Szeretem leracsniztatni...

(#35261) Cingáriusz válasza H@lede (#35158) üzenetére


Cingáriusz
őstag

Igen. Jól látod. A HHR-A-ból stratágiai okokból átmegy a HHR-B-be, hogy ott Field Commander-kén trénirozza a B-t és minél gyorsabban ütőképes klánt csináljunk belőlük. egyébként a HHR-A ma landing közben 8csatából 6-ot megnyert ;)
GoodTankers holnap lép be a B-be hivatalosan ;)

(#35262) TESCO-Zsömle válasza sebijani1982 (#35258) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Szerintem itt nem arról van szó, hogy a sárgák csak sárgákkal, a kékek meg csak kékekkel menjenek, hanem a balanszról. Hogy egy csupa paradicsom csapat ellen, amibe van 3-4 narancs meg 1-2 citromsárga, ne rakjon be olyan csapatot, amibe van 2-3 paradicsom, 3-4 naracs, a többi meg citrom vagy jobb. Az XVM meg ad a csapatnak egy szép, kiegyensúlyozott 17-83-as győzelmi esélyt...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#35263) Cingáriusz válasza Cingáriusz (#35261) üzenetére


Cingáriusz
őstag

Bocsánat, a HHR-B nyert ma 8-ból 6-ot landing közben, két területen.

(#35264) munnergep válasza mefistofeles (#35252) üzenetére


munnergep
senior tag

Valamit félre értesz. Nem a valós szitukért vagyok oda, hanem pont az a jó, hogy jöhet bármi.
Alább egy replay, nem alakítok benne nagyot, de ha a csapat összefog és az ellenfélnél is van sok hülye, jöhet bármilyen unicum szakasz (T-54, Ruinberg):

replay

[ Szerkesztve ]

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#35265) sebijani1982 válasza TESCO-Zsömle (#35262) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Aztán a 17%-os csapat megnyeri a meccset 15-8 -ra. Ilyen is van. Egyébként az ilyen esélylatolgatásokat nézzük már meg a való életben is. Szoktál sportközvetítést nézni? Ott is van olyan, hogy a BL-győztes kikap a saját bajnokságában a kiesőjelölttől.

Amúgy mint mondtam, a többség csak "FPS"-ként tekint erre a játékra. "Lehet tankkal zúzni" a többi nem érdekli. Hiába is mondanád neki, hogy piros jelölésű a WN stb. szerint. Visszanéz rád boci szemekkel, na és?

A másik dolog:
Diegho és a jobb játékosok néhányszor már elmondták, hogy ha nagyon tré a csapat, akkor is a lehető legtöbb sebzést kell megpróbálni bevinni. Még egy rossz csapattal is lehet azért 1300-1800 között sebezni Tier 5-7-ben. Saját magadért kell menni olyankor, a paradicsomot meg hagyni kell a lecsóba.

[ Szerkesztve ]

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#35266) Jolet


Jolet
őstag

kipróbáltam a nem olyan régen itt belinkelt HD modot és nem lett olyan sokkal szebb a kép, mint vártam

tudnátok ajánlani ilyen modokat ami jó 8.9-hez? vagy már készüljek inkább a 10-esre?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#35267) Zolee_70 válasza sebijani1982 (#35258) üzenetére


Zolee_70
senior tag

"Sokan továbbra is csak egy lövöldözős játéknak tekintik ezt a játékot, ami elé leülve nem kell más gonddal foglalkozni."

Egyébként nem több, ha valaki többnek gondolja, akkor ott baj van. A szórakozás kell legyen az első, ha már idegesít, nem okoz sikerélményt, akkor valami félrement.

>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.

(#35268) Angel1981 válasza Drenadar (#35211) üzenetére


Angel1981
veterán

Semmi, mint ahogy egy Bat Chat-nek sem illene, hogy 1800 HP-ja legyen, ha egy JagdPz E-100-nak van 2200. :)
HP kizárólagosan egy balanszolási tényező, semmi több.

(#35269) szbalogh válasza mefistofeles (#35249) üzenetére


szbalogh
őstag

Ha 200-200 játékost sorsolna egy csatába a MM akkor a meccsek 99%-a 49-51% közötti eséllyel indulna.
Minden azon múlik, hogy Te mit csinálsz a pályán. Persze a Manchester nagyon jó csapat, de néha kell egy Koplárovics aki dönti a papírformát ;)

Nick: HE_Storm

(#35270) olcsii válasza Angel1981 (#35268) üzenetére


olcsii
aktív tag

hát vicces lenne ha egy ms1 goldal seggbe lőne egy JÉPÉZÉT:) is kipukkadna:)
először én utáltam a hps rendszert, de beláttam hogy ez segít a játszhatóbbá tenni a játékot.

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#35271) diegho


diegho
nagyúr

"Sokan továbbra is csak egy lövöldözős játéknak tekintik ezt a játékot, ami elé leülve nem kell más gonddal foglalkozni."

Én pont ennek gondolom, de azok, akik sírnak a MM miatt, biztos, hogy nem ennek gondolják, ha ennek gondolnák, akkor csendben maradnának és játszanának, mint én. Azért szeretem ezt a játékot, mert leülök elé és játszok, nem kell hozzá se pénz, se reflexek, se 20 ezres egér (el is adtam a deathadder-t, mert nem használtam) se csúcs gép. Csak leülök és játszok. Ha hülye csapatot kapok megköszönöm nekik a bukást, netán adok nekik egy igazán hasznos tanácsot, miszerint ne játszanak már tier10-ben, ha még az alapokat sem tanulták meg tier4-ig, de ez is felesleges, mert úgysem érdekli őket. Kikapnak és mennek rinyálni valamelyik fórumba, hogy milyen szar a MM.

(#35272) szbalogh válasza olcsii (#35270) üzenetére


szbalogh
őstag

Tegnap csapatozáskor megint kilövettem a mi T1-einkkel az ellenfél 13 90-ét :) Én pont kifogytam (13 90) és 100 körüli hp maradt rajta :) Le is kaptam a képet :)

Nick: HE_Storm

(#35273) Angel1981 válasza olcsii (#35270) üzenetére


Angel1981
veterán

Nekem a kezdetektől fogva sem volt vele semmi bajom. :)
Egyszerűen szükséges.
Annyit "tanultam" azóta, hogyha egy tanknak az adott tierben nagyon magas a HP-ja, annak többnyire "negatív" oka van. (Vulgárisan megfogalmazva; "alapból" szar, és kell a sok HP, hogy ne mindig a statisztika alján legyen.) :D

#35224 Mogyesz75: :C

[ Szerkesztve ]

(#35274) olcsii válasza szbalogh (#35272) üzenetére


olcsii
aktív tag

:P azt lehet.
de ugye annak nincs pancelja:P

szeretem a realitást. ezért nem tetszett az elején, meg pl azért mert 50 méterre volt előttem a churcill az úton és nem láttam:D hamar abbahagytam mikor megjelent:) és csak tavaly októberben kezdtem játszani.

[ Szerkesztve ]

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#35275) Drenadar válasza TESCO-Zsömle (#35262) üzenetére


Drenadar
veterán

Nha már egy fejlesztői naplóban is az volt amit én mondtam... ha zavar hogy kevés a nyerési esélyed, töröld le az xvm-et, és máris jobb lesz mert a baj a fejekben van... és tényleg...

team battleben is nagyon látszik mennyire idiótaság nyerési esélyekkel foglalkozni... esetleg jó látni melyik játékost kell előbb kiütni, de volt hogy megnyertünk olyat amire 27%-ot adott nekünk, és elbuktunk olyat, amire 70%ot... akkor miről is beszélünk? tényleg felesleges ezen sírni...

(#35276) Simulacrum válasza szallasi007 (#35233) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Azt ugye tudod, hogy a BIA képesség csak akkor aktív, ha minden legénységi tagnak megvan 100%-on?

(#35277) Bad Pritt válasza Angel1981 (#35273) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Tán csak nem a TOG 2re meg az 1400 hp-jára gondolsz? :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#35278) Simulacrum válasza TESCO-Zsömle (#35262) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Korábban írtam, hogy pl. nálam nagyon ritka a nagyon durva különbség a két oldal között. Szerintem sokat számít, egyrészt az, hogy egyedül játszom. Mikor szakaszban játszottam párat, akkor ugye az MM bedob a másik oldalra is kb. ugyanannyi és ugyanakkora (2 vagy 3 fős) szakaszokat és itt ugye simán előfordul, hogy kapsz lilákat ellenetek, egyszerűen abból adódóan, hogy a lilák sokat szakaszoznak.
A másik pedig a Tier. Minél magasabb Tierben játszol, annál inkább megritkulnak a nagy különbségek. Most játszottam pár Tier5-ös csatát, ott már tényleg előfordul ilyen, mert néhány jó játékos lejön néha a kicsik közé kiadni a gőzt, de minél magasabb tierben játszom annál inkább kevésbé fordul elő a nagy különbség.

Volt korábban egy olyan kérdésem, hogy a full gold kb. mennyi WIN6-ot jelenthet, a szakasz vajon mennyit? Tudom diegho azt mondaná, hogy egy jó szakasztárs csak előle veszi el a sebzést, de azét korántsem mindegy, hogy két lila fedezi a feneked vagy a nagy senki. Szóval szerintem szakaszban, megszokott társakkal jobb winrate biztosan, de szerintem valamivel jobb WIN6 is elérhető, mint egyedül.

(#35279) Szepi1979 válasza diegho (#35253) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Mindig szórakoztatnak a hozzászólásaid, sok bennük az igazság illetve nélkülözöd a mézes-mázos körítést csak a konkrétumokra szorítkozol. Szívesebben olvasom a hozzászólásaidat mint a megjelenésed előtti sírás halmokat, ráadásul azzal amit most írtál maximálisan egyetértek.

“ nem kell mindig nyerni “

(#35280) Angel1981 válasza Bad Pritt (#35277) üzenetére


Angel1981
veterán

He-he-he - PL! És nagyon szeretem! :D
Komolyra fordítva; a TOG hatalmas, lassú, és tierjéhez mérten vékony a páncélja.
Ha annyi HP-ja lenne, mint a többi T6 heavynek (800-950) életképtelen lenne, így viszont igenis használható, csak a lassúságához megfelelő taktikát kell választani.

#35276 Simulacrum: és már mióta így lehet beállítva! :U

[ Szerkesztve ]

(#35281) Sixkiller6


Sixkiller6
őstag

pár csata múlva érem el szeretett Ferdimmel az 1000. csatát (asszem 59% winrate), ha vkinek lenne kedve Ferdivel csatlakozni az ünnepi menetre, az kérem jelezze.

- no es importante -

(#35282) olcsii válasza Sixkiller6 (#35281) üzenetére


olcsii
aktív tag

fene nem leszek otthon:(

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#35283) rolio1


rolio1
tag

Sziasztok!
Mennyibe kerül most az E-75? Valami akció mintha lenne rá...visszaveszem...(nem otthon vok, nem tudom ingame megnézni)

Köszönöm

(#35284) Angel1981 válasza rolio1 (#35283) üzenetére


Angel1981
veterán

-15 %

Vagyis elvileg 2.958.000 kredit.

(#35285) szallasi007 válasza Simulacrum (#35276) üzenetére


szallasi007
őstag

Őszinte leszek, most már tudom :DDD Köv skill akkor az lesz

(#35286) Chris0321 válasza rolio1 (#35283) üzenetére


Chris0321
addikt

15%-os akció van a 8-9-10-es tierre január 16.-áig.

[ Szerkesztve ]

(#35287) rolio1 válasza Angel1981 (#35284) üzenetére


rolio1
tag

Köszönöm!
Azt hittem nagyobb akcijóóó van rajta...de így is jó lesz.

Neked is köszi Chris

[ Szerkesztve ]

(#35288) Drenadar válasza szallasi007 (#35285) üzenetére


Drenadar
veterán

tisztában vagy te azzal, mennyi xp-t kell összeszedned ahhoz hogy a "köv" skill az legyen?
mármint a negyedik skill? 100-on?

ahhoz hogy a 3. skilled 76%-ról elérjen 100%-ra 567,697 xp kell...
ahhoz hogy a 4. skilled 100%-ra fejlődjön, hogy működjön is a BIA 1,680,510 xp kell...

sok sikert :D

egyszerűbb lenne eldobnod a parancsnok skilljeit és újragondolnod mit adsz neki...
vagy a többitől vedd el a biát, ami éppen semmilyen bónuszt nem ad nekik...

http://www.planetwot.com/Crewxp/

[ Szerkesztve ]

(#35289) Chris0321


Chris0321
addikt

Hátha valaki még ne mtudott róla: 0.8.10 - Objektumok átlövési mechanizmusának változásai

rolio1:Szívesen.

[ Szerkesztve ]

(#35290) Angel1981 válasza Chris0321 (#35289) üzenetére


Angel1981
veterán

Nagyon hasznos, köszi! :R

BTW. Valami pontos érkezési dátum a 8.10-el kapcsolatban? Esetleg pont Karácsony?

rolio1: kérlek! ;)

[ Szerkesztve ]

(#35291) Szepi1979 válasza Chris0321 (#35289) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Valami azt súgja ezzel a változtatással még több lesz a kempelő játékos. Kevesebb lesz az aki belemegy egy közelharcba ha utána nem tud visszahúzódni a fedezék mögé hiszen azon keresztül is ki tudják lőni. Sacred walley házai tipikusan ilyenek. Nem lesz hova bújni.

“ nem kell mindig nyerni “

(#35292) rolio1 válasza Angel1981 (#35290) üzenetére


rolio1
tag

A 8.10 orosz kliens már letölthető, náluk holnap lesz éles, EU-n 23.át olvastam.

(#35293) Drenadar válasza Szepi1979 (#35291) üzenetére


Drenadar
veterán

-25 vagy -50 pen azért elég durva... persze a köv lövés már bünti nélkül megy...

(#35294) Bingisz válasza Szepi1979 (#35291) üzenetére


Bingisz
addikt

Épületeket még nem lehet majd átlőni. A lerombolhatókat se.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#35295) Chris0321 válasza Bingisz (#35294) üzenetére


Chris0321
addikt

Amit linkeltem azon azt írják át lehet lőni olyan házakon amit le lehet rombolni. Voltam fenn egyszer teszten de nem próbáltam mert csak miután kiléptem jutott eszembe.

(#35296) sith7 válasza Szepi1979 (#35291) üzenetére


sith7
nagyúr

Mennyire közelharc ?

Ha nagyon, akkor én nem szoktam szórakozni, ... főleg, ha látom 1 lövéses az ellenfél, akkor megyek keresztül a házakon, mindenen :DDD

(#35297) szallasi007 válasza Drenadar (#35288) üzenetére


szallasi007
őstag

Szeptember óta tolom, de inkább október szóval még sok mindennel nem vagyok tisztában.
Ha eldobom akkor dob mindent és újraelosztásnál lesz 2 db 100% és egy 76%-os vagy ez miként működik?

(Tudom kérdezni arany, de noob vagyok :W )

(#35298) Angel1981 válasza szallasi007 (#35297) üzenetére


Angel1981
veterán

"Ha eldobom akkor dob mindent és újraelosztásnál lesz 2 db 100% és egy 76%-os vagy ez miként működik?"

Ez csak akkor, ha "aranyért" dobod el, akkor nem veszít semmi XP-t az illető legény - alapból 200 arany fejenként, de most egészen január közepéig kedvezmény van rá, csak 100 arany.
Ha kreditért dobod el (20.000 / 10.000), akkor elveszítik az összes skillekkel / perkekkel kapcsolatos XP-jük 10%-át, ha meg ingyen, akkor a 20%-át.
Most hirtelen nem kalkulálom ki, hogy akkor a 276%-ból mennyi lesz, de ha rányomsz az eldobásra, akkor mutatja, hogy melyik opció esetén mennyi marad belőle.

Bingisz:

"Bizonyára észrevettétek már, hogy vannak a játékban olyan épületek/objektumok, melyek rombolhatóak ugyan, de külön szegmensekből állnak, azaz pl. egy ütközéstől csak az épület fele omlik le és ahhoz hogy az egészet leromboljuk, teljesen keresztül kell menni rajta (pl. faházak). Az ilyen objektumok esetében minden egyes szegmens különálló objektumnak számít és azok pen csökkentő hatása összeadódik. Vagyis ha keresztül lövünk egy olyan házon, ami pl. 2 szegmensből áll, akkor a lőszer 2*-25=-50 mm átütési értékkel folytatja majd útját (eddig két lövésre volt szükség ahhoz hogy az ilyen objektumokat leromboljuk)."

[ Szerkesztve ]

(#35299) #65537792


#65537792
törölt tag

Szevasztok!

Miért nem tudom torrentel leszedni a WOT-ot? Azt írja, hogy a hozzáférés megtagadva.

(#35300) Szepi1979 válasza Drenadar (#35293) üzenetére


Szepi1979
senior tag

A következő már eddig is büntetlen volt. Eddig ment a házaknál a kigurul lő visszamegy, most már meg kell gondolni mert akkor az oldalad mutatod, ott meg elég lehet az 50% is. Az biztos hogy többet kell majd gondolkodni...

“ nem kell mindig nyerni “

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.