Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93692) A`rpi válasza koxx (#93690) üzenetére


A`rpi
addikt

Nagyjából átfutottam itt a PH-n a használt kínálatot.

60 ezer magasságában van választék, némi alkuval egy garanciális maximum 70 magasságában mondjuk ~10 hónap feletti garanciával simán jó vétel. (90 ezerről indulnak az új gépek.) Jövőre sem fog szerintem 50 alá menni az ára, így ha cserélné, relatív nem sokat bukna rajta.

Ha meg bevállal 50, vagy még ez alatt egy használt de nem garanciális gépet akkor gyakorlatilag nem is bukik rajta. Meghibásodást persze bele kell számolni, de alapvetően sok probléma általában nem jellemző ezekre a készülékekre ha rendben van tartva és időként szakszerűen újrapasztázzák a hűtését.

Nem mondom 50-60 ezres ár alkalmainak számít, de ha rászánja valaki az időt, simán ki lehet fogni ennyiért is használtan. Szóval aki hasonlóan vélekedik Oppenheimer fórumtárshoz, én azt csak biztatni tudom, fogjon bele, kövesse a használt piacot, és ha van valami kecsegtető ajánlat csapjon le rá.

Ami a levegőben van az egy karácsonyi raktárkisöprés a multiknál, az még felkavarhatja az állóvizet, jelen esetben viszont szerintem inkább a használt piacon érdemes nézelődni ha valaki vállalkozószellemű.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.