Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56451) Elims válasza mrterminator (#56450) üzenetére


Elims
veterán

Vhogy én is így vagyok ezzel.
Sùlyos ezreim mentek el fölöslegesen "mégsem tetszik" jàtékokra,de még egyszer sem fordult meg a fejemben ilyesmi pedig tudom,hogy egyikkel sem jàtszom többet.

De persze ha sikerül vkinek... :-)

(#56452) donceleger8 válasza Tuomas (#56269) üzenetére


donceleger8
őstag

Ezt valamelyest lehet szabályozni. Ki lehet kapcsolni az automatikus játékos váltást, de még ha bekapcsolva is marad, amikor megnyomod a játékos váltás gombot és a baloldali kart abba az irányba mozgatod amelyik játékosra szeretnél váltani, akkor arra fog ugrani.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#56453) boost válasza Elims (#56451) üzenetére


boost
addikt

En anno a BF4et probaltam, de tojtak ram. Pedig annak eleg nagy visszhangja volt, sokat ekézték a játékot.

[ Szerkesztve ]

(#56454) tepenzed válasza mrterminator (#56450) üzenetére


tepenzed
őstag

Miért kéne szégyelni? Minden normalis cégnél van refund opció adott időn belül ha nem játszol vele, erre kb jogunk van mint az életben bármely más termék esetén,csak hát a Sony legendásan tapló cég.

(#56455) perge666 válasza tepenzed (#56454) üzenetére


perge666
veterán

+1 :K

(#56456) Zanik válasza tepenzed (#56454) üzenetére


Zanik
addikt

Oké, de lehet ezzel az opcióval élni meg visszaélni.

Szerintem a Sony se azért alkalmaz no-refund policy-t, mert kifejezetten tapló akar lenni, vagy annak látszani. Sajnos a felhasználók nagy része olyan, hogy ha kapna valamire jogot (refund), akkor természetesnek venné, hogy ha bármikor úgy tartja kedve, azt mondhatná: nem tetszik, kérem vissza a pénzem.

Nem azt mondom, hogy nem érdemes olykor megpróbálni, amikor tényleg úgy érzed, átvertek, és nem azt a játékot kaptad, amire számítottál. Érdemes, és amint látszik, olykor működik is.
De valószínűleg most azért tettek veled/veletek kivételt, mert mondjuk látták, hogy eddig nem történt semmi visszásság az adott PSN ID-vel, és ez az első eset hogy ilyesmit kértek.

Viszont lehet, hogy ha fél év múlva újra bepróbálkoznál valami hasonlóval, akkor a rendszerben látva ezt az esetet azt mondanák, hogy bocs, de ezt egyszer már eljátszottad.

Meg talán azt is jó lenne elkerülni, hogy mondjuk rossz vélemény alakuljon ki a magyar PlayStation felhasználókról.
Szóval csak óvatosan ezzel a refund kéregetéssel, nem kéne belőle "rendszert" csinálni.

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#56457) marilllyo válasza Zanik (#56456) üzenetére


marilllyo
veterán

Steam sem rég vezette be ezt. Ezért hebegett habogott az WB a Batman botrány után, hogy kijavítjuk meg odafigyelünk meg "csillagok az égről". Unity-t anno meg a kutya sem érdekelte, hogy megy van nem megy... Pedig az sz*r volt minden platformon.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#56458) Gebriel válasza Zanik (#56456) üzenetére


Gebriel
veterán

Utolsó bekezdéssel egyetértek. :K

(#56459) Gijon válasza marilllyo (#56457) üzenetére


Gijon
senior tag

Friss ropogós játékoknál ok. is lenne, de a mai világban mikor teszt-teszt hátán+share+twitch+yt nehogy máá mellényúlj(ak)..,ez csak az én véleményem.

(#56460) boost válasza Zanik (#56456) üzenetére


boost
addikt

Erre az a megoldás, amit az Apple vezetett be, hogy ha visszaélész vele, akkor egy idő után nincs lehetőség visszakérni a pénzt.

Amazon, aki fizikai termékekkel ilyet nem csinálhat, az meg úgy oldotta meg, hogy visszaélés esetén zárolja a kontód, nem tudsz többet vásárolni. Ott is rengetegen visszaélnek ezzel.

[ Szerkesztve ]

(#56461) #20844032 válasza Zanik (#56456) üzenetére


#20844032
törölt tag

Ha létezik a preorder intézménye, léteznie kell a refund intézményének is. Ráadásul úgy, hogy a demo intézménye sincs már. Ahogy az én preorderbe tett pénzemmel is lehet élni meg visszaélni. Ennek egy teljesen normális, természetes dolognak kellene lennie. A legtöbb üzletbe is visszavihetem a portékát bizonyos időn belül ha nem felel meg. Egyetlen olyan ésszerű indokot nem látok, amiért ne kellene megvalósítani. A normális szabályozását meg oldja meg a platformholder, azaz a "bót".

(#56462) Fkris válasza #20844032 (#56461) üzenetére


Fkris
őstag

+1

"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...

(#56463) #20844032 válasza Gijon (#56459) üzenetére


#20844032
törölt tag

Pontosan a friss, ropogós játékoknál létezik a probléma. Ráadásul szépen, nem is túl lassan iparági szabvánnyá vált, hogy nem jelenhet meg teszt ma már semmilyen játékról a megjelenés napjáig. Még arról sem, hogy teknóban milyen, vagy vannak-e benne hibák. A twitch azonnal lelövi az idő előtt streamedet, stb.
Fogalmam sincs mitől akarjátok a kiadókat megvédeni. Nagyon jól tudják hogy védjék meg magukat. Itt a witcher esete: megjöttek az első review-k, másról sem szóltak, csakhogy mennyire sájni az egész, évjátéka, stbstbstb. SEHOL egyetlen szóval nem volt leírva, hogy mgedöglik a frém a játékban. Hetekkel később, a technikai elemzésekben, meg a későbbi tesztekben már le merték írni. Véletlen-e. Óhátperszehogyaz :D
Akkora refundot toltam volna arra a játékra, mint a huzat.

[ Szerkesztve ]

(#56464) kenny123


kenny123
addikt

Sziasztok!

Driveclub, vagy a project cars rendelkezik valami értékelhető Split-screen multiplayerrel?

yo

(#56465) bandi0000 válasza kenny123 (#56464) üzenetére


bandi0000
nagyúr

értékelhetetlennel sem, max ha szigetelőszalaggal ketté választod a tv-t de az nem az igazi :D

Xbox One: bandymnc

(#56466) marilllyo válasza #20844032 (#56463) üzenetére


marilllyo
veterán

Ja hátnem véletlenül nem erőltetik a demo-kat. Nehogy véletlenül kiderüljön, hogy mégsem olyan funky a dolog...és akkor visszamondják az előrendeléseket.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#56467) Gijon válasza #20844032 (#56463) üzenetére


Gijon
senior tag

A "kollégák" a destiny és a ghost-ra kapták vissza a pénzüket, ami ugye nem egy mai játék..., a witcher nagyon keveseknek nem tetszik, megmerem kockáztatni, hogy csak te ekézed folyamatosan itt a fórumon, de ha jól tudom, akkor nem digitbe vetted. Előrendelésnél, mint írtam, jogos lehet demo hiányában a visszatérítés, de egyéb esetben nem értek vele egyet. Lassan ott tartunk, hogy elmegyek egy LGT koncertre, és visszakérem a pénzem, mert hamis volt a Pici bácsi a lemezhez képest. :)

(#56468) #20844032 válasza Gijon (#56467) üzenetére


#20844032
törölt tag

>de ha jól tudom, akkor nem digitbe vetted.

Pontosan ezért nem. De mint mondtam a szabályozás legyen az eladó felelőssége. Az viszont elfogadhatatlan, hogy az legyen a megoldás, hogy nincs.18-20 ezer forintokról beszélünk, nem két szem cukorka. Csak a két currgen platformra több százezer forintom fekszik játékokban. És nem is szeretem eladogtani a játékaim, pláne nem azért, mert szar. Ha valami szar, azt nem akarom megvenni. Ha mégis megveszem, mert nem tudom, nem tudhatom előre, hogy szar, tehessen semmissé az egészet. Ráadásul szeretném kifejezni a nemtetszésem az adott produktumra vonatkozóan. Mindkettőre kiváló eszköz lenne a refund.

(#56469) EnterR


EnterR
veterán

Újrapasztázás igényelhető érvényes garanciával? Megnéztem a garancialapot, de nincs rajta telefonszám és abban sem vagyok biztos, hogy hivatalos Sony garanciám van-e.

PSN ID: marquuard

(#56470) Lackooo84 válasza EnterR (#56469) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Ha nem olyan garicetlid van, mint az összefoglaló példájában, akkor tuti gyári garid van. :D Amúgy ha hangos a gép, persze beviheted a Hireltechbe, és meg is csinálják. Hol vetted a gépet? Ha ilyen van, akkor okés.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#56471) mrterminator válasza tepenzed (#56454) üzenetére


mrterminator
aktív tag

Refound, elvi rendszere jó, DE(!) mint a Te példéd is mutatja így is képes voltál kihasználniod (mert valójában nem hibás terméket vettél és valótlant is állítottál) azt a rendszert ami valójában csak nagyon ritka és különleges estben alkalmaznak nemhivatalosan, pont azért hogy NE LEGYENEK TAPLÓK, amit Te azonnal kiahsználtál kiskapuként, azért meg meggondolatlanul és felőletlenül megvetted a Destinyt....amiről már megjelenés elött lehetett tudni 100% milyn játék, nem hogy 1évvel azután...És szimplán anyagi megfontolásból kérted vissza pénzt, hogy késöbb jobban járj hogy megveszed a teljese DLC verziót, nem is azért mert szar a játék...na erre büszke vagy? Igazi magyar...nem gondolkodik és utána még neki áll feljebb. Ezért nincs Refound, mert így is kihasználják a rendszert, nemhogy még refoundal.
Mi amegoldás? Meg kell nézni mit veszünk tájékozódni elötte, nem olyan bonyolult ez...egy kis ésszel lehet tudni játékok 99% ról hogy milyen lesz, ha pedig random veszszük a játékokat felőletlenül, akkor ez biszony a saját hibánk, és ha nem is tanulunk belőle akkor az már tényleg menthetelünl hüly és meg is érdemli. És rengeteg ilyen ember van, követlen környeztembe is, és hiába magyarázom el nekik, hogy nézzék meg mit vesznek, mint ahogy eminden másnál is meg kell nézni mit veszünk, csak a lustaság! Inkább REfound! (és még mindíg vehetjük dobozasan a játékot amibe bizonytalanak vagyunk, de gondolom aki annyira lusta, hogy nem néz utánéz a dolgokank mielött vásárol, alapból digibe veszi, mert ugy úgy még kevesebb erőfeszítés megvenni, de akkor ne is nyígjon..)

[ Szerkesztve ]

(#56472) Gijon válasza #20844032 (#56468) üzenetére


Gijon
senior tag

Akkor most mi a probléma? Mégiscsak van "kiskapu" választási lehetőség. Sőt még a sony is visszaadja a pénzt pici győzködés után. (Amivel nem minden esetben értek egyet.) Ja, hogy nincs a szabályzatban? Az egy dolog, de választási lehetősége mindenkinek van, akár platformot illetően is. Nehogy már a hobbi miatt sajnáljalak, vagy sajnáljak bárkit. Senki nem fog sopánkodni azért, mert megdöglött két 50e ft-os diszkoszhalam...

(#56473) Gebriel


Gebriel
veterán

Összefoglalóban, van valami leírás, hogy melyik Store-ban milyen kártyával lehet vásárolni, vagy csak az én figyelmemet kerülte el :F

(#56474) EnterR válasza Lackooo84 (#56470) üzenetére


EnterR
veterán

Konzolokszervize, de ezek szerint Sony-s. :R
[link]

[ Szerkesztve ]

PSN ID: marquuard

(#56475) #20844032 válasza Gijon (#56472) üzenetére


#20844032
törölt tag

>Akkor most mi a probléma?

Az, hogy a lemez szar. Összegyeztethetetlen a remoteplay-el. Ráadásul az nem refund, az bukta. Nem nagy bukta, de bukta.
A sajnálatot nemtudom hogy kevered ide. Sajnálatról itt szó sem volt.
Választás? Miféle választás? Nincs választás. Nincs refund. Két user visszakapta a pénzét, mert éppen volt elfogadható magyarázata, és sikerült őket meggyőzni. Ettől még nincs refund. Egyedi elbírálás alapján van valami.

>Senki nem fog sopánkodni azért, mert megdöglött két 50e ft-os diszkoszhalam...
Ha a te ötvezenredből van, azt én is leszarom, igen.

[ Szerkesztve ]

(#56476) Lackooo84 válasza EnterR (#56474) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Én és sokat is ott vettük a gépet, ott nincs gond a garival. Hireltech-hez vidd be, ha pesti vagy.

The Truth is out there...

(#56477) A`rpi válasza Gebriel (#56473) üzenetére


A`rpi
addikt

Parancsolj benne van az: :K

PlayStation Store

"Tudunk fizetni bankkártyával vagy előre vásárolt fix összegű PSN feltöltő kártyával, vagy akár PayPal-el is. Fontos, hogy a PSN feltöltő kártya csak a saját régiójában lévő account-ra használható fel.

Általában csak az adott országhoz tartozó kártyát fogadja el a Store (néhány kivételtől eltekintve)."

Tehát ha magyar fiókod van, akkor a magyar bankkártya működni fog.

Ha UK fiókod van, akkor talán működik a magyar bakkártya de ez nem garantált, (nekem működik.)

Ha USA fiókod van akkor dukál hozzá USA kártya / megfelelő pay pal, van akinek sikerült fizetni American express kártyával, de ez sem garantált.

USA fiókra vásárolnál, akkor ez remek egyszerű, és működő alternatíva:
Playstation Network olcsóbban haddent tollából: [link]

[ Szerkesztve ]

(#56478) Gebriel válasza A`rpi (#56477) üzenetére


Gebriel
veterán

És tényleg, a nagy meleg ezt teszi. :DDD
Köszi. :R

(#56479) A`rpi válasza Gebriel (#56478) üzenetére


A`rpi
addikt

Igazán nincs mit, kicsit bővítettem az eredetit.
Köszönöm az észrevételt!
:R

[ Szerkesztve ]

(#56482) phgergo


phgergo
aktív tag

Valaki jönne kicsit multinacionális? :) ma meg szabadnapos vagyok es meleg van kinn :D Cod - BF -last of zs - dying liget vagy valami autós.... Mindegy csak gyertek minél többen :) nikkel: Funk3nman_

Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id

(#56483) A`rpi


A`rpi
addikt

Srácok, szerintem refond kérdést többé kevésbé végigjártuk, ne vitázzunk ezen ha megkérhetlek benneteket. Köszönöm.

Aki élni szeretne vele, az gyakorolja saját szíve joga aki nem az nem...

Én a magam részéről meggondolom alaposan mit veszek meg, és nincs ilyen gondom.
Nagyon sokszor leírtam, de leírom még egyszer.
(Nem kötelező mindent első nap megvenni.)

Ha multiplatform, akkor pedig tessék szíves kőrbe nézni hol fut a legjobban (Steamelés, és a Share Play is működik, YT- tele van gamepay-ekkel), ha van PC akkor lehet jobb választás, ha nincsen, és égető fontosságú a játék, akkor marad a konzol.
Kiadó lehetőségeihez mérten próbálja optimalizálni, játszhatatlan játékkal én még nem találkoztam konzolon.

(Persze lehet én vagyok túl elfogult, vagy épp kis igényű.)

[ Szerkesztve ]

(#56484) perge666 válasza A`rpi (#56483) üzenetére


perge666
veterán

Végre már hogy közbeszóltál. :C
Kezdtem unni ezt a témát.........

(#56486) gyuribácsi88 válasza perge666 (#56484) üzenetére

Ez jusson eszedbe mikor felhozod azt hogy "milyen hangos a gép", na ha valami, az a téma nagyon unalmas.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#56487) perge666 válasza gyuribácsi88 (#56486) üzenetére


perge666
veterán

Én csak vásárlás után hoztam fel a témát,mert nem tudtam hogy az én gépemmel van e a gond vagy mind ilyen. :U
Szerintem azóta sem hoztam fel,meg először sem vittem túlzásba,max.5-6 megjegyzés és annyi.....

(#56488) EnterR válasza perge666 (#56487) üzenetére


EnterR
veterán

Tényleg nem vitted túlzásba. :DDD

PSN ID: marquuard

(#56489) Lackooo84


Lackooo84
nagyúr

Vegyetek lemezest, azt ha nem teccik' el lehet adni...

The Truth is out there...

(#56490) cyberkind


cyberkind
félisten

Hangos a gép! ;]

Szerintem ez relatív, nálam az asztalon van, minden irányban tud szellőzni, kap levegőt, tény hogy a boxhoz képest hangosabb, de nem zavaró, pedig itt van mellettem fél m-re, a pc meg még közelebb és azt se hallom, de akit annyira zavar ez a hűtés, az várja meg a kici és óccó változatot, amiből minden ki van spórolva, de legalább kussol, az való neki.

Paranormal Cocktivity

(#56491) Gebriel válasza cyberkind (#56490) üzenetére


Gebriel
veterán

Ne kezdjük újra. :U

(#56492) perge666 válasza Gebriel (#56491) üzenetére


perge666
veterán

Míért ne? :)) ;]

(#56493) Gebriel válasza perge666 (#56492) üzenetére


Gebriel
veterán

Mert már mindenki elmondta erről a véleményét kb 5x...

(#56494) Mister_X válasza perge666 (#56492) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A koliban két szobával arébb hoztak egy PS4-et a lakói. Hallom. ;] :DDD

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy ez az új kiadás mennyivel halkabb a gyakorlatban. Mondjuk nálam eleve nyert, hogy nincs rajta zongoralakk felület.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#56495) perge666 válasza Mister_X (#56494) üzenetére


perge666
veterán

Látom nem csak az én fejemet zavarja ez az iszonyatos hőség. :)
Nekem ez az első széria pont bejön,formára is,és kinézetre is,anyagminőségre is rendben van szerintem.
Olyan mint a PS3-nál a Slim változat.

Gabriel : Én 6x 7x. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#56496) glspeter1


glspeter1
őstag

Ha egy kis BF mókára/hangulatra vágyom ( :DDD ), akkor a BF4 vagy a Hardline éri meg jobban ?
Azt tudni kell ,hogy PC-n a 4-ben már jó pár száz órám volt, de nem untam meg. :K

Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

(#56497) A`rpi válasza glspeter1 (#56496) üzenetére


A`rpi
addikt

PC n ha megvan nem venném meg újra 4et.

(#56498) mrhitoshi válasza A`rpi (#56483) üzenetére


mrhitoshi
veterán

:R
Én is kérném, hogy szakmai fórumon mellőzzük a személyeskedést. Le lett írva, hogy ha valami gáz van, akkor van refund, de kész, ezt itt le is zárhatjuk.

PS4

(#56499) glspeter1 válasza A`rpi (#56497) üzenetére


glspeter1
őstag

Na igen, csak a PC az már nincs meg! :DDD
Ezért is kérdeztem rá. :B

Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

(#56500) Gebriel válasza mrhitoshi (#56498) üzenetére


Gebriel
veterán

Hol volt abba a hsz-ban személyeskedés :F

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.