- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #68372 üzenetére
próbáld meg direktbe összekötni a modemmel, mert nekem 2 hete nincs psn router ide vagy oda, net szolgáltatóval harcolok hogy csináljanak valamit
-
delibab
senior tag
válasz
Szerintem többen is vettünk, de én írtam pár sort. Asus RT-N18U volt a befutó!!!
szasanyi megelőzött.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ha jót akarsz, de nincs szükséged az AC szabványra: ASUS RT-N18U
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Amúgy a jobb felső sarokban a tudnivalóknál ott van: PSN állapota. : [link]
Megtaláltad? -
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #68367 üzenetére
Morgen.
En spec a vita-val leptem most be es nalam tobben fent vannak ps4/ps3 geppel es multiznak......szoval valszeg nalad lesz a bibi.
Inditsd ujra a router-t,sztem utana menni fog......(plusz mivel letoltes kozben doglott ki,lehet igy jelzi,h haldoklik.....ez az elojele altalaban,h terhelesre kifexik ilyenkor. Figyelgesd es ha rendszeres akkor sztem csere.) -
horvathkrisz
addikt
válasz
Angry Rabbit #67215 üzenetére
Egy doboz donti el hogy megveszed-e?
-
james001
veterán
válasz
Angry Rabbit #67174 üzenetére
Játszani én csak kb. 7 óra után fogok vele,még van egy-két elintézni valóm itthon. De már remegek basszus annyira akarok vele játszani
-
james001
veterán
válasz
Angry Rabbit #64508 üzenetére
Szabin voltam most azért volt több időm játszani,ma este már megyek vissza melózni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #63935 üzenetére
Nem a kényelemről szól hanem fölősleges a mozdulat, a jétéknak tartalmaznia kellene egy ilyen beàllìtàst, a kontrollert se kell minden jàtékhoz beàllítani
-
Tuomas
addikt
válasz
Angry Rabbit #63929 üzenetére
Szuper, köszi az infót
Magyarán nem csak konkrét játékokhoz van, hanem akkor stílusokhoz is
Egyébként hogy lehet váltani a hangzások között? Úgy értem, hogy ha feltöltök jópárat, meg ilyen kategorikus játékokhoz is, akkor honnan tudja a füles, hogy mivel játszom? Vagy hogy megy ez?
-
Tuomas
addikt
válasz
Angry Rabbit #63924 üzenetére
Meglesz, heteken belül ezt fogom csinálni
Köszi
-
Tuomas
addikt
válasz
Angry Rabbit #63893 üzenetére
És ahhoz volt ilyen hangbeállítás, amit le lehetett tölteni?
-
hakos1987
őstag
válasz
Angry Rabbit #62917 üzenetére
Akkor megnyugodtam, remélem a LBP 3 is csak bugos
Eddig PC-hez voltam szokva, ott pedig ilyen fagyogatás nem sok jót jelentett
-
konikan
aktív tag
válasz
Angry Rabbit #62482 üzenetére
Magát az alaptestet hogyan csináltad? A többi rész ahogy látom sima furat/henger letörésekkel, de a belső köztes rész üreges. ABS műanyag? Vagy van aki tud ilyet fröccs-önteni? Mert ha igen, akkor egy ilyen alaptest érdekelne
-
krx21
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #62452 üzenetére
Mennyire gondolod, hogy a készülék alján érdemi hőt lehet elvezetni???
Elims: Hdd-nek kell az üzemi hőmérséklet.. Ugye ezt nem gondoltad komolyan???
-
fityere
senior tag
válasz
Tetszetős darab. Egyedi rendelesre is csinalsz ?
-
Tuomas
addikt
válasz
Képet kérünk, reméljük nem fog tőle lefagyni
Nem rossz -
Elims
veterán
válasz
Angry Rabbit #61944 üzenetére
:-))
Én talàn 1-2-ban ('86-87 felé) kezdtem egy ilyennel aztàn volt a nagy lépés,C64 egy-két évig (közben quartz jàtékok) és onnantòl nem volt megàllàs.megadrive,gameboy és jött sorban több gép.
A sàrgakazettàs "làz" engem elkerült.Nekem az a fekete gép volt ugyanolyan "tudàssal" mint a sàrga kazettàs erőmű. ;-)Kakaduku: "...míg másnak a horgászás, vagy az autók a hobbija, addig nekem a játék."
Szépen megfogalmaztad. :-)
Bàr ezt a baràtnőmnek hiàba mondom.. Az ő életkoràt nem írnàm ki.....talàn az lehet a probléma.
(Ez az egy "generàciòs probléma" van közöttünk.)Árpi: "GTA5 előző generáción is nagyon szépen futott, mostanin se igazán van rá panaszom, bár szerintem nextgenre annyira nem "koncentráltak" rá."
Minden szavad igaz.
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #61875 üzenetére
Azzal varj picit,mert jelenleg nem surgos hisz elered a psn-t .
Plusz delibab forumtars most intez maganak egy router-t ,ami belsore "eros" es jo wifi hatotav visszajelzesek vannak rola . Teszteli es ha jobb nala a ps-el ,mint a korabbi amivel szinten wifi-n log,akkor lehet azt kellene neked is venned.... router topicban ajanlott a modell ,ezert dontottunk mellette.
Szoval jatsz es majd beszelunk errol meg.... -
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #61844 üzenetére
Szia
Koszonjuk a visszajelzes es jo multis jatekokat akkor mar neked is,mert vegre elerheto kozelsegbe kerultek.
Igaz nem volt rovid ido mig eljott a siker,de latod nem adtuk fel es megoldottuk,mert van mikor a psn a xar,de soxor mas a bibi,mint esetedben is....ilyen ez a modern es fejlodo vilag. -
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #61500 üzenetére
Alternativ hutesmegoldas egy ylod-bol visszahozott gepnel....forumtars nem adta fel es igy ujra uzemel az atalakitasok utan.
-
varadigabor
senior tag
válasz
Angry Rabbit #61457 üzenetére
Dying lightot?
Remélem jó lesz a Dlc, buggyk meg ilyenekGlitcheltem rá jó pár milliót
(#61458) marilllyo : NFS-t nem tudom még lehet hogy majd meg veszem, mostanában az autós játékok nem lettek valami szuperek.
BF4-be nagyon lámák vagyunk
Tankkal vagyok viszonylag jó , meg helivel.
Amúgy vegyetek fel nyugodtan,
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #61400 üzenetére
A resetre gondoltam(a tobbit irtad mar anno pm-ben),de akkor nem vagtal bele es probaltad meg magad beallitani.(erre voltam kivancsi)
Varjuk akkor a visszajelzest... -
Petee87
tag
válasz
Angry Rabbit #61314 üzenetére
De eddig tökéletesen ment, csak a frissítés óta romlott el. Egyébként azóta sem találtam megoldást... Emiatt biztosan nem fogom kicserelni a routerem, ami egyébként szintén TP-Link.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #61239 üzenetére
Királyság, ez még a jobbik eset.
Nálam is router csere volt a nyerő!
Happy End! -
marilllyo
veterán
válasz
Angry Rabbit #61241 üzenetére
Őőő...nem.
Szegény "megfulladt".
-
marilllyo
veterán
válasz
Angry Rabbit #61239 üzenetére
A routerekkel mindig csak a baj van.
Ez nálunk melóhelyen volt. [link] -
A`rpi
addikt
válasz
Angry Rabbit #61232 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy oldódott meg, megosztod velünk?
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #60953 üzenetére
Elotte meg par dolog....
Modemet resetelted mar?Valszeg van rajta reset gomb(nalam van) ,azt nyomd 10mp ig majd hagyd,h felalljon a rendszer....ha ez megvan akkor a routereden tuti van reset gomb,igy azt is 10mp ig nyomd es reseteld,majd dugd ra a modemre....(utana a wifi-t ujra kell jelszoval korlatozni,de azt remelem azert megoldod....ha nem akkor irj pontos router tipust elotte es emulatorbol kifenykepezem neked,h mit es hol kell....)
Majd probalj csatlakozni a psn-hez a geppel.... -
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #60949 üzenetére
Ezt dobja a hibakodra
Itt az összefoglalo linkje... -
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60906 üzenetére
Van vki aki beállítaná neked?
Az a felület amit láttam, nem volt bonyolultabb, mint egy standard routeré. -
F.B.I.
veterán
válasz
Angry Rabbit #60925 üzenetére
FAT32
Lassú voltam. -
F.B.I.
veterán
válasz
Angry Rabbit #60919 üzenetére
Persze, mondjuk nekem van PS+, így be lehet állítani a felhőbe mentés de jobb több helyen tartani.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Angry Rabbit #60906 üzenetére
Kész!
Nyomtunk egy teljes visszaállítást, ami 1 óra alatt végzett, azóta mindennel csatlakozik a gép wifin...és kábelen is. Jelenleg a gyerek használja Asus routerrel. Tehát, akinek egyik napról, a másikra internetes probléma jelentkezik, amit nem tud megoldani, tegyen próbát a hard resettel, Lehetőleg fullal, ne a quickkel. -
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60867 üzenetére
Nálam így oldódott meg a múlt héten: [link] Bár a router konfigot nem én csináltam, hanem egy kollégám.
-
F.B.I.
veterán
válasz
ASUS RT-N12E.
-
toompa
őstag
válasz
Digi.
TP-LINK TL-WR1043ND v2. -
Blaise
veterán
válasz
Asus AC87U, nem olcsó, de jó
-
F.B.I.
veterán
válasz
Angry Rabbit #60848 üzenetére
Elmondom a történetemet, hogy ne a digi miatt keseredj el: volt egy TP-Link 742 routerem, ami hibátlanul, ment 2 évig a digivel. Egyik nap volt egy áramszünet, utána már nem akart a net felállni azzal a routerrel, kábelen, direktbe, minden jó volt. A poén csak az volt, hogy a router hibátlanul üzemel a digivel, azota is csak egy másik bérház tömbben. Nálam, a földszinti szomszedomnal, apameknal, egy házzal arrébb, nem ment de 2 házzal arrébb, simán. Ez sajnos nem a digi hibája volt. Nem tudtak vele mit csinálni, mert csak ez a router bolondult meg és csak a mi lakóházunkban.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60839 üzenetére
Jogos a kérdés, de akkor legalább nem kell a Digivel "vesződni", persze ettől még a kollégák tanácsait érdemes megfogadni a szolgáltatóval kapcsolatban, viszont akkor tényleg "csak" a megfelelő routert kell megtalálni. Nekem is volt hibám, amikor először direktbe kötöttem, a PSN szerverek miatt nem tudtam beregisztrálni. Aztán a munkahelyen felment a PSN networkbe, hitelesítettem az accom, aztán aznap este felment direktbe PPPOE kapcsolattal. (bekötöd direktbe, network beállítás, custom net beállítás, PPPOE opció, ott beírod a szolgáltatótól kapott internet felhasználó neved és jelszavad, a többi beállítás pedig automatikus. Kábelt ellenőrizd.) Digi van nálam is, 10. kerület, kollégámnál 14. kerületben szintén működött a Digi. Érdemes kipróbálni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60823 üzenetére
Direktben illene (kellene) mennie. Mindenképp tesztelni kell.
Kitartást! -
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60814 üzenetére
Otthon nálatok másik routerrel próbáltad?
Lehetőség szerint érdemes, nálam ez oldotta meg, pedig ugyan úgy van beállítva, mint a régi. -
toompa
őstag
válasz
Milyen net csomagod van?
Érdemes lenne nagyobbra váltani,minimum diginet 200-asra.
Nekem azzal sem és most az 500-assal sincs semmi problémám.
Arról nem is beszélve,ha alacsonyabb neted van,kijönnek,szerelnek és tesztelnek. Nem értek a műszaki részéhez,de cserélnek az elosztó helységben dolgokat a nagyobb net csomaghoz. Könnyen meglehet,hogy megszünne a probléma.
Illetve ott tudnál személyesen is reklamálni,ha továbbra is fennáll a probléma. -
Tegla80
addikt
válasz
Ezt szomoru olvasni....
Van mas szolgaltato aki szoba johet ? (Lehet valtanod kellene....)Plusz...
Sztem kerd,h jojjon ki egy szaki toluk es dugjatok direktbe a ps-t a modemre.....csinalj egy tesztet es ha nem ok(persze nem lesz az) akkor mond neki,h oldja meg.....csorogjon a kozpontba es allitgassanak maguknal ugy,h jo legyen....Ha muxik....router a rendszerbe es oldja meg,h mukodjon azzal is......(elvileg szerelo akit kuldenek,igy ertenie kellene ahoz amit csinal)
Ha ez nem sikerul...jegyzokonyv es kiderul mit lepnek....a psn elerheto es Te azert fizetsz nekik a net-ert,h elerd,de Ok ezt nem tudjak biztositani neked a sajat szerelojuk altal sem.
Ne hagyd magad....hajra! -
vzoltan
aktív tag
válasz
Angry Rabbit #60810 üzenetére
digivel nekem is voltak gondjaim, a szerveremrol sshval nem lattam haza ami hollandiaban van, digi semmiben nem tudott segiteni, nem is akart. vegul egy kis server atkonfiguralas oldotta meg a problemat: ifconfig eth0 mtu 1300
-
válasz
Angry Rabbit #60810 üzenetére
Mivel én erről lemaradtam, és nincs kedvem visszaolvasni isten tudja mennyi hozzászólást, csak annyit kérdeznék hogy a digi által adott router-re (ont) csatlakozik a ps közvetlenül, vagy digi ont -> saját (egyéb márkájú) router-re van kötve a ps? Csak azért kérdezem mert nekem is digi netem van, és semmi gond nincs.
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #60614 üzenetére
Hajra....ne hagyd magad lerazni,zaklasd oket mert mukodnie kell nalad is a psn-nek!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60495 üzenetére
Sziasztok!
Nos úgy alakult, hogy a router csere oldotta meg az áttörést, működik a PSN network csatlakozás.
Nekem, egy TP-LINK TL-WR841ND régebbi routerem van, lehet másnál működik, de nem sikerült úgy beállítani, hogy csatlakozzon. Firmware-t frissítettük, PPPOE-t rendesen beállítottuk, DNS-t is, mindent amit lehet, de nem csatlakozott. Ugyanakkor hasonló beállítással, ez a kis MikroTik RB941-2nD Router router, amit kölcsön kaptam, tökéletesen belépett...
Szóval valóban lehet valami a router cserében, de a pontos hátterét (beállítás), nem tudom.
Köszönöm az eddigi segítségeket, tippeket, igazából kénytelen voltam jobban beleásni magam ebbe a témába, legalább tanultam belőle.
Egyébként arról van tapasztalata valakinek, hogy egy gyorsabb router (jobb procival és rammal) befolyásolhatja az online játékot a PS-n? Ha sikerül beszereztetnem, akkor egy picit jobb Mikro Tik RB750r2 routerre fogom cserélni, amit kölcsön kaptam, de még mindig elég olcsónak mondható, a márkát pedig nem szívesen váltanám, mert ezzel viszont tuti, hogy most működik nálam...
Üdv!
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #60495 üzenetére
Varom (varjuk) toled is az infokat termeszetesen.....
-
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60447 üzenetére
Tigo: Sziasztok!
Írtam korábban, hogy a munkahelyemen UPC OK volt, kollégámnál Digi OK volt.
Tegnap este hazaértem, rápróbáltam ismét és nagy örömömre ha routeren keresztül nem is, de PPPOE-n keresztül közvetlenül beengedett... Tegnap előtt, amikor a supporttal is beszéltem, nagy a valószínűsége, hogy szerver/psn hiba volt. (Kicsit már sok a véletlenekből.) Ugyanakkor nagy az öröm, hogy nem kell Digit hívogatni.
Egyébként annyi változott még, hogy a net teszt eredmények oszlopban már nem csak 2 adat jelenik meg (IP és internet connection), hanem teszteli a psn-t is, NAT-ot, stb. (Nem tudom, hogyan lett teljes a lista, amikor bejelentkeztem munkahelyen, elméletileg semmit nem töltött le.)
Router teszt lesz ma, ha azon keresztül próbáltam tegnap, weboldal jött be (be tudtam lépni a böngészőbe, pedig korábban oda se engedett), de a psn network bejelentkezésnél elhasalt az internet teszt. Kábelek jók, pedig még azokra is gyanakodtam.Szóval lehetőség szerint tényleg érdemes más neten, akár barátnál kipróbálni, ott bejelentkezni a psn-be, aktiválni e-mailen keresztül a profilt, majd otthon megint PPPOE (szolgáltatótól kapott felh névvel és jelszóval), többi net beállítás autómata.
Kiv leszek, h egy router újra beállítás és másik router mit fog eredményezni (feleségem miatt azért nem ártana, h tudjon netelni akkor is, ha épp megy a PS
), majd próbálok hasznos infót írni ez ügyben, vagy ha kellene venni másikat, akkor milyet. (Ez még kérdés nálam is.)
Üdv!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #60440 üzenetére
Nos a kollégámnál egy fos D-link routeren megy, Digi netje van, weboldalt tudott betölteni, networkbe be tudott lépni, store-ból vmi gagyi demót le is szedett. Szóval erről ennyit, ment Digin, 14. kerben lakik, én a 10.-ben, bár ennek szvsz nincs jelentősége.
Holnap kapok kölcsön routert én is...
Amúgy ha kellene telón nem lehet elérni a Digit? Ez ügyben miért kell személyesen bemenni?
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #60281 üzenetére
Mobilnetrol probaltal belepni vele?
fityere
Azon az accon szedd le oket ami primary..... -
A`rpi
addikt
válasz
Angry Rabbit #60267 üzenetére
Sajnálom.
Párszor már végigzongoráztuk.
(De ezért leírom még egyszer.)Amivel még lehet próbálkozni:
-másik PSN fiókot hozol létre
-másik router (kölcsön is jó valakitől)
-átvinni más háztartásba, lehetőleg más internetszolgáltatóval megnézni
-ha másnál működik saját routerrel is lehetőség szerint kirpóbálni
-esetleg ha tudsz kölcsönkérni mástól modemet
(bár utóbbi kényes mert van hogy MAC címhez van kötve a szolgáltatás)
"tárcsázós" ADLS-nél pl járható út, esetleg szűrő csere.
(Fentebbi felsorolásban nem feltétlen van minden összefüggésben, PSN-el, de azért nem árt ha végigjárod.) -
Tuomas
addikt
válasz
Angry Rabbit #60267 üzenetére
Hogy volt merszed?
Csak vicc volt
-
marilllyo
veterán
válasz
Angry Rabbit #60211 üzenetére
Tudtommal a Rocket League az egyetlen cross play játék nem? -
marilllyo
veterán
válasz
Angry Rabbit #59762 üzenetére
Megéri megvenni de legyen valaki akivel coop-ozol. Egyedül uncsika...
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
Angry Rabbit #59753 üzenetére
Az engem is érdekelne. Felkeltették az érdeklodésem, és úgyis megvan a season pass. Jó lenne kihasználni.
-
gyraph
tag
válasz
Angry Rabbit #59392 üzenetére
Lassan PSN technical support is leszek... Sokaknak müködik, a megoldásom.
#59381 -
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #58819 üzenetére
Ha nem Te es ugyan azon emberek sirnanak folyamat akkor meg azt is mondhatnam,h igazad (igazatok)van,De Ti sirtok folyamat,szval .....
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #58807 üzenetére
Nalam megy a psn, van store es latom,h tobben fentvannak/jatszanak......(a hsz-ed olvasva inditottam a gepet...siman felcsatlakozott)
Tovabbra is nalad van a hiba es nem a psn a xar,ezt jo lenne mar felfognod.
Valts szolgaltatot......vagy szenvedj tovabb a mostaniddal,de ne irogasd mar folyamat,h xar a psn mert ez nem igaz,ha szinte mindenki mas tud jatszani. -
varadigabor
senior tag
válasz
Angry Rabbit #58807 üzenetére
Reggel jó volt.
Ez a BO3 szerintem meg olyan mint ha a killzone és a quakenek lett volna egy zabi gyereke és azt a cod (Treyarch) nevelte volna fel. De a gyerekre rá férne egy egy 2 év nevelő intézet.
-
Axel100
tag
válasz
Angry Rabbit #58538 üzenetére
De mikor lesznek hajlandók valamit csinálni?Elég idegesítő nem tudok 2 hete játszani!
-
törölt tag
válasz
Angry Rabbit #58513 üzenetére
Most olvasom, hogy az Online featuröket totál kipusztították, illetve a minőség sem oké
Ha ketten meg tudjátok venni, az talán oké...(a vicc, hogy wiiu-ra 3k-ért vettem lemezen) -
törölt tag
válasz
Angry Rabbit #58505 üzenetére
Imádtam.
Nehéz. Mármint minden szempontból az. Ha meghalsz bukod a karid, és a felszerelését(amiért elmehetsz felszedni). A vgefelé megpandelt a karakterek, majdnem abbahagytam, mert addigra kötődtem a karakterhez. Nagyon nyomasztó is. Fejlesztés minimális szinten van, de sokkal inkább gazdlkodás, mint fejlesztés. Nagyon kevés van mindenből.
Az egyik legjobb survival játék amit toltam/Mindez a wiiu verzára igaz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #58405 üzenetére
Egy új játék a legtöbb helyen kb. 18900, a store-on meg 21000.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Angry Rabbit #58409 üzenetére
Elképzelhető, hogy a wifi zavarja. Próbáld ki a headsetet wifit kikapcsolva. Ha így nem jelentkezik a hiba, akkor a routeredben válts wifi-csatornát.
-
k4rL^
senior tag
válasz
Angry Rabbit #58316 üzenetére
+drk88:
Próbáljátok meg mobilon mobilnetet használva elérni az oldalt. Sony DDoS támadás ellen kizár bizonyos ip(ips)ket és néha ez okozhat gondot. Ezt hiába próbáljátok más böngészövel stb. az nem fog segíteni rajta. -
drk88
senior tag
válasz
Angry Rabbit #58307 üzenetére
az szép rendelkezésre álló mutató akkor le se szarják ezek szerint.
-
A`rpi
addikt
válasz
Angry Rabbit #58293 üzenetére
Töröld a játékot, és tedd újra.
Másodlagos fióknak nincs hozzá köze.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Angry Rabbit #58273 üzenetére
Én a PSN accountomat most nem tudom megnézni (igen van PSN accom
), de a napokban többeknek gond volt a rendszerrel, lehet most is van valami bibi.
-
KOHO
senior tag
válasz
Angry Rabbit #58096 üzenetére
Értem, bocsánat az ostoba kérdésért.
-
perge666
veterán
válasz
Angry Rabbit #57809 üzenetére
Egyetértek.
-
perge666
veterán
válasz
Angry Rabbit #57807 üzenetére
Én meg a nokia töltőjével.
Nincs és nem is lessz semmi baja tőle a kontrollernek,ez már kibeszéltük.
Tapasztalatból mondom,mert ha leveszem a töltőröl,az akku simán bírja 6-7-8 percig is,de van hogy 10 perc is megvan. -
Elims
veterán
válasz
Angry Rabbit #57763 üzenetére
100%-ig igazad van! :-)
De vhogy sajnálok kicsit kiadni 11-12e-t egy sony töltőért.Akkor inkább veszek egy +joy-t és cserélgetem mint ps3-on.
A rest mód meg szerintem nem sokat fogyaszt. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #57752 üzenetére
Csak egy picit összement.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #57746 üzenetére
Kössz, jókor mondod, miután megpróbáltam hőlégfűvóval. Hát nem jött be.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Angry Rabbit #57729 üzenetére
Köszi az infokat.
Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy szar.
Szerk.: Huppsz, látom tompa írta.
Az 1200asra meg gondolom felmegy, ha ugyanakkora a fizikai mérete, mint az elődnek.
-
Kakaduku
senior tag
válasz
Angry Rabbit #57689 üzenetére
Ha jól tudom, akkor van valami történet benne, de nem játszottam vele. ITT van egy teszt, amiben azt írják, hogy: "Adott tehát a kissé sablonos történet, ami keretként szolgál a változatos versenyfajtákhoz."
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Angry Rabbit #57611 üzenetére
Az új NFS-re majd én is benevezek szerintem. Kelleni fog vmi jó kis autós játék is.
Ha már itt tartunk: Mortalt érdemes megvenni? Szeretnék a konzolra egy játékot ami "lefedi" a verekedős "érát"
-
KOHO
senior tag
válasz
Angry Rabbit #57538 üzenetére
Ilyeneket mondd, hogy ő nem akarja így leélni az életét, hogy én játszok
Na mondom oké... De tegyük hozzá, hogy még se gyerek se semmi nincs... És én mindig mondom neki, hogy figyelj, nem fogok játszani, ha kitalálsz valami értelmes programot! Pl amikor lementünk fürdeni Orfűre, akkor egész héten nem játszottam 1 percet se, mert mindig jobb volt elautókázni a tópartra... De amíg otthon vagyunk az 1 szobás panelban, ahova be vagyunk kb zárva, nincs jobb ötletem
Sorozatnézés az megy közösen, de a játék nem tetszik neki
Nem akartam itt telesírni a fórumot, csak kíváncsi voltam srácok, hogy nálatok hogyan működik ez! Köszönöm mindenkinek a válaszát, tanácsát!
-
perge666
veterán
válasz
Angry Rabbit #57458 üzenetére
Nekem nem hogy időm,még energiám sem lesz.
De most délutánonként azért adok az érzésnek,ma is 4-től idáig játszottam.Ez a kontroller kár hogy nem bírja olyan sokáig mint a PS3-é,max.10 órát tudok belőle kihozni,de lehet sokat is mondtam.
-
perge666
veterán
válasz
Angry Rabbit #57445 üzenetére
Jó neked.
Nálunk is lesz 2 hét leállás,de én valószínűleg ki sem fogok látszani a munkából.De lehet 1-2 napot rászentelek majd a játékra.....hülyeségeket beszélek,csak szeretném ha lenne rá annyi időm! -
Vasy09
őstag
válasz
Angry Rabbit #57445 üzenetére
-
Vasy09
őstag
válasz
Angry Rabbit #57422 üzenetére
Semmi gond, ezért van a fórum, hogy megosszuk egymással többek között a saját tapasztalatainkat is. Nekem sajnos ez tényleg nem jött be, pedig Isten látja lelkem, nagy reményekkel indultam neki. Eddigi pályafutásom alatt nem sok játék volt, amit ha elkezdtem ne játszottam volna végig, de sajnos ez közte volt. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is ment!
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Másnak meg mondjuk a FarCry sorozat nem jött be, nekem viszont a 3 és a 4 is nagyon, hetekre lekötött! De ugyan így a GTA V is (bár ebből mindegyik)!
Ez van, és félre ne értsétek, én senkit nem szeretnék se le, se rá beszélni, csak egyszerűen leírtam, hogy nekem nem tetszett! Pont!
-
perge666
veterán
válasz
Angry Rabbit #57429 üzenetére
Tényleg tetszik a játék,a hangulatba nem lehet belekötni,a grafikába sem,szerintem nekem az új karakterrel kell még megbarátkoznom.
Mind1,délután megint játszok vele vagy 2-3 órát,remélem nem jön közbe semmi. -
perge666
veterán
válasz
Nekem is tetszik nagyon,de most valahogy nem érzem azt hogyha végigvittem utána a közeljövőben újra kezdem.
Jójó,de valamíért nem az igazi,de nem jövök rá hogy míért! -
sting2
addikt
válasz
+1
-
k4rL^
senior tag
válasz
Angry Rabbit #57388 üzenetére
Ezt szoktam nézni, itt nincs TBA, csak amiről már van biztos dátum.
-
Tegla80
addikt
válasz
Angry Rabbit #57082 üzenetére
Valami hasonlo volt sajna nem tul regen is....Nekem akkor a bf4 be nem engedett multizni,de a bfh-ba siman beleptem.Igy azt mondom probalkozz multizni esetleg mas jatekkal is,hatha azt engedi.
-
A`rpi
addikt
válasz
Angry Rabbit #57077 üzenetére
Pedig most is minden ződ.
(Persze erre sem kell mérget venni, ahogy a fentebbi ábra mutatja.) -
marquuard
veterán
válasz
Angry Rabbit #57057 üzenetére
Ha PSN bejelentkezéssel van a problémád, akkor csinálj egy elfelejtett jelszót, és emailen keresztül állítsd vissza. Redditen nem egy embernek segített. Troubleshootnak nem mondanám, inkább valamilyen mágia.
-
Tegla80
addikt
válasz
En most leptem be a vita-val es sokan vannak fent a baratlistbol.(ps4,ps3 es vita is van,igy sztem tuti megy masoknak is....)
Probalj modem es router ujrainditast esetleg....Zanik
Erdekes,mert En epp a bf4-tol kapok ideggorcsot mostansag,mig a knack el lazulok...Elims
Mert nem mondok semmi erdemlegeset,csak beszelgetunk
amit az off-ba is megtehetnenk,de valahogy nem akar atszokni oda a banda.... -
perge666
veterán
válasz
Felül a PSN állapot "gombnál" mindenre OKét ír,de gondoltam hogy az nem mérvadó.
-
A`rpi
addikt
válasz
Angry Rabbit #56991 üzenetére
Sajnos nem kivitelezhető, játék alapból nem támogatja.
Ha létezik PS4-re save editor (nem hivatalos), akkor talán, de ebben a témában nem vagyok jártas. -
james001
veterán
válasz
Angry Rabbit #56404 üzenetére
Kérdés mennyire lesz jól optimalizálva. PS3-as verzióval játszottam,és ott nagyon sokszor akadozik pl. ha sok ellenfél van egy helyen,kíváncsi vagyok Vitán mennyire fog...
-
KOHO
senior tag
válasz
Csodálatos vétel
2012 óta egy kezemen meg lehet számolni, hogy hány értékelhető játékot hoztak Vitára... Egy halott konzol... Konzol???? Nem is konzol, hanem egy joystick!
-
phgergo
aktív tag
válasz
De minek ha ott a ps4....
-
Tuomas
addikt
válasz
Angry Rabbit #55893 üzenetére
Még nem, majd ha nem költöm el a pénzem játékokra, akkor jut rá keret
Amúgy Elims , igen, van a hivatalos sony bölcső, meg van, ami csak simán az első usb-ről tölti a kontrollert, ezeknek többsége e-bayes (pl ez, meg ez), de van egy hama márkájú is, de ebbe meg fejtetőn kell belerakni a kontrollertA sony féléről tudni kell, hogy hálózatról tölti, nem usb-ről, és a jack bemenet melletti csatlakozón tölti a kontrollert. De ha nem dugod rá a hálózatra, hanem csak tartónak akarod használni, akkor fentről is tudod tölteni kábelen keresztül.
-
Ronam
addikt
válasz
Angry Rabbit #55508 üzenetére
Tőlük már lehet rendelni, az oldal szerint van nekik raktáron is, 124990 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PS Plus előfizetések
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS