Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudekira0
tag
válasz Shamat #22747 üzenetére
húú na most sülök egyet
bocsi nem kaptam meg, megjött a másik címemre amivel ugyan úgy regisztráltam és végül nem az lett h beleírták a kódot(én meg amikor írtam a hozzászólást nem néztem h ott e a kód hanem csak az emailt h megjött), hanem írták h nem kaptam meg, na most már ilyen van a fórumon van aki meg regisztrálás ellenére nem került be. -
Yummy
tag
válasz Shamat #30519 üzenetére
Nem oldódott meg... Ugyan olyan mint volt. Egyedül csak ezek az 1mpes akadasok vannak, de ezt mar tobbek is jelezték. Partyba pedig nagyon rosszul fut neha... Nem mindig, csak nagyobb tomegben de nagyon csunyan.
Nem hiszem, hogy a rossz netkapcsolat miatt lenne. Netes lag is szokott lenni de az más, olyankor késnek a spellek, amikor tamadok beall a kep aztan hirtelen megugrik stb. Most a PvZ Garden Warfare-el jatszok es az is csinal neha ilyen szep kis laggokat. Ossze vissza teleportalgat ilyenkor a karakter.
Diabloba ez ilyen massziv fps esés. Mintha a felére bezuhanna és ott is marad nagy csata alatt.
Nem is zavarna ha sok embernek lenne ugyan ez a baja, mert akkor meg javithatjak. De hogy kb csak maroknyi ember panaszkodik erre eredeti forumon is kb eselytelen, hogy megoldjak... Probaltam kabellel, wifivel semmi. Lehet van kabel es kabel kozott is kulonbseg de nemhinnem, hogy ez ennyit szamitana...
Egyelore tanacstalan vagyokszgergely:
Fent lathatod mi a problema. Konkretan a dio fut rosszul, most kaptam uj gepet, mert visszavittem, hogy lehet a gepnek van baja, de semmi. Ugyan olyan mint volt.[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
válasz Shamat #34178 üzenetére
Elvileg te már ma délután öt órától tudod nyomni. Egészen Hétfő reggel 6-ig. (magyar idő szerint)
Evolve alpha +1:
Azt írták egyébként, hogy aki okt 22ig jelentkezett az mindenki kapott kódot. Illetve aki elfelejtett jelentkezni, az még a napokban is kaphat kódot. Bizonyos oldalakat kell nézni, ahol néha közzétesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Shamat #40862 üzenetére
Hjaaj hát elfelejtettem szólni hogy VALAKI már privátban pont eltalálta így a nyereményjátéknak saaaajnos vége, de ne csüggedj. Ha tetszett like-old és oszd meg és akár minden nap lehet ilyen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ForRedGlory
félisten
-
pomk
őstag
-
F.B.I.
veterán
válasz Shamat #61126 üzenetére
Nekem meg van egy ilyen kis Omega de inkább rajta hagytam a PC-én, filmet nézni....ez se gyenge, még 30%-nál feljebb nem bírtam tekerni. Egyébként ajánlott ez is PS4-hez csak brutál drága szerintem, akkor már inkább egy Astro A40 vagy 50.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Shamat #61132 üzenetére
Tényleg az, főleg az USB vezérlője (amit külön is lehet venni, ez maga az erősítő is) és a szoftveres része, nagyon kiforrott, 2 fejessel is használható, mondjuk ha ketten néznétek egy filmet, csendben este (érdekes lehet).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Shamat #61521 üzenetére
Leírnád közérthetően, hogyan tudjuk a játékot megszerezni, mert már vagy 4 kulcsot kaptam de e-mail értesítést a játék letöltéséről még semmit.
Gondolom Uplay létrehozása után, a kódot be kell adni, aztán submit, ezek már megvoltak de sehol semmi.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz Shamat #73191 üzenetére
Én itt vettem megjelenéskor, épp volt még azt hiszem 3k kedvezményem is... ha már a gépről is Nagypapa figyel (lsd SW VII).
Azonnal tettem rájuk fekete grip-et, nekem ez a világosszürke nem tetszett, jobban bejön így teljesen feketén.
#73194 Shamat: Azért amiket én felraktam, lényegesen jobban néznek ki e képen szereplőknél...(itt jobban látszik, milyenek)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
aizen92
addikt
válasz Shamat #73194 üzenetére
Pedig sokkal jobb ezekkel mint azzal a kidudorodó szar analog véggel ami alapból a controllernek van.
Egyik olyan hiba amire mérges vagyok a sony részéről, de a kontroller tervezésben sose jeleskedtek ( akksi is szánalmasan keveset bír. )"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
marilllyo
veterán
válasz Shamat #73285 üzenetére
Ja jó! Így csak 1.500 Ft. Bár még így is teljesen felesleges. Lvl 25-ös szint után mindez elérhető...az pedig pikk pakk megvan. Egy dupla xp-s délutánon is akár.
Na de az, hogy külön elkérjenek érte 4.500 Ft-ot. Hát az ...."minek nevezzelek?".
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs