Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tarti19
senior tag
válasz JohnyLong #39608 üzenetére
Amíg nem volt azaz most sincs psn, addig 1 trófea kivételével majdnem meglett a unity platina
Itt is szemétkedett a játék s a network menüben kivettem az internet kapcsolódás elől a pipát s rögtön jó lett minden![ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
N@idia
őstag
válasz JohnyLong #39118 üzenetére
Szerintem nem! Oda van írva Premium Editon Bundle (37Gb),tehát ez egy teljes pack minden DLC-vel pont úgy,mint a killzone shadow fall season pass bundle esetében az alapjáték és a Season Pass egyben! Ennyiért lehet én is megveszem 8091ft és szerintem a Tomb raidert-t is megveszem. Azt lehet tudni meddig tart ez az akció
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz JohnyLong #39029 üzenetére
A COD-ról nem tudok nyilatkozni, de bf4-gyel elkezdtem játszani pár napja. Hát létszámmal nincs gond, simán tele vannak a 64-es szerverek, bármilyen módot akartam játszani nem volt gondom.
Stabilitásban, ha az fps-re gondolsz, akkor az nem mindig tökéletes, mert amikor a 64 ember egyszerre van egy kis pályán és egyszerre lövi ki az rpg-jét és omlik le a fél épület, akkor azért le tud esni, de egyébként stabil.
Viszont ha az AW jobban tetszik és kipróbáltad, akkor azt vedd Battlefield 4-ből, (mivel már régi játék) nagyon sok tartalom van (5 DLC). És a premium edition-ben ezek mind benne is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest