Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#222274) zgospel


zgospel
őstag

Sziasztok,
Van egy 2 éves PS4 Slim 1TB-m amit nagyjából naponta használok. Az összefoglalónak megfelelően vásárlás óta kívülről letakarítom rendszeresen, de befújkálni a réseken nem szoktam. Az utóbbi kb 1-2 hónapban azt vettem észre mintha csökkent volna némileg a gép teljesítménye. Olyan érzésre mint csak HDD-vel szerelt PC-ken amikor túl töredezetté vált a meghajtó és emiatt elkezdett lassulni a komplett rendszer teljesítménye.
Nyilván az évek folyamán került rá több játék ami aztán le lett törölve, minden rendszerfrissítés is rákerült, stb. A rendszer lassúsága úgy kompletten észlelhető minden játékban, már az elejétől kezdve. Nem vészes de azért több megröccenés és megakadás jellemzi.
Tehát nem az van hogy mondjuk fél óra játék után kezd el lassulni, és az órákon át való nyüstöléssel sem romlik, újraindításra sem javul, simán csak konzisztensen lassabb.

Bocsi ha hülye kérdés: van valamiféle szoftveres karbantartás, töredezettségmentesítés, vagy bármi amit futtatni lehet?

Amikor elkezd igazán dolgozni a venti, ha az 1 évvel ezelőtti állapothoz hasonlítom akkor biztosan hangosabb lett. Gondolom szét kéne szedjem, amitől nem ijedek meg, de azért ha nem muszáj akkor nem nyúlnék hozzá, jobb a békesség. Kell vele foglalkoznom, aggódjak emiatt, vagy amíg nem áll le hibával addig felesleges? :D

https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.