Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#182101) adalbert1 válasza NyMRooD (#182093) üzenetére


adalbert1
veterán

Nekem is hatalmas backlogom van, de mivel elég kevés időm van játszani (ha mondjuk a középiskolás vagy főiskolás éveimhez hasonlítom a dolgot), és a legtöbb játékban folyamatosan avul el a játékmechanika/grafika, így én kb. arra jutottam, hogy inkább hanyagolom legnagyobb részüket, amelyik játékkal 4-5 év alatt nem jutottam el oda, hogy játsszak vele, az kb. nem is éri meg, hogy pazaroljam rá az időmet.
Igen, a 360-at én is a Kinect miatt tartottam meg, a One-nál eléggé fail történet lett a Kinect (gyártottak egy jobb hardware-t, de alig van rá játék).

Nem azt mondom, hogy a BC rossz dolog, hanem azt, hogy számomra nincs akkor hozzáadott értéke, mint esetleg másnak - először én is örültem One-nál a BC-nek, de alig használtam ki, ami igazán jó játék volt, azt végigjátszottam már az előző generáción, és ugyan van, amit esetleg elővennék újra, pl. az RDR1-et, de igazából ha még az RDR2-t sem volt időm végigjátszani, akkor talán mire oda jutnék, addigra kijönne a GTA VI vagy az RDR3 is. :)

Generációváltásnál talán egyedül a Switch volt, amit megjelenés napján megvettem, a mostani és az előző generációból szerintem eltelt egy jó 1-2 év legalább (de pl. 360-nál és PS3-nál 4 is), mire váltottam (így legalább mindig volt új hardware revízió, nem fenyegetett már mondjuk az RROD, vagy fat PS4-ből is 1216-ot tudtam venni, stb).

mike1334: ezek szerint van, aki rendesen kihasználja - mondjuk akinek kimaradt az előző generáció, annak tényleg fontos lehet, nekem annyira nem (az RDR-t én is írtam fentebb példának, egyszerűen annyi jó játék van, és olyan kevés időm játszani, hogy kicsi az esélye, hogy valamit újra elővegyek, vagy akár csak bepótoljak). Arról esetleg nem volt adat, hogy a jelenlegi generáció játékaival mennyit játszottak? Mert úgy azért érdekesebb lenne a statisztika.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.