Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
#13056512 #165742 üzenetére
Szerintem az is számít igen, de esetleg nézd meg a PS4 menüjében a video output-nál, hogy rendesen szétvan-e húzva a kép. Én is most üzemeltem be a Pro-t és próbaképpen elindítottam a Lost Legacy-t és valahogy furcsa volt elsőre (túl homályos, mosott). Legalább is úgy emlékeztem, hogy a fat Ps4-en mintha szebb lett volna. Aztán véletlenül beléptem a screen adjust menüpontba és feltűnt mintha lenne körbe egy kis vékony fekete csík a képen. Széthúztam és hirtelen sokkal élesebb lett a menü. Csak pár pixel szélességről volt szó, de sokat számít. Nálam ráadásul rátesz egy lapáttal, hogy 1440p lenne a natív felbontás.
-
Peace
nagyúr
Árukeresőbe beírtam és 128 volt a legolcsóbb (135-ért vettem MM-ban). Mondjuk ez augusztus vége, ez tény. De tuti, hogy nem volt 160 augusztus legelején, az elég csúnya lenne. De igazából ez már mind1 is szerintem.
Genre: Action-adventure.
Vannak benne RPG elemek természetesen. Loot, küldetések, Skill-tree fejlesztés, de ez egy kis hányada.
Carlos Padre: Én is szinte teljesen controller szűzként ugrottam neki ennek a történetnek 4 hete, de már az első játék (TLoU) alatt elég szépen belejöttem. Amennyire ellene voltam ennek az egész konzol történetnek és a controllernek hosszú-hosszú évekig, annyira gyorsan estem most szerelembe!
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #165744 üzenetére
Érdekelt volna hogy másnak is van-e hasonló tapasztalata, mert ledöbbentett a különbség.
Mike : ja hát igen úgy mindjárt más csak így a menüt sem tudom kiolvasni
-
brcz
tag
válasz
danielgalaxy #165739 üzenetére
köszönöm a válaszod!
-
Carlos Padre
veterán
Mindenki volt kontroller noob, csak ezt sokan szeretik elfelejteni. Tanulni olyan játékokat ajánlanék inkább, mint a Knack vagy a Ratchet & Clank. Sokkal könnyebben megszokod ha van sikerélményed és még jól is szórakozol, mintha szoptatod magad. Jó hogy nem rögtön valamelyik Souls, Bloodborn vagy Nioh játékkal kezdted.
-
törölt tag
Üdv ma áttelepítettem a ps4 -t monitorra (dell p2217h), de borzalmas a látvány a Spider-man játékról van szó. Eddig egy 32" samsung 6 -s szériás tv -n játszottam ott lehengerlő volt a látvány monitoron minden kopott és alacsony felbontású. Ennyit számít a nézőtávolság tv 3 méter, monitor 60cm.
-
Mike
veterán
válasz
Peace #165719 üzenetére
hol volt annyi? én nem találtam 160-nál olcsóbban sehol amikor a ps-t vettem augusztus elején
GofW-os boundle-t is úgy kellett elcsípnemjó oké, akkor a Gothic, Witcher, Elder Scroll mi? ez a kifejezés jutott eszembe amikor írtam, de ha van erre jobb szívesen fogadom
(#165737) NyMRooD
hát így jártam
ha veszel valamit, többé ne nézegesd az árakat, vagy hogy hol lett volna olcsóbb mert csak tiszta önsorsrontás -
Lackooo84
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
szallasi007 #165718 üzenetére
Érdemes, én már nagyon várom!
-
Mike
veterán
válasz
Dopii #165701 üzenetére
hát én god of waros slimet vettem 110-ért augusztusban, a pro pedig inkább 160 volt, max Németországban láttam 140 körül. külföldi oldalakon mindenhol azt írták hogy igazából nincs különbség fullHD-n a kettő között, a slim csendesebb és kevesebbet fogyaszt. de ha te tudsz venni +30-ért pro-t spidermannel, vedd azt.
nekem nagyon kellett a god of war, lévén nagy rpg rajongó vagyok, a vicces az, hogy miatta és a RdR2 miatt vettem ps-t aztán a GofW-vel nem tudok játszanimert béna vagyok
na jó, ismertem még a Last Guardian-t is de mivel az ugribugri, és azt eddig utáltam, csak youtube-on néztem ahogy más játszik vele. ehhez képest azzal meg bírok játszani, jó van amikor leesem de nem vészeshát igen, hogyan változik az ember amikor 25 egerészés után kontrollert vesz a kezébe
a slim egyébként tökéletesen muzsikál, meg vagyok vele elégedve, plusz befér egy hátizsákba, simán el lehet vinni nyaralni
-
30z.Samu
félisten
Nem tudom játszik-e még valaki a Dragon Ball-al, de milyen zúzós zene volt már benne tegnap...
\m/ Promozzák már a filmet rendesen, gondolom az lesz benne, meg Satan szobra helyett egy becsapódott hajó van, amivel érkeztek anno Vegitáék.
-
Gigicuci
senior tag
A Rayman Legends is jó áron van, 3090 Ft. Én azt vettem meg.
-
marilllyo
veterán
Srácok! Tényleg annyira szar a Far Cry 3 PS4 portja? Többen szidták... 6-ért lehet behúznám...
-
Dopii
csendes tag
Sziasztok!
Playstation 4 vasarlasat fontolgatom es azt nem talaltam meg sehol, hogy ha gephez adjak pl a most megjelent pokembert, az ugyan ugy magyar nyevu lesz mint ha siman hazai webaruhazbol vennem meg?
[Erre gondolok]
Meg nagyon gondolkodom azon is, hogy meger e +30 ezret a pro, mert ahogy neztem nehany even belul jelenik meg a Playstation 5, addig pedig tvt se tervezek cserelni a mostani meg csak 1080p-s.Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Xbox Series S
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest