Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148776) #24077056 válasza TazLeacher (#148767) üzenetére


#24077056
törölt tag

Egyetlen egy dolgot befolyásol az, hogy mit csináltál a felderítős szakaszban, amire nincs hatásod a tárgyalásnál (a többi befejezős ágat eltudod érni különösebb vizsgálás nélkül is). Felvetted-e a fegyvert vagy sem (ha felvetted, még akkor is tehetsz úgy, mintha nem, szóval ott is csak akkor számít, ha nem vetted fel). Ehhez kapcsolódik egy eléggé bugyuta megoldás: Amennyiben nem veszed fel a fegyvert, akkor a delikvens nem kérdezi meg, hogy van-e fegyvered. Amikor felveszed a fegyvert, akkor megkérdezi. Miért? Nem látja, hogy nálad van és simán elhiszi, ha letagadod.

Amennyiben mindent végig vizsgáltál, akkor extra opciók jönnek fel majd a tárgyalás alatt, amiket nem kötelező használni, csak segítenek.

Innentől kezdve hiába vizsgáltál meg valamit, ha nem nyomsz rá majd az adott beszélgetésre, akkor olyan, mintha meg sem vizsgáltad volna. Semmit nem befolyásol. (Tudom, mert ezzel szórakoztam...).
Szóval teljesen csak arra megy, hogy az időt húzza az újrajátszásoknál az újra vizsgálata.

Én csak annyit szeretnék, ha lenne egy olyan újrajátszási opció is (a mostani mellett), hogy ezeket a fölösleges köröket ne kelljen már megcsinálnom hatszor...mert nincs...semmi...haszna.

ui: Remélem ez a demo csak egy kis (rosszabb) szelete a játéknak és a teljesben a fentiek nem lesznek igazak, viszont jelenleg csak a demot látom és az alapján kell eldöntenem, hogy megér-e most 18/21 ezer ft-ot vagy sem. Jelenleg az utóbbi van a fejemben.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.