Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Nem tudjátok, a Doom-nak van pspro patch-e? Kösziii!
-
Köszönöm szépen a véleményeket, úgy döntöttem hogy az Origins fogom először venni és aztán a Wolfenstein később. De mind a kettőt megfogom mindenképpen, mert mind a kettőt szeretem nagyon viszont az AC lesz az első köszönöm szépen még egyszer
-
tabaga
tag
Csak én vagyok a béna, vagy a Sony még tényleg nem jelentette be a novemberi ps plus játékokat?
Ilyenkor már illene neki, nem?
Ha jól tudom, akkor ha elsejején aktiválom a ps plust, akkor még pont letölthető az előző havi, ugye?Esetleg valami bevált hely, ahonnan veszitek az éves plust amerikai accountra? Amazon, ebay?
Előre is köszi a segítséget -
Apone33
őstag
-
Gery9112
őstag
válasz
syIex #128135 üzenetére
Hát .....az egyik open world TPS a másik FPS, nem egy műfaj, így amelyik hozzád közelebb áll azt válaszd. A Wolfi úgy tudom 10 óra alatt simán végigvihető míg az AC-be lényegesen több időt lehet ölni. Így ha ár/játékidő számít neked inkább akkor az Origins több játékidőt tartogathat.
-
válasz
WhiteWalker #128133 üzenetére
Majd ha az R&D platform eléri azt a szintet akkor ki lehet rá fejleszteni. Lehet nem az r&d de kb így épül fel. Húzod a platformokat és egyre nagyobbak lesznek egyre nagyobb létszámmal amibe fogsz egyre jobb képességü embereket a palyán és jönnek a fejlesztések. Persze van olywn is hogy egy adott fegyvert egy másikból lehet majdkifejleszteni. Pl távcsöves majd hangtompítós távcsövest stb.
A katonákat meg fultonozd kif3le ész nélkül es a gyengébbeket majd kidobálod ha megvan a létszám.
Én már most A+ képességü alatt el se viszem őket de adogat már S-es kepességüeket is. -
Az Origins vagy az új Wolfeinstein lett jobb? Ma tervezem megvenni valamelyiket a kettő közül, de nem tudom melyik legyen.
-
cross56
senior tag
-
válasz
WhiteWalker #128131 üzenetére
Én első körben a bázist fejlesztettem. Az már maxos. Most nyomom a fegyvereket.
Meg van néhány hasznos kütyü amit érdemes lehet, pl night vision. De rajtad áll hogy neked mire van szükséged. En végig hangtompitós kispisztolyt használtam. -
WhiteWalker
nagyúr
A metal gear menüjében kezdek elveszni... Elsőre 3 óra után nem teljesen tiszta hogy a bázison mit kit érdemes venni stb... Van valami leírás hozzá?
-
Trash
tag
Üdv!
Ps-en van valami olyan előfizetés ami olyan mint az Ea acsess?
Valamint ps4 pro-n lehet valahogy 4k filmeket nézni?
Megéri még ps4 pro-t venni? ki fog ez még szolgálni 4-5 évig? Megjelennek még 4-5 évig a legújabb játékok erre a platformra?
Köszönöm előre is a váalszokat! -
cross56
senior tag
Sziasztok.
A steelbook az pontosan mit takar? Nem vagyok otthon ezekben. Fémtokos? -
marilllyo
veterán
válasz
Kendek #128122 üzenetére
Nem írtam olyat, hogy ne vegyenek. Akinek nem számít a pénz az vegye...
Sőt minél többen vesznek annál több és olcsóbb lesz használtan...
Én azt írtam, hogy ostobaságnak tartom. És nem csak a pénz miatt mint ahogy azt írtam. Luxus picit de h van pénzed oké.
De ha egy legendás sorozat legújabb részéről a megjelenés után kijön 30 teszt, hogy bugos félkész sz*r... Akkor az sanszos, hogy úgy van.
Nem baj...A celofánt én vettem le. -
marilllyo
veterán
Én amúgy a játék előrendelést ostobaságnak tartom... Persze idő / pénz volt erre rájönnöm.
Nekem a tavalyelőtti NFS celofán lehántása 5.000-6.000-rembe került. 3 nap alatt kimaxoltam aztán egy hónapig nézegettem mert nem lehetett eladni annyi volt belőle használtan.
Egy hetet legalább érdemes várni mindennel.
Kijönnek a tesztek, az első patchek és annak függvényében mennyire lett jó játék lejjebb megy az ára.SZvSZ.
Félni a használt játékoktól meg "Én csak bontatlan veszek" hozzáállással hátat fordítunk a konzol egyik legnagyobb erényének... -
törölt tag
válasz
Viper26 #128115 üzenetére
otherworld - retroworld -
metal gear sorozat >> 168 percHa kicsit is érdekel az univerzum, akkor magyar nyelven talán ez a legjobb lehetőséged. Töménytelen információt kapsz, de legalább tudni fogod ki a Big Boss
ami azért nem elhanyagolható dolog.
ui. most látom csak, hogy oriic playlistjét linkeltem be
köszi neked is, hogy egybe raktad (ha már zoly-nak nem volt ehhez affinitása)
-
Viper26
nagyúr
válasz
oriic #128056 üzenetére
Pont ez az nekem sincs ötletem se mi történik.
Viszont rá lehet érezni a lopakodásra, és már a bázison is voltam.
Az utána lévő küldetésben még nem tudod választani kit viszel ki, ha jól emlékszem.(#128112) cross56.:
Azért vigyázz...én is érdekesnek tartom, de nem szabad elfelejteni, hogy a széria évek óta önmaga paródiája sajnos.
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Ma reggel ugy ebredtem fel, hogy nekem kell az nfs payback... az eszem azt mondja ne rendeljem elo, de a szivem nagyon szeretne. Szerintetek?
-
A`rpi
addikt
válasz
Gulyopapa #128109 üzenetére
"Kérdésem lenne: érdemes-e PS kamerát és move kontrollert venni, vannak-e rá játékok, vagy felejtős az egész? Most lett gépem és karácsonyra gondoltam ezeket.
VR jó lenne, de azt még nagyon drágállom"
A kamerát még csak megéri megvenni, de arra sem igazán van sok játék, a fagyiknak, gyakorlatilag csak a VR-ral van hasznuk, a sima kamerás szoftverek többsége működik ps motion controller nélkül is.
-
Gulyopapa
addikt
Kérdésem lenne: érdemes-e PS kamerát és move kontrollert venni, vannak-e rá játékok, vagy felejtős az egész? Most lett gépem és karácsonyra gondoltam ezeket.
VR jó lenne, de azt még nagyon drágállom -
törölt tag
válasz
Kvelstadt #128107 üzenetére
Azokat már az emulátor remasztereli 4k-ra
-
mettek
addikt
Playstationre keresnék megbízható fiókpartnert akivel közösen lehet egy egy új címet megvenni. Jelenlegi rokonsági alapokon nyugvó partnerem kb 3 hónapja be sem kapcsolta a gépét így dobnám a profilmegosztást vele.
Digitális játékaim: Driveclub season pass-szal, Gran Turismo Sport, NBA 2k18, Pes18, Battlefield 1 season pass (maga a játék lemezes), R6siege, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Destiny 2,Hitman
Ps plus révén: Until Dawn, Infamous Second Son, Game Of thrones, Killing Floor, Metal Gear 5,Just Cause 3, Alienation, plus egy két kisebb cím.
Csak olyan írjon aki rendszeresen játszik és a pénzt sem sajnálja a megjelenő címekre. "A csak a sport meg a csak az Assassins Creed stb érdekel, kérem ne írjon"!
PROFILOM MAGYAR!
-
mettek
addikt
Pécsen a postán van egy Ac Origins Deluxe verzio ami nem kell mert mar mashonnan beszereztem. Ha valakinek kell itt helyben szoljon es akkor átvesszuk.
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! A szülői felügyeletet hogyan tudom kikapcsolni? Már allowra állítottam, hogy a gyerek bármelyik besorolású játékkal játszhasson, de most jelen esetben a mortal kombat x-ben nem tud játszani a living towerrel, mert azt írja, hogy nincs jogosultsága. Köszönöm
-
törölt tag
válasz
Prowler #128100 üzenetére
Ha végigjátszod (vagy ha nincs rá más lehetőség, akkor végignézed) az összes részt, akkor nem viccesnek fogod megélni azt a pillanatot, hanem a gatyóba fogsz szarni, mert olyan szinten elemi az egész.
Bár csak lenne lehetőség végigjátszani az egész MG(S) szériát PS4-en
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest