Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129451) Tatyla válasza ProEvoFan (#129448) üzenetére


Tatyla
őstag

Jó is lenne, imádtam én is

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(#129452) Zanik válasza Scholes9 (#129445) üzenetére


Zanik
addikt

Nekem kb. 1 hónapig volt sima PS4 mellett VR, utána Pro-ra váltottam (nem a VR miatt, amúgy is tervbe volt véve a lecserélése). Összeségében nem éreztem egetverő különbséget a két gép között, talán egy kicsit simábban futottak a játékok, meg esetleg kevésbé voltak recések az élek (Driveclub VR-nál volt talán feltűnő). Szerintem amúgy inkább a headset kijelzőjének felbontása itt a limit, kevésbé az hogy milyen hardware van mögötte. Én csak VR miatt nem váltanék Pro-ra.

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#129453) Viktorbiker


Viktorbiker
csendes tag

Sziasztok! Tegnap Pro tulajdonos lettem. 2 kérdésem lenne hozzátok.
Utólag vásárolhatok-e valahol plusz garanciát?
Illetve akitől vettem az a T-homenál vette a gépet, én meg tőle vettem meg bontatlanul. Ha nem fizeti a részleteket le tudják tiltani a gépet?
Köszönöm előre is :)

(#129454) toompa válasza Viktorbiker (#129453) üzenetére


toompa
őstag

Nem tudsz utólag garanciát venni.
Nem tudják letiltani a gépet. Behajtják rajta a vételárat ha nem fizeti a részleteket.

(#129455) Viktorbiker válasza toompa (#129454) üzenetére


Viktorbiker
csendes tag

Nagyon köszönöm! :)

(#129456) syIex válasza toompa (#129454) üzenetére


syIex
veterán

Nem telefonról lévén szó! :)

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#129457) Skinny26


Skinny26
aktív tag

Sziasztok!

Úgy tudok vásárolni digitálisan játékokat hogy nincs PS-em? Tavasszal szeretnék konzolt venni, de viszont addig lesz egy black friday és ha látok 1-2 jó címet finom áron akkor megvenném. :D
Ha lehet, akkor hogy kivitelezhető ez az egész?

Ha meg nem hát marad a dobozos változat. :D

Köszi szépen!

Üdv, Skinny26

(#129458) SH4D0W2011 válasza Skinny26 (#129457) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Hello!

Igen, ha készítesz egy fiókot, tudsz vásárolni előre is. :) Viszont nem biztos, hogy érdemes túl sok játékot megvenni előre, mert páran jártunk már úgy, hogy megvettünk valamit, erre következő hónapban ingyen adták a Plus tagsághoz. :DDD

(#129459) Kvelstadt válasza SH4D0W2011 (#129458) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Azért ilyen nagyobb címeket mint horizon megvehet mert sz hótziher hogy nem lesz pluszba.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#129460) TazLeacher válasza SH4D0W2011 (#129458) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Az AAA plus játékoknak megint annyi egy darabig...ettől.annyira nem tartanék.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#129461) SH4D0W2011


SH4D0W2011
őstag

Nem feltétlenül AAA játékokra gondoltam. :)

(#129462) TazLeacher válasza SH4D0W2011 (#129461) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Új PS tulajként nem biztos, hogy a My Name is Mayo-ra cuppanék rá. :D

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#129463) ProEvoFan válasza TazLeacher (#129460) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Miért gondolod ezt?Itt a karácsony, ki tudja milyen kevében van a Sony.

(#129464) TazLeacher válasza ProEvoFan (#129463) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Elég hosszú ideig hanyagolva voltak az AAA játékok. Mert a Sony megteheti. Erre érdekes módon nyár végén 2 hónapon keresztül jó játékok voltak. Aztán bejelentették az áremelést, jöttek a reakciók, hogy "bár drágább lett, de ha ilyen játékok lesznek..." aztán még megtolták egy kicsit, de ugye pont a november már annyira nem lett jó (kivéve a VR tulajok örülhetnek)...ezért gondolom. Etetés volt, hogy nyugiba mindenki benyelje az áremelést és újra előfizessen.

Miért gondolom, hogy nem lesz semmi extra karácsonykor? Mert sosem volt. Karácsonykor akciók vannak, és nem "ajándék". Félreértés elkerülése végett én nem sírok...felesbe fizetjük a plust, ha már két játékot kapok egy évben, ami jó, bőven visszahozza az árát, és idén bőven megvolt. Csak ne ringassuk álomba magunkat, hogy mostantól tele lesz tömve a plus AAA címekkel...elmúltak már azok az idők, és amíg üzletileg ennyire a MS előtt vannak, nem is jön vissza.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#129465) saelin válasza TazLeacher (#129464) üzenetére


saelin
veterán

Engem inkább a mostani black Friday érdekek. Egy csomó pénzt félre raktam neki. :D

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#129466) Zanik válasza TazLeacher (#129464) üzenetére


Zanik
addikt

Az a baj, hogy sokan elsősorban a havi PS Plus címekkel mérik fel azt, hogy megéri-e előfizetni rá, vagy sem, pedig a kedvezmények is ugyanúgy, ha nem jobban számítanak, lásd mostani double discount. Szerintem ha visszaszámolna egy-két ember hogy egy évben mennyit spórolt a PS Plus kedvezménnyel vásárolt játékokon, akkor igencsak meglepődne. A kedvezmények + havi játékok + online multiplayer lehetősége, ezt veszed meg mikor előfizetsz. És persze hogy mindenki jobban örülne nagy AAA címeknek, de ne legyünk már ennyire telhetetlenek. És igen, az év végi időszak inkább a leárazásokról fognak szólni, amit szerintem senki se bán annyira.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#129467) Nayrobi válasza TazLeacher (#129464) üzenetére


Nayrobi
őstag

2-3 éve karácsonykor odaadták az Injusticet meg az inFamous First Lightot, azért ezek nem olyan rossz címek, előtte egy évvel pedig az Outlast ha jól rémlik. Meglátjuk 2 hét múlva, hogy mit hoz a december.

(#129468) marilllyo válasza TazLeacher (#129464) üzenetére


marilllyo
veterán

Nem tudom a Sony-nak mennyibe "kerül" az, hogy ingyen odaadhasson egy játékot PS+ keretein belül...de én azt írtam múltkor is, hogy teljesen megértem ha ezt a hónapot nem nyomja meg. Itt most okt-nov környéke rettenet erős volt játékmegjelenések terén.

Én úgy gondolom, hogy aki most nem talál semmit a okt-nov új játékok közül ami kedvére való lenne...annak szerintem nem is való a playstation vagy nem tudom... Ha nincs akkor költse a pénzét egy olyan játékra amire annyira vágyakozik ingyenes plus címben.

De azért arra is kíváncsi lennék, hogy akik elismerően bólogattak az ingyenes Just Cause 3-ra vagy a Phantom Pain-re...azok közül hányan vitték tényleg végig.

no offense

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#129469) TazLeacher válasza Nayrobi (#129467) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Az inFamous januári volt, az Outlas novemberi. Az Injustice az pont decemberi volt. De pont ez mondom. A Sony szempontjából semmivel sem különlegesebb a december, mint bármelyik másik hónap. Pont ugyan olyan eséllyel dobnak jót, mint egy kalap....ami engem mondjuk hidegen hagy. Ha én lennék a Sony, én nem raknék egymás után jó játékokat, hanem szétszórnám, hogy rávegyem a játékost a folyamatos előfizetésre.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#129471) TazLeacher válasza Zanik (#129466) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Szerintem egy szolgáltatásért fizetek...aminek része ez is, az is. Elfogadtuk mindannyian (legtöbben), ellenben azért elvi bajaim vannak ezzel.

Akciók: pipa
Online tárhely: pipa
Évi X játék ingyen: na, ez már azért nem olyan egyszerű. Az összes PS Plus promóban ez szerepel az első helyen, jó nagy betűkkel kiírva, beetetés képen...és bár az állítás nem hazudik, azért a legtöbben nem ezt várják ahhoz képest, ahogy ez be van állítva
Multi: ezt azért szépen bekajáltuk az évek alatt. Fizetek a netért, fizetek a játékért, és még ezért is. Megszoktuk, ez van, kifizetjük, de azért ez ne legyen már extra. Ez a XXI. században alap és nem fizetős "DLC". Továbbá hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szolgáltatás nem csak PS4-hez érhető el...

Nekem továbbra is az a bajom, hogy nem látom a fejlődést. Több éve fizetem a plust, de kb. ugyan ott vagyunk, kb. ugyan azt tudja a PSN. Vagyis inkább ugyan azt nem tudja...olyan nüansznyi szolgáltatások hiányoznak, amik mind-mind élhetőbbé tehetnék a dolgot...játékidő megjelenítése, profilnév változtatás, account migrálás, download list rendszerezés/tételek törlése a listáról. Mennyit kellett várni, hogy a 0%-os trófeákat törölni lehessen? Mennyit kellett várni a PS magyar nyelvére? Most tényleg? Évek óta fizeti valaki a magyar PSN szolgáltatást, és erre a kb. 2 db A/4-es szöveg lefordítására kellett várni (a minőségéről ne beszéljünk)? A Store még mindig nem magyar...ha az ember azt látná, hogy a dolog folyamatosan egyre jobb, élhetőbb, akkor alapvetően nem lenne gond szerintem. Bár így sincs gond, mert nem egy egetverő összeg.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#129472) TazLeacher válasza marilllyo (#129468) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Teljesen egyet értek. Nem kell megnyomni. Részemről is többet ér egy jó akció (akár HW, akár szoftver), mint egy JC3. Sőt, ha nem lenne "ingyen" játék, még azt is benyelném, ha kapnék helyette mást. (Pl. a korábban részletezett hiányosságokat PS plus tagként). De pl. régebben ezek a pár órás PS Plus exclusive trialok tök jók voltak demo helyett. Csak azokat akkor AAA+ címekre kellene ellőni.

De mondok jobbat...lehetne pontgyűjtés is. Lenne egy katalógus pontokért, amiből játékot választhatsz. Minden hónapban kapnál X pontot. Elkölthetnéd 12 indie játékra egy évben vagy 1 nagy játékra...van ezer megoldás, ötlet.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#129473) eisento válasza ProEvoFan (#129448) üzenetére


eisento
addikt

ugylegyen :)

[link]

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#129474) kentucky válasza eisento (#129473) üzenetére


kentucky
őstag

első ps1 játékom, hatalmas :D tesómmal mennyit split screeneztünk vele, te jó ég :D

(#129475) EnterR


EnterR
veterán

Ha 1080p-s TV-m van és szeretnék Pro-ra váltani, élvezek bármiféle teljesítmény-előnyt ha a kiadó erre külön optimalizációs patchet nem adott ki? 64/64-es szerverek néha megakasztják a gépet. Hallottam valami olyasmiről, hogy van ilyen enhanced mód, csak nem tudom, hogy működik akkor is ha nincs ilyen optimalizáló patch kiadva. :R

PSN ID: marquuard

(#129476) SH4D0W2011 válasza EnterR (#129475) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

A Pro-ban van Boost Mode, ez segíthet azoknál a játékoknál, amik nem kaptak patch-et. Asszem' a Battlefield-ekre jó hatással van.

(#129477) EnterR válasza SH4D0W2011 (#129476) üzenetére


EnterR
veterán

Kifejezetten annál lenne elvárásom. :D És a grafika is javulna, vagy ahhoz már kell a Pro-s patch?

PSN ID: marquuard

(#129478) glspeter1 válasza EnterR (#129477) üzenetére


glspeter1
őstag

A BF4 Pro-n szinte rezzenésmentes 60fps-el fut, de ugyan abban a hányadék 900p-ben mint a simán.

Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

(#129479) Gulyopapa válasza SH4D0W2011 (#129476) üzenetére


Gulyopapa
addikt

Apropó érdemes bekapcsolni a boost módot? Mit csinál pontosan?

(#129480) EnterR válasza glspeter1 (#129478) üzenetére


EnterR
veterán

Hát ha nem is jobbat, de pontosan ugyanolyan minőséget hoz akkor nincsen probléma, nem valami nagy a TV. Bár örvendetes lett volna, ha valamivel "javul" a grafika, de már hozzászoktam. :D :R

(#129479) Gulyopapa: És ez lett volna a következő kérdésem.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: marquuard

(#129481) SH4D0W2011 válasza Gulyopapa (#129479) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Konyhanyelven leírva hozzáférést ad a Pro erősebb hardveréhez a játékoknak, de itt leírják jobban, mint ahogy én el tudom magyarázni. Érdemes bekapcsolva hagyni, és csak akkor kikapcsolni, ha esetleg valamelyik játéknál probléma van, akkor meg lehet nézni, hogy a Boost mode okozza-e, de nálam még nem volt ilyen.

(#129482) marilllyo válasza SH4D0W2011 (#129481) üzenetére


marilllyo
veterán

Engem Witcher 3-ból folyamatosan kivág hibával. Főleg ha Novigrad-ban flangálok. Most kikapcsoltam...úgy tűnik megoldódott. Azóta nem volt crash-em.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#129483) Scholes9 válasza Zanik (#129452) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Köszönöm, én is erre a döntésre jutottam :)

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#129484) saelin válasza marilllyo (#129482) üzenetére


saelin
veterán

Az fura, hiszen a Witcher 3 már pro kompatibilis. Elvileg semmit nem csinál nála a boost on/off.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#129485) ProEvoFan válasza saelin (#129465) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Tavaly ps storeban volt Black Friday?Ha igen akkor ultra akciók voltak vagy csak olyan átlagos?

(#129486) Scholes9 válasza ProEvoFan (#129485) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Jó lenne egy akció, már bánom, h nyáron nem vettem meg 9-ért a GTA 5-öt :)

Szerk: 24-én lesz Black Friday.

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#129487) Istuu15 válasza ProEvoFan (#129485) üzenetére


Istuu15
senior tag

Mikor is lesz black friday?

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim

(#129488) #65537792 válasza Istuu15 (#129487) üzenetére


#65537792
törölt tag

November valamelyik péntekén. 17. vagy 24. Cyber monday meg utána.

[ Szerkesztve ]

(#129489) xrace77 válasza Istuu15 (#129487) üzenetére


xrace77
tag

November 24-én.

(#129490) saelin válasza ProEvoFan (#129485) üzenetére


saelin
veterán

Sajna nem tudom. Abban az időszakban még nem volt gépem.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#129491) erahurka


erahurka
félisten

Állítólag Steamről le fog kerülni a Deadpool licenc problémák miatt, mit tudtok, PSN-en elérhető lesz később is, vagy innen is el fog tűnni? Mert ha igen, akkor lehet most behúzom 5 fontért.

(#129492) Sanyicucu


Sanyicucu
aktív tag

pár napja elkezdett játék közben akadozni a hang.A kontrollerbe van bedugva a füles.Szerintetek mitől lehet az akadozás?

(#129493) gyuromoj


gyuromoj
veterán

USA store, csak konzolon váltható be a kód

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#129494) hitchins válasza ProEvoFan (#129485) üzenetére


hitchins
őstag

Volt en ugy emlekszem eleg sok jatek volt akcios.

(#129495) Gulyopapa


Gulyopapa
addikt

PS4 Pro-hoz milyen 4k TV-t ajánlotok 200k körül illetve hogy 40"-ig 4k monitor nem lenne-e opció?
Igazából nem tudom hogy TV legyen vagy monitor...
Köszi a válaszokat :R

[ Szerkesztve ]

(#129496) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

2 éve voltak jó akciók, lemez játékok is, pont BF előtt vettem a gépet. Igaz nem játszottam velük, de amikor ingyenesek lettek PS+-ban, bukta nélkül adtam el őket (Tearaway, Little Big Planet 3, 2-3000 HUF voltak BF-en 2 éve, Far Cry 4 4990 - utóbbit végigjátszottam, azért adtam el)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#129497) TazLeacher válasza Istuu15 (#129487) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Elvileg lesznek bőven akciók...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#129498) #87082240 válasza TazLeacher (#129471) üzenetére


#87082240
törölt tag

- Játékidő statisztikák
- Profilnév megváltoztatása
- Account migráció

Ezeket az Xbox platform mind tudja, lenne mit tőlük a Sony-nak tanulni

(#129499) WhiteWalker válasza #87082240 (#129498) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ha trollkodni akarnék, azt mondanám a $ony az exkluzív címeken kívül semmi más előnyt nem tud az xboxhoz képest mutatni ;]
Szoftveres és felhasználás téren kullog az MS után...

[ Szerkesztve ]

(#129500) Wellin9 válasza WhiteWalker (#129499) üzenetére


Wellin9
tag

És őszintén,ennyi nem pont elég ? Egy konzolról beszélünk,amit azért vesz az ember,hogy játsszon.Emlékeim szerint a Sony sose egy multimédiás eszközként tekintett a PS-re.Amíg játékok terén ennyivel le van maradva a konkurencia,addig szerintem nincs miről beszélni.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.