Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glitter man
csendes tag
Sziasztok
Tud valaki esetleg egy invite kódot?
Kivezetik a francia prémium löveget, de most még féláron akciós holnapig. Egy ismerőst győzködök, és ezzel most jó kezdést tudna abszolválni.Köszönet
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
válasz SoulReaver #8603 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk. idő, de ezt is meg kell osztanom veletek XD replay Két csapattárs arty szedett le...és alig adtak kompenzálást... 885 hp-t szedett le rólam a gwtiger+s51... ezt is javíthatnák... én meg mikor 300-at lövök, mertt elém áll a paraszt, akkor fizetek tizen+huszon ezreket..
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Jó, hogy a 122-44-ről kérdezel, mert így segítségnek álcázva tudok e-péniszt lóbálni.
Én eddig ezt hoztam vele össze:
Én ha csak tehetem támadó, agresszív stílusban játszom vele. TD-hez képest nagyon fürge és jól gyorsul. A lövege eszméletlen gyors, 6,6 sec az újratöltés (100% legénység + elit alakulat + töltésgyorsító + venti). Az átütése is elég, szinte csak tier 9 ellen kell használni gold ammo-t. Nekem a pontosságával sincs bajom, és a 8.6 után még tovább fog javulni.
Itt van egy mai csatám vele, régen futtattam meg, ez sikeredett:
Victory!
Map: Ensk
Date: 2013. június 9. 17:49:25
Vehicle: SU-122-44
Exp: 4 818 (x3) + Credits: 88 377
Achievements: : Top Gun, Mesterlövész -
bullseye
addikt
válasz psycroptic #8606 üzenetére
Reménykedtem, hogy csak hiba (olyan lag volt, a fal adta a másikat), de akkor ezentúl jobban tapadok. Mondjuk azért nem ártana mindegyik pályán 1-2 artysafe hely ahol egyben hasznos is lehet az ember...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
sith7
nagyúr
válasz Dobi 562 #8609 üzenetére
SP - m van, és igen, hozza a pénzt, csak a játékélmény hagy némi kívánnivalót maga után
Tesztszerveren próbálgattam az SU-122-44 - et, csak a páncéljáról nincs igazán megfelelő képem, mivel ott mindenki gold ammo - val lövöldözik
Nyilván az SP jobb farmolásra, ha arra gondolsz. Nem tudom pontosan mennyit hoznak de átlagban biztos hogy jobb.
Hát ez lett volna a fő kérdés ....., ha nem gond , valamikor nézd majd meg lécci, hogy kb. ugyanannyi sebzés mellett melyik mennyi kreditet hoz.
szerk.:
most nézem a repedet, 3362 dmg - re adott gyenge 90k - t, én 3015 dmg -re kaptam SP - val 103k -t ... szóval pénzben tényleg jobb .... kérdés a játékélmény megéri - e a különbözetet[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
gondolkodom a D.Max megvételén. Ugyanaz a legénység összeállítása, illetve a nyitott TD-k valahogy mindig is szimpatikusak voltak (nagy látótáv; fürge; kategórián belül, arányaiban talán egy kicsit jobb löveg, mint a zárt TD-ké - pl. SU-76, SU-85B, Marder II). Amitől tartok az a Tier 6-os gépek MM-je, ami eddigi tapasztalataim alapján a Tier 3/4-gyel egyetemben a legrosszabb. Kap kedvezményes MM-et? A löveg ~170-es pen-je T7-8-ban valószínűleg már kevés sniperkedni.
Boven nem keves az a 169 pen egy hatos TDn.
Hellcatnak/Jacksonnak van 160, JagdPzIV-nek rovid 88-cal 132 vagy 75mm-rel 150, ARL V39 leghasznalhatobb lovegenek 165. (Topnak ugyan 212, de azzal kulon muveszet eltalalni egy nullatol kulonbozo sebesseggel kozlekedo tankot. )Menj par kort egy fullos T25/2-vel (170 pen) vagy barmelyik hetes szovjettel (175), azok kaphatnak az arcukba kilences heavyt is.
Mondjuk a SU-100M1 legalabb el szokta talalni a celpontokat, max a penje keves, de a SU-152-nel mar az is csodaszamba megy, ha 300m-rol eltalal egy tankot.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Veatta
aktív tag
Tudja valaki mennyi lesz az ára a 8,6-ban a GW Tigernek?
-
dfsz34
őstag
Továbbá a kérdés, hogy amikor leveszik a TDkről a rontást a 8.6-ban az érinti-e a SU12244-t. Ha igen, akkor fullosan felszerelve és erős legénységgel (hatodik érzék, bia, kamo, kuplungégető, ami TD-n kötelező stb) ez lesz a legjobb farmoló jármű szvsz. Érdemes még a halálos szemet rárakni a lövészre, azzal több kritikus találat lesz (csatánként durván +1 és minden harmadik negyedik csatában ellenfél kigyújtása, számolva kb csatánként kilőtt 25 lövedékkel), ami szintén ad némi plusz kreditet. Mivel támadó jellegű TD, ezért még az adrenalin rush is megfontolandó., azzal már 6 sec alatt tölt be alacsony hp esetében és durván kétszer lő azalatt, amig a másik tank 1-szer.
-
Glitter man
csendes tag
Délután mentem egyet grille-vel
3 lövést adtam le amiből az egyik csak splash-t adott a felém száguldó (és kinyíró) AMX-nek. És én voltam a csapat legsikeresebb tagja. (Mondjuk a másik kettő halálos volt.) de ezzel együtt is én voltam a legsikeresebb tagja a csapatnak.
Gyenge volt a felhozatal. -
Pfiucska
aktív tag
Melyik med sorozatot ajánljátok? Melyik mire használható leginkább?
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
LZs?!
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat mind a D.Max-szal, mind a SU-122-44-gyel kapcsolatban.
Dobi statisztikája nagyon jó kedvcsináló...
Nyunyu, igazad van, jobban meg kellett volna néznem a többi T6-ost.
Nevermind...
-
Enzolord
addikt
válasz Pfiucska #8619 üzenetére
Szerintem a szovjet med vonal nem rossz.. T54 hihetetlen jó szerintem, bár a francia med vonal is jó, főleg a 10es
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nemeth989
senior tag
válasz Dobi 562 #8605 üzenetére
nagyon szép statisztika, én még csak 1400-nál tartok csatánként, 1500 a cél, mondjuk még 100 csatám van vele, de hasonló véleményen vagyok 100%-ig mint te
ha bedob top tierbe, akkor brutális mészárlásokat lehet rendezni, meg T8-asokat is simán szétlehet vele kapni, habár ott ügyelni kell azért, hogy a gyenge pontokat próbálja az ember lőniRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Pfiucska
aktív tag
Ma su100-al megyek t7-es csatába. Rendesen belémlőnek egy párat alig marad hp-m és meglátok egy tigert. Hát mondom ebbe beledurrantok még egy 400-t aztán szevasz. Erre ő oldalra fordul én rálövök ( fogalmam sincs hol talált ) es full hp-ról megöltem mert felrobbant valamelyik része. Hirtelen azthittem nem is én voltam aztán láttam hogy de. Ez teljesen normális hogy ilyet sebeztem és csak nekem tűnik olyan nagy dolognak vagy ehhez ilyen óriási nagy szerencse szükségeltetik?
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
sith7
nagyúr
-
Black_Sheep
tag
Szia Vhw,
Valószínűleg megnyugtatásképp, miszerint a kommunikáció magyar nyelvű.
Ez az első hozzászólásom a fórumhoz (a partvonalról azért követtem), ezért nézzétek el nekem, ha megszegek valamilyen írott vagy íratlan szabályt.
Gondolom eddig rengeteg toborzó felhívást olvastatok, ez egy kissé rendhagyó lesz. A korábbit nem ismétlem, lévén az is az én munkám, inkább beidézném egy tapasztalt játékosnak írt levelem:
"A HPTS-t képviselem toborzóként, de rendhagyó módon nem tudok neked kínálni sem goldot, sem profi/rutinos csapatot. A 6 napja történt újjáalakulás miatt nagyon sok az amatőr játékos, mégis sikerült eljutnunk a landingig Afrikában, 5 győzelem után a tulaj vert el bennünket.
Szükségünk van rutinos deputy-kra és FC-kre, akik segítségével sikeresen felvehetnénk a harcot a CW-n szereplő klánok ellen.
Egyetlen dolgot tudok kínálni a segítségedért cserébe: lelkes, fejlődőképes, az utasításokat vakon követő csapatot, és esetleg azt a tudatot, hogy hasznosíthatod a rengeteg, játékba fektetett időd alatt felgyűlt tapasztalatodat egy tanulni akaró közösségben."
Szükségünk van továbbá olyan játékosokra, akik meg akarják ízlelni a CW-k hangulatát (torokban dobogó szív, adrenalinfröccstől megremegő kéz), és hajlandóak együttműködni a csapattal, illetve követni a field commander utasításait. Goldot a résztvevők és a lobby-ban levők is kapnak (nyilván amikor szerzünk), egyenlően elosztva. Nem vagyunk hardcore klán, nem elvárás, hogy minden nap órákat áldozzon bárki a klánra.
Tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk mindenki számára (CW-k, század, szakasz, gyakorló), segítünk kihúzni a nagy vasakat - fedezzük a hátsód szakaszban. Két feltételünk van mindössze: TS aktív használata és a minimum tier 8-as tankok megléte.
Elnézést a hosszú post-ért,
BlackSheep (Bee)[ Szerkesztve ]
-
Scheffer
tag
válasz Black_Sheep #8631 üzenetére
Nem lenne bölcsebb egy szintén fejlődni akaró csapatot segíteni?
Az erőviszonyok körvonalazódtak, a szövetségek létrejöttek, és egyre több, egyre többet akaró klán alakul egyre magasabb követelményekkel. Tier 8-as tankokat a CW indulásakor kértek a játékostól, de manapság még a leggyengébb klánok is minimum tier 9, de inkább 1-2 tier 10-es tankot kérnek a jelentkezőtől.
Független magyar klánból nagyon sok van. Erős magyar klánból kevés.
Ti valószínűleg erős klánt szeretnétek alkotni, mert különben nem spammolnátok a toborzószöveget éjt nappallá téve a különböző fórumokon. Tudom, a jó hangulat és az egymás iránti kölcsönös tisztelet a legfontosabb nálatok, mert baráti klán és hobbiból tankoztok, de ez nem magyarázza ezt a spam-áradatot. Nem szemrehányásként, de ha valakik ennyire reklámozzák magukat, annak oka van. Mi ez az ok?
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Black_Sheep #8631 üzenetére
Erre csak halkan annyit mondok: Amíg ennyire erősek a táras Heavyk TDk Medek, addig az az adrenalintól megremegő kéz annyit fog jelenteni, hoyg "hoppá, ide nem kellett volna kijönnöm IS-7el, mert az a köcsög most, mire betöltök belém ver 2k damaget..." Mi, rendszeresen így kapunk ki, az owner meccs előtt, hogy bejönnek teli táras gépekkel, tdkkel medekkel, heavykkel. És nekünk eddig csak CWnként jó esetben csak kettő ilyen van, az is két T57 Heavy. Sajnos amikor lerohannak minket 10 darab AMX50F155el, édeskevés ez, mert azoka gecik 3 800as lövést belevernek bárkibe, és mivel CW, így mindenki goldammot használ, aminek hála nincs páncél. Szal így baromira nem élmény a CW.
Pedig valahol volt róla szó, hogy a prémium gépekre ez a credit szorzó állítás nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
dfsz34
őstag
válasz Plasticbomb #8634 üzenetére
"Pedig valahol volt róla szó, hogy a prémium gépekre ez a credit szorzó állítás nem vonatkozik."
Hol? Mindenki keveri az általános credit buff-al, mert ott mondták, hogy a prémekre nem vonatkozik.
Én még nem olvastam olyant, hogy a TD rontás levétele nem vonatkozik a prém TD-kre úgyhogy nyitottnak tűnik a kérdés. Legkésőbb a 8.6-ban ki fog derülni.
-
vJokka
aktív tag
Victory! [link]
Map: Airfield
Date: 2013. június 10. 2:09:33
Vehicle: T69
Exp: 6 069 (x3) + Credits: 49 306
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "1st Class"Nah egy nem kicsit szerencsés karika (gold ammo nélkül). Végén löwe azt hitte majd a fejemre pattanhat, hát 700 hp-ja bánta
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Plasticbomb
addikt
a-a. Mivel a páncélzat a goldammo miatt értelmetlen.
AMX 50B
BATCHAT 25T
T57 Heavy
AMX50F155
BATCHAT 155
Ezek közül bármelyikből kiraksz egy sort, tuti nyerő esélyed van.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
ritkaság
aktív tag
Kedves olcsii!
Ne állits olyat ami nem igaz. A HPTS klán tagjai 1-2 kivétellel (crossy) abszolult nem segítőkészek. Sőt!!! Na, de hagyjuk.... Voltam a klántagja, mondanám, hogy sajnos, de ma is velem van a klánomban egy ottani tag, aki jó arc.
Hát nem tudom mi történt pünkösdkor, de azóta csak a vereségeket halmozom. 44-gyel volt több győztes csatám, mint vereség ez azóta lement 18-ra. volt olyan, hogy zsinorban 8 vereség. Az oké, ha azt mondják én nem tudok játszani, de akkor a másik 120 sem tud? Vagy ugye a kedves MM.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Dobi 562 #8605 üzenetére
ez nagyon jól néz ki
lehet én is megveszem ezt a SU 122-44-et, hisz az IS-7 legénysége ott unatkozik, pedig már a harmadik skill közepén járnak
veszek rá szellőzést, álcahálót, töltésgyorsítót, és álcafestéket
ütős gép lesz
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
kovsol
titán
Most szeretném elkezdeni a játékot és hallottam erről az invite kód lehetőségről.
Ha esetleg van valakinek egy fölös és el tudja küldeni privátban megköszönném.
Meg még az lenne a kérdésem, hogy tegnap regisztráltam egy accountot akkor azzal már ezt nem lehet felhasználni ugye? Ha nem akkor az új account kreálásnál hol kell megadni ezt a kódot ?Ha csak casual szinten akarom időtöltésnek és valami közepes tank osztályban megmaradni szórakozni és ott fejleszteni a tankot, akkor milyen irányba kellene elindulnom ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Black_Sheep
tag
válasz Scheffer #8633 üzenetére
Szia Szakesz,
teljesen egyértelmű és prózai oka van a toborzásnak: szeretnénk felkerülni a térképre és fent is maradni. Sokkal jobban tudod nálam, hogy ehhez a lehető legtöbb játékosra szükség van. Hozzánk jöhetnek azok a játékosok, akik nem férnek be a HUNS-ba a követelményeitek miatt. Nálunk megtanulnak csapatban mozogni, tapasztalatot szereznek, amit lehetséges, hogy hónapok múlva nálatok használnak fel. Ismered Crossy-t, így (félretéve minden régi sérelmet, ellentétet, ha van) valószínűleg a kitűzött célunkat el is fogjuk érni.
A CW-re ki tudunk állítani full T10-es csapatot, de a fagyások miatt jelenleg nem valószínű, hogy sokáig meg tudnánk tartani a megszerzett területet/területeket. Mi építkezni szeretnénk, a most T8-T9-ig eljutott játékosok nemsokára kihúzzák a T10-et is.
"Független magyar klánból nagyon sok van. Erős magyar klánból kevés." - Igazad van. De el kell ismerned, hogy a magyar játékosközösség kevesebb, mint 1%-a férne be hozzátok vagy a Huszárokhoz. A 99% akkor ne is menjen CW-re, mert nem elég jó? Olvastam az elképzelésedet egy elit magyar klán létrehozásáról, amivel személy szerint egyetértek, és talán csatlakoznék is, ha unikum lennék, illetve ha lenne annyi időm a játékra, amit ez megkövetel. De egyelőre az én képességeim engem az "afrikai homokozóba" predesztinálnak.
Végül: nem volt spam áradat, tudtommal 3 fórumon toborzunk: a hivatalos oldalon (ahol pl.: a HUNS is), az SG-n (talán 3X posztoltuk a felhívást), illetve itt. Értetlenül állok az agresszív kérdésfeltevésed előtt.
Segíteni, a klánunkat erősebbé tenni viszont Ti is segíthetnétek: ha van kedvetek és időtök, szervezhetnénk gyakorló csatákat, rengeteget tanulhatnánk belőle. Persze csak akkor, ha valóban szeretnétek erős magyar klánokat látni a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz homeless09 #8517 üzenetére
Azért, mert az összes fájlt ki kell másolni a res/audio mappábol a res_mods/8.5/audio mappába.
Nick: HE_Storm
-
Joe.36
addikt
válasz Plasticbomb #8640 üzenetére
Páncélzat értelmetlen ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
szbalogh
addikt
Farmolásra nekem a T-34 jött be. Legtöbb sebzésem 3000+ volt de van egy 2800-as is arról már videóm is van.
Kimaxolva kaja nélkül 1.84 másodperc az újratöltés az 57-es puskával. Mindenki lebecsül és ez annyira jó 1 az 1-be minden másik 5-ös medet le lehet gyűrni. Prém nélkül rendszeresen 15-20k jön be vele. Csak ajánlani tudom.Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest