Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HungAryan
tag
válasz J.J. András #3000 üzenetére
Hát hogyne...
Szerinted rajtad kívül másnak nem tűnt volna fel, ha ennyire nerfelnek valamit?
WT account: Cpt_Hungarian
-
HungAryan
tag
-
HungAryan
tag
válasz Napfénysüti #4896 üzenetére
Tegnap T54E1-gyel több egymást követő csatában one shotoltak.
Egyszer egy arty, utána egy X-es FV brit TD, aztán megint arty.Remélem ma elkerül a szopóág.
Atlantis:
Pedig jó lenne, mert 20k XP kell már csak hozzá. Akár ma meg tudnám venni, de lehet várnom kellene.
Ráadásul a giga Foch is ki van már fejlesztve, szóval lenne helye a kreditnek.[ Szerkesztve ]
-
-
HungAryan
tag
válasz Cray Tyler #6127 üzenetére
És miért kell a szakasztársaddal összetapadni?
Szerintem eredményesebb egy szakasz, ha nem egymás seggében bujkálnak a szakasztársak, hanem egy-egy oldalt visznek külön. Ha véletlenül egy helyre megyünk, akkor már szidjuk egymást, hogy takarodjon onnan a másik...WT account: Cpt_Hungarian
-
HungAryan
tag
Egymás elöl veszik el a sebzést, szerintem.
Másik, ha egy helyen vagytok, akkor a többi szárnyon mi a helyzet?
Megbízol a random retardáltakban, hogy majd ők helyt állnak?Mindegy is, haverokkal mindig úgy szakaszozunk, hogy mindenki teszi a saját dolgát.
Ritkán megyünk csak egy helyre többen a szakaszból.
Persze, azért segítünk egymásnak, ha úgy alakul.WT account: Cpt_Hungarian
-
HungAryan
tag
Na, ahogy látom érdemes volt picsognia sok embernek az arty miatt.
Most sokkal jobb lesz, mert az is szívni fog, akinek eddig nem volt baja velük.Mondok egy példát. VIII-as csata, top tankok IS-3, TigerII, stb. Mellettük majd ott fog figyelni pár VIII-as arty, akik szinte biztos, hogy egy lövéssel kiszednek VIII-as szinten mindent.
Más:
Rendes szerveren van valakinek SU100Y-a?
Teszt szerveren próbálgatom, de nem tudok dönteni, hogy megvegyem-e a rendesen.
Ott elég jól hoz, persze simán összelövök vele 2-3000 sebzést az agyhalottak között, szóval ez nem mérvadó.WT account: Cpt_Hungarian
-
HungAryan
tag
-
HungAryan
tag
válasz [-HERO-] #13700 üzenetére
Van egy egyszerű megoldás. Minden nemzetnek van teherbírás növelő felszerélese. Egyszer veszel mindegyikből egyet-egyet, utána nem kell a lánctalpakkal szórakozni. Egyetlen bökkenő, hogy 10 arany minden tanknál, amikor leszeded. Én elég régóta így csinálom, ezért előbb érem el a top löveget vagy egyéb hasznosabb modult.
-
HungAryan
tag
válasz Remus389 #14354 üzenetére
Ha csak a kettő közül lehet választani, akkor az IS-7.
De igazából egyik sem túl elterjedt manapság cw-n, legalábbis a nagy klánok nem használják őket.Egy fejlődő klánban meg minden X-es tank aranyat ér.
Ezek azok a tankok, amik elterjedtek cw-n: T110E5, T57, F155, Ob.268, E-100, 50B, T110E4, összes med kivéve brit, ritkábban IS-7, IS-4. Ez nem teljes lista, csak ezek azok a tankok, amik többször szerepet kapnak. Mindig a FC-n múlik, hogy milyen taktikát választ és ezekhez milyen járműveket használ fel.
[ Szerkesztve ]
-
HungAryan
tag
válasz Djuree #14466 üzenetére
Kb. ugyanaz, mint az M48. Az M60-nak kicsit jobb a végsebessége és a célzás ideje, cserebé kisebb a páncél. Bár ez utóbbi X-es szinten egy mednél nem sok vizet zavar. Szóval teljesen használható. Most gondolkozok rajta, hogy eladom az M48-at, mert feleslegesnek érzem, hogy 2 egyforma tank legyen a garázsban.
-
HungAryan
tag
válasz GrooveHero #14495 üzenetére
Mennyi lesz a RoF-ja? Céges neten tiltva van az oldal, ezért nem tudom megnézni.
Ha olyan lesz, mint a T-44 és 122-es löveg kombinációja, akkor nem lesz túl nyerő.
-
HungAryan
tag
válasz GaburroSan #14522 üzenetére
Annak az esélyét csökkenti, hogy felrobbanj. Ha nem lett volna, akkor valószínűleg elpukkansz.
myckey
Nekem Type-on van, eddig kb. 5x robbantam talán, de akkor már sérült volt. Szóval jó tud lenni, lényegében ad még egy esélyt.[ Szerkesztve ]
-
HungAryan
tag
válasz Eagle16 #14697 üzenetére
Nyomorék egy banda. Akkor értem már, hogy miért nem kaptam semmit. Egész nap elit tankokkal nyomtam, bekapcsolt gyorsított képzéssel. Nem az az 1 nap prémium hiányzik, mert van még bőven, hanem az böki a csőrőm, hogy ezt elfelejtették berakni a hírbe. Mégis mennyi tehetség kell ahhoz, hogy ezt nem tudták megoldani normálisan?
-
HungAryan
tag
Szvsz az egyik legjobb VIII-as tank, de úgy tűnik mindenkinek más jön be. Mostanában megint visszavettem szórakozni, mert régen is bejött a stílusa. Ha teheted kerüld meg vele az ellenfelet, tárazz ki, majd tűnj el. Ezzel meg tudod csinálni, ami utána jön E1, az ennél sokkal rosszabb lesz... Annak csapnivaló lövege mellé még lomhaság is párosul, több heavy állva otthagyja. Arról nem beszélve, hogy akkora mint egy hegyomlás, szóval még bujkálni sem tudsz vele. Lényeg a lényeg, nekem a T69 volt a legélvezetesebb tank azon a vonalon.
-
HungAryan
tag
Nem voltam vele nagyon rossz, de nem tetszett. Lehet vele aprítani, csak az kell, hogy nagyon összejöjjenek a dolgok. Az adatai alapján a top löveg jónak tűnhet, de nem az. Közelharcban használható, de ott meg hamar véget vetnek a mókának, mert nem tudsz menekülni, torony mindenhol lőhető. Szerintem minden táras tanktól tartanak az ellenfelek, de nyugodtan fejleszd ki, mindig a végére figyelj egy adott ágnak (amit a hírek szerint nemsokára nerfelnek).
Bingisz:
Ha tehetem én sem megyek ki egy töltött táras tank elé randomban. Esélyes, hogy a többiek végignézik a dolgot, de nem mozdulnak. Mondjuk ezt már többször áldottam a másik oldalról nézve, vannak udvarias emberek, akik megvárják, amíg betöltesz újból. Egyébkén ez miért OFF?[ Szerkesztve ]
-
HungAryan
tag
válasz GrooveHero #15254 üzenetére
Semmi, közben olvastam tovább.
[ Szerkesztve ]
-
HungAryan
tag
válasz mefistofeles #17262 üzenetére
Jelenleg a 50% bónuszon kívül semmi előnyt nem élvez az, aki prémiummal játszik.
Ez akkora hatalmas előny?Egyetlen dolgot nyer az, aki prémiummal játszik: időt.
Mindenki döntse el, hogy megéri-e neki. Folyamatosan teszik elérhetővé kreditért a dolgokat, amit az is meg tud vásárolni, aki soha az életben egy vasat sem fizetett a játékért.WT account: Cpt_Hungarian
-
HungAryan
tag
válasz bullseye #20058 üzenetére
Jó, mondjuk amikor kis szintű tankokkal megy szakaszozni, az tényleg nem szép dolog.
Én arra gondoltam, hogy balf*szkodik össze-vissza. Annyi retard van amúgy is a csatákban, hogy már fel sem tűnne, ha nem ezzel a tankkal tenné.[ Szerkesztve ]
-
HungAryan
tag
válasz virkir #20070 üzenetére
Köszönöm, már láttam pár helyen, illetve párszor már találkoztam vele csatában.
Kíváncsi lennék, hogy akkor is ekkora felháborodást okozna, ha nem ezzel a tankkal csinálja?
Mert úgy viselkedtek, mint aki még nem látott ilyet soha egyetlen csatában sem más játékosokkal.
Naponta több száz képet lehetne feldobni különböző fórumokra a hasonló esetekről.Nyilván nagy f*szság egy ilyen szakasszal bemenni csatába, de túl van reagálva ez az egész dolog.
Ezek az északi népek szeretnek trollkodni, elég megnézni a hivatalos fórumon mondjuk egy RSOP topicot.
Csak az a különbség, hogy ez a srác indulatkeltésből és direkt gyökérkedik, míg a napokban láttam M60-tal egy szerencsétlent, aki 1000 wn6-tal sem volt képes felvenni a fonalat csatában. És ő nem trollkodott, csak szimplán ostoba volt.Lényeg, hogy nem akarom szentté avatni azért amit tesz, de valahol jó fricska ez a WoT-os társadalomnak, amiért így rá tudnak izgulni egy virtuális kacatra. Képesek millió helyen azon dühöngeni, hogy ez a szerencsétlen is kapott M60-at, nekik meg nem jutott. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest