Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#9601) Black_Sheep válasza marked one94 (#9591) üzenetére


Black_Sheep
tag

A "tud játszani" és a bemákol néhány találatot hosszabb ideje álló tankra azért nem ugyanaz. Az amatőr általában mindig az új célpontra fordul rá, nem tudja kiszámítani a mozgó tankra leadandó lövés helyét, nem várja meg, míg teljesen beszűkül a célzókör. Engem ritkán szednek ki az ilyenek (persze ha belefeledkezem a harcba, és kirontok artysafe-ből, akkor megérdemlem az áldást).
Profi artista ellen pedig az segíthet valamicskét, hogy nem spottolódsz az elején. Ha lassú tankkal vagy, és rád állt egy milka vagy kék, akkor a védett helyen való hosszú kemping segít; pont ez a fő gond, ami megöli a játékélményt.

(#9602) Black_Sheep válasza Anász (#9599) üzenetére


Black_Sheep
tag

Lejárt a szerk. idő, sorry!

Szép kör, de egy kicsit vakarom a fejem a legénységen. 70% hogy lehet? Ha frissek a legények, akkor 50%-kal nyomják le az első meccset. Ha pénzért átképezed, akkor 75%-on kezdik. Ha lenne prém brit TD-d, akkor lenne magyarázat, így viszont nem értem. Elárulod a nyitját, hogy az első csatád ezzel a TD-vel miképpen lehetséges 70%-os legényekkel?

(#9603) Diarmand válasza Black_Sheep (#9602) üzenetére


Diarmand
senior tag

Talán átképezte őket az előzőről. :)

(#9604) Anász válasza Black_Sheep (#9602) üzenetére


Anász
tag

Úgy, hogy pénzszűkében voltam, de mindenképp szerettem volna menni egy kört az új tankkal, tehát az Alecto ~82%-os legénységét átképeztem az ingyenes módszerrel. Elég gány megoldás, de nem volt pénzem mindenkit Regimental School-ra küldeni. :)

“There's nothing more permanent than a temporary fix.“

(#9605) Black_Sheep válasza Anász (#9604) üzenetére


Black_Sheep
tag

Köszönöm, így már érthető. Mentségemre szóljon, hogy évek óta pénzért képzem a legénységet. :)

(#9606) csapee válasza Black_Sheep (#9588) üzenetére


csapee
senior tag

Ma is talaltam egy ilyett ami vitte a primet, azt hiszem 77emre77 is a csapatunkban volt. Is6-al hatul kempelt, elotte egy cromwell meg egy amc scout kuzd a Tigerrel a zaszloert Perl Riveren. Ki nem jott volna a sarok mogul, mondjuk utana legalabb kilottek.:(

Csapee

(#9607) xkoti


xkoti
senior tag

Az AT sorozat egy igen meggondolandó TD hisz borzasztóan lassú,ezért nem lehet rohangálni vele ergo ez egy igazi camp tank számomra hisz az eleje nagyon nagyon páncélozott :D lényegében nem rossz de én eladtam mert nagyon sokszor engem legalábbis nagy tier-be tett . Maradok a fürge ám papír páncélozott Hellcat-nál imádom ;) Amúgy szerintitek melyik a legjobb Tier 5-ös közepes tank ? A választ előre is köszöntem .

[ Szerkesztve ]

KO

(#9608) Tomi0703 válasza xkoti (#9607) üzenetére


Tomi0703
őstag

A két troll. M4 és PzIV. Addig élvezd, míg lehet. :DDD

(#9609) nyunyu válasza Anász (#9604) üzenetére


nyunyu
félisten

Úgy, hogy pénzszűkében voltam, de mindenképp szerettem volna menni egy kört az új tankkal, tehát az Alecto ~82%-os legénységét átképeztem az ingyenes módszerrel.

Napi fail.

Mentel volna meg 4-5 kort a hetvegen +80% lovet termelo Alectoval, aztan meglett volna a zseton az atkepzesre.
AT2-re mar nincs bonusz :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9610) Black_Sheep válasza Tomi0703 (#9608) üzenetére


Black_Sheep
tag

Két nagy +. Golddal mindkettő durva dolgokat produkál. A patch után a PzIV troll nélkül is élvezetes lehet.

(#9611) bartucc


bartucc
addikt

A képesség cserének mi a menete, és milyen áron lehet, xp veszteség terén ingyen, és ha gold-ért, akkor mennyiért? Keresgéltem itt, de nem akartam rá a pontos leírásra, pedig mintha lett volna, pár hete, valaki részletesen kifejtette.

A fő heavy tankos legénységemre annak idején mindenkinél a javítást raktam, parancsnokra mindenképp cserélni akarom, esetleg más legénységi tagnál is, kérdés, megéri-e....

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#9612) Achill3uS válasza Eagle16 (#9570) üzenetére


Achill3uS
veterán

értem, mais tanultam valamit :)

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#9613) Pete55555 válasza nyunyu (#9609) üzenetére


Pete55555
addikt

Ráadásul addig a legények is fejlődtek volna a dupla crew xp miatt, szóval dupla fail :D

...Szeretem leracsniztatni...

(#9614) nyunyu válasza bartucc (#9611) üzenetére


nyunyu
félisten

A képesség cserének mi a menete, és milyen áron lehet, xp veszteség terén ingyen, és ha gold-ért, akkor mennyiért? Keresgéltem itt, de nem akartam rá a pontos leírásra, pedig mintha lett volna, pár hete, valaki részletesen kifejtette.

"Reset" kulcsszora keresve ezeket talaltam a topicban:
#8077
#8706

Ingyenes resetnel a skilleken gyulo XP 20%-at bukod.
20k credit/fo (kb. havonta akciozzak 10k-ra) eseten 10%-ot buksz, 200 (akciosan 100) gold/fo eseten minden XP megmarad.

Elso skill 220k XP, masodik 440k, igy ha mar van ket full skilled, akkor a credites megoldasnal 66k XPt buksz. (Kb. 96-97% lesz a masodik)
De a skill reset ablakban amikor kivalasztod a reset tipusat, akkor lathatod, hogy utana hany szazalekosak lesznek az uj skilljeid.

Skill calculator

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9615) Dobi 562


Dobi 562
addikt

(#9616) GrooveHero


GrooveHero
addikt

Ha még nem lett volna:

Well, I think it’s no secret that 0.8.6 for RU server is coming this Tuesday. For EU it should be either Wednesday or Thursday (Thursday more likely).

Tehát elvileg csütörtökön jön a 0.8.6-os patch.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#9617) AlexWolf válasza GrooveHero (#9616) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Ezt hogy én mennyire utálom :D Mire összeszedem a modokat amiket használok (egy csomó elég későn jön ki) jön az új pecs és kezdhetem előröl, mert tuti 1-2 nem működik rendesen a régiek közül.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#9618) Angel1981 válasza dfsz34 (#9518) üzenetére


Angel1981
veterán

Okok, majd lehet, egyszer kipróbálom! ;)

(#9619) sequator válasza GrooveHero (#9616) üzenetére


sequator
senior tag

Forrás? Mert én nem látom a .RU oldalon kiírva még hírnek a 8.6 érkezését.
Szóval mégis csak titkos lehet. :)

Nekem még kéne egy hét, hogy az amx12tből kifejlesszem a Lorr 155 50et :(

sautia

sequator

(#9620) Djuree válasza AlexWolf (#9617) üzenetére


Djuree
félisten

énis elszarakodok egy fél napot mindig ilyenkor :W

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9621) jano_77 válasza grex4 (#9575) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nem tudom mit csinálhatsz a T32-el, de én kifejezettem megszerettem. Kezdetben szidtam mint a bokrot, de mióta fullos lett azt kell mondjam, hogy egy igen jó kis tank, nagyon jól használható! Sokat pattint és nagy átlagban mindig sebez, ha nem balfék módon találom el az enemyt! Nem emlékszem olyan körre, ami mínuszos lett volna (biztos volt, de elenyésző)! Szal én inkább user error-ra tippelnék. :U

MÁS:
Ez mennyire valós hír: "A motor ezután akkor is kigyulladhat majd, ha egyébként nem sérül meg kritikusan (tehát "nem változik narancssárgára" az ikonja)." :F

De sokkal inkább érdekelne ennek a hírnek valóság alapja:
"Egyelőre úgy néz ki, hogy a már jó előre beharangozott "free-to-win" mentalitás tükrében, a prémium tankok nem lesznek a továbbiakban megerősítve. (Így a tulajdonosaik a normál játékostársaikra jellemző esélyekkel vehetnek részt a csatákban.)" Vagyis akkor hiába vettem prém tankot annak idején, semmivel sem érek majd többet mint a sima tankokkal?!? Ok a megemelt XP és kredit talán megmarad...talán! Várom azt mikor veszik majd el. :F :W

Super P: "A Superpershing több mint valószínű, hogy a 0.8.7-es patch-re lesz megváltoztatva."

És végül az új patch érkezéséről: "Nos, egy ideje már nem titok, hgy a 0.8.6-os patch kedden fog megérkezni az orosz szerverekre. Ebből pedig az következik, hogy az európai verzió-frissítés vagy szerdán, vagy csütörtökön várható. (Ami valószínűbb - az utóbbi.)"

(#9617) AlexWolf: oszotm a véleményedet, álláspontodat....tököm tele van azzal, hogy mindig újra össze kell kukázni a modokat. :W Ráadásul legtöbbször tényleg alig érezhető változások vannak - esetleg még romlik is a helyzet! :U Inkább lenne ritkábban update, de akkor oldjanak meg tényleg olyan sarkalatos és régen tolódó problémákat, mint pl a több magos proci támogatása!!!

(#9622) Antonius1978: én meg a T71-et akarom megszerezni....T21-el már elég jó előre haladott állapotban vagyok hála a jó égnek. :-D A héten meg is lesz az a T71 végre! :K :D

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#9622) Antonius1978 válasza Dobi 562 (#9615) üzenetére


Antonius1978
addikt

Na ez a legjobbkor jott, epp az ontolto amcsi agba akartam belevagni, a T21 ki is van kutatva :C

(#9623) GrooveHero válasza sequator (#9619) üzenetére


GrooveHero
addikt

[link]

itt írták.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#9624) Bingisz válasza jano_77 (#9621) üzenetére


Bingisz
addikt

"A motor ezután akkor is kigyulladhat majd, ha egyébként nem sérül meg kritikusan (tehát "nem változik narancssárgára" az ikonja)." Ez eddig is így volt.

"Egyelőre úgy néz ki, hogy a már jó előre beharangozott "free-to-win" mentalitás tükrében, a prémium tankok nem lesznek a továbbiakban megerősítve." Ez nagyjából azt jelenti, hogy a type nem OP, és nem is fostalicska ;]

"A Superpershing több mint valószínű, hogy a 0.8.7-es patch-re lesz megváltoztatva." Remélem akkor a következő patchben mégis lehet majd még venni.

A patchelésről: Ha gyakran van patch akkor az a baj, ha meg ritkán akkor jön a szöveg, hogy a WG b@szik csinálni akármit is. Semmi se jó...

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9625) bullseye válasza Bingisz (#9624) üzenetére


bullseye
addikt

Csak az a gond, hogy néha alig változik valami, mégis dobhatjuk ki a modok egy részét...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#9626) Chris0321 válasza sequator (#9619) üzenetére


Chris0321
addikt

Gondolom tudsz róla, hogy a patch után kevesebb XP kell majd hozzá.

(#9627) Fel válasza Chris0321 (#9626) üzenetére


Fel
addikt

Igen ám, de akkor már nem a Lorr. 155 50-et, hanem az AMX 13 F3-at lehet majd belőle kifejleszteni. Úgyhogy, ha haladni akar azon az ágon, akkor mindenképpen megéri most a 155 50-et megszerezni, és a patch után tier 7 artival kezdhet.

--------------------------------

BtW... Ha már patchelünk... Azt ugye tudja mindenki, hogy a tankokban és a depóban lévő összes HEAT lőszer a patch érkeztekor eladásra kerül. Ha jól tudom, vásárlási áron (de majd gondolom benne lesz a patch-notes-ban).

(#9628) BaLee válasza jano_77 (#9621) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

"Egyelőre úgy néz ki, hogy a már jó előre beharangozott "free-to-win" mentalitás tükrében, a prémium tankok nem lesznek a továbbiakban megerősítve. (Így a tulajdonosaik a normál játékostársaikra jellemző esélyekkel vehetnek részt a csatákban.)" Vagyis akkor hiába vettem prém tankot annak idején, semmivel sem érek majd többet mint a sima tankokkal?!?

Nem tudom eddig melyik játékkal játszottál, de a pérmium tankot nem azért hívják prémiumnak, mert "meg vannak erősítve" hanem szinte kivétel nélkül az összes prémium tank gyengébb, mint a tier társai, talán van 1-2 kivétel ami nem egyértelműen az de az esetek 99%-ában ez a helyzet.
Itt az emelt credit szorzó a lényeg amin meg nem fognak változtatni, mert saját pénztárcájuknak egyik sem ellensége.

[ Szerkesztve ]

(#9629) marked one94 válasza bullseye (#9625) üzenetére


marked one94
őstag

Én összesen 2 módot használok így engem ez nem érint :) Ezek közül az egyik a tweaker progi. Nem is értem miért jó ha szét van modolva a játék.

You'll Never Walk Alone

(#9630) forras2 válasza jano_77 (#9621) üzenetére


forras2
őstag

Napifail.... :o
Az a jó, hogy a prém tankok is sima tankok. Ennyi erővel ha veszek sima prémet, akkor az összes tankomnak nőjön meg a páncélja, mert én pénzt adtam a prém fiókért.

:o

[ Szerkesztve ]

(#9631) Habib[HUN] válasza BaLee (#9628) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Talán csak a Type59 az ami szerintem kissé túl erősre sikeredett... meg még a kezdetekben a B2 alacsony tierben tudott brutális lenni. Bár mostanában már mindenki átlövi. Régen nem sokan tudták sebezni.
Amúgy SP és Panthem M10 tulajként mondom, hogy egyik se op a saját tierjében. Remélem azért a kedvező MM-ről azért nem kell lemondani. Mert azért egy SP tier X ellen azzal a halvány ágyúval már nem igazán tudna mit kezdeni. Az ágyú oda kevés, lassú oldalba támadni. Az már nem az ő játszótere lenne.

Modokban én nem használok sokat. XVM, Célkereszt, Zoom kb ennyi. Szeretem látni csata közben, hogy eddig mennyit sebeztem :)

(#9632) Bingisz válasza forras2 (#9630) üzenetére


Bingisz
addikt

Azért a többi F2P modellű játékhoz képest a WG eléggé "elkényezteti" az ingyen játszó játékost. Más játékoknál a free usereknek alig van esélyük, vagy gyakorlatilag Demo szinten játszhatják a játékot.

Hirtelen most csak az Age of Empires Online jut eszembe, ahol még több dolog elérhető a free játékosnak, mint a WoT-ban. Ott ha játszol akkor kapsz olyan pontokat amiből vehetsz olyan prémium civilizációt vehetsz amit amúgy pénzért lehet megvenni.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9633) virkir válasza marked one94 (#9629) üzenetére


virkir
veterán

Pf...
Nem böcsületesebb bevallani, hogy fosch a géped azért nem használsz modokat ;]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#9634) krisss93


krisss93
aktív tag

Szerintetek, mennyi xp-kell majd hogy lehessen nyerni valamit ezzel a heavy tanks month specialos eventtel?
Most volt egy jó 1400 Xp-s köröm IS-el aztán csak érdeklődök, bár szerintem ezzel nemnagyon érek el semmit :D.

(#9635) xkoti válasza Tomi0703 (#9608) üzenetére


xkoti
senior tag

A pzIV melyik löveg a jó a troll gun ? :D

KO

(#9636) Bingisz válasza krisss93 (#9634) üzenetére


Bingisz
addikt

Szerintem 1500 minimum kelleni fog prémium nélkül. Most csak a legjobb 50 lesz ugye díjazva ami azért nem túl sok. Mázlis haverom tagnap ment egy 1700+ xp-s kört T1 heavyvel....

(#9635) xkoti: Igen az. Rakj bele sok HE-t meg úgy 4 darab goldammot. Akkor nem lesz problémád akkor se ha KV1-el kerülsz szembe.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9637) krisss93 válasza Bingisz (#9636) üzenetére


krisss93
aktív tag

Az a vicc, hogy múltheti 9 killes köröm na az jó lett volna, csak 2 nappal kezdés előtt csináltam sajnos :(

(#9638) bullseye válasza Bingisz (#9632) üzenetére


bullseye
addikt

Hétvégén kipróbáltam a Marvel Heroes-t. Alapból 5 valamennyire ismert karakter közül választhatsz egyet (A Lény, Fenegyerek, Vihar, Sasszem és Scarlet Witch), és még 1-2 darabot kapsz ugyanabból a csoportból kicsivel később. Bárki más kéne a népszerűek közül, 10-20 dollár/hős, és semmilyen cucc nem változtat a megjelenésükön, ahhoz újabb ruhát kell venned hasonló áron... na ez az F2P modell :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#9639) Angel1981 válasza GrooveHero (#9616) üzenetére


Angel1981
veterán

Upsz!
Szerintem ez akkor végül gyorsabban jött, mint vártuk!
(Mármint tesztből hamarabb lett valós verzió.)

[ Szerkesztve ]

(#9640) AlexWolf válasza Habib[HUN] (#9631) üzenetére


AlexWolf
senior tag

B2-ben az volt a jó, hogy csak 4-es csatába kerülhetett, vagyis mindig top tank volt, ráadásul heavy, és kb semmi nem lőtte át. manapság kb minden átlövi, főleg az arany lőszerek korában.

Löwével régen jó volt menni, mert elég gyors volt és elég jól lehetett vele keresni. Mióta csigatetűlassú lett, azóta nem szeretem. Ráadásul levették a kredit szorzóját is, így már valahogy elvesztette a varázsát. Bár az ágyúja preciziós fegyver.

KV-5 most az új kedvenc. könnyített MM, és ha R2D2-t sikerül eldugnod, akkor elég kemény a bőre. Ágyúja viszont rohadt pontatlan. és kanyarodni sem tud. Nem is értem miért kedvelem.

Type-59-re meg valahogy nem érzek rá. Ágyúja egész jó, meg gyors is és agilis, de ha Type-pal játszok, akkor mindig elragad a hév, hogy mennyire OP már. Előrerohanok, oszt jól szétlőnek a pi...francba.

A Churchill az amit még szeretek nagyon, bár elég csiga, de a 1,9 körüli töltési idő nagyon baba :D. A T-123 meg szemből nagyon brutál.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#9641) atis123


atis123
tag

Az orosz tankok ennyire pofátlaul pontatlanok tudnak lenni? A-20 majd legjobb lövegével tanszázadban megtaláltam a Grillét, 30-50 méterről,a célkör nem szűkült össze teljesen még, de így is akkora volt mint az arty, és kettőből sem találtam el!!!! Német tankok után, ez kissé szokatlan.....

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#9642) AlexWolf válasza AlexWolf (#9640) üzenetére


AlexWolf
senior tag

KV-5-höt még annyit, hogy amikor a feleségem meglátta, azt mondta, hogy ezt a tankot szereti a legjobban olyan aranyosan néz ki :D

(#9643) Angel1981 Most mondd azt, hogy nem ez a leghülyébben kinéző tank a játékban. :DD

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#9643) Angel1981 válasza AlexWolf (#9642) üzenetére


Angel1981
veterán

Höhö.... a 100 tonnájával, mi? ;]

(#9644) marked one94 válasza virkir (#9633) üzenetére


marked one94
őstag

Irigykedsz, hogy fosch géppel is jobban játszok mint te? ;] :P

Amúgy meg megvagyok nélkülük csak a saját célzó módot tudjam használni, az nekem elég nagy segítség :)

Talán a térkép módot felrakom amiért annyira nyavalyogtok, de az már nagy boszorkányság.

You'll Never Walk Alone

(#9645) Angel1981 válasza AlexWolf (#9642) üzenetére


Angel1981
veterán

Hát, valóban fura, de tudod; a férfiak a hasznossággal párosítják a szépséget, a nők a csicsával. :)
(Biztos a sok kis kerek forma tetszik rajta annyira.)

Nekem kinézetre a Maus, az IS-3, és a 110 tetszik nagyon - egyszerű, letisztult formák, funkcionalitás mindenek felett. :)

[ Szerkesztve ]

(#9646) Bingisz válasza Angel1981 (#9645) üzenetére


Bingisz
addikt

Pedig a legszebb a Panther II :K :B

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9647) atis123 válasza Angel1981 (#9645) üzenetére


atis123
tag

IS-3, de az IS-8 is szép, no meg a T-34 és persze ezek változatai, KV-1S, is szerintem, meg ezek mellett a Tiger II, E75. T95 is überbrutál :).

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#9648) Napfénysüti válasza Bingisz (#9646) üzenetére

A Panther II szerintem is szép tank. :K

Més que un club!

(#9649) Angel1981


Angel1981
veterán

Mi lesz itt, Urak?

Tank szépségkirálynő választás? :D

(#9650) Pete55555


Pete55555
addikt

JgPanther a legszebb ;)

...Szeretem leracsniztatni...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.