Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
Jól értelmezem, hogy választhatnék milyen mapon akarok menni?
Ha ez igaz, a városi mapok és a T95-öm puszi pajtások lennének, egyfolytában campinovkára dobál be, meg arty mapokra, mit csináljak ott a 13-mas speedemmel. Csak azért nem adtam el eddig (kb. fél éve nem mentem vele) mert t9-es és sok időbe került mire kigrindeltem. Ezért nem adok el T8-9-est, inkább megszabadulok a 7-esektől. Meg egyszer a T10-es T110 TD-t is megszeretném venni.RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz mynames #1003 üzenetére
Az igaz, hogy mind a kettőn ugyanaz a topp löveg, de ha megnézed a magasabb szintet ott azért van már különbség, a T25At-nál már van 105-ös ágyú, míg a forgó tornyos verziója csak 90mm-essel van felszerelve és ezt a 105-ös ágyút még ki kell nyomnod a T28 Pro-nál, addig meg ugye a 90mm-essel kell piszmogni, egészségesebb már oda a 105-ös, de az se sokat ér már T8-9 tierben, Pattog, mint állat, tudom mert nekem T10-esig kivan húzva a fix tornyos ág. Majd én is beleakarok kezdeni a forgó tornyosba, de először a Tortoise a cél. Meg olyan 20milla kellene a kihúzott t10-es 9-es tankoknak, amiket még nem vettem meg
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
A 8.6-os patch-ről lehet tudni mit fog tartalmazni?
Olvastam régebben, hogy lesz 2. német TD ág, az körülbelül mikorra, melyik jelöléssel várható? Esetleg Ferdiből jöhet az új T9es vagy köztes tanknak rakják be a Ferdinandot?RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz Flatron710 #2269 üzenetére
Most komolyan, azért képes vagy ilyen hsz-t gyártani, mert nem kapod meg az elismerést? Nem gondolod hogy ez egy kicsit nevetséges? Nem elég az, hogy ti tudjátok mit értetek el? Rendszeres olvasója vagyok a topicnak, hsz-eket nem szoktam futószalagon gyártani, azt megteszik másik helyettem. De engem konkrétan, teljesen hidegen hagy, hogy milyen klán, milyen versenyen, milyen helyezést ér el. (nem vagyok klán tag, hívtak már egy rakatba, fél percig emlékszem a nevére, mikor azt mondom nem csatlakozom) Azt is most tudtam meg, hogy ti léteztek sry. Úgy gondolom ezzel többen is így vannak, hogy nem nagyon foglalkoznak a klános dolgokkal. Amikor átfutom reggelente, meg este a HSZ-eket, véletlenül nem lépem át a Klános dolgokat és elkapok egy eredményt elmondok magamban egy gratulációt, de nem fogok ezért felesleges hsz-eket gyártani.
Én is rakjak ki eredményeket a csatáimról, hogy tegnap Type-pal körbetáncoltam egy KT-t, ahogy a nagy könyvben megvan írva, meg hogy 4K-s duplát toltam KV4-el. Ha nem kapom meg az elismerést, gyártsak ilyen hsz-eket.RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
Ilyenkor gondolkozom el, folytassam én ezt a játékot? [link]
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz GrooveHero #2693 üzenetére
mindenem van, leight-heavy-med is, de a TDket szeretem a legjobban
Tortoise nagyon kellene márRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz GrooveHero #2702 üzenetére
-
nemeth989
senior tag
Ha top vagy, max rajtad kívül még egy T9-es van, mehetsz első vonalba. Ha megvan a legjobb gunn, akkor a jó dpm miatt lehet osztani az áldást, de ebben az esetben is az alját próbáld rejteni. Ha középmezőnyben vagy, akkor második vonal és távolról próbálj úgy helyezkedni, hogy tudj sneipolni. Próbálj, mindig fedezékben maradni, az artyk szeretik one shotolni. De amúgy összességében nagyon jó vas szerintem.
-
nemeth989
senior tag
Hát igen szakaszozásnak megvannak az előnyei, én 2 napja kezdetem el pár ismerőssel 3-mas type és T8-as szakaszokat, ez a 2 nap alatt összejött 2 milla kredit, meg az effi is elég emberesen elkezdett nőni. Szakaszozásnak megvannak az előnyei, type 3-masunkkal nem egy olyan csatánk volt, hol az ellenfél csapatának több mint 50%-át mi lőttük ki. Egy 3-mas szakasz is, ahol nem bambák vannak, eléggé befolyásolni tudja a csata kimenetelét.
-
nemeth989
senior tag
válasz Patrick76496 #7846 üzenetére
Nekem megvan, tegnap toltam vele egyedül szakasz nélkül ~10 csatát. Olyan 80%-os wr jött ki vele. Ha va premed, tudsz olyan 2k-t dmgelni, akkor olyan 35-40-et tudsz vele keresni. Egyébként tegnap elég sokszor dobott topba, akkor nagyon lehet vele darálni. T7ben elég a gunnja, habár heavyknél, azért érdemes a gyenge pontokat lőni, mert képes pattogni. Sebzése nagyon jó, szerintem a legnagyobb dpmje is van t7-ben. Páncélja képes a lövéseket benyelni, sebessége abszolut kiemelkedő td-k között. Tegnap nem egy medet megszivattam vele :-D. Famolni tökéletes ha szereted a td-ket, de nem egy t8-as farmgép.
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
Igaz, hogy a TierIV-es prem francia artyt kiveszik a köv. patchben? Vissza se fog akkor kerülni később, végleges kivonás lesz?
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz Dobi 562 #8605 üzenetére
nagyon szép statisztika, én még csak 1400-nál tartok csatánként, 1500 a cél, mondjuk még 100 csatám van vele, de hasonló véleményen vagyok 100%-ig mint te
ha bedob top tierbe, akkor brutális mészárlásokat lehet rendezni, meg T8-asokat is simán szétlehet vele kapni, habár ott ügyelni kell azért, hogy a gyenge pontokat próbálja az ember lőniRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
Akinek egy kis meggyőzés kellene még a SU122-44-hez, itt egy Tank Ászos menet
4400dmg 7 killRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz Plasticbomb #8749 üzenetére
Nekem a sima 8-as van meg, már kifejlesztettem a Tortoiset, de bennmaradt a garázsban az At15 mert a legdurvább statisztikám azzal van, meg hihetetlen gyilkolást tudtam lerendezni vele. Nem egy 5K fölötti dmg-es csatám volt. Azt hiszem 2K felett van az átlag dmg-em is 200 csata után, ami úgy gondolom nem rossz egy T8-as TD-től, ami nem tud 4-500-akat lőni mint a többi maga szintjén álló tankdetroyer. A 4,2seces töltés meg gondolhatjátok, trackelek azzal egy tankot és a sorsa az esetek 80%-ban KO
más: elvileg lehet, hogy az SuperP páncél nerf mellett meg a gunnját buffolni fogják, és 200mm-es átütést fog kapni. Ezek után elgondolkozik az ember, hogy megtartsa-e, én se tudom még eldönteni, hogy eladjam, vagy megtartsam, mert, ha tényleg kap a gunnja egy kis buffot, akkor nagyon jó kis vas lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz Angel1981 #8754 üzenetére
Nekem a német ág teljesen kivan fejlesztve, a rögzített tornyos amcsi ágból csak a T10-es hiányzik, a francia nem jött be, habár lehet csak a V39-en kellene túlesnem. Ezek közül egyértelműen nekem az Angolok jöttek be. Szerintem elkerülhetetlen, hogy nerfet kapjanak majd, és szerintem majdnem az egész ág meglesz piszkálva. T5-től felfele egyértelműen nagyon durva gépek, mondjuk szerintem az At7 a maga szintjén rendben van, egyedül az meg talán az At8 se annyira kiemelkedő, de a többi szerintem kiemelkedik a tierjében. Mind páncél, mind löveg szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
Mennyire igaz, hogy az SuperPershing gunnja plusz pennt fog kapni? Mert olvastam, hogy megemelik 200 mm-re. Ha ez igaz akkor nem adom el majd.
-
nemeth989
senior tag
-A világ 80 országából játszanak a WoT-tal.
-Jordánia királya az EU szerverein játszik.
-A 0.8.7-es patch július végén/augusztus elején fog jönni, és a brit arty-kat fogja hozni.
-A 0.8.8-as patch a második orosz közepes tank ágat fogja tartalmazni, ami az Object 430-al fog végződni tier X-ben.
-A Superpeshing új löveget fog kapni (A jelenlegi Pershing top löveget.) és a mozgékonyságán is növelni fognak.
-A játékbeli IS-7 páncélzata vastagabb, mint a való életben, de így fog maradni.
-A tankok azért nem borulnak fel, mert úgy a játék játszhatatlan lenne.
-A második német TD ág a 0.8.8-as patch után fog jönni, a top járművek a Waffenträgerek lesznek. A tier X-es TD lövege 4 lövéses loaderrel lesz felszerelve. Valószínűleg 128mm-es löveg lesz nagy pontossággal és átütéssel, viszont alacsony sebzéssel.
-2013 őszéig a játék ekonómiai modelljét(tank/modulok árai, tapasztali pont követelményei) nem dolgozzák át.
-A Type 59-et azért vették ki a boltból, mert túl sok volt belőlük. Majd kapnak valami más prémium közepes tankot a kínaiak.
-A többtornyos tankok mechanizmusa nem fog egyhamar jönni, vannak annál fontosabb dolgok is.
-Olyan prémium csomag, ami valahány órányi prémiumidőt ad csak, nem lesz bevezetve, mert nem lenne eléggé jövedelmező.
-Nincsenek még adatok róla, de lesznek olyan tier X-es bónusz tankok (mint az M60), amiket random csatában lehet majd megszerezni.
-A jövőben a német tankok lövegjei még pontosabbak lesznek.
-A jövőben a WG 3 játéka valamilyen szinten összekapcsolódik majd.
-Idén lesz még egy prémium közepes francia tank.
-A kínaiak 2013 végén vagy 2014 elején megkapják a TD águkat.
-Még nem tudják, hogy a Sturmtigen arty vagy TD lesz, de nem is fog a játékba kerülni 2013-ban.
-A klánháborúk webes felületét be akarják rakni magába a játékkliensbe. Majd 2014 első negyedévében fog ez megtörténni.
-A roaming tesztje újév körül lesz kipróbálható.
-A jármű sebességét nem befolyásolja a lőszerrekeszek telítettsége.
-A játékbeli chatet ki lehet majd kapcsolni.
-A játék motorját nem fogják lecserélni csak fejleszteni.
-A legénység adott nemzetiségű tankban adott nyelven fog majd beszélni.
-A WG születésnapjának alaklmából mindenki kap majd egy alacsony tierű prémiumtankot.
-A szovjet prémium közepes tank (egy T-44-es 85mm-es löveggel) ősszel fog jönni.
-Óriási változtatások lesznek a grafikában. Lesznek esti csaták, és az időjárást is bevezetik majd.
-A Type 59 sosem kerül vissza a boltba.
-Skill alapú MM nem lesz randomban.
-A 30 vs 30 csatákat elhalasztják, mert nagyon megterhelik a szervert.
-Az AMX ELC-nek nem lesz 360 fokban forgatható tornya, mert az nem igazi torony, és levágná a sofőr fejét.
-Az aknamezős fogyócikként fognak CW-re bekerülni.
-Az XboX-os és PC-s wot soha nem fog egyesülni.
-Nem lesznek tier 9-10-es prémiumtankok.
-A WG születésnapi akció során lesznek miniküldetések.Facebookon olvastam, gondoltam megosztom veletek.
Az új német td ágban, régen volt arról szó, ha jól emlékszem, hogy a Ferdi egy köztes tank lesz és lehet majd vele a 2. ágra menni. Erről van valakinek infója? Ha igen, akkor elkezdek rá egy kis xp-t gyűjteni.[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz Remus389 #11331 üzenetére
Lehet laptoppal is játszani élvezetesen, csak nem hétköznapi emberi áron .
Én az asztalit már alig használom, szinte csak lapost, de nem is volt olcsó. Ebből sokkal jobb asztalit tudtam volna venni, de a hordozhatóság fontos szempont volt.[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
Újabb infók a facebookról, akinek nem lenne:
"Elsőként kezdjünk néhány sajtóközlemény "kiigazításával" Storm által, még az odesszai bakik közül:
- A T-44-122 (amiről korábban pár kép is kiszivárgott) nem egy szovjet prémium tank.
- "Sturmtiger"-es és "Brummbar"-es fejlődési ágak? - "Nem valószínű."
- A grafikai megjelenítésen minden egyes patch csak javít.
- A hangokkal semmi komoly gond, persze lesznek majd javított effektek, csak kicsit később.
- Tervben van a magányos (értsd: sima random) valamint a szakaszozással elért statisztika teljes szétválasztása.
- A hangárban is látható dinamikus harckocsi-statisztikák egyelőre nincsenek tervbe véve 2013-ban.
- A játékban szereplő IS-3 igen jól közelíti meg az eredetit, azt a néhány esetleges model-problémáját pedig a teljes újradolgozás fogja megoldani.
- A hangárban a bezárhatatlan chat-ablak-bug nemsokára javításra fog kerülni.
- Az "anti-aliasing" effekt már úton van...
- Az új T10-es tankok arra kellettek, hogy felkavarják kicsit a klánháborúk állóvizét, és nem, nem voltak túl drágák.
- A kliens-oldali fizika egyelőre nem várható 2013-ban, ugyanis az összes játékban szereplő modelt újra kell formálni hozzá, az pedig nem kis munka. Persze ettől függetlenül a technológiai megvalósítás már tökéletesen kész, és működőképes.
- A "Waffentrager E-100" nem lesz annyira lassú, viszont kevesebb páncélzattal fog rendelkezni mint az a sztenderd E-100 vázakkal szemben elvárható.
- A T-50-2 / MT-25 csere nemsokára várható.
- A Superpershingnek nincs történelmileg korhű 704 lóerős motorja, és a tűzgyorsasága sem lesz feljavítva.
És akkor most vissza a rendes kérdezz-felelekhez:
- K.: "Milyen artijai vannak Jordánia királyának, aki szintén játszik a WoTtal?" V.: "Olyanjai..."
- SerB az animékről: "Megnéztem a Miyazakit (akármi is legyen az - az eredeti szerk.), és tetszett. Láttam a Rocket Girls-t. Megnéztem a Girls und Panzer-t is, viszont ezeken kívül a többi animét nem igazán szeretem."
- Felszerelési tárgyak nem lesznek visszavonva a boltból, illetőleg nem lehet majd a közel s távoli jövőben sima kreditért garázs-slotot vásárolni.
Bónusz:
- Egy ideje az oroszok már jót röhögnek a "nyomorék" Eu-szervereseken, hogy milyen szánalmas ahogy siránkoznak, amiért nem kapták meg a "mini-küldetéseiket", míg ők igen. Hm... Korábban valahol fel volt posztolva egy kép, ahol az orosz játékos egyetlen hétvége alatt 17 MILLIÓ kreditet szedett össze kizárólag ezzel az eventtel...
- Ha érdekel, hogy működik akcióban a 112: http://wotreplays.ru/site/1007607#team
- Ha érdekel, hogy működik akcióban az E-25: http://wotreplays.ru/site/1023379?secret=ec4778b8be0178fbdc3142557b55c124#.UcgvgNi8MjM—
Bónusz 2:
Az információ "szupertesztes" forrásból származik, amit ha jól értelmezek {az eredeti szerk. - a ford.}, akkor egy csomó járműnél meg fognak változni a pontos találati felületek az újradolgozással. Kisebbek elvileg nem lesz semmi, de átkerülhet máshová. Persze erről még később bővebb infókkal fogunk szolgálni."
KrUmPL1p4SzT0R
-
nemeth989
senior tag
válasz Plasticbomb #11391 üzenetére
World of Tanks Magyar Portál
Ott szoktak ilyen hírek lenni, meg egyéb készítőkkel készült interjúk is vannakRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz Bingisz #25856 üzenetére
de-de a 88mm-es, nem tudom mi kényszeríti rá az embereket, de egy rakat ilyen tankot láttam mostanában, hogy 88-ast használ az isten barma ....
Pozitív sírás!! Tortoissal nem tudok dmg-elni, már megvan majdnem a 2300-as dmg csatánként, de a mai nap, csupa győzelem, de nem tudok dmg-elni, vagy befoglalnak, vagy kilőnek előlem mindenkit, mire a csatába érnék, eléggé frusztrál D
-
nemeth989
senior tag
válasz Iratus bug #27719 üzenetére
Elmondom neked mi a gond a KV-1S-sel, hogy a saját tierjéhez képest, túl erős. Van egy 175-ös átütés gunnja, a legtöbb hp-ja T6-ben, pluszban jó az armorja, és a mozgékonysága se éppen rossz. Nem azt mondom hogy OP a cucc, de szerintem a tierjében túl kiemelkedő. Az hogy kap egy kis nerfet az armorra meg a sebességére az elég lesz szerintem (azt olvastam csak ennyi lesz, a gunnja megmarad), így a kisebb szintű harckocsik is eredményesebben fogják vele felvenni a harcot, mondjuk a T4-et úgyis one shotolja. Eddig is a legjobb taktika a távoli harc volt ellene, az ezek után se fog változni.
Nekem nincsen KV-1S-em, nem is lesz, a csatáim 70%-át T7-8-9-ben toltam a statisztika alapján, ott meg nem igazán gond az ellen folyó harc, ezt csak az új ágak, kihúzása során tolt alacsony tieres csaták tapasztalata alapján vontam le.
-
nemeth989
senior tag
Ezt olyan szemszögből mondom, hogy most kezdtem el a 7. T10-esem, nem tartom magam vakegérnek se bénának, a t1 heavyvel, azért jó néhányszor pattantam róla, nem azt mondom hogy megoldhatatlan a kilövése, de azért ha 5-ös szintű harckocsival mész ellene, akkor azért képes pattanni. Az egyértelmű, hogy azonos tierben, 6-osokkal simán dmg-eltem, a 6-osok magasabb pennű gunnja miatt, de ha t5-ben mész és Sportot rak be topba, azért oda kell figyelni, mit lősz. Mondom nem tartom magam bénának.
(#27730) Bingisz ezt tudom, de ha azonos tierben gondolkodunk, vagy kisebben, nem igen van olyan tank 6-tól lefele, ami 2 lövésnél több lenne a Sportnak, azért ez egy kicsit erős, saját véleményem szerint. De ezeket csak akkor érvényesek, ha topnak rakja be, mert azért senki ne mondja, hogy amikor t5-ben mész és egyszer csak bekapod a 400-as puszit, nincs spotolva az baromi kellemes, és ezért megy alapvetően a sírás, mert a Pistike amikor eljut az első T5-öséhez és szembe találkozik a Sporttal és bekapja a 400-at, 12 sec vagy mennyi után, meg a fakeresztet, akkor kezd el sírni, hogy mi az atya úristen volt ez . És itt azért szerintem a dpm-nek akkora szerepe nincs, nem elsődleges.
Viszont más szemszögből, ha 7-es vagy 8-as a top, akkor meg ugye előjön a kis dpm hátránya, ugye ott már nem 6-700 hp-s tankokat lövöldöz az ember, hanem már megjelennek az 1500-1600 körüli hp-s tankok, meg a viszonzás a 400-as puszikkal, és itt meg a KV1S -t vezető júser nem érzi magát sínen.
Az egészre a megoldás véleményem szerint, egy kisebbet dmg-elő, és egy magasabb dpm-es másik ágyú lenne. Amit részben meg is fog lépni a wg, egy 5-ös Sporttal, aminek 85 v. 100mm-es gunnja lesz, meg marad a mostani változat, kicsit átalakítva.
-
nemeth989
senior tag
válasz nyunyu #27787 üzenetére
Tényleg szép és jók a számok, de ahogy joergie is mondja nem mindig érződik is. Ha állóháború van, akkor akármennyivel gyorsabban tölthet az M6, ha ki-be kukucskálás van, akkor ha 2-szer úgy dobja a gép, neked harangoztak M6-tal, míg a akv-1S meg kicsivel több mint a hp-ja felét vesztette el.
-
nemeth989
senior tag
válasz Iratus bug #27852 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t, ott ecseteltük, hogy nagy alfa dmg-e miatt (390) 2 lövésezi az összes T6-ostól kezdve mindent lefele, ha nem one shotlja, mi az ha nem erős. de részemről a témát befejeztem, szerintem már minden meglett tárgyalva.
Aki sír azért hogy kiszedi t8 tankját egy KV-1S az hagyja abba ezt a játékot, mert kellően papír a páncélja és nagy a töltési ideje ahhoz, hogy elbánjon vele. És a legdrágább bele a lőszer...
Ezt a részt, meg nem igazán értem, hogy kinek szól?RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz mynames #29170 üzenetére
Nálam sincs szerver .... Istenem nem az, hogy mióta kijött a path, nálam folyamat 60-300 között ugrál a ping, úgy hogy semmi torrentet nem futattatok, ki is van kapcsolva, 8.8-ban tökéletes futott a játék, 50-es átlag pinggel, de most meg el se indul. Ismerősöm meg tolja a EU2-n ......
Még a hivatalos weboldal se jön be ....
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
Olvastam a wotinfon, egy srác felhívta az UPC-t és már így jelentkezik be, hogy bizonyos weboldalak nem mennek, és nem lehet használni őket, a hiba javítása folyamatban.
-
nemeth989
senior tag
válasz Flatron710 #29204 üzenetére
Azt írják többen is, hogy bejön, de az eu-s már nem
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz Iratus bug #29211 üzenetére
-
nemeth989
senior tag
Egy kérdésem lenne. Miért akarnak sokan type 59-et? Nekem van, egy t8-as med bármikor kenterbe veri, tornyát is olyan helyeken lövik át, ahol azt gondoltam lehetetlen, ágyúja se nagy szám. Tehát akkor miért? Mert az van a köztudatban, hogy hű de jó, nem értem.
-
nemeth989
senior tag
válasz D1Rect #32753 üzenetére
Mondjuk annyit kétségkívül annak idején megért nekem, azért is vettem meg.
313313 igen nehéz átütni, hát ezzel nem igazán értek egyet, simán kilyuggatnak at azonos tierben lévő tankok, de vannak olyan napok, amikor tényleg képes érdekes dolgokra.
Drenadar azért légyszíves a T54-el ne említsük már egy lapon, semmi esélye nincs ellene, nekem volt t44-em mondjuk még a zárt bétában, de ha fullos szerintem jobb cucc az, és a Panther II-vel is jobban szerettem menni, de ezt úgy mondom, hogy a type-pal sincsen rossz statisztikám.
Bingisz sajnos nincsenek már meg a régi screenek, de tudtam volna neked olyan dmg-eket mutatni, amitől égnek állt a hajam. Konkrétan ütöttek már át a torony legfelső pontján középen, ahol se kupola se semmi nincs.
Biztos vagyok benne, ha jó páran csatát mennétek type-pal, rájönnétek, hogy közel sincs olyan nagy tank, mint ahogy bevan állítva. Szerintem ezt jó néhány type tulajdonos tudná igazolni, nem mondom azt hogy rossz tank, de akkor se akkora nagy cucc, mint ahogy jó néhányan elképzelik.
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
válasz echterion #32761 üzenetére
SP-nél teljes mértékben sokkal használhatóbb ez biztos, nekem volt, de visszaváltottam aranyra. Nem jött be, nem igazán találtam meg azt a stílust, ahogy játszani kellene vele, lassú és már boldog boldogtalan is átüti.
E75 128-asával, úgy lövöm ki neked a typot, hogy dmg-elni nem tudna .[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
Ezek igazak, de akkor is, amit én tapasztaltam vele randomban, a 400 körüli csata alapján, akkor is azt mondom, hogy túl van hypolva az a tank. A vele egy szinten lévő medek, ha ugyanolyan képességű játékos játszik vele, mint a type-pal. Akkor az estek nagy részében nem a type fog győztesen kijönni. Itt nem a piros játékosokra gondolok.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, van mód arra, hogy a replayeket az én általam megadott helyre rakja? Nem akarom az SSD-met fölöslegesen az írással terhelni. Van rá valamilyen megoldás?
Válaszokat előre is köszönöm.RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
válasz Assimilator #36892 üzenetére
Csak az az 1mb minden csatánál megvan, bizonyos csata szám után már több giga is lehet és ugye a cellák pusztulnak, adatmennyiség csökken. Jó nem ezen fog múlni, de ha sok progi van, ami adatot ír olvas az ssd-n, a sok kicsi sokra megy elv érvényesül .
Stigma.HC, Vitris köszönöm a segítséget
-
nemeth989
senior tag
válasz Kelvin #36906 üzenetére
Ez már a 2. nekem, az első Samu 830-as, ami elvileg beton stabil széria, fél év után gajra ment, kikapcsoltam a gépet, de vissza már nem tudtam legközelebb, nem volt semmi áramszünet vagy bármi más furcsa körülmény. A mostani 840-es Samu lassan egy éves, cserébe kaptam a másik helyett, mert 830-as már nem volt, de jobb az óvatosság
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
Nerfről jutott eszembe, nem is tudom miért ugrott be. Vannak itt olyanok, akik még játszottak az igazi PZ4-el? A szívószál ágyúval és a Párduchoz hasonló toronnyal. Mekkora egy király tank volt az, rengeteg top gun és kilőtt tank követte a nyomomat . A játék egyik legdurvább sniper harckocsija volt, a 88-as szívószál Pantherrel együtt . De szépek is voltak azok az idők . Emlékszem azzal lőttem ki az első IS4-em, akkora hangulat TS-en se volt még .
-
nemeth989
senior tag
válasz #35692544 #62610 üzenetére
Pedig rajta volt , még a szép időkben amikor 8-as volt, és a csúcs med a 9-es Panther 2 volt. Csak heavyből léteztek 10-esek akkor még. Azután valamelyik patchben lefokozták 7-esre és elvették tőle a hosszú 88-ast, abból is volt a rövid meg a hosszú csövű, mint a Tigrisnél. Rengeteg ember szívét törték össze ezzel, mondjuk azért az E50-esek kárpótoltak érte.
Így nézett ki a drága:RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő.
Még volt egy dolog, amit nem értettem miért csinálta a wg. Ugye lehetett most valami kampányban T23-mat szerezni. Ezen se kellett sokat agyalni a wg-nek, ugyanis benne volt ez a tank a játékban. Tier7-es medként a Open előtt. csak lecserélte egy majdnem ugyanolyan, nagyon minimális különbséggel rendelkező T20-ra. Szubjektv, de nekem a kinézetre jobban tetszett, mint a t20. Az volt még amit sajnáltam .
-
nemeth989
senior tag
válasz Iron Funeral #62618 üzenetére
Lehet igazatok van, viszonylag biztos vagyok benne, hogy annak idején 3-mas űber szakaszt toltunk. Én t54, haver PII, a másik meg Pershing. Arattunk rendesen :-D. Azóta nem volt T54-em (azt a 2-3 napos minden csata 4x-es eventtel toltam ki :-D ) kíváncsi lennék, mennyit változott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest