Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Bingisz #9699 üzenetére
Ha féláron vetted akkor nincs gáz
Ezeknel a felaras akcio ugy mukodott, hogy 7 helyett 4 gold-ba kerultek. (*400 credit/gold)
De meg igy is nagyon meg kellett fontolni, mire losz vele, mert ha nem sebzett minimum egy szazast, akkor 1600 credittel szamolva is bukta volt a loves.Mar pedig 300 meterrol mar annak is orulni kell, ha egymas utan harom lanctalpat sikerul loni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Angel1981
veterán
Ok, értem, köszi!
Ahogy elnézem, a változtatások nagy része azt akarja elérni, hogy többet számítson a páncél, mint most - nagyon helyes!
A prémium fogyasztócikkekről meg annyit, hogy nem érik meg az árukat, szerintem még 50%-os akció esetén sem igazán - szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Lehet de nagyon nem vettem észre a gyorsabb javítást.
nyunyu
Hamár megjöttél.
Az új struktúrájú xvm-be belenéztél már?
Nem találom hol kéne a hitlog-ot átírni, hogy ne cirill betűkkel írja ki a sebzés típusát.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Plasticbomb
addikt
Még nincs hír az új patch fájlokról?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
scyllarus
veterán
válasz Stauffenberg #9742 üzenetére
Köszi neked is. Hát akkor rábeszéltetek... Eddig nem nagyon gondolkoztam a fejlesztésen, de ma amikor (sokadszorra) visszavettem a T-150-et, meglepve láttam, hogy csak 9.000 xp kell a KV-3-hoz (mentem pár kört, azóta ez már 6.xxx). hiába, szerettem vele mindig menni, nem csak lépcsőfoknak tekintettem, nem azt néztem, mikor lesz meg a következő.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nyunyu
félisten
Feltettem a friss, ropogos vegleges 4.0.0-at.
Az eddigi \res_mods\0.8.x\flash\gui\XVM.xvmconf helyett \xvm\config\@default\@xvm.xc neven talalhato a konfig.
Strukturaja ugyanaz, mint a regie, csak az egyes nagyobb bekezdeseket kulon fajlba tettek, igy konnyebben megtalalod, amit akarsz szerkeszteni benne, pl. a hitlog a hitlog.xc szerkesztesevel buheralhato.
Meg igy konnyebben ossze tudod kombinalni sok konfigbol a neked tetszo reszeket.De ha az eddigi omlesztett formatumu konfigodat bemasolod oda @xvm.xc neven, az is mukodik.
Regi konfigomat bemasolva igy nez most ki a jatek:
Ami nem mukodik: tank feletti szovegek szine, minimap ikonok, meg a kepernyo tetejen levo sorminta nem veszi figyelembe a szinteveszto beallitast, alapbol pirosak.
Meg a csapatokat mutato paneleken minden jatekos neve halvany, mintha meg/mar nem lenne a jatekban.
(disconnected vagy kilottek)Most nincs idom finomhangolni, neki kene mar allnom tanulni a holnapi utolso vizsgaalkalomra.
-
bartucc
addikt
válasz Achill3uS #9724 üzenetére
IS-2-vel volt, nem? Tegnapelőtt mi is láttuk, írta is, hogy úgy volt, nem lőtök... Mondom, én nem mondtam ilyet, akivel játszottam szakaszban, ő meg nem az elvek embere...
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Rico33
aktív tag
Sziasztok!
El lehet tüntetni a fps és ping kijelzését? -
virkir
veterán
A második bekezdés végéig én is eljutottam sőt nálam a színek is mind helyesen a régi konfig szerint jelennek meg.
Ami hibázik az a hitlog ahol nem angolul írja ki a sebzésfajtákat.
Megnéztem a hitlog.xc-ben ott elvileg jól van megadva, a színek is jók csak a szöveg hibádzik
{{dmg-kind}} ez adja a megjelenítést csak nem jövök rá, hogy honnan szedi
Ennek ugye fire-nek kéne lennie.Ma meg már felesleges holnapra tanulni inkább foglalkozz ezzel
Más.
A mod-ok közül a zoom, szerver célkereszt nem megy kell friss, zoom már van.
Szokás szerint a common típusú garázs óra sem múködj elcseszi a tech tree-t.
A többi nagyjából jó."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nyunyu
félisten
Az eddigi \res_mods\0.8.x\flash\gui\XVM.xvmconf helyett \xvm\config\@default\@xvm.xc neven talalhato a konfig.
Beneztem, alapbol a \xvm\xvm.xc-t keresi, vagy ha az nincs, akkor a regi helyen.
Emiatt mukodott a regi konfigommal.Meg jo, hogy az xvm-stat ablakja kiirja, hogy mi a baja a konfiggal
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
hmmm, 68 találat kellett az ellenségnek hogy kilőjje az e-75-ösöm
szinte mint az eső úgy pattantak le
akit érdekel: ripli: [link]
egyébként 5000+ damage , 3 kill nem az a kiemelkedő, hanem a 68 találat és nem t-50-estől
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
nyunyu
félisten
Ami nem mukodik: tank feletti szovegek szine, minimap ikonok, meg a kepernyo tetejen levo sorminta nem veszi figyelembe a szinteveszto beallitast, alapbol pirosak.
Regi konfigban kulon-kulon lehetett allitani a rendes es a szinteveszto szineket:
"colors": {
// System colors
"system": {
"ally_alive_normal": "0x96FF00", // Ally – alive
"ally_alive_blind": "0x96FF00", // Ally – alive – color blind mode
"ally_dead_normal": "0x009900", // Ally - dead
"ally_dead_blind": "0x009900", // Ally – dead – color blind mode
"ally_blowedup_normal": "0x007700", // Ally – blow-up
"ally_blowedup_blind": "0x007700", // Ally – blow-up – color blind modeUj konfigban ezek helyett csak egy-egy valtozo van:
"colors": {
// System colors
"system": {
"ally_alive": ${"def.al"},
"ally_dead": "0x009900",
"ally_blowedup": "0x007700",Vagyis az XVM mar nem veszi figyelembe a szinteveszto beallitast, hanem fixen a beallitott szinezest hasznalja.
De legalabb megtanultak JQueryben programozni, mert most mar a rendszer szineket egy helyen kell definialni, osszes tobbi helyen csak ezekre hivatkozik:
// Color values for substitutions.
"def": {
"al": "0x96FF00", // ally
"sq": "0xFFFF00", // squadman //non colorblind: 0xFFB964
"tk": "0x00EAFF", // teamKiller //non colorblind: 0x00EAFF
"en": "0x8379FE", // enemy //non colorblind: 0xF50800
"pl": "0xFFDD33", // player //non colorblind: 0xFFDD33Lasd fent a $("def.al") valtozot.
Regen huszonnyolc helyen at kellett irni lilara az ellenfeleket ert sebzest, ha szinteveszto konfigot akartam.
-
Remus389
veterán
válasz Angel1981 #9768 üzenetére
kb annyit értek el vele, mintha cseresznyemagokat pöcköltek volna rá
ok a Jagdtiger azért becsukatta a boltot
ja és nincs meg a top löveg, illetve a top motor, akkor szvsz többet sebeztem volna
a tankot dicsérem, nem magam
gondoltam rá hogy visszavonulok, de inkább lőjjenek engem mint a csapattársaim
meg úgyse tudnak mit kezdeni vele , kiv a Jagdtiger
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Remus389 #9765 üzenetére
Nem értem mit lehet szeretni rajta ennyire.
Az, hogy balfékek lövik attól még nem a tank jó. Valamikor egy messzi-messzi WoT-ba még jó volt de azok az idők elmúltak. Váltó előre, kreditért goldlőszer, ezek után már semmit nem ér.
Az előbb T-54-el egy lövés híján simán kicsontoztam egyet, meg is lett volna ha nem ad be egy nullást a random."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Remus389
veterán
mondjuk ilyen előfordult velem mint szenvedő alany, IS3 meg az a T26E4 azt hiszem
ezeket is nagyon nehéz szemből kilőni, főleg ha ő a top tank, hiába lövi fél tucat tank percekig
ezúttal én ültem abban a tankban
T-54-gyel gondolom megkerülted
egyébként a legtöbben egy bizonyos távolságből lőttek, tehát nem tudtak a gyenge pontokat eltalálni messziről
meg aztán top tank is voltam
de azért kéne rá az a jobb löveg... még 35K XP :-/
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Remus389 #9772 üzenetére
Ja közbe megnéztem a riplit hát így azért annyira nem nehéz, hogy top vagy és alattad csak egy kilences van a többi 7-8-as
Az ellenfél 75-e meg főleg nem volt a helyzet magaslatán.Ja keringtem ő meg pattogott csak belassultam és bemákolta a kegyelemdöfést.
Azt a kört is nyerhettük volna ha a maradék IS-3 jön segíteni és legalább egyet belelő de inkább elkódorgott arty-t keresni.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Eagle16
addikt
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
emre
veterán
válasz psycroptic #9778 üzenetére
Nekem csak pár 100 ezer kredit kell, de az ma meg lesz.
Viszont utána megint egy fillér nélkül maradok.Mivel is lehet még jól keresni prémium tankon kívül?
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Patrick76496
őstag
válasz Speedlink88 #9684 üzenetére
A többiek már leírták, annyival kiegészítem, hogy biztos ismered a két "h" betű jelentését.
(#9688) Fel: Sure, it will. Ha most lenne fent videó YT-n egy Kelly hősei részletről, akkor belinkelném, de így csak annyit mondok, hogy "béléd is kedves pajtás".
(#9702) marked one94: Az biztos. Erről jut eszembe, 8.5 teszt szerveren haverommal mentünk WZ-132-esekkel szakaszban, a torony két oldalán fehér-piros zászló és mindketten beírjuk a közösbe: "SIEMA PL". ...hát volt, aki visszaköszönt.
Elég hamar kész lettek a 8.6-al, főleg 8.5-höz képest, amit kb egy héttel később kaptunk meg az oroszok után. Az FTR-t nézegetve összességében egész jól járunk vele, rengeteg pozitív dologban részesít minket a WG, óriási +1 nekik. Persze van pár negatívum is: pl néhány arty túl erős lesz a saját szintjén, és néhány gold ammo-t túláraztak (igazából mind maradhatna a jelenlegi árán).
Szvsz az lenne a legjobb, ha minden tank 4 féle lőszert vihetne magával (1 AP Slot, 2 Gold Ammo Slot és egy HE Slot). Miért? Néhány tanknak overbuffed gold lőszere van és ha teljesen véletlen olyan tankra szeretnénk lőni, aminek éppen csak erősebb a páncélja a mi AP átütésünknél, de a gold ammo penetrációja túl nagy, akkor "kárba veszik" az arany lőszer. Pl ha IS-2-vel lövök egy IS-3-mat, akkor nincs szükségem a HEAT lőszer mind a 300 mm átütésére, bőven elég lenne akár 220 is. Így lenne neki a 175 átütésű AP-ja, pl 220 átütésű 1-es számú gold lőszere, a mostani 300 átütésű lenne a 2-es számú gold lőszere és a HE. A kisebb átütésű gold ammo olcsóbb lehetne, így azzal máris sokkal gazdaságosabb lenne lövöldözni.
Nektek hogy tetszik az új pálya (Sacred Valley)? Nekem nem nagyon jön be, szerintem túl nyitott, ráadásul a szétrombolható házakért is kár, így nem sokat érnek. Bár eddig nem sokat játszottam rajta, majd kiderül élesben, milyen is valóban.A nap trollja (FTR):
Anyway, today there is nothing much to translate really, only one retarded trollquestion:
- there are no plans to allow the tank crews to retrain into pilots (in connection with the WoWp/WoT account unification)"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
nyunyu
félisten
válasz Eagle16 #9780 üzenetére
Jol szejjel nerfelik a Hetzer meg a Sherman HEATjat.
Eddig 7(/4 akciosan) goldert (2800 credit/1600) volt 150 pened, meg 350 sebzesed, ezzel 200 meteren belul *talan* eltalaltad a szembejovo tankokat.
Nemi szerencsevel a hatos heavyket is vitte szembol.Patch utan: 10(/5) gold (4000/2000 credit) lesz 104 pened (Shermannal csak 101), ezzel mar a KV-1-rol is pattanni fog, ha be van forgatva.
Hetzer sima 105mm AP loszerenek van 87 penje, es 60-ba kerul...
Sherman M1A1 kopocsovenek meg 128 penje, 56 creditert sebez 110-et.Mindegy, max kukazom a Hetzert, legenysege megy vissza a Stugba.
Aztan felolem lehet +150% credit akcio is, akkor sem veszem vissza.Sherman meg hatareset, akkor mar inkabb a jobban pancelozott T1HTre voksolnek, mivel ugyanaz a csuzlijuk.
Vagy valamelyik mokamester TDre.[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
a hetzer 63mm-et üt át AP lőszerrel, KUM-al 150et ami nagy távolságra íves pályán száll és Tier6-ról már lepattan ... és a célzás az random ment, volt hogy 600méterről kilőttem a szemét valakinek hetzerrel, valamikor 100 méterről mellé lőtt! bár nekem alapból pontosabb a rendszer a BiA és a vent miatt
amúgy tovább gyűrűzik a csapattársaim semmittevése, ami csak ritka esetben végződik happyend-el
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
krisss93
aktív tag
Azon gondolkodom, hogy szegény E-75-ömtől könnyes búcsút veszek, félreteszem egy olyan távoli időre amikor nincs 5 db arty, a tier 9-es csatákban mert szegényem túl lassú, és a fedezékből alig tudok kimászni :/
Kár pedig nem lenne rossz tank, csak így ennyi artyval nincs életkedvem kigrindelni ennyi 100k xp-t hogy jó legyen -
GrooveHero
addikt
Ezt kee csinánie csaje
meg a saját T34-ünk, akinél elszakadt a cérna
meg is kapta mind az 5 cmoplain-t team dmg-re, remélem pihizik kicsit, hamár qrvára nem csinált semmit a csatában.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #9787 üzenetére
Miért is kapna? Kezdetektől fogva az egészet "105mm HEAT nerf"-ként emlegették, az U-11 pedig 122-es.
Egyébként szvsz azért nem kap nerfet, mert eddig SENKI nem használta azzal a löveggel (magát a tankot is alig-alig). Vajon miért? A német és amerikai tankokkal ellentétben ez nem 1,7 vagy 2,3, hanem 2,9 sec alatt céloz, nem 7/7,5-et lő percenként, mivel 5,26-ot. A pontossága 0,57 0,53/0,55 helyett, és a HEAT lőszer bele 4000 kredit már most is. Ezért az az irgalmatlan nagy csúnya húzás...
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
myckey
veterán
válasz #95904256 #9782 üzenetére
nekem TR2 ben a T-60 gépre adta ma be úgy az ászt,hogy csak pislogtam
asszem 455 sebzés,4 kill,foglalás,meg talán némi spot volt
olyan 700 XP jött be.letisztítvade kevesen játszanak vele,meg hét eleje is van...jól jártam.
Bingisz
én meg nem is szeretem a troll ágyút a jumbón.
meggy mag köpködővel szoktam használni.sörmenen már fincsi,de ezért még nem fogom eladni,pláne hogy útban vagyok a 4.skill felé.
bár ezt már pont neked lehet említettem is,esszer[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
scyllarus
veterán
válasz GrooveHero #9790 üzenetére
Miért lőtt s.ggbe?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
GrooveHero
addikt
válasz scyllarus #9793 üzenetére
Na azt látod nem kérdeztem tőle, mert rögtön kipuffantotta valaki miután seggbelőtt. Pedsig épp elkezdtem volna qrvaanyázni. Ha már a csapat javára nincs, akkor legalább ne legyen még egy ellenség, így is elég volt a 15, nem kell 16-ikna egy ilyen kis idióta
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Olyasmiről van hőr, hogy valamilyen "kompenzálás" mondjuk ha valakinek GWTigere van, és mondjuk most kellene még 20000xp a GWT-E-hez. Akkor ha nem lesz meg addig, (de a 8.6 után már ki tudom fejleszteni) akkor kapok bármilyen free XP-t vagy ilyesmi? (És sehol sincs mondjuk plusz garázshely, meg jármű ingyen... )
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
GrooveHero
addikt
válasz malnabokor #9795 üzenetére
Semmi ilyesni. Arról volt szó, ha van egy 8-as artyd, akkor az új 8.6 szerintei 8-as artyt megkapod kifejlesztve. Kb ennyi, többről nem tudok, de lehet változott vmi. Hátha vannak rajtam kívül okosabbak is, várj meg egy-két választ.
-
malnabokor
senior tag
válasz GrooveHero #9796 üzenetére
Vagyis ha meglenne (igazság szerint free XP-ből meglehetne) a GWtype-E, akkor 8.6-ban megkapnám a GWTiger P-t? (Bocsi, hogy itt értetlenkedek )
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Fel
addikt
Mióta tudvalévő volt ez a HEAT nerf, azóta filózok, hogy megtartsam-e a Jumbot... Teszten kipróbáltam 76-ossal, de nem jött be. Tegnap mentem vele egy kört, immár csak HE lőszert puffogtatva a kis kályhacsőből, íme:
Pár tier 8-as is puskavégre akadt, úgyhogy jött érte a plecsni is.
Használhatatlan nem lesz a Jumbo a 10,5 cm-essel, úgyhogy a tier 5 M4-en valószínű még inkább az marad.
Bár el lehet búcsúzni a 3000-4000 dmg-es köröktől, mert ezzel a sima HE-vel jó ha a 100 dmg / találatos átlag kijön...-----------------------------------------------------------------
Ezt meg csak úgy...
Ilyenkor sosem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek..
----------------------------------------------------------------
malnabokor: Nem kapsz semmit. Ha megvan most a tier 8 GW Typ E, akkor a patch után lesz egy tier 10 GW Typ E-d (azaz GW E-100, mert átnevezik, de a lényegen nem változtat).
Bár így is kövéren jól jár vele az ember, mert, mint minden tier 10 tank, a top artik is 6,1M-ba fognak kerülni.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz malnabokor #9797 üzenetére
Olyasmi. De artykkal mostanság nem nagyon foglalkozok. Ahogy mondtam, várd meg egy-két jobban értesült fórumtárs válaszát is
-
scyllarus
veterán
Igen, mostanában nekem is volt olyan köröm, ahol többet sebeztem, mint az egész csapatom összesen. És nem én lettem ilyen rohadt jó, hanem sikerült még lejjebről válogatni a többieket, mint eddig. Esküszöm, nem lepődnék meg, ha kiderülne egy-kettőről, hogy azért játszik ablak mellett, mert közben fotoszintetizál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Külpolitika
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Politika
- Instagram közösségi fényképezés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest