Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#8591) LZs?!


LZs?!
aktív tag

Sziasztok,

A Tigris II-vel, de főleg prémium tank vásárlásával kapcsolatban kérnék segítséget/felvilágosítást.

Tigris II

Lehetséges, hogy a "kis" Tigrisnél is több körültekintést követel meg? A Tigris I-gyel már a "grind" közepe felé sikerült hozni a saját HP 1-1.5x-es kiosztását sebzésben, 52%-os WR-tel - sőt a végén már tudtam egyedül is partizánkodni vele, nem csak a hátulról csipegetni -, ugyanakkor a Tigris II-vel nem boldogulok: érzésre a páncél ugyanúgy semmi; a 88-as löveg még itt is jól működik (a hosszú 105-ös még nincs meg, a rövidet pedig pár tucat játék után elvetettem), bár jobban kell vele figyelni; a sebessége kevesebb, mint a T1-é, de ugyanolyan mozgékony, így ez nem gond. Mégis, bármit csinálok (angling, side scraping, etc.), minden szétszed, ergo alig élek túl csatákat és az átlagsebzésem szerintem 600 körül lehet - mindössze pár kör volt 1000 felett. Ugyan nem vagyok "WN Fan", de az még nekem is feltűnt, hogy abban a két hétben amíg csak a T2-vel mentem, a WN6/WN7 lement ~1100/1200-ről ~800/900 magasságába (noobmeter alapján...). Most, hogy jó ideje főleg KV-3-mal és StuG-gal mentem, "feljött" 1152/1181-ig.

Az olvasmányaim alapján nekem az volt a benyomásom, hogy a T1-ről T2-re váltás kontrasztos képet mutat majd, de nem hittem, hogy ebben az értelemben... A Tigris vonal előtt a KV-2-t gründoltam végig az S-51-ig (54% WR, 152mm/107mm vegyes, Top Gun + Sniper + 1st/2nd class...), pontosan azért, hogy megtanuljak bánni egy nagy, relatíve lassú "kristálypohárral" úgy, hogy lehetőség szerint ne törjön össze - ez a T1-nél bejött, de a T2 egy enigma.

Prémium tankok

Miután a Tigris II nálam várhatóan szanálásra kerül - ugyanakkor a crew-t (270%) nem akarom kidobni és a német tankok, úgy tűnik, nem az erősségem -, gondolkodom a D.Max megvételén. Ugyanaz a legénység összeállítása, illetve a nyitott TD-k valahogy mindig is szimpatikusak voltak (nagy látótáv; fürge; kategórián belül, arányaiban talán egy kicsit jobb löveg, mint a zárt TD-ké - pl. SU-76, SU-85B, Marder II). Amitől tartok az a Tier 6-os gépek MM-je, ami eddigi tapasztalataim alapján a Tier 3/4-gyel egyetemben a legrosszabb. Kap kedvezményes MM-et? A löveg ~170-es pen-je T7-8-ban valószínűleg már kevés sniperkedni.

A másik prémium amivel szemezek, az a SU-122-44. A SU-85-ből szintén megmaradt egy húzott legénység. Mennyire élvezhető a SU-122? Elöljáróban megjegyzem, hogy a SU-85-öt egyszerűen nem tudtam megkedvelni, mivel sniperkedni pontatlan, közelharcra pedig nehézkes: lassan céloz, lassan tölt, lassan fordul, nehezen gyorsul. Amint felvillant az üzenet, hogy Elit lett, el is adtam...annak ellenére, hogy többször szereztem vele Top Gun-t, a legtöbb (8 vagy 9) killem vele volt, illetve kapott még Scout és Patrol Duty plecsniket is. A SU-122 lövege nagyon tetszik már a KV-3-on is, és az SU-n még gyorsabban is tölt; és ahogymások játékén észrevettem, nagyon is agilis.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Nevermind...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.