Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#8631) Black_Sheep válasza vhw (#8484) üzenetére


Black_Sheep
tag

Szia Vhw,
Valószínűleg megnyugtatásképp, miszerint a kommunikáció magyar nyelvű.
Ez az első hozzászólásom a fórumhoz (a partvonalról azért követtem), ezért nézzétek el nekem, ha megszegek valamilyen írott vagy íratlan szabályt.
Gondolom eddig rengeteg toborzó felhívást olvastatok, ez egy kissé rendhagyó lesz. A korábbit nem ismétlem, lévén az is az én munkám, inkább beidézném egy tapasztalt játékosnak írt levelem:
"A HPTS-t képviselem toborzóként, de rendhagyó módon nem tudok neked kínálni sem goldot, sem profi/rutinos csapatot. A 6 napja történt újjáalakulás miatt nagyon sok az amatőr játékos, mégis sikerült eljutnunk a landingig Afrikában, 5 győzelem után a tulaj vert el bennünket.
Szükségünk van rutinos deputy-kra és FC-kre, akik segítségével sikeresen felvehetnénk a harcot a CW-n szereplő klánok ellen.
Egyetlen dolgot tudok kínálni a segítségedért cserébe: lelkes, fejlődőképes, az utasításokat vakon követő csapatot, és esetleg azt a tudatot, hogy hasznosíthatod a rengeteg, játékba fektetett időd alatt felgyűlt tapasztalatodat egy tanulni akaró közösségben."

Szükségünk van továbbá olyan játékosokra, akik meg akarják ízlelni a CW-k hangulatát (torokban dobogó szív, adrenalinfröccstől megremegő kéz), és hajlandóak együttműködni a csapattal, illetve követni a field commander utasításait. Goldot a résztvevők és a lobby-ban levők is kapnak (nyilván amikor szerzünk), egyenlően elosztva. Nem vagyunk hardcore klán, nem elvárás, hogy minden nap órákat áldozzon bárki a klánra.
Tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk mindenki számára (CW-k, század, szakasz, gyakorló), segítünk kihúzni a nagy vasakat - fedezzük a hátsód szakaszban. Két feltételünk van mindössze: TS aktív használata és a minimum tier 8-as tankok megléte.
Elnézést a hosszú post-ért,
BlackSheep (Bee)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.