Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#8647) Black_Sheep válasza Scheffer (#8633) üzenetére


Black_Sheep
tag

Szia Szakesz,
teljesen egyértelmű és prózai oka van a toborzásnak: szeretnénk felkerülni a térképre és fent is maradni. Sokkal jobban tudod nálam, hogy ehhez a lehető legtöbb játékosra szükség van. Hozzánk jöhetnek azok a játékosok, akik nem férnek be a HUNS-ba a követelményeitek miatt. Nálunk megtanulnak csapatban mozogni, tapasztalatot szereznek, amit lehetséges, hogy hónapok múlva nálatok használnak fel. Ismered Crossy-t, így (félretéve minden régi sérelmet, ellentétet, ha van) valószínűleg a kitűzött célunkat el is fogjuk érni.
A CW-re ki tudunk állítani full T10-es csapatot, de a fagyások miatt jelenleg nem valószínű, hogy sokáig meg tudnánk tartani a megszerzett területet/területeket. Mi építkezni szeretnénk, a most T8-T9-ig eljutott játékosok nemsokára kihúzzák a T10-et is.
"Független magyar klánból nagyon sok van. Erős magyar klánból kevés." - Igazad van. De el kell ismerned, hogy a magyar játékosközösség kevesebb, mint 1%-a férne be hozzátok vagy a Huszárokhoz. A 99% akkor ne is menjen CW-re, mert nem elég jó? Olvastam az elképzelésedet egy elit magyar klán létrehozásáról, amivel személy szerint egyetértek, és talán csatlakoznék is, ha unikum lennék, illetve ha lenne annyi időm a játékra, amit ez megkövetel. De egyelőre az én képességeim engem az "afrikai homokozóba" predesztinálnak. :)
Végül: nem volt spam áradat, tudtommal 3 fórumon toborzunk: a hivatalos oldalon (ahol pl.: a HUNS is), az SG-n (talán 3X posztoltuk a felhívást), illetve itt. Értetlenül állok az agresszív kérdésfeltevésed előtt.
Segíteni, a klánunkat erősebbé tenni viszont Ti is segíthetnétek: ha van kedvetek és időtök, szervezhetnénk gyakorló csatákat, rengeteget tanulhatnánk belőle. Persze csak akkor, ha valóban szeretnétek erős magyar klánokat látni a jövőben.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.