Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz nemeth989 #1017 üzenetére
Ja , hogy erre gondoltál! Hát persze, így, a fixtornyos ágon jobb lövegek vannak, de ne felejtsd el, hogy a fix tornyos TDket könnyen belehet szívatni, ill. hogy sokszor kell mozdítani az alvázat is amikor is ugrik az álcaháló kamója...
Amúgy a T25/2 ez egyik legsz@rabb tier 7 szerintem, és valóban a T28P egy kínszenvedés míg el nem éred a fullos csövet...[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz nemeth989 #2694 üzenetére
Most voltam vele egy csatában, velem volt. Egész szépen összedolgoztunk, le is hoztuk a kört. Ha kell replay ordiccsá. Jagdtigerrel voltam.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Remus389
veterán
válasz nemeth989 #8701 üzenetére
hát igen, a prémium tank, az prémium tank
lehet megveszem, csak pont úgy van kitalálva az ára hogy tízezer forintot utaljak a wg -nek
persze marad még arany, csak...
vagy ezt atutalom és egy évig egy petakot se, akkor talán
és akkor két prémium tankom lesz, kategoriajukba a legjobbak
és akkor lehet tier 10-zel is tolni, hisz el lesznek tartva (e-100, jpz 100, is7 ) ezek lesznek meg
bár a tier 10, eddigi tapasztalataim alapján nem nagy fun, lassú játékmenet, mindenki campel és fél az arty-ktol
aki eloremegy az meghal
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Angel1981
veterán
válasz nemeth989 #8756 üzenetére
Igen, én is félek a nerftől....
Szerintem egyébként kicsit mindegyik OP, noobmeter szerint is mindegyik első helyen van a maga tierjében.Steelheart2: hát tudod, kinek mi jön be.
Én már kezdetektől tudtam, hogy nekem a "mozgó bunker" típusú vasak lesznek az elsődlegesek, hiába, hogy sok hátulütőjük is van (flank, arty, stb.)[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz nemeth989 #8756 üzenetére
Nekem a német ág teljesen kivan fejlesztve, a rögzített tornyos amcsi ágból csak a T10-es hiányzik, a francia nem jött be, habár lehet csak a V39-en kellene túlesnem.
Kombinald a JP2 gyengeit (pancel+loveg kiterithetoseg hianya) az ARL V39 top lovegevel (nem tud celozni), aztan maris megkaptad az AC Mle48-at.
Ja, bonuszkent nem passzol bele az AC Mle46 legenysege, igy a BIAt is buktad.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Plasticbomb
addikt
válasz nemeth989 #8751 üzenetére
Az a rendes 8as, de ez a 7es prém.. átütésben és sebzésben katasztrófa. Ha nagyobb átütése lenne, nem lenne gond a sebzés, de így, hogy a páncélját is majd minden átlövi amivel a saját szintjén, és felette egyel... Eddig csalódott vagyok most, bár remélem, ez idővel változik, ráérzek stb. Ami pozitívum, hogy azért a Tier 7es csatákban meg tudom azt is csinálni, hogy megyek előre, spottolom az ellent, és a többiek lövik.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
KaLeun
senior tag
válasz nemeth989 #11037 üzenetére
Még nem tudják, hogy a Sturmtigen arty vagy TD lesz, de nem is fog a játékba kerülni 2013-ban.
Pedig úgy vártam már...
Óriási változtatások lesznek a grafikában. Lesznek esti csaták, és az időjárást is bevezetik majd.
Na akkor aztán tényleg annyi lesz az én játékomnak...
Cila
-
Angel1981
veterán
válasz nemeth989 #11037 üzenetére
Wow! Ezek aztán az infók, köszi!
Kérdés, mi lesz tényleg úgy, ahogy leírták, sok tényleg nagyon távolinak tűnik..."A játékbeli IS-7 páncélzata vastagabb, mint a való életben, de így fog maradni."
Ki gondolta volna? Csak akkor fontos a történelemhűségből adódó nerf, ha nem orosz tankról van szó!"A jövőben a német tankok lövegjei még pontosabbak lesznek."
Tekintettel arra, hogy amúgy milyen kényesek, elkelne egy kis buff, valóban...."A jármű sebességét nem befolyásolja a lőszerrekeszek telítettsége."
Ezen még soha sem gondolkodtam, azon viszont igen, hogy ammo rack esetén számít-e, hogy mennyi lőszered van? Mármint; túl lehet-e úgy élni ammo rack robbanást, ha csak pár lőszered van? -
Bingisz
addikt
válasz nemeth989 #27726 üzenetére
Jelenleg az egyik legrosszabb dpm-je a kv-1s-nek van tier 6-ban. Ha kap egy új ágyút, akkor növelni fognak a pontosságon és a dpm-en, szóval faxa kis buff lesz, de ezen meg se lepődök, az user oldali sírás általában ront a dolgokon...
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Jó a KV1S armorja? Ez nekem új.
(#27725) Atlantis: mi a baj a KV-4-gyel? Az egy eszméletlen jó gép. Talán a legjobban páncélozott tank a tierjében (néhány tier 9 is megirigyelhetné), és az ágyúja is jó. Kicsit lassú, de azért nem KV-5 kategória.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nyunyu
félisten
Elmondom neked mi a gond a KV-1S-sel, hogy a saját tierjéhez képest, túl erős. Van egy 175-ös átütés gunnja, a legtöbb hp-ja T6-ben, pluszban jó az armorja, és a mozgékonysága se éppen rossz. Nem azt mondom hogy OP a cucc, de szerintem a tierjében túl kiemelkedő.
KV-1S M6
HP: 810 870
teljesitmeny: 600 960
tomeg: 44.67 58.51
LE/t: 13.4 16.4
sebesseg: 43 35
alpha: 390 240
DPM: 1462.5 1893.6
pen: 175 160
pontossag: 0.46 0.38
celzasi ido: 3.4 2.3
latotav: 330 350
radio: 440 480Egyeb kerdes?
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Iratus bug
tag
Nem igaz, hogy a legtöbb a hp-ja t6-ban, és azzal sem értek egyet, hogy túl erős. Egy szinten helyezkedik el a T-150-el így egyik nerfje érdekes lesz a másik nélkül! Amúgy nekem majd 1 éve van KV-1S a garázsomban és ez idő alatt szinte minden verzió váltásnál kapott egy nerfet. Az OP korszakában én sajnos nem használtam.
Úgy gondolom, hogy megdolgoztam azért a majdnem 5 skillért ami rajta van, ami által olyan jó, és pontos. Aki sír azért hogy kiszedi t8 tankját egy KV-1S az hagyja abba ezt a játékot, mert kellően papír a páncélja és nagy a töltési ideje ahhoz, hogy elbánjon vele. És a legdrágább bele a lőszer...(#27723) ollie - Azért toltam le annyit vele, mert reménykedtem megfordul a tendencia, mivel az egész csapaton múlik nyertes vagy vesztes a csata. Hát nem jött össze vele. T29-et szeretem, T32-nek nem volt a kedvencem, M105 és az E5 viszont nagyon jó.
TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
313313
addikt
válasz nemeth989 #32752 üzenetére
Azért mert prémium tank, jobban jön vele az ezüst, olcsó fenntartani, kiváló farm. Másrészről igen nehéz átütni, tirjéhez képest igen pro tank. Nem mellesleg lehet vele legénységet is húzni, amit átpakolhatsz másik tankba...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Drenadar
veterán
prém tankot nem azért akar az ember mert legyőzhetetlen... amúgy teljesítményben alig marad el a t54-től, a t44-nél jobb, az biztos, játékélményben is. de nem terminátor. Viszont bármelyik t8-as médiumot hozod ellene, még ha veszt is a type többet fog kapni mint te mármint creditet
-
Bingisz
addikt
Azért, mert a többi T8 prém sokkal rosszabb, mint a kategóriájában lévő sima tank. A type meg még úgy is majdnem egálban van a T44-el, hogy a T44 többször is kapott buffot.
Amúgy megnézném, hogy a nyolcas medekkel hogyan ütöd be a tornyát...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
vhw
addikt
válasz nemeth989 #32760 üzenetére
Egész jó páncélja, nem feltétlen a kategóriatársakhoz (és azok ágyúihoz) képest, hanem alacsonyabb szintű tankokkal szemben -> más 8as medet a legtöbb T6-7 tank is átvágja szemből, a Type-nál nem feltétlen.
A toronypáncélzat a legjobbak közé tartozik a szinten.Az ágyújáról nem mondhatnám, hogy jelentősen gyengébb mint a vetélytársaké.
A mozgékonyság... semmiképp sem sereghajtó a T8 medek között. ( Panther II-nek a motor csere-bere után igazán pocsék mutatói lettek egyébként)
Prem tank létére jár a plusz kredit.
És mindezek tetejébe jár neki a könnyített MM.
Vessünk már egy pillantást a többi könnyített MM-es tankra;
IS6 -> egy kategóriával gyengébb ágyú mint az IS-3
FCM -> Tier7 M4 45 ágyújával, autoloader nélkül, hatalmas gyengepáncélzatú testettel
SP -> gyengébb ágyú mint az M26-on, mozgékonyságról nem beszélve
KV-5 -> tán be sem kell mutatni... nem egy, hanem két kategóriával gyengébb ágyú...Mindegyiknél szembetűnő, látványos defekt van valamilyen téren.
Erre a látványos, könnyített MM-et indokló jellemzőre még nem nagyon sikerült senkinek rámutatnia. (nem véletlenül nem árulják már, ha valamiről már a WG is azt állítja, hogy "túl jó"... akkor lehet benne valami)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
törölt tag
válasz nemeth989 #32768 üzenetére
Többnyire könnyű illetve közepes harckocsikkal játszom. Lőttem már ki egy rakás Type59-est is, de egy képzett játékos kezében nagyon is kemény ellenfél. Jó a páncélja és mozgékony. Adatlapja szerint egyedül a célzási idő tűnik határesetnek. A lőszer javadalmazás ( 34 ) már elfogadható. Ha lehetne kapni, megvenném.
-
diegho
nagyúr
válasz nemeth989 #35742 üzenetére
Az az érdekes, hogy a videóban a kisgyerek tudta, hogy hol van a lőszerrekesz pl, de mégis fogalma nem volt hová kellene mennie, mit kellene csinálnia, hogyan kellene célozni, hová kellene célozni stb. Magyarán még ő is utánanézett pár dolognak, de képtelen célozni, valószínűleg, mert 200 a pulzusa, amint meglövik, vagy meglát egy ellenfelet.
-
Szepi1979
senior tag
-
-
rlazol
veterán
válasz nemeth989 #62848 üzenetére
ez érdekes. nekem már nincs XVM-em (nagyon fals soxor), de amíg volt, akkor se az alapján, hanem a tank alapján választottam lőszert. Most már nagyon keveset goldozom, nálam 2 tierrel feljebb lévőkre leginkább, de ott se mindig.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
mtade
aktív tag
válasz nemeth989 #62848 üzenetére
Én még csak a sárga övnél tartok, de ha van lehetőség, a pró ellenséget veszem előre, tegnap épp egy efe-x superunique superpershinget sikerült csúnyán lecsipkedni egy elc-vel. Büszke is voltam magamra...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest