Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
ritkaság
üzenetére
Azt nem tudom, hogy ez a tier8 milyen tank lesz, de a tier9 tankok elég pocsék kredit termelők. Drága lőszer és javítás jellemzően, meg erős az igény az arany lőszerre is.
Én is a larát kezdtem el, 11-es szint kész van, szóval lehet, hogy végeznék a Duke-al is, de most inkább kredit termelő tank kell nekem, meg nem akartam kockáztatni se, mert a 40 szint elég sok.Inkább ráállok a tank összeszerelőkre, amíg van prémium napom és gyűjtöm a kreditet. A Grypphon is milyen kellemes tank, egész jó tankokat adnak ki az összeszerelőben. Persze tier10 és 100m kreditnek megfelelő nyersanyag, jól leszívja a készletemet mindegyik. Szerencsére tier8-ban szeretek menni és a prém tankjaim nagy részét még nem untam meg, úgyhogy jön a kredit is és akkor lesz még egy tier8 prém tank. Hátha tetszik majd ez is.
Egy csomó tier4-6 tankot elvittem odáig korábban, hogy 1-2 csata kelljen csak vele a BP fullozáshoz és most szépen adják a pontokat.
-
po1son
addikt
válasz
ritkaság
üzenetére
40 szintet én nyáron biztos nem fogok megcsinálni, pedig a duke nukem közelebb áll hozzám és a tank is tetszik evvel a 3d skin-el. Elméletileg a lámpa villog a torony tetején kill esetén, ami egészen jó kis feature.
Tomb raider-t kezdtem el, mert avval talán tudok végezni...
-
köpet
aktív tag
válasz
ritkaság
üzenetére
Nekem az kicsit olyan, mint a frontline, vagyis szerintem nem a győzelem számít, hanem hogy minél többet össze tudj lőni. Az pedig tud szórakoztató lenni a megnövelt átütés, sebzés és HP miatt, itt annyit összelőhet az ember egy körben mint máskor randomban egy nap alatt (kis túlzással).
-
köpet
aktív tag
válasz
ritkaság
üzenetére
Vertikális szinkronizáció pipa, ekkor nem megy a monitor képfrissítése fölé.
Azt jobbra tőle kicsit fentebb állíthatod be, a maximum amit a monitorod kibír, az alja elvileg 50Hz, nálam 50-60-75 lehet. A Hz-nek megadott érték lesz az fps limit gyakorlatilag. Mondjuk ha AMD kártyád van és a freesync be van kapcsolva az is jó, akkor se száll el a max képfrissítés fölé, de azt a radeon settings tudja, ha még úgy hívják. -
jano_77
nagyúr
válasz
ritkaság
üzenetére
ha NVIDIA kártyád van, akkor NVIDIA Vezérlőpult --> 3D alkalmazás beállítások és ott választ a Program specifikus beállítások fület, ahol válaszd ki vagy ha nincs rendeld hozzá a WOT mappát. és itt tudod a Képkockaszámot limitálni monitorodnak megfelelően ha pl 144 Hz monitorod van, akkor mondjuk 142-ben.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ritkaság
üzenetére
nem az van, hogy speckó tankokkal - mint pl M60 is - nem lehet tolni a Roham modot!?
Nekem 4 win/6 lose lett sajnos és én is Bronz D-be kerültem. Nap végére sikerült átcsúszni a C-be. De nagyon messze van az Ezüst pláne így, hogy szerintem kevesebb pontokat ad mint korábban.
Én ma 21 után leszek fent, ha esetleg tolnátok, szívesen csatlakoznék.
-
Baltazár123
őstag
válasz
ritkaság
üzenetére
szerintem inkább az van, hogy rengeteg az új tank és a cc-k igyekeznek azokat bemutatni. Mert arra van igény, mind a wg részéről, de a játékosok is az új tankokat szeretnék látni akció közben. Megnéztem kíváncsiságból séf-QB-daki-skill : murat-wz1116-vk7201k-murat, szóval dakit kivéve az újabb prém tankokkal tolják, de pl a muratról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy op.
A köztes időkben minden tankot elővesznek, az így nem egészen pontos, hogy csak op tankokkal tolják, de valóban pl a churchill GC-t nem sokat fogod látni játékban náluk, hacsak nem kifejezetten kikéred azt a tankot.
-
-
El Rey
aktív tag
válasz
ritkaság
üzenetére
Azt látom, hogy xp alapján top 5 ben vagy, de 1db sebző lövésed volt. Az meg egyenértékű a nullával. Sebzés alapján, egyedül a BMX csinált értékelhető mutatványt a csapatodból.
A Cromvell meg egy közepes teljesítményt produkált. Azt aláírom, hogy szemét volt a csapatleosztás mert az ellenfélnél van egy ION. Meg is nyerte a meccset egyedül kb.
T29 el illene minimum egy ezres sebzést kiosztani még egy vesztes csatában is ami gyakorlatilag 3-4 lövést jelent.
Streamerek valóban, általában a jobb T10 es tankokkal játszanak de a taktika amit használnak, alkalmazható a kevésbé jó tankokra is. -
El Rey
aktív tag
válasz
ritkaság
üzenetére
Fel kellene ismerned, hogy te is az oka/okozója vagy annak, hogy ilyen kimenetelűek a csaták. (Tudom, hogy hogy megy ez mert én is ilyen voltam, hogy mindenki balfasz csak én nem.) Csak aztán jött a felismerés, hogy szar játékos vagyok/voltam. Nézz twitchet pl Tankelitet. Vesztes csatákban is sokszor 4-5k sebzést simán kioszt. Nagyon sokat lehet tőle tanulni. Milyen pozicíókat használ, milyen tankokkal, hová megy a pályán. Milyen tankra, milyen felszereléseket használ.
Nekem pl az tűnt fel egy idő után, hogy mindig minden esetben bokor mögül lövöldöz ha vagy legalább egy a környéken. És azt is úgy csinálja, hogy visszatolat a bokor mögé amíg már nem látja az ellenséges tankot (csak a körvonalát) és úgy lövi meg. Így nem spotolódik fel. Szóval a bokor nem csak a könnyű tankoknak meg a nyulaknak hasznos. De ez csak egy példa a sok közül.
Előre is bocsánat az őszinteségért de talán így tudok/tudtam segíteni. -
h1mpi
félisten
válasz
ritkaság
üzenetére
Én benne vagyok, nekem élvezet a roham mód, mert viszonylag keveset játszok t10-ben és így ismerkedek az újonnan megszerzett tankokkal. Pl. B-C.25t-vel is elég jól megtanultam játszani a rohammód alatt. Nekem a Frontline sokkal nagyobb "szenvedés".
forras2: roham módban érdemes azt is megnézni milyen különleges tulajdonsága van a tanknak. Pl. TVP vagy B-C.25t esetén a felezett reload time. Obj. 430 esetén, hogy 4 mp-ként lő stb. Ezek a tankok nem feltétlen jók randomban, de rohamban meg elég OP-k lehetnek.
jr1994: olyat még nem láttam, hogy tankot adna a WG utólag, még akkor sem, ha Ők a hibásak.
-
xAttilax
őstag
válasz
ritkaság
üzenetére
mit nyer a WG, hogy téged 750 vagy 850 fölé nem engedne?
Kíváncsiságból visszanéztem a roham statod és igazából most "enged" játszani a WG:
griff: 73 csata 39.73 WR
pega: 248 csata 42.34 WR
manti: 41 csata 43.49 WR
mostani: 395 csata 48.1 WR !!!
Szóval gratula! szépen látható fejlődés. -
joker1220
őstag
válasz
ritkaság
üzenetére
Átérzem a dolgot, nekem a kedd és szerda volt az idegroham, 1280 pontról kedden visszaestem 1080 ra, majd szerdán 1080 ról 898 ra. Zsinórban 6 majd 8 vesztes csata 2 nap alatt. Ma sikerült visszahozni 1130 ra majd megint 2 vesztes csata és 1076 al hagytam abba. Hétvégén nekem nem sok jó csatám volt rohamban úgyhogy hétfőig jegelem

-
po1son
addikt
válasz
ritkaság
üzenetére
Szia, én nem vagyok "super leganda" (e-pénisz) vagy nem tudom mi a legmagasabb rang, nekem bőven elég az arany a jutalmak miatt, de pár egyszerű tippet tudok adni, ha megengeded.

- Érdemes a csapatnak falkában maradni 4-3 felállás vagy ha van light 3-3-1.
Az egyéni játék sokszor megbosszulja magát, gyorsak a meccsek így sokszor felesleges túl taktikázni a dolgot.- Ajánlott már a meccs legelején kontroll alatt tartani a felszedhető "airstrike-ot".
Fix 400 sebzés tankonként sokat számít és ráadásul egészen nagy területen sebez, én sokszor duplára hajtok, hogy kettő tankot is sebezzen. Ha capture foglalós ellenfél van értelemszerűen érdemes oda dobni.-Meta tankokkal érdemes játszani és ami persze számodra kézre áll.
Egyes pályákon a gyorsaság hatalmas fegyvertény, de vannak olyan pályák ahol inkább a sok HP számít és páncél.Pl Himmelsdorf, Ensk - super heavy (e100, maus, t57 stb) tankokkal javasolt játszani vagy nagy alfa-s páncélozott td tankok (jgpz e100, e3, blyskawica stb).
Pl Murovanka, Sand River - fontos a gyorsaság és érdemes med tankokat is elővenni (bc25, cs63, tvp, e50m). Light tankok is preferáltak nyílt nagy pályákon, ahol kell a folyamatos spot (rhm vagy ebr).
-Mindig pörgősen kell játszani a meccsen, az extra képesség amit aktiválni lehet csak akkor töltődik újra gyorsan, ha aktívan játszol. Hatalmas nagy előnyt kovácsol neked, ha folyamatosan tudod használni!
Így röviden most ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.
-
Baltazár123
őstag
válasz
ritkaság
üzenetére
A bronz és vas ligában rengeteg olyan játékos van, akiket nem érdekel az onslought, csak a heti küldetéseket akarják megcsinálni. Ennélfogva tényleg roham van, csak sajnos ilyenkor a bukó csatákban sok pont megy le, mert nincs idő semmire, illetve pillanatok alatt egy csomó ellenfél vesz körbe, ha próbálok valamit taktikázni. Ilyen játékosokkal nagyobb mértékben ki vagy téve a csodálatos MM-nek, úgyhogy ez is benne van.
A frag lopásokon látni a legjobban, hogy hol tartanak
ott vár és nem lő rá az ellenfélre, azt várja, hogy egy lövéses legyen és közben van, hogy őt lövik ki és bukjuk a csatát, de ő a küldetésre ment (volna).El kell kerülni lehetőség szerint a hétfő-kedd-szerdai napokat, utána már jobb, mert végeztek a heti küldetésekkel azok, akik csak ezért tolják a roham módot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ritkaság
üzenetére
én volt, hogy 2 szintet estem vissza egy nap alatt
, aztán azóta már 3 sikerült szépen lassan felkúszni. most már csak arra figyelek, hogy a heti küldik meglegyenek és csak annyit játszom, hogy ne kapjak automatikus levonást a játék hiánya miatt. most ezüst D-C határán vagyok. Nem szeretnék kipottyanni az Ezüstből. -
zodo
nagyúr
-
Bingisz
addikt
válasz
ritkaság
üzenetére
Azokról van ilyen, amikről csinált a WG bemutató videót. Amúgy nem rossz az a leosztás, de ha jól emlékszem akkor két fajtát csináltak a srácok. Amit te linkeltél az a flankelős stílushoz van, a másik pedig a passzív scoutoláshoz. Jó leosztás ez is, bár én nem tudok meglenni repair skill nélkül.
-
vhw
addikt
válasz
ritkaság
üzenetére
Majd a Tier8 112 - amolyan IS-6 klón, jelen pillanatban úgy tűnik, hogy némileg jobb mutatókkal és egy bitang OP premium lőszerrel.
Ja és, próbálta valaki ezt az új T5 premium angol heavyt? Csak kíváncsiságból érdekelne milyen, de csak ezért már nem akarom felrakni a tesztklienst.
Egy T14-hez hasonlítva milyen? Páncélzat, mozgékonyság, tűzerő, esetleg méretben mihez fogható? -
nyunyu
félisten
válasz
ritkaság
üzenetére
Elmult heti 6.79 avg tierhez eleg karcsu az a 669 atlag sebzes.
Ahogy nezem TDkkel sem tul acelos az atlagod, sokat hasznalt heavyken meg sokkal tobbet kene csiszolni.
Fel vannak rendesen szerelve a tankjaid? Minimum 75% legenyseggel vetted oket+atkepezted a kovetkezobe? Jo skilleket osztottal ki?
-
Kakumix
senior tag
válasz
ritkaság
üzenetére
Szerintem nem tudsz semmit bizonyítani. Én nem regisztráltam a repülősre, mégis szívok 2 hete. Lásd tegnapi sírásom. Este erre 17 csatából az utolsó négyen nem voltam a nyertes csapatban, ebből egy döntetlen lett - mondjuk ez nem rajtam múlt - ezzel szemben szombaton 13. nekifutásra sikerült nyernem. XVM előrejelzése alapján elég ritka, mikor 50%-nál nagyobb esélyem lenne nyerni. Tegnap XVM nélkül játszottam így nem tudom mennyit jósolt volna nyertesnek a megnyert ~71%-ból, de biztos ez volt a beetető nap, hogy elviseljem a következő 3-4 nap szívatását.
Egyébként tegnap úgy álltam hozzá a játékhoz, hogy minden azért történik, hogy még fényesebb diadalt arathassak
. Ezért kerültem egyszem 7 tankként a még ki nem fejlesztett (ágyú és motor van hátra) Tigrissel tier 9-esek közé (nyertünk és lesebeztem a saját HP-mat, talán először a Tigrissel). Ezért volt 4 arty El Halufon az ellennél és nálunk csak kettő. Ezért volt, hogy mikor elindult a siemkawagon a sztyeppén jobbra foglalni én nem mentem el balra hangos hilfe kiáltásokkal feláldozni magam, hanem beálltam a sor végére az artyk (!!!) után és azokkal akik már nem fértek be (!!!) a foglalókörbe feltartottuk a zúduló ellent. Persze nem bírtam volna már sokáig röhögés nélkül megállni, hogy bármit csinálok nyerünk, de nem is kellett, mert a többin (4) kikaptam.
Az első vesztes csata 6 tank mínusszal volt, így sikerült kikapni, ha a következő közjáték nincs talán nyerünk. Prémium T34-es szakasz felháborodott és kiirtott egy szakaszt, mert két tier 5-ös scout volt benne egy Bisonnal, mondván, hogy miattuk fogunk veszíteni. Meg, hogy merészelnek tier 8-es csatába belépni. A Bison tényleg kár volt oda, de a lightok sem kérték, hogy abba a csatába sorsolják őket!
Ezután nekiálltak szópárbajozni a kilőttekkel, majd a spawnon átcsapott rajtuk a hídon átözönlő ellen (Pearl River pálya). -
AT1S
tag
válasz
ritkaság
üzenetére
Igen, azokat ismerem, de van egy csomó, ami ott nincs fenn pl. amit Cleverland is használ a videóban. Konkrétan a célzórendszer és a garázs érdekelne. Ha valaki tudna dobni egy linket, azt megköszönném.
emre: Köszönöm, bár az orosz nem az erősségem
, ahogy nézem angolul meg csak a főcímek vannak, de azért majd átnyálazom. -
dfsz34
őstag
válasz
ritkaság
üzenetére
Helyesen a kérdés úgy kéne feltenned, hogy mennyi fizető magyar játékos van. A WN6 értékeket meg még mindig nem tekintik hivatalosnak, szóval max a performance alapján lehet súlyozni.
A másik gond, hogy ezek a perf. rating meg a WN6-7 is átlagok. Például nekem van olyan tankom, amivel nagyon megy és amelyiknek 1200 felett van a WN6 értéke, ha az utolsó 7 napra valahol megnézhetném tankra lebontva, akkor szerintem még ennél is jobb lenne, de a nagy átlagom még csak 800, az utolsó 7 nap 1150. Szóval akkor most mit vegyen figyelembe? Igazság szerint az utolsó 1 hetet, max 1 hónapot kéne illetve kombinálni az adott tankra vonatkozó értékkel. Ez nem lehetetlen vállalkozás, de rettenetesen elbonyolítja a dolgot de ha csak a nagy átlagot veszed, akkor meg azért sírnál, hogy elvertek, mint szódás a lovát, pedig nyerési esélyed volt. Voltam már 77%-os nyerési esélyű csatában és elvesztettük. Utána megnéztem az ellen top 5 játékosát és mindegyiknek nagyon jó értéke volt az adott tankra, illetve az utolsó 1 hét, 1 hónap eredménye sokkal jobb volt, mint a nagy átlag, magyarul nemrég kezdtek, de jönnek fel, mint a talajvíz.
Elméletben, ha tényleg normális RNG használnak, akkor a dolgok kiegyenlítődnek idővel szükségszerüen, csak éppen ugye azt ekézik sokan az összeesküvés elméleteikben, hogy az RNG irányított valamennyire, ami nagyon rossz dolog lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Dead Format - Jövő hónapban elmerülhetünk a VHS horrorban
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A WG ajándék olyan mint a nyugdíj. Adható.

Bakker.