Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.mf
veterán
válasz
myckey
üzenetére
Kösz, mindjárt benézek - amint ezt a szart megoldom:
letöltöttem a wotinfo oldalról a Vitiris stat-modot. Ez a fos átállította a nyelvet (nem lehet launcherből visszaállítani) és még pár dolgot. Full gáz.
1.) hogyan tudom a dolgokat visszaállítani
2.) más stat-modot tud valaki ajánlani, ami nem csinál ilyen fasságokat? -
Greentea
senior tag
-
Tomi0703
addikt
válasz
myckey
üzenetére
Megboldogult T-43-mon is annyi a pen, oszt az mellé még nem is olyan mozgékony mint a csigazabáló lightok. De most ezzel a stock T-44-gyel van a mélytorkozás. Lusta, tohonya, nem mozog és mellé még golddal is kell tápolnom. Ráadásul lassan is szűkül. De messze van még a top puska...
-
Tomi0703
addikt
válasz
myckey
üzenetére
Akkor szóljatok és küldöm a címet.

(#78401) Enzolord: Te leszel Besenyő ACLK István azaz Besenyő A Cvakkból Legtöbbször Kilépő István...

(#78405) fsb1000: De. Egyszer írt, azt valahogy elfelejtette a PH-t vagy nem tudom.
Mondjuk nem is látom sűrűn fent (vagy én nem vagyok elég aktív). -
Tomi0703
addikt
válasz
myckey
üzenetére
és (#78387) Enzolord: Szecska szólt, hogy küld nekem mikrofont, ha bevédem őket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg a klánvezíred majd jól valagba billent, ha elárulod a hőn szeretett artystákat... Neki az arty az élete, még káromkodni sem tud..
Ezt a topikot úgysem olvassa.

még káromkodni sem tud..
Hahaha, ezt a kamut.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
myckey
üzenetére
Szerintem az egyik legjobb tank a játékban!

IS-4 ennyire szar tank volna? 2 volt a mostani csatában a csapatunkban és az egyik 813, a másik 765 dmg tudott összehozni vele!? Ez elég szánalmas.
(4-4 lövésből!!!) 
FURY: senki ne vegyen, ha még lehetséges! Ha nem, akkor ne bánja, hogy nem vett! csak tier 8-ba dobja be ez a förmedvény!

-
maxsoft
csendes tag
válasz
myckey
üzenetére
Én meg simán kilőttem egy kis nyomit, mert belém lőtt és állandóan keresztbe állt elém.
2 tierral alacsonyabb volt és kekeckedett. Bekékültem de megérte. 1 napig voltam kék és vége. De egyszer se lőttek ki csak azért mert kék voltam.
Sőt nem egy menetben voltam kék játékossal, aki derekasan harcolt. Kár lett volna kilőni, csak mert kék.
Egyébként is ezzel előnyt adnák az ellennek. -
Pete55555
addikt
válasz
myckey
üzenetére
Anno Luchs-al voltam csatában, és belémlőtt az ELC AMX-ünk. -250 hp... Na, én fogtam, és beleeresztettem egy tárat. Illetve eresztettem volna, de a végére már ki is lettem rakva a csatából...
Rohadt ideges voltam, több, mint a fele hp-m lesebezte, erre nem is adhattam vissza...Szóval baromi igazságos a rendszer.
-
szbalogh
addikt
-
edari
őstag
válasz
myckey
üzenetére
Jó azért nem kell annyira sajnálni.
Ha mindent nerfelnének, amiért a playerek szája sír, akkor nem lenne olyan h:
- kreditért gold ammo,
- 203mm-es front armoros,V tieres brit td (meg gyengébbek is lennének),
- SU-ISU páros se lőne ekkorát,
- artykat tovább nerfelnék,
- IS7-et belehetne lőni szemből
- nem számítana sebzésnek a kupola lövése (tényleg micsoda baromság ez)
- és ami a legfontosabb: még magát a WG-t is megszüntetnék -
fradi81
veterán
válasz
myckey
üzenetére
" ez a sebzés már kék szint, elvileg."
Miért is? Kiszámoltad a képlet alapján? Az sem mindegy hogy kit sebzel, ha nálad alacsonyabb szintűt, az nem ér annyit. Nem a frag a döntő hanem a sebzés, én legalábbis nem vettem észre lepontozást soha, ha sok sebzésem volt kill nélkül.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
myckey
üzenetére
Szerinted miért a sebességével kapcsolatos értékeket nerfelték elsősorban és nem mondjuk kapásból az álcaértékét vették visszább? Pont azért, hogy sokkal nehezebb legyen ezeket a láthatatlan hit and run taktikákat kivitelezni. De majd meglátjuk élesben milyen lesz, ha tényleg nem lesz már OP, akkor visszaveszem.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
myckey
üzenetére
A Hellcat sokkal rosszabb lesz. Lomhább, hátrafelé 20 helyett 12 km/h? A T110E5-nek van 12.
A talajellenállás változtatás miatt a fordulási sebesség is rosszabb lesz, lassabban fog megindulni, töltésgyorsítóval 6.9 helyett 7.4 lesz a töltési ideje és több, mint 50%-kal (!!!) nagyobb lesz a célköre mozgás közben?
Ja és bónusz adalék, ne felejtsük el, hogy a td camo nerf is érzékenyen érinti. -
ddt500hu
veterán
válasz
myckey
üzenetére
Zsivány. Azért most sajnálom, hogy a mi tervezőink ennyire reálisán látták a dolgokat. Sehol egy 60-80 tonnás hevy.
Azért a Tas rohamlöveg T7-ben jó lehet azzal a 88-as ágyúval. Főleg ha jó kamót stb. kap. Tiszta JP. 
Kíváncsi vagyok az M43-nak milyen átütést meg sebzést adnak. -
jano_77
nagyúr
válasz
myckey
üzenetére
Én ha lenne lehetőségem, gondolkodás nélkül váltanék a Digire, de sajnos ahol lakunk, csak a Tré-online van jelen!
Pedig még Digis dolgozó is lakik a lakóparkban 
"A csata-várakozó ablakból el lesz távolítva a Tier-enkénti táblázat."
Vajon ezt miért veszik ki? Mert nagyon szembetűnő volt, mikor adott tierű tankkal, amivel sorban kellett állni úgy, hogy abból volt a legtöbb várakozó!? Mégsem tudott csatába dobni a szutyok játék, mert Ő 2 tier-el nagyobbak közé akart bedobni!?
"Egy játékos által naponta elküldhető feljelentések száma 5-ről 10-re nő."
Ezt viszont nagyon pozitívnak tartom és támogatom....ez sem lesz még elég, de örvendetes a lépés!
-
Zadia
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Guild Wars 2 (GW2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... más már nem kell a T28 - hoz, de egyszerűen nem adja 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)