Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Nah végre meglett.
Researched:
121 researched. Undistributed experience spent: 179362. Free Experience spent: 638.
Purchased:
'121' successfully purchased. You have spent credits: 6 100 000. -
-
Iron Funeral
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz Chris0321 #8796 üzenetére
Akármilyen modot rakok fel, mindig kidob...
Néha már csata közben is...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cseri0058
őstag
-
salieven
aktív tag
Sziasztok !
Kéne egy kis segítség
Ugye felraktam egy mod packot és benne volt ez a garage slot mod is ( vagy nem tudom mi a neve ) és nekem nem tetszik meg amúgy sincs 30 tankom, hogy ilyen kéne nekem.
Na szóval keresgettem, de nem találtam, hogy mi lehet a neve, ha valaki tudja azt nagyon megköszönnémPSN: salieven
-
Pete55555
addikt
válasz Remus389 #8679 üzenetére
Úgy, hogy a t-34-esek, akikkel találkozol bénák
ha kivennek nekem a t-25 legenyseget, ujakkal lehet lényegesen gyengébben menne a dolog
Na, meg talán ezért...És a type roszabb, mint az orosz, ezt bárkitől megkérdezheted, aki kicsit konyít a játékhoz.
Mellesleg vicces ilyen magasröptű tank összehasonlításokat olvasni olyan embertől, aki nem tudja, hogy lehet venni kreditért gold ammot, sőt, pár napja még azt sem tudtad, hogy lehet bevásárolni fogyócikkből
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Enzolord
addikt
Most felraktam a legújabbat, ugyan úgy kidobott a tech tree-ből..
Hogyan tudom csak a tech tree moddoló cumót kidobni a játékból?(#8811) echterion tuningolva nincs a rendszer..
Tényleg mod lehet.. Bár Atival ezt nem csinálta sosem..(#8795) Djuree az baj..
(#8796) Chris0321 Neked melyik mod volt a ludas?
BTW, mindenkinek köszi a segítséget..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz echterion #8819 üzenetére
Letöröltem a modokat, megint kidobott..
De csak a tech treeből, játékból most nem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Preda
aktív tag
Eddig nagyon adja ez a gép.Persze szerencsére nem valami nagy iq csapatot adott, de nem váratott sokáig az ace badge. Replay 11 csatára meg is lett.
Még pénzem se volt, hogy rendesen felszereljem.Pár dolog van csak rajta.[ Szerkesztve ]
-
mozesapo
tag
válasz Enzolord #8822 üzenetére
Rakd vissza a 306.97 drivert. Driver gond. Tele a net vele.
Pl.:" Hi, people!
We have a problem with World Of Tanks. Lot of players complain that WoT crashes only from hangar, when hovering mouse over modules e.t.c with an error: The BigWorld Client has encountered an unhandled exception and must close (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION : 0xC0000005 @ 0x00B919C6) (Read @ 0x00000025)
WoT support only reccomend to roll back to 306.97 drivers (losing SLI support) - on these drivers problem is gone.
Will it to be fixed in latest drivers" -
Kakumix
senior tag
válasz Enzolord #8822 üzenetére
Ne a legújabbat, hanem kicsit régebbit tegyél fel. Ismerősnek megoldotta, én még nem próbáltam, de kéne, mert a techtree-ből és a játékból is kidobál 5-10 csatánként ill. pár tech tree kisablak után. Nálam mondjuk Cleverland csomagja után kezdődött, valamivel akadhat.
szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Patrick76496
őstag
válasz szbalogh #8687 üzenetére
Én 2,3 sec-től tartom viselhetőnek a célzásidőt. Az Oбъект 263 is 2,5 sec alatt szűkül, de az a 2,5 másodperc pl egy T1-es gépen akár 3,4 sec-nek is érződhet. Direkt nem raktam a T-34-57-re rammert, hogy nagyjából szinkronban legyen a célzás és a töltés. Az egész tankot kb senki sem veszi komolyan, mivel a játékosok több, mint 50%-a a náci tankokat szereti, ezért magasról tesznek rá a kis szovjet gépcsodára.
(#8688) Remusz911: Írtam, hogy a T-34-57-et pár hete vettem vissza, az orosz medium volt az első ágam. Megnézem, neked mennyi az átlagsebzésed az első vonaladon lévő T5-ös tankkal (ami 75%, hogy a PzIV nevet viseli). Hasonlítsd össze a T-25-öd a Type T-34-emmel, amivel 780 az átlagsebzésem, ha az orosz változattal nem agyhalott koromban kezdek el játszani, hanem pl mostanában, akkor valszeg az is a kínai környékén lenne. Azt is nézd, hogy hiába több a te 594-es átlagsebzésed, ezzel még nincs meg a saját HP-d, amit azért illene sebezni az embernek, főleg egy olyan tankkal, amiről ilyen pozitív véleménnyel van. Nekem viszont 60-al a sajátom felett van, ami még önmagában nem egy hűdefasza teljesítmény, majd a mostani tudásommal lejátszott csatáim kijavítják a régi hibáimat.
Prémium és sima T5-ös tank között aztán óriási a különbség, a Churchill III-mam alig hoz több kreditet egy non-prém tanknál. Az, hogy pénzért vettem, inkább az XP mennyiségben látszódik meg.
(#8723) Scheffer: Szvsz jogos a megszólítás, te raktál be régen "Szakesz" nevű account-ról csataeredményeket. Érdekes, azóta meg is szűnt az a felhasználó. BTW, akkor a HUNS Underdogs videókban MrScheff te vagy?
(#8814) Pete55555: Valahogy egyet kell értsek a hsz-eddel.
(#8807) r1E3S3E7T: Pedig papíron szinte semmivel sem rosszabb a 46-oshoz képest, sőt, inkább óriási előrelépés. Nekem még csak a garázsban van meg a 48-as modell, de el nem tudom képzelni, miben lehet gyengébb a gun depression-ön kívül a T7-esnél. Lehet, hogy csak szimplán negatív random faktorod van, bárkivel megeshet. Egyébként:
Majd a könnyeidet tárold el mert meginnám őket később. Bocs, ezt nem hagyhattam ki.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dobi 562
addikt
válasz Pete55555 #8814 üzenetére
Számomra már akkor nevetségessé vált a dolog, mikor a "T25 vagy T34 a jobb?" vitában előkerült az állj ki ellenem gyakorlóban téma.
2 játékos 5 csata alatt nem fog semmit sem bebizonyítani, nem is lehet gyakorlóban eldönteni hogy melyik tank a jobb... A legénység sem volt azonos képzettségű, meg lássuk be hogy a +/- 25% random is eldöntheti a párbajt, meg aztán a játékosok képességei sem biztos hogy megegyeznek.
-
Enzolord
addikt
válasz mozesapo #8825 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Remus389
veterán
válasz Dobi 562 #8834 üzenetére
ez igaz, ezért van a wot tank statistics, ahol a t-25 mindenben jobb
jóval több a nettó kereslet, az átlag damage... stb
lényegesen jobb
szerintem is butaság volt kiállni, ha megnézed az első és második csata, na az olyan mint ami szokott lenni, utána betöltötte a Gold ammot és nem volt esélyem, vagy én biztam el magam
ott a wot statistics, vita vége
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
szbalogh
addikt
válasz Remus389 #8836 üzenetére
NEM használtam gold ammo-t! Úgy viszi a páncélod az 57-es mint a kés a margarint
Az első körben ammo racket kaptam a másodikban felgyulaldtam. Utána viszont vicces volt, hogy nem láttál én meg ott néztelek egy fél percig pedig mindketten a mezőn voltunk. A legénységem csak a második skillnél tart.
Nem 900 az átlagsebzésem, hanem csak 700 valamennyi.Nick: HE_Storm
-
L4mie
veterán
válasz Iron Funeral #8830 üzenetére
elég keveset artyzom, de gondoltam megveszem mielőtt felnyomják az árát, és legalább ugrok majd vele 2 tiernyi fejlesztést/pénzt.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Remus389
veterán
válasz szbalogh #8838 üzenetére
azóta se tetted ide fel a replayeket
szóval van okom feltételezni
nekem pedig a loveszemet lotted ki szerencsedre, persze hogy nem talaltalak el, 2* is hiába gyogyitottam meg
azonkívül nem láttalak, így tiéd volt az első lövés, de a második is, mert be is kellett célozni
érdekes mikor nem taktikazatal, hanem face2 face akkor én nyertem (eredetileg úgy volt hogy csak a tank erejét mérjük ), 2* kilottelek utána már taktikaztal
na mindegy ott a wot statisztika oldal, az mindent elárul
-
AlexWolf
senior tag
Hehe: WoT jön Xbox 360-ra : [link]
/sarcasm on:
(#8840) Remusz911 A mocsok taktikázott???
/sarcasm off[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Remus389
veterán
válasz AlexWolf #8841 üzenetére
eredetileg úgy volt hogy face 2 face
akkor vesztett
utána elkezdett ugyeskedni, pl nem is láttam, aztán kettőt belemlott, stb
szóval nem a játékosok, hanem a tankok erejét kellett volna osszemerni
én is elbujhattam volna, várni hogy jöjjön és akkor enyém az első két lövés, de nem volt ehhez kedvem így megindultam
illetve nem volt kedvem várni
úgy lett volna a korrekt ha egy nyílt terepen szemtől szembe azt kész, semmi bokor
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz Remus389 #8845 üzenetére
Ott voltam de nem lőttél Miért nem? Hát azért, mert a vak tank miatt nem láttál. Mi ez ha nem a tank hibája?
Tegnap kitetted ide a replayeket nem?
1
2
3
4
5
Hát bocs, hogy nem menet közben lövöldöztem 300 méterre. Te is leálltál. De a végén mozogva is bevittem szinte mindegyik lövést.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Remus389
veterán
válasz szbalogh #8846 üzenetére
hát ha mozdulatlan vagy és bokor mögött (nem közvetlenül de takarasban )
én is bokor mögött, de kénytelen vagyok mozogni, mert unom
de ez nem releváns, hisz face2 face 2-ből kettő
de ez sem releváns, hisz akkor te voltál a jobb mint játékos(persze nem teljesen erről volt szó ), de nem a tank
én jobban hiszek a wot statisztikanak, atlag nettó pénz t-34-nel 7000, t25 11000(ezzel a t25 a legjobban kereső tier 5)
damageben is jobb , meg meg lehet nézni talán mindenben
most lehet bizonygatni hogy mennyi a damage-ed vele, oké, mert egy-egy embernek jobban fekszik
lehet van olyan ember akinek t25-el 1000 az atlagsebzese csak nincs itt
tehát a wot statistics a mérvadó, és ott jobb sokkal a t25, ennyi
tehát nekem volt igazam, mint tank jobb a t25, nem egy-egy kiragadott példa alapján, hanem a játékosok többsége jobb eredményeket ér el, plusz jobbak a tulajdonságai is, van hátránya is, de az eredmények alapján az jóval kisebb mint az előnyei (pl toronyforgatas, de sebesség stb jobb )
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz Remus389 #8847 üzenetére
"én jobban hiszek a wot statisztikanak, atlag nettó pénz t-34-nel 7000, t25 11000(ezzel a t25 a legjobban kereső tier 5)"
A t25 prémtank, innentől mi értelme összehasonlítani?
Más. volt már nektek olyan csatátok, ahol nem veszített egy tankot sem a csapatotok? Ez tier 3-ban történt Prokhorovkán a Pz35-el. Annyit tettem ehhez hozzá, hogy mentem előre és a binocular-al 412m látótávolságom volt, ami tier3 nagyon jó és így sok ellent leszedtünk távolról, de még így is meglepődött mindenki, hogy egy tankot sem vesztettünk. 15:1 lett a vége és az utolsó is meglett volna, de foglalással győztünk, megúszta.
-
Kakumix
senior tag
[ironia]
Volt, de úgy emlékszem csak annyit tettem hozzá a csatához, hogy nem hagytam magam kilőni
[/ironia]echterion: Egyszer kipróbáltam. Akkor feltűnt, hogy gyorsabb az SP, de pár meccs után az is feltűnt, hogy nem nagyon jön a kredit. Majd rájöttem, hogy minden csatában automatikusan felhasználásra is került és a csata az automatikus újratöltés miatt újabb egység vásárlása is megtörtént (így 20000 kreditet elfüstöl minden csatában), gyorsan le is szereltem.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest