Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz Cseri0058 #511 üzenetére
Egyszer már én is letöröltem a játékot, egy ideig rendeb is volt minden, aztán egyszer néztem a NatGeo-n egy 2.vh-s dokufilmet és már ment is a letöltés. Azóta csak addig játszom amíg nem érzem, hogy kezd felhúzni a játék. Akkor a csata után kapcsolom is ki, aztán ha másnap van rá időm újra próbálkozom, ha nincs akkor ez van majd hétvégén. 1 tank max. 3 de inkább csak 2 esélyt kap az első nyerésre. Ha látom, hogy sok a vereség akkor 5-6 csata után kilépek és így sokkal nyugodtabb vagyok.
-
Chris0321
addikt
válasz memphis221 #997 üzenetére
Szeva.
Ez attól függ milyen a játékstílusod. Mindkét TD-re ugyanazok az ágyúk mennek, a Hellcat viszont gyorsabb és ha jól emlékszem jóval kevésbé páncélozottabb.(Most hirtelen így fejből nem mennek a páncéladatok.) Nekem a Hellcat sokkal jobban bejön, de ez csak az én véleményem. Mivel mindkét TD ágra menni akarok és úgy néztem érdemesebb a Jackson ágával kezdeni az ágyúk miatt. Ha tovább is akarsz menni az ágon akkor azt is vedd figyelembe. Szerintem a saját tapasztalat a fontos, ha tudsz menj fel tesztszerverre és próbáld ki mindkettőt.
-
Chris0321
addikt
válasz mynames #1002 üzenetére
Tisztában vagyok vele, nekem is meg van. Jobban is szeretem mint a Slugger-t amit tegnap adtam el mert meg lett a T25 AT, míg a Hellcat maradni fog a garázsban. A statom is sokkal jobb a Hellcat-el.
Csak azért írtam, mert nem vagyunk egyformák és ami nekem vagy másnak bejön az lehet neki nem fog.
A T25 AT-n kifejleszthető lövegre a 105mm-es T5E1-re céloztam amit a T25/2-n nem lehet kifejleszteni ezért a T28 proto-t a 90mm-essel kell kezdeni. Nem próbáltam, de biztos nem olyan könnyű már azon a szinten a 90mm-essel boldogulni mert betehet 10-es tankok közé is.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Ha valaki fel akar menni a teszt szerverre most alig vannak fenn, még várnom sem kellett.
-
Chris0321
addikt
válasz echterion #1183 üzenetére
Én a világoskék vonalt szoktam követni ha azon a mappon heavy-vel vagyok. Ha az I.-es bázisról indulunk akkor felmenni A2-be és vagy spottolni az artynak vagy ha nincs ok ellenség akkor felmenni és megpróbálni áttörni. Ha a II.-es bázisról indulunk akkor A3-ban pedig a bal oldali fal mellé húzódva(oda nem tudnak belőni az artyk) várni az ellenségre.
Persze ez csak akkor áll ha nem indul el a lemingvonat abba az ütközőpontba mert ha igen akkor maradok a bázis környékén védekezni, ha pedig becampelnek és az istennek nem indulnak el, akkor beállok egy olyan helyre ahonnan elég messzire tudok ellátni, lövök egyet kettőt majd visszább húzódok a következő fedezékbe. Szóval igyekszem mindíg úgy alakítani a taktikámat, hogy ne maradjon se a bázis teljesen védtelenül és a bal felső ütközőpontba is legyen elég tűzerő. -
Chris0321
addikt
válasz Cseri0058 #1204 üzenetére
Én a Ferdivel voltam úgy, hogy amíg nem volt meg a 128mm-es löveg rettenetes volt a win ratiom vele ezért csak naponta bedupláztam. Kapott minden nap 3 csatára esélyt, ha nem sikerült a dupla utána tettem félre. Ma is mentem 3 csatát 2 tankkal, mindegyik bukó volt. Újra indítottam a játékot, megint bukó csata és kikapcs. Nem éri meg felhúznom magam és rontanom a wr-om.
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #1425 üzenetére
Az ilyen embert ki kellene tiltani legalább pár napra.
Engem is zavar, ha valaki foglal mikor még lenne kit kilőni és döntő fölényben vagyunk. Szoktam kérni, hogy ne foglaljanak, de eszembe sem jut rájuk lőni csak szidom őket. Főleg akkor zavar ha mást nem csinálnak a csatában. Viszont ez még nem hatalmaz fel arra, hogy kilőjek akárkit! -
Chris0321
addikt
Másnak nem vacakol az XVM? Nekem az előző patch óta nem akar működni a színezés pedig előtte ment. Kipróbáltam olyan XVM fájlt is amit belinkeltek a fórumra és az sem ment úgy ahogy kellene.
-
Chris0321
addikt
válasz echterion #2051 üzenetére
A Tiger P-t is az lövi át aki akarja, már rég tudja mindenki hol kell lőni. Az Aladárra nem megy fel a nagyobbik 105mm-es löveg, nincs ok páncélzata, a Béla még nincs meg de hátul van a tornya ami nehezítő tényező plusz a kisebbik 105mm-essel kell kiszenvedni 9-es tierben a nagyobbik 105mm-est ami 46.000 tp. Arról nem is beszélve, hogy az E-75 az egyik legjobb tier 9-es tank a játékban, vétek lenne kihagyni.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz FuRiONight #2191 üzenetére
Lényegtelen melyik szerverre lépsz be, akár váltogathatod is mikor melyiken játszol csak a létszám miatt van 2 szerver.
-
Chris0321
addikt
válasz #95904256 #2251 üzenetére
Attól, hogy pl. ha leláncolnak nem fogsz ott állni fél percig míg szétlőhetnek. Persze lehet használni rá javítókészletet, de ha elhasználod utána meg leszel lőve ha valamit még javítani kell. A lényeg, hogy sokkal hamarabb megjavulnak a dolgok, hamarabb visszarakják a láncot, megjavul a toronyforgatás és még sorolhatnám.
-
Chris0321
addikt
válasz SoulReaver #2303 üzenetére
Ezt a részt keresd meg:
"hitLog": {
"visible": true, // On/off switch
"x": 270, // X position (negative values - bind to right side of screen)
"y": 5, // Y position (negative values - bind to bottom side of screen)
"w": 500, // Width
"h": 1000, // Height
"lines": 10,Az utolsó sort írd át annyira amennyi sort látni szeretnél a játékban.
-
Chris0321
addikt
válasz memphis221 #2338 üzenetére
Mivel nyitott TD ezért ventit sehogy nem tudsz rárakni. Én a töltésgyorsítót mondanám, periszkóp távcsövet.
A sniper mód azt jelenti, hogy messziről lövöldözve a gyenge páncélozás miatt. Ha lehet oldalba kerülni az ellenséget és lövés után lelépni mielőtt rád lőhetne. -
Chris0321
addikt
válasz J.J. András #2748 üzenetére
Nem, nem kell a 12.8mm-es, a 88-assal kell használni.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz polgi803 #2782 üzenetére
5-ös szinten lehet a legjobban farmolni, PzIV, KV-1 Churchill és társaival. A TD-knek rosszabb a szorzója, ezért ezek nem igazán jók erre. Minél nagyobb tierben van egy tank annál többet kell sebezned azért, hogy egálba gyere ki vele. Ez alól csak a 8-as prémium tankok kivételek amik direkt farmolásra vannak kitalálva.
-
Chris0321
addikt
válasz sebijani1982 #2829 üzenetére
Szeva.
Igen, megúszható. Az más kérdés, hogy mennyire használható az 1S a nagyobb motor nélkül.
-
Chris0321
addikt
válasz Napfénysüti #2942 üzenetére
Azért ez az összehasonlítás ne ma legjobb, mivel a T34 egy prémium tank amin eléggé le lett csökkentve a töltési sebesség mikor lekerült 8-as tierbe.
-
Chris0321
addikt
Nézte már valaki az új xvm-et? Van benne pár új dolog azokat hova kell bemásolni?
-
Chris0321
addikt
Nekem tegnap ez jött össze. Lehet jókat is menni hétvégén, de ha egyszer a játék úgy dönt, hogy nem nyersz akkor nem nyersz. Ez ugyan úgy előfordulhat hétköznap is.
Victory ratio: 59.52%
Battles: 42
Efficiencyold: 924.33
Efficiencyv2: 874.31
WN6: 1366.98
Average tier: 6.14
Experience: 18217 433.74
Capture points: 0 0
Defense points: 0 0
Damage: 41764 994
Kills: 42 1
Spotted: 54 1.29 -
Chris0321
addikt
válasz Stauffenberg #3420 üzenetére
Egyszerűen nem kell erőltetni. Én is kerültem már a rossz oldalra nem is egyszer, ha látom esélytelen normális csatákat menni fogom magam és kilépek. Felesleges erőltetni, a pihentetés a legjobb megoldás. Ha nem megy másnap sem akkor harmadnap és így tovább. Max. 5 csatából kiderül mire lehet számítani aznap.
-
Chris0321
addikt
válasz Csabi04 #3632 üzenetére
Ott van a garázsban a teljesen felszerelt GwTiger, eddig sem nagyon használtam mert elég vacak a lövegkitéríthetősége ezért hamar szétesik a célkereszt. Ha egyszer szétesik célzásgyorsítóval is mire megint összeszűkült már rég nem volt spottolva a tank amire céloztam.
Csak azért nem fogom eladni az artyaim mert hátha javítanak majd rajtuk később. -
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz munnergep #4296 üzenetére
Van T34-esem, elég jó ágyúja van csak lassan tölt de ha betalál.... Csak gyenge a páncélzata, a testére vigyázni kell.
A KV-5-el csak ellenségként találkoztam. A fórumon olvastak alapján az ágyúja nem a legjobb, de a páncélozottsága nem rossz, persze tele van lőhető pontokkal. -
Chris0321
addikt
válasz Account1995 #4310 üzenetére
Prémium nélküli körben 70.000-et keresni már elég szép sebzéssel lehet csak, plusz a tier 8-as prémium tankoknak jobb a kreditszorzója mivel direkt kreditfarmolásra vannak kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest