Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#9101) Kakumix válasza ritkaság (#9038) üzenetére


Kakumix
senior tag

Szerintem nem tudsz semmit bizonyítani. Én nem regisztráltam a repülősre, mégis szívok 2 hete. Lásd tegnapi sírásom. Este erre 17 csatából az utolsó négyen nem voltam a nyertes csapatban, ebből egy döntetlen lett - mondjuk ez nem rajtam múlt - ezzel szemben szombaton 13. nekifutásra sikerült nyernem. XVM előrejelzése alapján elég ritka, mikor 50%-nál nagyobb esélyem lenne nyerni. Tegnap XVM nélkül játszottam így nem tudom mennyit jósolt volna nyertesnek a megnyert ~71%-ból, de biztos ez volt a beetető nap, hogy elviseljem a következő 3-4 nap szívatását.
Egyébként tegnap úgy álltam hozzá a játékhoz, hogy minden azért történik, hogy még fényesebb diadalt arathassak :). Ezért kerültem egyszem 7 tankként a még ki nem fejlesztett (ágyú és motor van hátra) Tigrissel tier 9-esek közé (nyertünk és lesebeztem a saját HP-mat, talán először a Tigrissel). Ezért volt 4 arty El Halufon az ellennél és nálunk csak kettő. Ezért volt, hogy mikor elindult a siemkawagon a sztyeppén jobbra foglalni én nem mentem el balra hangos hilfe kiáltásokkal feláldozni magam, hanem beálltam a sor végére az artyk (!!!) után és azokkal akik már nem fértek be (!!!) a foglalókörbe feltartottuk a zúduló ellent. Persze nem bírtam volna már sokáig röhögés nélkül megállni, hogy bármit csinálok nyerünk, de nem is kellett, mert a többin (4) kikaptam.
Az első vesztes csata 6 tank mínusszal volt, így sikerült kikapni, ha a következő közjáték nincs talán nyerünk. Prémium T34-es szakasz felháborodott és kiirtott egy szakaszt, mert két tier 5-ös scout volt benne egy Bisonnal, mondván, hogy miattuk fogunk veszíteni. Meg, hogy merészelnek tier 8-es csatába belépni. A Bison tényleg kár volt oda, de a lightok sem kérték, hogy abba a csatába sorsolják őket! :) Ezután nekiálltak szópárbajozni a kilőttekkel, majd a spawnon átcsapott rajtuk a hídon átözönlő ellen (Pearl River pálya).

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#9102) nyunyu válasza Kakumix (#9101) üzenetére


nyunyu
félisten

Szerintem nem tudsz semmit bizonyítani. Én nem regisztráltam a repülősre, mégis szívok 2 hete.

Nekem is volt egy nyeretlen szeriam kb. 2 hetig, de szombaton egesz jo koroket mentem, vasarnap megint atlagosakat.
Erre tegnap 30 korbol sikerult duplazni a 20 tankomat, a szopoagnal szokasos 40-45-tel szemben. :Y
Aztan este csak elovettem meg par korre a Wolverinet, 16-bol 13 nyerve.

Ugyhogy visszakuszott a nyeresi ratam a 2 hettel ezelotti szintre.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9103) atis123 válasza K6000 (#9100) üzenetére


atis123
tag

Ez speciel igaz. T1 jóval könnyebben eltalálható és átlőhető.

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#9104) ritkaság válasza Kakumix (#9101) üzenetére


ritkaság
tag

Hát azért ez, nem olyan gáz mint az enyém. A Tied nincs tele pirossal, szinte csak zöld, azaz csak javítottál. Szerintem azért, 96 catából, csak 32-t nyerni, nem az én bénaságom, mert a sebzésem és a kilőtt tank arányom nem nagyon csökkent.

(#9105) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Skacok, valakinek nincs esetleg object 263? Lehet-e gyakorló csatában úgy kilőni, h ezáltal meglegyen az orosz szakértő plecsnim? nem sokkal találkozok a csatáim során... :F

(#9106) Bingisz válasza SoulReaver (#9105) üzenetére


Bingisz
addikt

Az nem ér ha gyakorlóban lövöd ki. Amúgy egyszerű a képlet, egy igazi profi megmutatta, hogy hogyan kell levadászni:
Fogsz egy tier 8 artyt, belépsz vele a csatába, ha nincs bent ob.263, akkor fogod magad és kilépsz. Addig csináld amíg lesz az ellenfélnél egy. ;]

Meg ne merd csinálni, mert kib@sznak érte! (Ugye Targas?) ;] :U

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9107) jano_77 válasza SoulReaver (#9105) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én úgy tudom és gondolom, hogy az így túl 1xű lenne, biztos nem számít bele! Gondold csak végig, akkor bemennél egy cimboráddal, akinek van 80 tankja és mindet kilövöd csata nélkül!? :N

(#9106) Bingisz: szegény....ne szívd a vérét :N ....bár nem értek egyet azzal a felfogással!

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#9108) dfsz34 válasza K6000 (#9100) üzenetére


dfsz34
őstag

Tulajdonképpen mindegyik jó tank, de a KV1 egy lajhár, a T1 meg mondjuk öszvér. Ellenben maximum kis tier ellen számít a páncélja, de 6,7-ben rengeteg tank van, ami simán átlövi akár még a tornyát is a KV1-nek, golddal meg pláne.

Én mondjuk a dög lassú tankokat nem szeretem, úgyhogy dobtam is a KV1-t.

(#9109) SoulReaver válasza Bingisz (#9106) üzenetére


SoulReaver
veterán

Ismerem a sztorit :D:D epic... ;] ;]

jano_77 Csak abból indulok ki, h azért is adott xpt- mikor bevittem egy nagyszájú gyereket himmelsdorfra a t34-esével és 4 lövéssel kilőttem IS-3 al úgy, h megsem tudott sebezni, még rammelel sem.. :D

(#9110) Jolet válasza SoulReaver (#9105) üzenetére


Jolet
őstag

nekem meg lett az orosz szakértői is, de tényleg nehéz találni

viszont ezzel meglett a tankász:

Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013. június 12. 14:49:16
Jármű: Pz.Kpfw. 35 (t)
Szerzett tapasztalat: 2 082 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 962 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 127)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

csak a szakértői miatt vettem meg

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#9111) nyunyu válasza ritkaság (#9104) üzenetére


nyunyu
félisten

Elmult heti 6.79 avg tierhez eleg karcsu az a 669 atlag sebzes.
Ahogy nezem TDkkel sem tul acelos az atlagod, sokat hasznalt heavyken meg sokkal tobbet kene csiszolni. :(

Fel vannak rendesen szerelve a tankjaid? Minimum 75% legenyseggel vetted oket+atkepezted a kovetkezobe? Jo skilleket osztottal ki?

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9112) BaLee válasza Jolet (#9110) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Érdekes, mert nekem úgy lett meg szinte az összes orosz, hogy nem is nagyon figyeltem rá, érdekes módon az IS-7 hiányzott sokáig, most meg az utolsó updateben behozott két p*csköszörűt hajtom hiába (T70, T80). 2-3 naponta ha 1et látok aki természetesen berohan meccs elején az ellenfélbe és meghal (csak sosem belém...).

De fel tudja magát az ember idegelni ilyen dolgokon, hiányzik talán 8 tank az összes közül
- a 113 kínai nehéz tank, ritka, mint a fehér holló, legutóbb összefutottam egy olyan meccsel amiben 5db tier8as arty volt, 7 perc szigorú kemp mindkét oldalon, majd a 113 megindul, felvillan, töltöm be a gold ammot, elindulok felé, lekapjuk 300hpra, arty természetesen elkap, de még túlélem, becélzom, menekül, hátulról lövöm 400mm átütés... letrackelem sebzés nélkül és mielőtt újra betöltene leszedi más.

- FV4202 tierX angol med, full hpn vagyok, lesebezzük ~200hp-ra, visszabújik a sarok mögé, aranylőszer betöltve 121-el, mondom nem érdekel, rámegyek, kilövöm, meghalok. Befordulok a sarkon, rálövök az aljára (121mm-es páncél) és lepattanok a 400as átütésú gold amommal, pedig még csak be sem volt forgatva, természetesen 2. lövésre nem volt időm.

- FV215b (183) utolsónak marad, hpja leszedve, jó pozícióban vagyok, szintén aranylőszerrel, már nem tud hova menekülni, tolat a falra, jó szögből előröl szintén 400as átütéssel lövöm a front páncélját 152mm-es páncél lepattanok egymásután 2x, már majdnem verem az egeret az asztalhoz, de megindulok, bemászok mellé és fél másodperccel mielőtt lőni tudnék újra kilövik előlem.

Vicces dolog ez a páncél vs átütés kombó...

[ Szerkesztve ]

(#9113) Angel1981 válasza BaLee (#9112) üzenetére


Angel1981
veterán

Huhh! Ezek aztán tényleg idegesítő helyzetek lehettek, elismerem!

(#9114) Jolet válasza BaLee (#9112) üzenetére


Jolet
őstag

nekem kellene egy kínai 1-es tank, égen földön nem találok, valami renault NC-1, aztán a 10-es 121-est se sikerült még lőnöm

aztán franciából a 2-es D1, na ebből van de mindig kilövik előlem, aztán a szintén 2-es renaultFT AC ilyet még csak nem is láttam, aztán a 8-as batchat arty és meglenne a francia érem is

és németből pedig a 10-es Leopard1 hiányzik

a többi már meg van

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#9115) holodp válasza BaLee (#9112) üzenetére


holodp
aktív tag

Vicces dolog ez a páncél vs átütés kombó...

Az biztos. Én már pár hete nem is idegesítem magam 1-1 lepattanó lövésen, mert tudom, hogy ha a randomisten azt akarja, hogy a csapatom veszítsen, akkor úgyis lepattint minden szart, ha meg azt akarja, hogy nyerjek, akkor még a lövegpáncélon is bármit átenged.
Legjobb az volt, amikor T32-vel mentem, arctic volt a pálya, KV-1S átlőtte a tornyom, ágyúnak annyi. Megjavítottam, következő lövésnél megint kilőtte az ágyút. Vagy E-75-tel a kínai pályán IS-3 derékszögben mutatta az oldalát, becéloztam a hátsó részét, pattantam egymás után kétszer. Akár ki is léphettem volna, úgyis vesztésre voltunk ítélve. Elég sokszor pofátlanul csinálja ezt a játék, de már megszoktam.

(#9116) Pete55555 válasza BaLee (#9112) üzenetére


Pete55555
addikt

A gold ammos dologhoz: Szerintem be vannak fújva WD 40-el azért pattannak sokszor indokolatlan esetben ;]

...Szeretem leracsniztatni...

(#9117) SoulReaver válasza Pete55555 (#9116) üzenetére


SoulReaver
veterán

Igen, mint a light, med tankok.... e-75 el, mikor repeszt előttem a kis gyalogkakukk t-50-2 telibe lövöm, pattan vagy csak lánc esik... ugyan ilyen az összes többi gyors papír tankkal... minek van egy t9 nehéz tanknak 200 fölötti átütése meg 600 fölötti sebzése, ha az ilyeneket nem öli meg, akárhol is találja el? viccc.... már ha a kis súlyából indulunk ki... hány tonna lehet az a tank... :D egy ilyen lövedéknek el kellene tipornia mint a sza...-t

[ Szerkesztve ]

(#9118) Tenken válasza holodp (#9115) üzenetére


Tenken
őstag

Ez nekem is feltűnt. Van amikor mellé is lőhetsz kb az is sebez, van amikor meg csinálhatsz bármit egy ablakot sem tudsz átütni. Viszont ez ahogy észre vettem meccsenként fix. Vagyis ha nagyon mellé megy, akkor az végig olyan lesz a körön belül, nincs olyan, hogy hip-hopp valami durva kritikalt bead, hogy kompenzáljon. Ilyenkor már nem idegesítem magam. Próbálok minél kevesebbet lőni is. Majd elmúlik elven. Az a szopás, ha ez a duplás körnél jön...
Másik véglet amikor menet közben zoom nélkül 3-400 méterre is beakad. A zoom-os lövések közül meg akkor is talál, amikor mellé lősz. :P

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#9119) ritkaság válasza nyunyu (#9111) üzenetére


ritkaság
tag

Az a baj, hogy az elején nem tudtam erről a topikról és nem nagyon segített senki. Régebben csak FPS játékokat játszottam és ott a bujkálós túlélős taktika volt a jó, sajnos eleinte itt is azt játszottam, amíg felnem vettek egy klánba a tanuló részlegbe. Na ott akadt az 50 emberből 1-2 aki hajlandó volt segíteni. A tankok nagy részében első skillesek az emberkék. Az, hogy megfelelő-e a skill az kérdéses, mert erről mindenkinek más a véleménye. De ha van kedved beszélgetni a témáról csütörtökön 16-tól vagy pénteken 18-tól szivesen megteszem. Van saját ts-ünk. Érdekel mindenkinek a véleménye. Főleg azért is, mert a klánunkba felveszünk mindenkit és segítünk nekik játékélményhez jutni. :R

(#9120) bullseye válasza jano_77 (#9062) üzenetére


bullseye
addikt

Ez a szuper sci-fi mod másnak is okozott lagot?

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#9121) kirjak


kirjak
aktív tag

Zsidó katona tankkal üldözi a Palesztin lázadót, aki futtában lövi a harckocsit. A töltények mind levágodnak a tankról, aztán a sokadik lövés után elfogy a lőszere, úgyhogy megáll és eldobja a fegyvert, a kezeit a magasba teszi. A tank megáll, és kiszáll a zsidó:
- Mi van Palesztin, elfogyott a töltény?
- Igen.
- És mond csak... nem akarsz venni?

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#9122) nyunyu válasza Jolet (#9114) üzenetére


nyunyu
félisten

aztán franciából a 2-es D1, na ebből van de mindig kilövik előlem, aztán a szintén 2-es renaultFT AC ilyet még csak nem is láttam,

Anno ezek miatt vettem vissza a T18-at bebisinterkedni.
Kb. 100 csata kellett, mire ki birtam loni egy FT AC-t, mert alig minden huszadik korben jott szembe egy, aztan egybol racuppant a fel brigad. :DDD

Maga az FT AC eleg siralmas TD, igy nem csodalkozom, ha 5-10 csata utan kukazzak, amint megvan a zsebTDre az XP.

Obj263-at, meg a kinai heavyt nemreg bemakoltam, mar csak az angolok, meg a Leo, JgPzE hianyzik T10-bol, meg a nyolcas artyk.
Meg elo kene megint venni a T18-at, mert nemreg a KV ag elkezdesekor lottem egy rakat T-70/80-at, de a T2-es T-60 valahogy mindig elkerult.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9123) Preda


Preda
aktív tag

Hát eddig mér nem mondtátok hogy a T1 Heavy istencsászár ? :D
Második körben meg is lett az Ace Badge vele. 1874 dmg-re
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2013. június 12. 15:48:36
Vehicle: T1 Heavy Tank
Experience received: 1 770 (fine for causing damage to allies: 42)
Credits received: 35 535 (fine for causing damage to allies: 4 815)
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Eddig 4 kört mentem mind megnyertem 1361 dmg átlaggal nagyon szaggatja. Egy baj van vele nem egészen volt kompatibilis a T34 legénységem bele így nem megy a BIA :(. De dobni meg nem akarom egyenlőre akkor már felhúzom 100%-ra. Még nem is raktam rá semmi cuccost se.

[ Szerkesztve ]

(#9124) BaLee válasza nyunyu (#9122) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Renault NC1-et én is hajtottam egy darabig de aztán egyik meccsre beadott kettőt és belefutottak a vesztükbe, de kis tierben vadászgatni talán tényleg a T18 a legjobb, nagy ágyú, aranylőszer és max 2 lövésből fekszik mindenki, tier1 akár 1ből is.

D1et sokáig hajtottam én is, meg azt a nyomorult AT15öt, az valami mesés, de úgy lett meg, hogy himmelsdorfon fent a templom mellől néztem le a térre, az AT15 rambo módba kapcsolt és bement a tér közepére, le is szedték 500 hpra, arannyal lelőttem 18hpra, utána 3x lepattantam, majd mielőtt engem kilőttek (közben végig lőtt valami med 200as sebzésekkel, de nem érdekelt) és beállt valami tank az AT15 elé így alig lógott ki belőle valami de eltaláltam és a 4. lövést beadta, meghalt. :)

Ja még annyi, hogy szerintem ez nem összeesküvés elmélet lesz, amit itt már páran írtak, hogy amikor már csak egy lövés kell valakibe akkor rengetegszer pattan, ráadásul olyan helyzetekben, amennyit a random nem korrigál (lásd 121mm-es páncél vs 400as átütés). Az imént leírt storyk is mind ezt igazolják.

[ Szerkesztve ]

(#9125) Napfénysüti válasza Preda (#9123) üzenetére

Csak egy párszor lett már itt említve hogy nagyon király gép. :D

Més que un club!

(#9126) Preda válasza Napfénysüti (#9125) üzenetére


Preda
aktív tag

Jobban kellett volna említeni :D . Párszor már olvastam, de mondom biztos olyan mint a kv-1.

(#9127) Napfénysüti válasza Preda (#9126) üzenetére

Én már korábban is írtam hogy szerintem jobb mint a KV-1. :K

Més que un club!

(#9128) Pete55555 válasza Preda (#9123) üzenetére


Pete55555
addikt

Öööööö, a T1 heavy istencsászár - lásd fentebb. ;)

(#9127) Napfénysüti Detto én is

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#9129) Plasticbomb válasza bullseye (#9120) üzenetére


Plasticbomb
addikt

A cleverlandes célzókára gondolsz? IGEN! De nekem fpst zabált le az amúgy sem túl sok fpsemből...

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#9130) nyunyu válasza Preda (#9123) üzenetére


nyunyu
félisten

Nem rossz a T1HT, (itt plane elsult :DDD)

De az M6 utana meg jobb, mert azon a 76mm M1A1 (Sherman/T49/Wolverine lovege) helyett mar a joval combosabb 90mm M3 van (Hellcaton/Jacksonon levonel picit pontatlanabb kivitelben.)

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9131) Linkin válasza jano_77 (#9062) üzenetére


Linkin
senior tag

ezt a futurisztikus célzó modot honnan lehet leszedni mert ahol néztem nincsen semmi letöltő link

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#9132) Plasticbomb válasza Linkin (#9131) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Drongo-Lab.RU

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#9133) bullseye válasza Plasticbomb (#9129) üzenetére


bullseye
addikt

Az FPS még elment, de néha másodpercekre lefagyott. Az azért halálos. Pedig nagyon jó kis infók voltak. Felét nem is használtam, de pl. saját páncélzat az ellenfél felől, vagy az övé az adott szögben kijelző hiányzik.

Szerk: Lehet majd megpróbálom az egyéb Cleveland modok nélkül csak ezt..., hátha

[ Szerkesztve ]

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#9134) nyunyu


nyunyu
félisten

Napi noob rovatunkban:

De legalabb volt nala HEAT, mert sikerult lonie osszesen ot lovesbol 325-ot. :DDD

Kozben 5 kis tank kellett az ellen T29 legyuresehez a varban.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9135) Antonius1978 válasza Jolet (#9114) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nekem a franciakhoz epp az kell amit irtal, 2es FT AC, asszem az egy tuzer, lehet hogy keverem, de nekem a tuzer hianyzik...meg szerencse, hogy megvan az amcsi konnyu premtank, amit ajandekba kaptunk :)
Majd csak meglesz az a franya francia.

A kinaibol en meg csak 1 tipust nem lottem ki, valami 8as heavy asszem, valami Wz 132 ?

A nemet Leopard 1 hianyzik nekem is a nemetektol csak.

A ruszkiknal hianyzik a T-60, es a ket 10es OBJ pancelvadasz.

Az amcsiknal meg a T57, epp az elobb volt csataban, el is indultam, hogy megprobaljam kiloni 10es csataban, de egy E100 kilotte mielott odaertem, valamint az E3as 10es pancelvadasz.

Az angoloknal meg hianyzik a Teknö(s), es minden 10es tank, kozepes, nehez, es a pancelvadasz.A tegnap abbol a ritka angol medbol 2 is volt a csataban, szakaszban, csak eppen nalunk :)

(#9136) kirjak válasza jano_77 (#9062) üzenetére


kirjak
aktív tag

Hmmm.... A fickók a képen az milyen mod urak?

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#9137) Jolet válasza Antonius1978 (#9135) üzenetére


Jolet
őstag

hát remélem mostanában nem sok új tank jön a játékba

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#9138) holodp válasza nyunyu (#9134) üzenetére


holodp
aktív tag

Atya isten, micsoda profi banda lehetett.
Jól látom, hogy az ellenség StugIII-ja 56-os efficiency-vel rendelkezik?

(#9139) dfsz34


dfsz34
őstag

Na sikerült megvennem a KT-t és stock tanként is tetszik, Megérte annyit szenvedni a Tiger-el, mert megkapta az ágyúját, csak gyorsabban tölt, de úgy kezelem, mint egy nagyra nőtt Tiger. Remélem a nagyobb ágyúkkal még használhatóbb lesz, mert sokan dícsérik. Első csata szóra nem érdemes, de mindjárt a másodikban levarázsoltam a tortoise-ról 900hp-t meg a gw tigerről 196-t, de elvették a killeket előlem, bár így is nagyon jó kör volt és duplázó ráadásul.

Ez egy nagyon jó tanknak néz ki, kíváncsi leszek majd fullosan mit tud. Tier 9 meg 10 ellen nagyon helyezni kell még a lövést. A rohadt tortoise-hoz megpróbáltam oldalt hozzácsapódni, hogy ne tudjon forogni, de elnyomott a francba, ilyent se láttam még eddig.

A Tiger-be is belejöttem a végére, 25e xp szedtem össze 37 csatából és több 2000 feletti sebzésem is volt vele a mai nap. Ennek ellenére nem tudtam megkedvelni ezt a tankot, talán a kezdeti cumizások miatt, a KT jobban indít.

Egy dolgot azért észrevettem. Ha megveszem majd a középső ágyút, akkor annak gyengébb az alap penje, viszont gold-al már jobb. Magyarul, amig össze nem szedem az XP-t a nagyágyúra, addig full golddal mehetek csak győzzem majd kifarmolni, kivan ez találva okosan.

(#9140) nyunyu válasza holodp (#9138) üzenetére


nyunyu
félisten

Ja, azt nem is figyeltem. :DDD

Eff helyett WN6 kijelzest hasznalok, ez szuri az egesz meccsen semmit sem csinalo, de a vegen jo par pontot foglalo eff tuningolokat.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9141) Preda


Preda
aktív tag

Na ilyen medálom se volt még.Jó gép ez, sok marhat lehet vele alázni :).
Végén a kis artyt csak lerammoltam már, hogy érezze a törődést.Replay

(#9142) Bingisz válasza dfsz34 (#9139) üzenetére


Bingisz
addikt

Nem muszáj hozzá full gold. A T32-nek és a VK4502(a)-nak a top ágyújával van ennyi átütésük. Esetleg ha valami keménnyel találkozol akkor kell, de ilyen csak akkor van ha tier 10-be kerülsz.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#9143) mcwolf79 válasza Plasticbomb (#9132) üzenetére


mcwolf79
veterán

És ezt hogy kell feltelepíteni?
szerk.megoldottam

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#9144) Cseri0058


Cseri0058
őstag

Hát nem tudom mi van ezzel a játékkal, de egyszerűen már kezdem szarul érezni magamat...szinte folyamatosan nyerek...(kopp, kopp, kopp) :C

Ilyen statot sikerült eddig össze hoznom: :)
nálam ez már kitűnő stat :D

(#9145) Cseri0058 válasza nyunyu (#9134) üzenetére


Cseri0058
őstag

elvileg ma játszottunk együtt... :D te fredivel voltál...és szépen kilövetted magadat...nem is értem mit akartál ott... :U

(#9146) Napfénysüti válasza Cseri0058 (#9144) üzenetére

Akkor én miattad szívok? Pedig volt pár nap szünetem de a tegnapi napom elég siralmasra sikerült. ;] :D

Més que un club!

(#9147) nyunyu válasza Cseri0058 (#9145) üzenetére


nyunyu
félisten

Spotolni az artyknak, ha mar a medeknek nem sikerult. :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9148) Csabi04


Csabi04
tag

Az xvmconf mappába mit kell átírni, hogy a tankok felet csak a tank nevet és az hp %-ot mutassa?
A barát tankoknál úgy szinten és a kilőtt tankoknál ne mutasson semmit.

(#9149) Haart


Haart
addikt

Másnál is állandóan laggol a game? Percenként van egy olyan laggom hogy durva aztán minden okés, megint.
Nem tudok rájönni mitől van. :W

(#9150) echterion válasza Haart (#9149) üzenetére


echterion
nagyúr

Igen, itt is vannak ilyenek.

**********

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.