Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
Tigris 2 a legszebb, viszont a Pz 38nA a legsteampunkosabb (ezaaaaz én is alkottam egy tök hülye szót )
szerk: A kicsi Leopard (a tier 5-ös) pedig a legferrarisabb
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
nagyúr
válasz AlexWolf #9640 üzenetére
hát nem tudom, de a Type59 ágyúja mitől jó neked, lehet, hogy a 700-800%-os crew-al igen, én még csak 350%-nél járok, de inkább nem lövök vele, az is igaz, hogy a német ágyúkhoz vagyok szokva, azok a legpontosabbak állítólag. Egy kicsit megmozdulok a tájp59-el és máris kezdi előlről a célzás bemérését... szerintem betonszar ágyú egy Löwe ágyújához képest.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #9652 üzenetére
Rönó tália, meg Fiat Multipla...hja az nem az..
egy kis on is legyen:
A 0.8.4-ről a 0.8.5-re úgy váltottam, hogy a modokat átmásoltam és minden jó volt. Remélem most is műdköni fog.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Speedlink88
csendes tag
Jó lenne ha kövi nemzeti ág tengelyhatalmi lenne, nektek nem szúrja a szemetek hogy sok szövetséges tank van játékban? Azt olvastam hogy izrael lesz, az is valami orosz beütésű tankok lesznek? (Bár ugyan miért)
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Speedlink88 #9656 üzenetére
A következő pár patchben új nemzet nem hiszem, hogy jönne. Amúgy a tengelyhatalmaknál majd a Japánok jönnek, valamint lesz egy közös Európai ág.
De egyenlőre amik hamarosan jönnek: tier10 artyk, utána a brit artyk, majd szerintem vagy a kínai TD-k/artyk, vagy a második német TD ág."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
AlexWolf
senior tag
válasz Speedlink88 #9656 üzenetére
Nem tudom hol olvastad, de elég nagy baromság lenne egy izraeli ág.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Jolet
őstag
válasz GrooveHero #9655 üzenetére
a tesztszerveren ez nem működött
persze ez nem biztos, hogy jelent valamitWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Bingisz
addikt
válasz Speedlink88 #9659 üzenetére
Ez egy lehetséges Tier 8 prémium tank. Nem kell ahhoz feltétlenül egész ág, hogy berakjanak egy prémium tankot egy nemzethez. Sokáig a type 59 is egyedül árválkodott a kínai tech treeben.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
AlexWolf
senior tag
válasz Speedlink88 #9659 üzenetére
Ez max egy prém tank leírása. Izraelieknek meg nem hiszem, hogy lesz külön tech treejük a játékban. Röhejesen nézne ki ha egy 1948-ban alakult nemzetnek a tankjai lennének benne a játékban. Mi lenne ott a tier 1? Valamelyik Sherman? Merthogy az izraelieknek azok voltak az első tankjaik és egyáltalán tankot tervezni is csak a 70-es években kezdtek.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Tiszteletes #9665 üzenetére
remélem senki nem hiperérzékeny egy kis lightos poénkodásra.
Szívesen elmegyek rég kirándultam már. Történelmet meg mindig is szerettem.
Persze csak ha térítik, mert önerőből most nem telik, muszáj volt SP-t vennem[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
GrooveHero
addikt
Nembaj, majd nemsokára lesz mit visszaadnod a WG-nek
Én is így fogok tenni, jól jön az a 7200 gold. Csak még nem döntöttem el, hogy prémiumot, vagy tankot vegyek belőle. Remélem lesz akkor vmi jó kis gift shop eksön, a löwe jóárasítva, vagy ilyesmiWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bullseye
addikt
Viszont akinek SP-re futja, az ne csodálkozzon, ha azt hiszik róla, hogy péntek estétől nem játszik egy napig, gold ammot árul csata közben és a tankjai csövéből levágtak egy kicsit. Ha már #idiotstereotypes
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Speedlink88
csendes tag
T14 mostanában nagyon jó a gun, normál lőszerrel érdekes módon benyomom a churchill asló testét (weakspot),Kv-1 oldalát többször viszi be a sebzést! Eddig Kv-1 fenekéről többször pattant most meg megtáltosodott, és többet hoz $ is Vagy én tanultam meg játszani nem tudom, de eddig csak nyűg volt, most meg már szeretek vele menni.
-
L4mie
veterán
válasz GrooveHero #9667 üzenetére
elején nagyon nem voltam vele megbékélve oké van vele agy 30 meccsem, de már kezdem felmérni a határait, azért megvárom, míg 100% os lesz mielőtt ítélkezem, de tény a T-43 at jobban élvezem, nem kicsi különbség van az orosz med tankokhoz képest, mármint kijátszási stílusban.
bullseye:
pssszt mellesleg teljes hosszúságú a lövegemDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Angel1981
veterán
válasz Tiszteletes #9665 üzenetére
És akkor még olcsón megúszta....
Merthogy tőlünk kicsit nyugatabbra letöltendő börtön is járhat érte - tiszta középkor!
(De azért szólásszabadság mindenekfelett, ugye? )
EPPUR IS MUOVE!Egyébként poén lenne egy izraeli tank; megvenném, és aki kilő, azt máris jelentem antiszemitizmusért!
(A gond csak az, hogy szombaton nem tudnám használni, pedig legtöbbször akkor játszom...)[ Szerkesztve ]
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz GrooveHero #9673 üzenetére
Viccet féretéve, be lehetne tenni a mostani illetve az 1 generációval ez előtti tankokat + td-ket +artykat a játékba 11 és 12-es tierbe (Pl leo 1 lehetett volna tier11, leo 2 tier12 vagy T-80 tier 11 és T-90 tier 12 stb) annyi megkötéssel, hogy a tier 11-12-es járművek nem kerülhetnek csak tier 11-12-es csatákba.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Angel1981 #9675 üzenetére
Olvassátok el pl ennek az új generációs artynak a leírását.
Kiemelném következő részt:
Lőszerek
...HEAT–FS (kumulatív szárnystabilizált páncéltörő), füst, harcászati nukleáris, kémiai, világító...A mostani helyzetet ismerve (vagyis, hogy sokan nem szeretik az artykat) mekkora sírás lenne már
szerk: De pl a M109 önjáró tarackba is van nukleáris lövedék
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz AlexWolf #9677 üzenetére
Már rég ismert irodalom *bitch please
Ebből a kategóriából a kedvencem; Pz 2000
"Kevesebb, mint 2 perc kell ahhoz, hogy egy menetben levő jármű a megkapott tűzfeladathoz kiválassza a megfelelő lövedéket, rövid megállásból végrehajtsa az irányzást, leadja a 8-9 lövésből álló tűzcsapást, majd tovább folytassa a menetet."
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
válasz Angel1981 #9678 üzenetére
Szerintem sokan itt akadnának ki:
A rendszer tűzgyorsasága önműködő töltés esetén 3 lövés/10 másodperc, illetve 8-9 lövés/60 másodperc, 20 lövés/2,5 perc, 60 lövés/20 perc, 120 lövés/óra
-
Angel1981
veterán
válasz AlexWolf #9679 üzenetére
Valóban ez is nagyon durva, de engem valahogy jobban elképesztett az, amit idéztem.
Jelenlegi szabályokkal játszhatatlan lenne így a játék - hacsak nem korlátoznák 1-re az artyk számát a csatákban.
Mondjuk az is igaz, hogy a modern heavy-k 60-70 körül tudnak menni sík terepen - ezt nem könnyű még egy ilyennel sem eltalálni messziről... -
Patrick76496
őstag
Folytatás a 120 mm-eshez:
Tegnap felhúztam magam a normál szerveren, még utoljára felugrottam a tesztre. Természetesen egyből a 48-as modellt vettem elő, mindenképpen ki szerettem volna próbálni, milyen lesz fullosan. Sokkal jobban tetszett, összességében jobban jársz a nagy löveggel, mivel több az előnye, mint a hátránya. Itt egy összehasonlítás, milyen a nagy löveg a 100 mm-eshez képest:
Pro:
- Gyorsabb vertikális lövegmozgás (21,88 vs 26,25)
- Rövidebb lövedék repülési idő 350m-en (0,35 vs 0,33)
- Nagyobb alpha sebzés (Nagyobb megfélemlítő erő, plusz ha egy tankra csak egy lövést tudsz leadni (pl fedezékről fedezékre mozog), akkor nagyobb HP-t veszel el tőle. Ez a bajom a T-62A-val is, túl kicsi az alfája.)
- Jobb pontosság (0,34 vs 0,33)
- Nagyobb átütés (több száz méterről könnyen benyelheti a lövését a kisebb lövegnek akár a keményebb T10-es gépek oldala is)
- Kisebb lövés utáni célzókör szétugrás (1,36 vs 1,32)
- Kisebb forgás utáni szórás (2,12 vs 2,03)
- Kisebb mozgás közbeni szórás (4,08 vs 3,63)
- Nagyobb percenkénti sebzés (2250 vs 2307,69)
Kontra:
- Nagyobb tömeg
- Lassabb célzásidő
- Nagyobb lövegmozgás utáni szórás (1,41 vs 2,06)
- Hosszabb újratöltés (ergo kisebb ROF)
- Kisebb lőszerkapacitás
- Magasabb maximum javítási költség (14840 vs 15520)(#9583) Dobi 562: Csak akkor vigyázz, meg ne süljenek a nagy nyári melegben.
(#9629) marked one94: Pedig igen hasznosak a modok, pl valamelyik mutatja a képen a spotolt és eltűnt tankok nevét is, ki volt eddig felspotolva, ki nincs éppen. Szeretem látni csata közben, hogy mennyi sebeztem, mennyi az idő, meddig töltök. És ami az egyik legfontosabb, az a damage panel, hogy tudd pontosan mennyi sebzést kaptál be, így következtethess, mi lőhetett meg.
(#9641) atis123 Ne játssz akkor orosz tankkal. Btw, pedig olyan szépeket lehet sniperkedni IS-7-el Redshire-en.
(#9640) AlexWolf: A Type minden, csak nem gyors. Mostanában rengeteg kritikus sérülést kap, nekem sem megy vele a játék. Pedig akkor valahogy csak össze kellett vele hozni 1000+ kör alatt azt az 1600+ átlagsebzést. A Prém Churchill-re most én is rákaptam, olyannyira megutáltam, hogy már imádom, de tényleg.
(#9656) Speedlink88: Nem szúrja a szemed, hogy így is német tankból van a legtöbb a játékban? A neved után lévő szám biztos a születési évedet jelöli.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
AlexWolf
senior tag
válasz Angel1981 #9681 üzenetére
Szigorúan véve nincsenek már heavy tankok. Most ha csak a tömeget vesszük figyelembe minden tank "medium". Igaz sokkal páncélozottabbak, mint anno egy heavy volt (mert most már rétegelt kompozit páncél van + reaktív páncélzat). Lásd Leo 2-e 620 - 940 mm-es hengerelt páncélnak megfelelő védelmét. És mégis csak 60 tonna körül van.
-
Speedlink88
csendes tag
válasz Patrick76496 #9682 üzenetére
Ezzel mire célzol?
-
Angel1981
veterán
válasz AlexWolf #9683 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy nincs már "heavy" kategória, helyette "main battle tank" van.
De azzal határozottan nem, hogy ezek mediumok erős páncéllal.
Nem ezek heavyk egy medium mozgékonyságával.
Régen is a medium legfelsőbb határa kb. 50 tonna volt (panther-45, T34-26), afelett egyértelműen heavy volt a besorolás, még a német hadseregben is, ami az ilyen "határokat" vagy 5 tonnával feljebb tartotta a többi nemzeténél.Leopard 2 55 tonna környékén kezdett, most az A7+ változat már 67 tonnánál jár...
M1 szintén 55 tonnával indított, most 63.
Challanger 2; 62 tonna.Ilyen tömeggel régen is egyértelműen "nehéz" osztályba sorolták volna őket, más kérdés, hogy a technika fejlődésével most már egy ilyen tömeg mellé is képesek olyan menettulajdonságokat társítani, mint anno egy 25-30 tonnás vashoz.
A modern alapharckocsik közül egyedül a T-90 az, a maga kb. 46 tonnájával, ami valóban inkább medium, mint heavy.
De summa summarum, valóban nincsenek már olyan osztályok, mint régen.
-
Kakumix
senior tag
válasz Speedlink88 #9684 üzenetére
Tudod te azt, csak rá kell nézni a sárga kopasz fejedre
Legyen szép napod!
-
Fel
addikt
válasz Patrick76496 #9682 üzenetére
Arra kíváncsi leszek, hogy lesz-e 8.8-as verzió... Gyanítom, nem
-
GrooveHero
addikt
válasz Zeratul #9689 üzenetére
Alapverziószám. A kolléga úgy érti, hogy nem lesz 0.8.8-as patch, helyette inkább .0.8.9, és után 0.9.0. Tehát az 1.0-tól még mindíg nagyon messze vagyunk. És hogy miért nem lesz 0.8.8? Párszor már kifejtettük, de a 8-as meg SS, meg ilyesmi..szóval érted
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Dobi 562
addikt
Magyar vonatkozású cikk az FTR blogról:
-
mcwolf79
veterán
Ennek a SU-152-nek milyen jól fest az alafegyver sebzése. De hogy az ég világon semmit nem üt át
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Haart
addikt
Mai nap nagyon brutál, 1 tankommal nyertem és már vagy 20 kör lement
-
emre
veterán
Na ezzel a szeméttel is meglett az ász, a dolog komolyságára jellemzően hétfőn.
Victory!
Map: El Halluf
Date: 2013. június 17. 20:29:56
Vehicle: Lorraine 40 t
Exp: 1 873 + Credits: 60 553
Achievements: : Top Gun, Sinai oroszlán, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Miki, bocs, de úgy tűnik a fülesem szart be, amíg nincs működőképes cucc, nem megyek szakaszban.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
nyunyu
félisten
BtW... Ha már patchelünk... Azt ugye tudja mindenki, hogy a tankokban és a depóban lévő összes HEAT lőszer a patch érkeztekor eladásra kerül. Ha jól tudom, vásárlási áron (de majd gondolom benne lesz a patch-notes-ban).
Ne idegesitsetek mar.
Fel eve a depoban pihen 850 Hetzer/PzIV/VK3001H-ba valo loszer, meg 250 Shermanba valo.
Ha ezt tudom elore, akkor 2 hete Wolverine helyett Shermannal megyek.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
munnergep
senior tag
Nem a legjobb köröm, de valamiért az ilyenek miatt játszok még a wottal... ennyi mákom még 1 év alatt nem volt mint ebben az egy körben.
T62A, 4800 dmg, 6 kill - nem kiemelkedő, de a vége nekem izgalmas lett, mert ki tudtam próbálni, hogy milyen közelről az E-100
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest