Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#118851) SoulReaver válasza rudii (#118849) üzenetére


SoulReaver
veterán

Tegnap az egyik csatámban E5 -el Karelián nagy nehezen lezúztam egyedül a végén: E4, E100, E5 tankokat, maradt 3 arty, na mondom meg is lesz a topgun, kolobanov aha... Nem sok hp-m maradt, de elindultam a bázisukhoz, ahol fel spotolódtam, bújkálok nagyba, megkerültem a bázist, megint spotolódtam, közben 2en foglaltak, de jó mondom... De legalább ezt kilövöm itt a bázison... Hát persze, amint megjelent, éppen fordult rám(T92) én is célzok, erre semmi célzás nélkűl telibe kap....

Na ilyenkor nem tud mellé lőni... Hihetetlen, hogy akkora célkörrel meg "pontossággal" kilő. Ez tényleg csak azoknak van, akik amúgy szar játékodok és ezzel élveznek...

Ezért ne mondja egyik artysta sem, hogy bújkálni kell meg ügyeskedni... Klikker banda...

[ Szerkesztve ]

(#118852) Viktoár válasza Balesz1899 (#118848) üzenetére


Viktoár
addikt

Őszintén nem emlékszem volt-e ilyen de akkor biztos ezért nem sikerült.Köszi a segítséget majd figyelek rá. :R

Üdv:Viktor

(#118853) jagada válasza lacibacsi (#118844) üzenetére


jagada
őstag

Jah üljek egész csata alatt a bázis mögött egy bokorban a szikla mögött, nehogy megtaláljon az arty, gratulálok tényleg nem öli meg a játékot.
Most is egylövésezett full HP-ról a városban a T34-ben egy német 8-arty, én meg nem tudom egylövésezni ugyanezzel a tankkal a T9-es artyt 1 m-ről AP-val, na ez a vicc.
Ezt a demagóg dumát meg hagyjátok már, hogy mozogni, meg bújkálni, mikor van 3-4 arty egy csatában 1m2-nyi hely sincs amit ne fednének le, ez amúgy sem a bújócska nevű játék tudomásul kéne venni!!

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#118854) SoulReaver válasza jagada (#118853) üzenetére


SoulReaver
veterán

Nagy az arty-s arca, mert távolról lő, semmi félelemmel,de mikor csak ő marad, akkor csak egy mély vízért imádkozik, hogy elmerülhessen... :D

(#118855) Lunky88


Lunky88
tag

Ez az artyzás meddő vita, de mindig is az volt. Az biztos hogy a legtöbb arty játékos olyan mentalitással rendelkezik, hogy egy életre megutáltatja a többiekkel ezt a tankosztályt vagy az egész játékot (lásd lentebb). Másrészt az artys tábornak is igazat lehet adni abban, hogy mindenki próbálja ki az artykat és megtudja milyen valójában velük a játék, plusz meg lehet tanulni azokat a helyeket ahova nem tudnak belőni.(?) Habár az utóbbiban kezdek mostanában kételkedni, amilyen csaló modok léteznek, már tényleg bárhova belőhetnek, de az is lehet hogy a pályaismeretem szegényes.
+SoulRiever-
Na ezt a fajta viselkedést én is nagyon gyűlölöm. Amikor eljutok ahhoz az artyhoz, amelyik egész csata alatt engem lövöldözött és végre megbosszulhatnám, úgy dönt hogy vízbe fullad, ezzel is tovább húzva az idegeimet. Legalább annyi sportszerűség lenne benne, hogy harcolna a végsőkig. Ennél még az is jobb, ha a végén mégiscsak kiszed, komolyan... Ezek az igazi patkányok, szerencsére nem mindegyikük ilyen.

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#118856) SoulReaver válasza Lunky88 (#118855) üzenetére


SoulReaver
veterán

Nem mindig csak a helyeket kell figyelni, mert pl sok artysnál megfigyeltem, hogy általában a jobb játékosokra fókuszálnak, mint ha valami trófea lenne számukra... Főleg, ha mind3 artys ilyen aggyal van, az de jó... Én mindennap megkapom a kis arty adagomat, kapják is a reportot, de hát az semmit nem ér sajna.

(#118857) rudii válasza SoulReaver (#118854) üzenetére


rudii
tag

Egyszer ide egy
++
:C

(#118858) rudii válasza SoulReaver (#118856) üzenetére


rudii
tag

Erre meg annyit, hogy így így! Érje csak el az ember a lila színt és tessék olyan különleges bánásmódban részesítik az artyk sokszor, hogy öröm érezni.... :((( :(( és mind1 milyen tanktípussal mész. :)

(#118859) rudii


rudii
tag

(#118860) wwenigma válasza rudii (#118849) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

A te oldaladon is van arty aki ha neked segit nem sírsz sőt kéred, hol a hatrany? :N

Ezekkel a beirasokkal meg haterkedessel amugy le lehetne allni, mert lassan atcsap személyeskedésbe azokkal szemben akik arty-val is jatszanak. A konstruktiv beszelgetes igy is atment indokolatlan haterkedésbe.

Akik meg nem jatszanak vele de sirnak hogy mennyire OP és egyszeru, csak gratulalni tudok. :R

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#118861) rudii válasza wwenigma (#118860) üzenetére


rudii
tag

Az artykat nem szívelem, nem az artysokat. :) Akik játszanak, vele nyilván a játék adta lehetőségeket használják ki. Bár ezzel nem változott semmit amit eddig írtam. :D

Tudom, úgyse hisznek nekem, de én hányszor szidom saját artynk mikor meccs végén végre eljutok ellen artyhoz és kiszedi előlem, mikor végig engem baszogatott. Ez biztos ismerős?! :D Mikor ellent kikapja 1200ről is annyit mondok, hogy LOLLLLL szerencsétlen, mert tudom én is lehettem volna az. :(

De vágesz, nem akarok személyeskedni senkivel. Szeretjük a játékot, elfogadunk mindenkit a többit meg a csatatéren lerendezzük. :D ;)

(#118862) lacibacsi válasza SoulReaver (#118854) üzenetére


lacibacsi
addikt

Remélem ezt nem nekem céloztad. Ha jól gondolom te is mentél 1900 csatát artyval. Akkor mi volt a véleményed magadról?

(#118855) Lunky88 : Az összes vízbefulladós/falnak lövős gyávát repoltolni kell. Ebben egyetértünk.

(#118856) +SoulRiever-: Az már orvosi eset, ha egy arty a legjobb játékosokat keresi. Aki szívesebben vadászik egy orosz med-ben ülő unicumra, mint egy lomha heavy-re, az nem komplett.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#118863) wwenigma válasza rudii (#118861) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ha figyelsz a fentiekre amit korabban irtam akkor csak a random segitheti az ellen sky cancer-ét, de az meg ott van mindenkinek. :) Nekem is kicsuszik parszor hogy "ó rohadjmeg" azért, de én legalabb utana tisztaba vagyok ezekkel.

lacibacsi: multkor elkezdett anyazni egy unikum medes hogy mér őt lövöm, xvm huszár vagyok. Azt mar nem fogta fel hogy talan azert mert olyan pozicioban volt ahol sakkban tartotta a fél csapatot amig az ellen heavyjei legyalazzak oket... bar valo igaz, beleköptem a levesébe de nem amiatt mert goldon vett magas WN8-a van reroll utan. :DDD

+SoulRiever-: ha olyan a csata én bevarom amig megérkezik a bosszura éhes ellen, nincs szebb dolog mint amikor ugy gondolja egy HE splasht még kibir de a kipirosodott orcájába kap egy AP-t. ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#118864) Dobi 562 válasza wwenigma (#118860) üzenetére


Dobi 562
addikt

Te most mit akarsz bizonygatni vegul is?

A WG is elismerte, hogy az arty osztaly rosszul van balaszolva es valtoztani kell rajtuk.

Hiaba sulykolod te itt, hogy a klikkelgeteshez tudas kell, meg az illeto hibaja ha kicsapja az arty. Milyen tudas kell hozza, hogy xvm stat alapjan kivalasszon a terkep sarkabol rad klikkeljen es kiszedjen egy lovessel? Ja, hogy mas tank osztaly is tud ammo rackelni? A terkep masik vegebol, ugy hogy eselyed sincs visszaloni?

Mindegy, elvezzetek ki! The rebalance is coming! ;]

(#118865) notika77 válasza Dobi 562 (#118864) üzenetére


notika77
senior tag

Hagyd, nem véletlenül artizik.

(#118866) wwenigma válasza Dobi 562 (#118864) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Én nem bizonygatok semmit, leirom az igazat amit tapasztalok. A haterek bizonygatják az általuk igaznak vélteket, jórészüknek fogalma sincs arról miről ír. De ugy latom hogy neked sincs, rakj fel 10 egymast követo csatat legyszi ahol mindegyikben minimum 2db Oneshot van és top sebző lettél. Mert ezt irod...közbe legtöbbször két egymast követő találat sincs ezzel a tankosztállyal. És van a Te oldaladon is belőle igy nincs hatranyban semelyik csapat szvsz.

Rebalance meg jöjjön, már várom amit tapasztaltam a sandboxon. ;)

notika77: személyeskedni keress masik oldalt legyszi. Itt e nélkül beszélgetnénk a jatekrol. Koszonom. Azert a statodat megnézném ha adnál egy jatekbeli nevet, mivel mit alkottál, nehogy belefussak egy űber unikumba aki megcsinalja a fenti feladatot. :D Még egy screenshotot se linkeltél ide se a masikba.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#118867) Dobi 562 válasza notika77 (#118865) üzenetére


Dobi 562
addikt

Tudom. ;]

Egyebkent a hater-ezes az nem szemelyeskedes? :F

[ Szerkesztve ]

(#118868) wwenigma válasza Dobi 562 (#118867) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

A hater jelentése : gyűlölködő.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#118869) jano_77


jano_77
nagyúr

Huhh...egy kis ideig nem olvasom a fórumot és lám milyen parázs vitából maradok ki! ;]
Én nagyon, de nagyon rühellem az összes tetves artyt a játékban! Ezt eddig sem rejtettem véka alá.
DE!
Az elmúlt 3 nap estéjén kizárólag csak a franszia tier5 prémium artyval toltam (105 leFH18B2).
Azt kell mondjam, hogy vmelyest változott az artykról alkotott képem, de azért még utálom őket. :B
Viszont ezzel már volt siker élményem! Nem keveset farmoltam össze ez alatt a 3 este alatt. Ma konkrétan 325K kredit jött össze 16 csata alatt. Szerintem az nem rossz. El lehet találni vele a tankokat, nem csak az idegeskedés van. Persze nem minden fenékig tejfel, azért voltak rossz csatáim is, de azért a többségben nagyon jól sikerültek. Konkrétan statot lehet vele húzni szerintem - még nekem is, pedig én aztán nem vagyok nagy clicker!
Viszont! És tudom, hogy utáljátok az összeesküvés elméleteket, de azért az felettébb furcsa és gyanús számomra, hogy az elmúlt 2,5 este során miközben csak úgy mentem és a legénységet húztam a járgányban, mint írtam túlnyomó többségben győztes és jó csatáim voltak. Ma egyszer csak eszembe jutott - kicsit sajnos későn, de ez van - , hogy javíthatnám pl a Stug IV artys küldiket. Be is kapcsoltam a T-55A-s artys küldik helyett és mit ad Isten, egycsapásra bukó csaták sorozata, alig tudok sebezni, mert percek alatt vége a csatának, mert lerohannak minket, agyhalottabbnál, agyhalottabb csapatok! Addig ez nem volt tapasztalható, egészen kiegyensúlyozott volt a dolog! Ez azért elég különös nem!? Addig 3K volt a mai wn8-am, azóta meg vissza esett rögtön 2K-ra. Abba is hagyom most, mert erre nincs szükségem már. A lényeg sikerült, felhúztam a legényeket 1,5 skillig.

Szal csak azt akartam ebből kihozni, hogy én is mindig szapultam az artykat - csinálom azóta is - de azért ha játszana vele az ember, akkor kicsit más szemszögből is látná a dolgot és nem csak egy oldalúan! Azoknak javallom, hogy üljenek be artyba és csatázzanak azzal is, akik csak szapulni tudják őket!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#118870) 1m1s


1m1s
tag

Ha már itt tartunk hogy ki mit utál, én az O-I és társait gyűlölöm.Lőhetem bárhol Heavyvel! nem viszem át, ő egy lövéssel kiszed...
Tudom kikell várni a megfelelő alkalmat amikor tölt, de van mikor nem tudod ezt megtenni.

(#118871) jr1994 válasza jano_77 (#118869) üzenetére


jr1994
addikt

Inkább ne, van elég clicker így is. Kapcsolódva a beszélgetéshez: még mindig tény hogy az artyban ülve lóg ki legkevésbé lefelé egy rossz játékos, de a csatát gyors tankokban tudják leginkább befolyásolni igazán az igazán jók (városban meg valami E5 féle top nehéz tankkal).

Aki sárga/zöld overall stattal mondja hogy nincs gond az xvm fókusszal meg úgy egyáltalán magával a tüzérséggel az meg próbáljon meg játszani egy 2000+-os accounton bármivel, elég gyakran fognak csak rá vadászni.

Aki szerint rendben van hogy 30-ból egyszer kiszed egy full hp-s tankot a tüzérség, és a másik 29 jelentős része az álló tankot sem találja el, annak ennyit tudok mondani: link. Ha kollektíven címeztem az összes arty imádónak akkor nem személyeskedés, ugye? ;]

1m1s: igazad van, az is undorító egy jószág. Kicsit normalizálódott a tier 6 mikor megszüntették az OP-1S egyeduralmát, erre behozzák ezeket a bálnákat.

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#118872) tumikas válasza 1m1s (#118870) üzenetére


tumikas
csendes tag

Az O-I akkor a legjobb amikor top tierként megy 5-ös meg 4-esek ellen. Se előről se hátulról nem fogja tudni senki belőni, max oldalról, miközbe párologtatja el a többi tankot. És az a legjobb benne hogy hiába tanulod meg belőni az exp-et nagyjából semmire nem mész vele egyel feljebb.

(#118873) csapee


csapee
senior tag

Ugy erzem hogy mostantol minden este megmutatom az uri kozonsegnek hogy mi az arty-isten. ;]
Szeretek veluk jatszani, mert esz is kell hozza.:U Itt nem segit a goldspam az op medium tankbol.

Csapee

(#118874) kchryss válasza 1m1s (#118870) üzenetére


kchryss
addikt

(#118872) @tumikas:
OI-ra még inkább igaz az mint amit az artykra írtak korábban. Játsszál vele és akkor mindjárt nem tűnik olyan op-nek. :)
Van néhány kimagaslóan jó csatád vele, de mellette egy csomó frusztráló 0-ás kör, mert:
1. Olyan lassú, hogy vége a csatának mire 1 ellenféllel találkoznál
2. Minden lövésed félremegy a pontatlan ágyú miatt
3. Kiszed az arty

100x inkább játszanék artyval Himmelsdorfon, mint OI-val Prokhorovkán. De szerencsére egyikkel sem kell játszanom. :D

(#118875) wwenigma válasza jano_77 (#118869) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Teljes mértékben igazad van. :K

jr1994: átlag sebzés nem log ki amiatt mert 1x odaver valaminek ugy igazán. Average DPM, igy lehet keresni a listat. Sokadik az elso arty...egeszen pontosan a 64. tank. Az atlagos kiosztott sebzesben is csak a 38. helyre kapaszkodott fel ez az op 10es arty. :) Lehet haterkedni meg jopofan beszolni, de a szamokkal nehez vitatkozni. :)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#118876) SoulReaver válasza rudii (#118859) üzenetére


SoulReaver
veterán

:C :DDD

(#118862) lacibacsi

Igen, mentem 1906 csatát arty-val, mert a küldetésekhez kellett sajnos.

Az, hogy mit gondoltam magamról az már egy más dolog. Nem életcélként tűztem mi ezt az artyzást, hanem csak tapasztalat.

Úgy érzem amcsi arty ág kihúzása is kevés hozzá, hogy kitapasztalja az ember, hogy hova nem tud belőni az arty...

ÉS mellékesen az artyzás lehet, hogy nagy fun, de aki folyamatosan azzal tolja, az meg is nézheti a játékbeli teljesítményét... :)

[ Szerkesztve ]

(#118877) csapee válasza SoulReaver (#118876) üzenetére


csapee
senior tag

2000 wn8 siman tarthato vele. Nah jo kreditben 40-50e buko egy vesztes csata. Ha gyozol talan nullszaldos.

Csapee

(#118878) SoulReaver válasza csapee (#118877) üzenetére


SoulReaver
veterán

2000? :) T6 artyval max.. De egy t10 artyval elég érdekes lenne mondjuk 30 kört 2000 wn8-ra kihozni...

(#118879) zodo


zodo
nagyúr

Nem is tudom, sírjak vagy nevessek és lehet hogy kicsit aktual témát is érinti a mondandóm.
Tudtam hogy az előző két etap után megkapom a büntetésem de így ...
Nekem ez már olyan unikum színt amit még ki sem találtak.

7 / 2 ami fáj, többnyire jó körök mellett.
Tudom először néztem az xvm színezést mert nem akartam piroska bot lenni.
Mondtátok, ne nézzem.
Aztán cseszte a csőröm hogy 1800 csata óta 49% felett van a total wr és irtó lassan emelkedik.
782 csatával ezelőtt végre meglett az áhított 50% és további 163 csata után elértem az 50.12% eddigi csúcsteljesítményem.
Mondtátok, ne nézzem a wr-t.
Tiszta sor nem vagyok jó játékos, nem is kamuzhatók mert van itt olyan akivel több száz talán ezer csatát is szakaszoztam így tudja hogy néha beugrik a yolo vagy épp amatőr szintet képviselek.
Ne vegyük figyelembe az mm sorsolást, rng kiosztást azt hogy az arty oneshotól netán egy táras cucc vagy épp egy csillagharcos küld vissza a garázsba.
Szóval ha eltekintünk a fentiektől még akkor is ha még lassan is de grafikai szinten emelkedő értékeket látok.

Látható nincs még X-es tankom és Arty-al sem mentem még egy kört sem.
Amiért elkezdtem ezt a bejegyzést pedig az hogy lehet itt szidni az artykat vagy bármelyik op cuccot de felesleges.
Szerintem az mm a fő ludas.

Ahogy én gondolom így kicsit több mint egy év játék után csak "itt lehet elásva a kutya"
Ha pl sorsoláskor nézné az eddigieken felül a játékos vs adott tankkal nyújtott teljesítményét akkor talán nem fordulhatnának elő ennyire random csata sorozatok vagy ha igen akkor az tényleg a játékos múlna.
Ok tudom akkor mennyit kellene várni egy-egy csatára.
És nincs még plusz fél-egy perced?
Inkább várnék ennyit csak hogy azonos szintű játékosok ellen játszhassak mert annak nagyobb értelmét látom mint hogy fény évente tudjak egy igazán jóízűt csapatni mert jelenleg (némi túlzással) észre se vetted de legyalultak az agyhalottak miatt vagy kínkeservek árán megharcolt jó körödet teszik tönkre, szintén az agyhalottak.
Ez a hajnalom épp ilyen volt. :(((
Nyilván vannak rossz napok/döntések vagy épp kiemelkedő teljesítmények de hasonló teljesítményű játékosok közt talán nem lenne ennyire borzasztó a végeredmény.
Ide kell gondolni mikor az arty szakasz kiszed 7 csapattársat vagy az op med osztag végig söpör, stb.
Aztán lehet rosszul gondolom de...

Ezt a játékot én karrier játékként fogom fel.
Gyerek koromban konzolon nőttem fel pl grand turismo.
Mi az? Autós karrier játék.
Igen, veszel egy csotrogány használt négykerekűt és versenyzel.
Ha nyersz akkor lesz pénzed újabb csotrogányra és ha még megint nyersz akkor már bemehetsz az első szalon autódért és ha maradt pénzed akkor dobhatsz bele turbot, stb tunning cuccot.
Persze itt is cél a minél jobb verda így ebben a játékban mint itt sok sok kört megy az ember mire elér egy japán csoda versenygéphez.
Ja bocs, kimaradt.
Autóvezetéshez, kell ám jogsi is.
Na ez az amit osztályonként (mint a valóságban) le kell tenned és ha nem megy akkor hiába vagy vastag.

Egy szó mint száz ez a másik bajom a játékban és ezért sem értem az arty-s témát.
Mivel ha pl lenne a fenti pl alapján egy elvárt tudás felmutatása akkor a nyomik hulljanak mondjuk tier IV-V szinten és addig ne vessen nagyobb osztályú tankot persze prémiumok közül se.
Tehát agyhalott játsszon agyhalottal míg aki szeretne és tud érvényesülni fentebb akkor hagy menjen a tudásához mérten.
Ha ez vagy valami hasonló rendszer lenne majd a rebalance után akkor nem hiszem ennyit kellene foglalkozni egy-egy tankosztály szapulásával.

Lehet csak fáradt vagyok és nem is érthető mit szerettem volna kihozni ill hosszúra is sikeredett akkor bocs.

Szóval visszatérve az elejére, nyilván örülnöm kellene hogy kikaptam 7/2 -re mert jó csatákat mentem.
Viszont akkor mit nézzek?
Tudom volt a minél több sebzés. ok.

de pl ilyenkor hol vannak a szidott tankosztályok a goldspammerek az über unikumok vagy valami?
Nekem nem jár belőlük csak ellenem lehetnek op-ok?

Nyilván majd kompenzál mert olyan is van mi.
Igen az egy nap alatt berollerezett köröket kb több heti sokkal de sokkal nehezebb és eddig jobb körökkel talán sikerül visszatornázni.

Na jó abbahagytam, semmi értelme, sírás off. :)

Végszóként pedig ez egy játék, ilyen játék amit így kell elfogadni vagy ...
Felesleges vitatkozni, be kell menni gyakorlóba azt lerendezni. :D
Jó éjszakát, jó játékot! :R

(#118880) wwenigma válasza SoulReaver (#118876) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Maximum az epenis meretet nezheti meg(wn8), attol meg lehet massal jobb teljesitmenye. De nem is szabad csak ezzel tolni, vegyesen megy nalam is.

Juteszembe, ha reroll van, a kuldis tankok is resetelodnek a lanyokkal egyutt, azaz ujra kell csinalni?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#118881) BÁ Nutrition válasza wwenigma (#118880) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

mai napi tanulsag: a T-150 kupolaja bizonyos szögben elerheti a 200mm vastagsagot is igy nem csoda h lepattantam rola tobbszor is. egy vk30,01p-vel volt parban, leszedtem oket nullara, pedig meg a nyomorek artyk is lovoldoytek ram folyamatosan, de szerencsere mind melle ment.
ha nem lettek volna lenyegesen jobb lett volna a jatek de igy is jo volt. elotte korben tier8ban felesleges volt.

palyakhoz fuzodo strategiai ajanlasokrol, elemzesekrol gondolom lehet olvasni valahol. nehanynal tanacstalan vagyok egyenlore

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#118882) nightmare13


nightmare13
senior tag

T28 HTC arty küldiket mivel érdemes próbálni? Jelenleg az fv304 és a SU-14-1 van garázsban, de csak nem jön össze a 6x HP sebzés...

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#118883) Sanya válasza BÁ Nutrition (#118881) üzenetére


Sanya
nagyúr

az egy trükkös tank: nem a kupolát, hanem a lövegpajzsot kell lőni, az csak 70mm.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#118884) h1mpi válasza SoulReaver (#118878) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Én S-51-el örülök ha 1000-es WN8-at tartok, azzal akkor kezdek el játszani, ha le akarom rontani a napi statom :DDD

(#118883) Sanya: Mint a T-54 mod1 esetében is, sokan nem tudják, de a lövegpajzs simán belőhető.

(#118882) nightmare13: Én azt S-51 nagy gunnal csináltam meg AP-val. Ha felrak tier 9-be simán meglehet csinálni, tier 5-7-ben túl gyors a csata, ott nem tudsz lőni max 4-5-öt

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#118885) nightmare13 válasza h1mpi (#118884) üzenetére


nightmare13
senior tag

Hát a SU-14-1 hetes, szóval általában felfele pakolja, de annyira szeszélyes az ágyúja, hogy az hihetetlen. AP-t nem is nagyon merek bele rakni, mert mindenhova megy a lövedék, csak a célra nem :)

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#118886) h1mpi válasza nightmare13 (#118885) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Pedig próbáld ki elég FUN :D Én a HE-vel nem nagyon lövök, mert 300-400-at sebez és max 3 talál egy körben vagy annyi se. Az AP-nak egy hátránya van nyeli a lánc és viccesen pattog a 260+ pennel ja és drága :)

A nagy ágyúval a goldos HE is vicces a nagy sugár miatt, nem gond megcsinálni a sebezz több tankot egyszerre küldit :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#118887) Jolet válasza nightmare13 (#118882) üzenetére


Jolet
őstag

Én mire végeztem az amcsi ággal eljutottam a t55 hetes küldiig

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#118888) SoulReaver válasza h1mpi (#118884) üzenetére


SoulReaver
veterán

Ezért mondom, hogy a 2000 az kicsit túmáccs.. :D

(#118889) jozefgucci1 válasza nightmare13 (#118882) üzenetére


jozefgucci1
addikt

A legtöbb küldit az amcsi M44-el csináltam meg . Hatalmas fun az az arty is .Természetesen only gold és úgy a T8 gépekbe is belemegy a 750 DMG. Nem is léptem tovább arról az arty-ról , pedig a CW-k miatt az M40 nagyon jó lenne ,de már nincs kedvem arty-val menni a küldik után.

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#118890) nightmare13


nightmare13
senior tag

Köszi srácok a választ, valamit kieszelek, szeretem az FV304-t is, de jelenleg nem tudok vele elég sebzést letolni, úgyhogy lehet bepróbálom az amcsikat újra. Az 5 és 6. szintű franciákkal is kb 6x annyi sebzést adtam le átlagban, mint a saját hp-m, M41 is egész jól ment anno + a Hummel.

A másik megoldás, hogy a light ágra fekszek rá :P

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#118891) lacibacsi válasza nightmare13 (#118890) üzenetére


lacibacsi
addikt

Az FV304 olyan, mint az M44: tolsz bele egy kis prémium kaját és máris csodákra lesz képes! Jozef mester tanítása alapján az M44-et only gold üzemmódban próbáld! A 6x sebzés nem lesz gond. (SU-14-1 is jó hozzá, de csakis a nagy gunnal.)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#118892) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Ezt a Vk 28.01 -et melyik löveggel használjam?

(#118893) nightmare13 válasza lacibacsi (#118891) üzenetére


nightmare13
senior tag

A legnagyobb lövegre gondolsz, ami az örökkévalóságig tölt? Nem, köszi, a hajam kitéptem amiatt :D Ha betalál, az nagyon szép, de átlag 4-ből 1 ami álló célpontot bead nálam (teljes szűküléssel), akkor már inkább 2 lövés a közepes ágyúval :)

Pótellátmányt én nem használok bele, de valahogy 1xx sebzések, vagy gyakran kétjegyű sebzések jönnek ki az FV-vel, hiába van 10 találatom, egyszerűen nem jön össze az áhított mennyiség :S

+SoulRiever-

Én trollágyúval használtam.

[ Szerkesztve ]

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#118894) jozefgucci1 válasza nightmare13 (#118893) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Akkor marad az M44+gold+Cola és 10 csatából össze is jön .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#118895) SoulReaver válasza nightmare13 (#118893) üzenetére


SoulReaver
veterán

Jó ez a kis trollgun :D Még sima repesszel is jobb vele, de azért gold is kell rendesen.

(#118896) nightmare13 válasza SoulReaver (#118895) üzenetére


nightmare13
senior tag

A golddal csak annyi a baj, hogy nincs átütése, szóval magasabb tierben nem annyira hatékony, de he-vel már adtam én is egy-két 4-500 körüli puszit :)

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#118897) Sanya válasza h1mpi (#118884) üzenetére


Sanya
nagyúr

az ellen a tank ellen döntően a type59-cel szoktam találkozni, az meg ott lövi át ahol akarja.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#118898) h1mpi válasza Sanya (#118897) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Hát nem éppen mindenki, mert elég jól pattint ha tud vele az illető játszani. Hasonló troll az eleje, mint a T-54-nek. Főleg, hogy a type59-nek nincs valami nagy penje se.

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#118899) jr1994 válasza wwenigma (#118875) üzenetére


jr1994
addikt

Játszottál te már mikor a 6-os KV-1S volt az OP definíciója? Tudod mivel magyarázta a wg hogy a KV nem op? A globális átlagsebzésekre hivatkoztak! Mikor az összes bot azzal játszott mert mással nem tudott és lehúzta a statját annak a tanknak :C

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#118900) GoTReX


GoTReX
őstag

Gondoltam megnézem: Rank Very Bad :U :((( :DDD

[ Szerkesztve ]

XBOX ID: GoTReX #4839

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.