Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Idiokrácia...
-
Scholes9
nagyúr
válasz South Velen #1 üzenetére
Az. Musk nemsokára Amerika elnöke lesz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
.LnB
titán
Ezt a kommentet tedd el szerintem most könyvjelzőbe, vagy mentsd el valahogy. Jól fog ez még jönni a "én megmondtam" portfóliódba.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem probléma. Akkor majd hirtelen ki fog derülni, hogy Amerikában született..
"Csak eddig rosszul emlékezett rá"„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Vagy már most is az. Puppet Master mint Raszputyin.
Amúgy Trump eddig elég érdekes arcokat jelölt tisztségekre.
- Marco Rubio lesz Donald Trump külügyminisztere
- A Nemzeti Hírszerzést a puytinista Tulsi Gabbard vezeti majd.
- A legfőbb ügyész a szexbotrányok hőse, Matt Gaetz lesz.Valaki kér egy Popcornt?
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
https://www.vg.hu/kozelet/2024/11/tulsi-gabbard-trump-hirszerzes
Itt azt írják, majdnem ez a néni lett az alelnök. Kövi választásra akár elnök jelölt lehet republikánusként.
Kamala nénit meg szinte eltaposta a cikk szerint. Mondjuk én hozzáértés nélkül azt sem értem hogyan jelölhették, ha az USA-ban valós probléma az illegális, 20 milliós bevándorló tömeg, ami csak növekszik, és Kamala munkája lett volna megoldani. Helyette fokozta, majd kiállt, h ő pont a megfelelő orvosság a bajra.
A Musk féle ámokfutás sem lesz gyenge gondolom.
A cégeit felügyelő állami szervekre bír várhatóan befolyással.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
andrisbandi
őstag
válasz andrisbandi #11 üzenetére
Húúú, bocsi!
Lehet mellé nyúltam, ez kormány propaganda ízű lapnak tűnik!░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
7Heads Drago
veterán
Ebből már megint baj lesz....
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Gausz
aktív tag
"mivel a befektetők arra számítanak, hogy Trump barátai és érdekkörének tagjai jól teljesítenek majd az új kormány alatt."
Ez indokolatlan lölőzés -
bence1024
tag
válasz andrisbandi #12 üzenetére
Amelyik oldal alján a Mediaworks virít, még bottal szem szabad piszkálni!
-
Ringman
nagyúr
válasz andrisbandi #11 üzenetére
igen, a vg az pártlap már több éve, de tulsi valóban az egyik debate alkalmával lenullázta a 2020-as választás előtti primaryn kamala kampányát: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ezekiell
veterán
válasz South Velen #1 üzenetére
We are living in the stupidest timeline.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
szkaroly
senior tag
Ez a legnagyobb probléma manapság politikusoknál és a birka szavazóknál: nagypofájú semmirekellőket választanak meg akik még egy lottószelvényt se tudnának helyesen kitölteni. Nálunk is megválasztottak már 2 ilyet, egyik se dolgozott olyan munkahelyen soha amely egy fillér hasznot is hozott volna valaha az országnak. Hála Istennek hamarosan ugyanezek a birkák megválasztanak egy harmadik ilyen tökfejt, aki szintén csak dumálni tud és soha nem dolgozott olyan helyen ahová nem valamelyik rokona dugta bele. Bíráljuk mi ezeket az ingyenélőket, de sajnos a magyar választók jó része egy szinten van ezekkel. Mielőtt valaki megsértődik, Hofit idézve: Akinek nem inge az ne vegye magára, de akinek inge, az öltözködjön már fel gyorsan...
[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
Ezekiell
veterán
-
wolfman
veterán
Trump nem vezető, nem elnök, hanem csak egy kib@szott üzletember.
#9Erunosta: Ha ennek csak arra lenne a későbbiekben befolyása, hogy mi mennyire jól fogunk szórakozni, boldog lennék, de sajnos irgalmatlan károkat fog ez a pahaszt még okozni Európának (IS). És ez semennyire sem jelenti azt, hogy a demokraták sokkal jobbak lennének a világnak.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Értelek, de én már feladtam hogy aggódjak. A magyar helyzetet is napszemüvegben és popcornal a kezemben nézem. Mindig van lejjebb és úgy érzem magam mint Neo a Mátrixban, látom a sok bajt és nem értem miért nem látja más. Olyan emberekben is csalódtam akikről nem gondoltam. Kerülöm a politikát RL mert félek rájövök az a rendes ember akivel beszélek ugyanolyan vak. A meggyőzésbe is belefáradtam, értelmetlen. A vérnyomásom megy csak fel eredmény nélkül.
A mának élek és a pillanatnak, egy héttel tovább nem tervezek előre. Imádkozom, hogy ne legyen dolgunk az egészségüggyel és hálisten nincs gyerekem. Elköltözni családi okok miatt nem tudok, meg már nem is akarok. Itt döglök meg ebben a posványban. Ez van. -
wolfman
veterán
Emlékeztek miről szólt a Deadpool 3? Meghalt az univerzum horgonylénye. A miénk Haramble, a gorilla lehetett, mert 2016-ban kezdett elbaszódni minden a nagyvilágban (jó, ok, nálunk 2010-ben).
#19szkaroly: Az a gond, hogy egy átlagember nem menne el miniszterelnök jelöltnek, mert az meg tudja milyen nincstelennek lenni, kirugatva lenni és ténylegesen megdolgozni a saját pénzéért. Ezek a senkiháziak, akik meg már eleve gazdag családba születtek, fingjuk nincs arról, ami felett uralkodnak.
Attól tartok, hogy ez a harmadik tökfej is csak tökéletes marketingnek használja mindazt amit nap mind nap elmond a saját pártállását illetően, de elszámoltatást és tényleges rendszerváltást nem akar, csak egy újabb díszlettel felépített kétpártrendszert, ahol ugyan úgy nem az emberekért fog történni semmi, csak a saját kör és fehérgallérosok nyeregben tartásáról a korábbi garnitúra képletes sárbatiprásával.#22UnA: Úgy értem, hogy ő nem Amerikát akarja vezetni, nem az ottani embereknek akar jót és stabilitást teremteni, értékeket megőrizni, hanem csak a saját szférájának gazdasági érdekeit fellendíteni. Mágnás, spekuláns a faszi, ha kell 24 óra alatt teljesen már álláspontot képes felvenni. Reggel felkel, fellapozza a tőzsdét, aztán ahogy az áll, az lesz nála a napi célkitűzés.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
andrisbandi
őstag
MI MINDEN KÖVETKEZIK TRUMPBÓL? Buda Péter, nemzetbiztonsági elemző / Friderikusz Podcast 107
yt"Az USA elnökválasztás egy látlelet.
Tragikus képest fest társadalmunk igényeiről, és a lehetséges jövőről."Más...
srácok kösz az infókat![ Szerkesztve ]
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
gabor7th
addikt
A Dogecoin több mint 160%-ot nőt és Musk kedvence volt, a Bitcoin most tán negyvenet se... Szóval talán nem a Bitcoint kéne itt mindig emlegetni.
Meg mostmár vége, lefele tart az árfolyam, vége a bulinak kb. három napja.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
senior tag
nagypofájú semmirekellőket választanak meg
Ezen nem lehet változtatni, az add el magad civilizációban, mert akit nem választanak meg, az is megpróbálta eladni magát csak rosszabbul ment neki, és ha majd egyszer megválasztják hogy változtasson, az csak annyit jelent hogy jobban sikerült eladnia magát.
Érdekes szituáció, mondhatni egyedi talán, mert a régi filmeken ez egy vád volt, amiért a vádlót könnyen keresztüldöfték, ma meg ez erénynek számít hogy a siker kulcsa, a kullancsa.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
.mf
veterán
- Egészségügy-miniszternek a konteo-hívő anti-vaxxer Robert F. Kennedyt jelölte
#23 Erunosta: most költöztem Norvégiába (egyelőre csak fél évre dolgozni és közben felmérni a helyzetet, aztán majd meglátom), pedig már én se vagyok annyira fiatal (pont ma töltöm a 41-et) - és pont ezért, mert nem akarok több időt posványban pazarolni. Egyszerűbbek, átláthatóbbak, korrektebbek a dolgok. Aki akar dolgozni, kortól függetlenül talál munkát - egyik kollégánk hatvanas éveiben van.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Ezekiell
veterán
Boldog szülinapot!
Norvégia baromi jó hely, ahogy az összes északi ország. Én Svédországba járok rendszeresen, simán költöznék oda is.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
azbest
félisten
" a befektetők arra számítanak, hogy Trump barátai és érdekkörének tagjai jól teljesítenek majd az új kormány alatt"
Sok technológiai és más cég is kilőtt. A dollár erősödött. De persze mindenki csak azért, mert Trump barátja. Nem ám azért, mert gazdasági fellendülést várnak a befektetők a választás eredményétől.
"a kormányon kívülről hoz majd tanácsokat és útmutatást, ezzel utalt arra, hogy Musk informális szerepet kap – vagyis a Szenátusnak nem kell semmit jóváhagynia"
Hát persze. A tanácsadók tanácsod adnak, de nem döntenek. Azt az agencyken múlik, hogy megfodagják-e a tanácsokat és a szenátuson múlik, hogy törvénybe foglalják-e a tanácsokat.
Hihetetlen mennyire tombol a kognitív disszonancia a leghangosabb médiától és fórumozóktól. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a magát demokratának nevezők nagyon nem demokraták, nem is kell messzire menni ezért. De hát a tömegpszichózis mindig barátokat vár a hisztizésben... aztán meg megy a pingvinezés.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Igen, a cégeknek jó, az embereknek szar Trump. Ezt mondjuk mi is, csak a vicces az, ha valaki a cégek oldalán van ebben az egyenletben sima proliként.
-
senior tag
-
azbest
félisten
Próbálj meg munkahelyek nélkül pénzt keresni.
Tudom, hogy széleskörű hit az, hogy mindennek szinte ingyen kéne lennie, de közben magas fizetést kéne kapni hozzá. A valóságban viszont működő cégek kellenek működő gazdasághoz és nem segélyből haszontalakodni és követelni a sült galambot.Azokban az országokban van jólét, ahol a vállalkozások működésének teret adnak, forog a pénz. Ettől lesz sok jól fizető munkahely, jó fizetés és fizetőképes kereslet a vállalkozások termékeire és szolgáltatásaira. Már számtalanszor bebizonyosodott, hogy a kommunizmus nem működik, akkor sem, ha kaliforniában találják ki újra.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Ja hogy te abban a hitben élsz, hogyha giganagy a cégek profitja, akkor majd abból jól részesülnek a munkások is?
Mesélj még, milyen fantasyt szeretsz még
-
doooo
veterán
De azoknak is csak rövidtávon. Amíg elhiszik, hogy jobb lesz nekik (mert valahogy hülyébbek sokszor a szavazóknál is, nem tudnak elvonatkoztatni, nem tudnak logikusan gondolkodni, stb). Amint elindulnak az újabb kereskedelmi háborúk, szívni fognak rendesen. Mindenhol, nem csak Amerikában.
És persze ez a rövid jó is az igazán hatalmas cégekre érvényes, a kisebbek már eleve szívni fognak. -
Én is majdnem Norvégiában kötöttem ki szerelmi úton jó sok évvel ezelőtt. Aztán az élet máshogy hozta. Már nem bánom, kicsit röghöz kötött típus vagyok.
Nem Magyarországhoz, de nagyon nem akaródznék már elmenni. Tudom, hogy szar lesz itt, de ezt vállalom.
Lábjegyzet: Útálom a halat és a hideget. -
Alakul ez gyerekek. Trump most egy oltásellenest jelöl ki (ifjabb Robert F. Kennedy) egészségügyi miniszternek.
Mintha mindenhová direkt a legrosszabbat rakná.[ Szerkesztve ]
-
tha_answer
őstag
Szted. itt mar reg nemcsak az a lenyeg h az embereknek jobb lesz vagy sem, hanem h ki tudja jobban ventillaltatni a (liberalis) elitet. Es Donald ezt teljesen hozza. miert akarnak utni az eliten? Pontosan azert mert amit te is irsz: trickle down economics: "hahotazo reagan bush feherhazi foto".
-
nozs23
addikt
Sok technológiai és más cég is kilőtt. A dollár erősödött. De persze mindenki csak azért, mert Trump barátja. Nem ám azért, mert gazdasági fellendülést várnak a befektetők a választás eredményétől
Ez gyakorlatilag minden választás után így van, mert a bizonytalanság megszűnik a választás végével. Nyilván a Musk és többi haver tulajdonban lévő cégeknek extrán jó.A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a magát demokratának nevezők nagyon nem demokraták, nem is kell messzire menni ezért.
A demokraták elfogadták a republikánus győzelmet és nem mennek vasvillával a Capitóliumnak. Ezt a másik oldalról sajnos nem lehetett elmondani. -
Necroman_Mk2
őstag
Kíváncsi leszek két év múlva, hogy a mid-termen képesek lesznek-e fordítani mind a kongresszus, mind a szenátus többségén. Ha csak a fele megvalósul Trump és sleppje terveiből, amit beígértek, akkor azok józan paraszti ésszel is belátható következményei miatt én erre reális esélyt látok.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest