- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma #258483 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat. Igyekszem megfogadni.
Akkor ezek szerint inkább procit nézzek mintsem új M.2 SSD-t!?
köpet: a hőmérséklettel nem hiszem, hogy baj lenne, mert 34-40 fok között mozog. Ma megnézem majd mi megy még játék közben úgy, hogy csak a windows-t indítottam el és utána a játékot.
-
köpet
aktív tag
válasz
wwenigma #258483 üzenetére
Gyengébb processzorral és ssd-vel (laptop, i3-6006, wd green 128gb sata) is van legalább 15 másodpercem általában a kezdésnél, szerintem más lesz a bibi. A rendes gépemben volt ryzen 2600, most 3600 van benne, de nem tapasztaltam ilyet.
SSD belassulhat attól is, ha kezd megtelni, mondjuk ennek mértéke típusfüggő.
Lehet valami háttérfolyamat is, frissítés pl, vagy az utolsó micropatch nem sikerült jól, ki tudja. Én megnézném mi fut még a hátérben, illetve melegedés miatt is lehet lassulás, szóval a hőmérsékletek is érdekesek lehetnek. -
-
Plata
félisten
válasz
wwenigma #252748 üzenetére
Nekem már ez az 1920x1080 is fura.
A legfurább az hogy a képernyőm jó ha van másfél kiló.
A régi időkben a képernyőm volt vagy 20 kiló és kellett neki egy nagy asztal.
Meg valami 800x600 felbontása volt.#252749Met
Kv2 most sem rossz,bár a prém változata szerintem jobb.
Sajnos a he lövedéket csúnyán nerfelték,de ha jó helyre lősz most is sebez 800+-t szerintem. -
phoenix1989
őstag
válasz
wwenigma #252640 üzenetére
értem és mit tanulsz belőle?
mert ez csak annyit mutat hogy az rng hova vitte a lőszert, szerintem nem tanít semmit.CirrMee
a mod hülyeséget mutat már le lett írva. ne foglalkozz vele. egyébként a távolság miatt látod úgy, azért látni hogy lefelé halad a lőszer szóval ha kihúznád az egyenest akkor mire a tankodhoz érne valószínűleg a lövegedhez érne. -
-
Puculo
aktív tag
válasz
wwenigma #252597 üzenetére
Mire a szezon lejár mindenkinek össze fog jönni. Állítólag könnyíteni fogják a szint időt. Sok panasz érkezett a WG-hez amit ők nem sejtettek. Azt hitték könnyebben össze lehet hozni. Hogy mennyire igaz azt nem tudom, de a haver már 16 perc feletti idővel is megkapta tegnap. Tőle hallottam. Nem kell készpénznek venni, de van benne ráció.
-
2thletme2day
őstag
válasz
wwenigma #252582 üzenetére
Igazából mivel nem egyszerre kell teljesülnie a két küldetés feltételnek ezért én úgy toltam, a nem meghalósnál, hogy hagytam odőt magamnak. Fedezékbe bújtam, stb... Aztán utána. 15 perces résznél nyomtam a w-t és nem törődtek a hp vesztéssel. Nagy nehezen de meglett nehéz fokozaton.
-
Papooo
senior tag
válasz
wwenigma #252575 üzenetére
Nálam az az érdekes, hogy nem volt se hardvercsere, se rendszer újratelepítés, se a grafikai beállításokat nem piszkáltam.
Se a proci terheltségen, se a gpu grafikonján, se a ram használaton (ami max 14,5GB a 32-ből) nem látni rá okot.
Valahol olvastam, hogy a letiltott swapfile lehet a bűnös, de engedélyezett állapotban is csinálja.
Azóta már mindent megpiszkáltam, de félóránkét egyszer tuti jön a 2-3 másodperces diavetítés.... -
2thletme2day
őstag
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma #252258 üzenetére
Most jobban megnéztem az oldalt és baromi jó, mert gyakorlatilag mindent lehet látni!
Még a tankok felszereltségét és a legénység skill kiosztását is többek között.Ebből meg baj lesz more!
Mondjuk tegnap nem is játszottam...hmm
Elképzelhető, hogy hétfőn az utolsó csatám már kedd hajnalban ért véget és azt írta tegnaphoz!?Obj.279e Szövetség-15 küldfihez mit kell csinálni pontosan, meg tudja mondani vki? Illetve milyen tankokat javasoltok a teljesítéséhez? Köszönöm
-
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma #252254 üzenetére
Esetleg ha vki nem tud angolul - bár nem biztos, hogy egy állásponton vannak (én sem tudok angolul
)
-
Baltazár123
őstag
válasz
wwenigma #250961 üzenetére
Igen, minden ládából annyi eséllyel pottyan ki prém tank, amennyi eséllyel te 5x egymás után veszítesz vagy nyersz a WoT-ban. Ez egy olyan játékosra vonatkozik, aki kb 48% eséllyel tud nyerni-veszíteni. 5x bukni zsinórban elég gyakran megtörténik. Ládából tank? Na az már nem ilyen gyakori, bár most inkább nem mondok semmit, mert vettem 4 ládát ócsón és kivettem belőle 1 prém tankot
hogy ez se volt manipulálva, nyilván nem az a cél, hogy vegyek még több ládát. Ha adnak 4 ócska ládát, akkor tutira nem veszek semmit utána, de persze ez konteó
Egyébként mindig az a duma, hogy majd sok ezer csata után helyreáll a %, de nem értitek, hogy a direkt ismétlődéseknek már egy 5x ismétlődésnek is rohadt kicsi az esélye. A nagy minta se úgy épül fel általában, hogy 5x veszítesz, azután 5x nyersz és megint 5x veszítesz. A véletlenben persze az a kényelmes, hogy akár ez is előfordulhat, de megint meg kéne érteni, hogy ennek nagyon kicsi az esélye, hogy ilyen ismétlődő minták legyenek.Valamelyik cc-nek volt videója, hogy talán 25x (vagy többször) egymás után veszített. Na most, csak megint hogy el tudd helyezni a logikában, annak az esélye, hogy 21x egymás után veszítesz a WoT-ban kisebb, mint hogy nyersz a skandináv lottón
ő meg 25x veszített zsinórban.
-
Baltazár123
őstag
válasz
wwenigma #250953 üzenetére
"Ugyanannyi az esélye matematikailag, nem csak lehetséges.
"
Ezt rosszul tudod. A dobókocka azért sem jó a WoT szemléltetésére, mert a WOT-ban mások az esélyek, 48-48% a win-lose esély, 2% a döntetlen.
Annak az esélye, ilyen számok mellett, hogy 5x egymás után veszítsél, már csupán 2,5%. Szorozd össze a 0,48-at 5x. Hogy értsd milyen esély ez, a karácsonyi ládákból kb hasonló eséllyel (2,4% ha jól emlékszem) pottyanhat ki prém tank.
Tehát annak az esélye, hogy veszel 1 karácsonyi ládát és kirántasz egy prém tankot, megegyezik annak az esélyével, hogy 5x egymás után veszítesz.
Innentől lehet ezen gondolkodni, hogy mi a gyakoribb, az 5 vereség zsinórban, vagy a prémtankok potyogása a ládákból, pedig matematikailag ezeknek megegyezik az esélye. A véletlen becsempészése a játékba, ilyen magas fokon, egyfajta álcázást is ad bármilyen manipulációnak. Nem azt állítom ezzel, hogy van, csak azt, hogy persze mindig rá lehet fogni a véletlenre mindent, miközben a valós esélyekkel sokan nincsenek tisztában. Láthatóan te sem
-
-
zodo
nagyúr
-
hulp01
senior tag
válasz
wwenigma #247078 üzenetére
Értelem szerűen túlzás volt, csak azt akartam vele szemléltetni, hogy a minél nagyobb rng nem teszi a játékot nagyobb kihívássá.
Az AW-vel játszottam, és az sokkal jobban is tetszett. Abba is hagytam arra az időre a wot-ot, aztán az aw-t is, és egyszer csak újrakezdtem ezt. De ha jól hallom az aw eléggé leszálló ágban van, ha egyáltalán még működik. A WT-t is kipróbáltam, de az egyáltalán nem tetszett.
Szóval maradnék a wotnál, de legyen kisebb az rng. -
hulp01
senior tag
válasz
wwenigma #247064 üzenetére
Ezzel nagyon nem értek egyet. Pont akkor lenne kihívás, ha nem lenne egyáltalán rng. Igen, ezzel nőne a különbség a jó és a rossz játékosok között. Pont ezért nem csökkenti ezt a wg, mert így a botoknak is van néha sikerélménye és nem lépnek le.
Ezzel azt mondod, hogy a lottó rohadt nagy kihívás, mert ott aztán tényleg van rng. Pedig pont, hogy semmi tudás nem kell hozzá. Kitöltöd a szelvényt, aztán vagy nyersz vagy nem. Ebben nekem semmi kihívás nincs. -
Warton
őstag
válasz
wwenigma #246477 üzenetére
Valamilyen szinten a kísérőkkel is kell foglalkozni, mert egy ponton túl, már olyan sokan lesznek, hogy pikk-pakk kiszednek mindenkit. Nyilván mikor már a bossnak kevés életereje van, mondjuk 2000 alatt akkor meg mindenkinek őt kéne lőnie, nem foglalkozva a kísérőkkel. Lehet, hogy a Dupláknak a kísérőket kéne folyamatosan lőniük azok túl pontatlanok ahhoz, hogy a boss gyenge pontjait eltalálják. A kerberosz meg a Malachit pedig végig a bosst kéne, hogy lőjék. Sajnos randomban kb. mindenki össze-vissza lő, amit épp tud.
A felszerelésre vonatkozóan meg elsősorban mindenkinek a védekezős felszerelést kéne hoznia: védőpajzs meg a kétféle életerő. A védőpajzsot akkor érdemes aktiválni amikor már a hp lemegy és amikor fenn van a védőpajzs akkor aktiválni a hp javítót... szerintem. Mert a lényeg, hogy minél tovább életben maradjon a csapat, mert minél tovább életben marad annál több sebzést lehet kiosztani.
-
-
BloodRay
veterán
válasz
wwenigma #244935 üzenetére
Nem arról a googlefordítós papírról írtam...
Hanem az összevágott (video)anyagairól chemsnek.
Te meg megnézhetnéd az ügy előzményeit esetleg...
Idiótázás meg fanclubozás az megy...
Itt a jogi dokumentum lényege Skill részéről szerintem csak annyi volt, hogy ez a szerencsétlen vegye már észre, hogy következmények nélkül nem tehet meg bármit (mások sarazása, hazudozás, durván illegális tartalmak megosztogatása...) a neten...
Gyanítom nem Skill találta ki a dokumentum tartalmát (nem is hiszem túlzottan érdekli ez a nyomorult gyerek és az ügye, csak gondolom már eljutott arra a szintre, hogy legalább nyoma legyen, hogy rá lett pirítva).
Amúgy meg higgy amit szeretnél. -
hulp01
senior tag
válasz
wwenigma #244924 üzenetére
Igazából én vagyok a hülye, hogy egyáltalán megnéztem ezt a marhaságot. Két senki cicaharca. Vicces, hogy Skill a videóiban állandóan azt hangoztatja, hogy ne álljunk bele egymás gyalázásába, aztán ő meg beperel egy kis noname senkit. Most saját kárán megtanulta, hogy felesleges. Bepróbálkozott, nem sikerült.
Ez a chems meg egy még nagyobb senki lehet. Skilles cicaharc előtt szerintem senki nem tudta, hogy kicsoda is ő. Az első része még csak-csak elmegy a videónak, de az a kurvaanyázás, amit a végén művel, elég egyértelművé tette számomra, hogy ez egy nagypofájú gyökér, aki amúgy megérdemelte volna, hogy megvágják pár ezer dollárra. Azt mondjuk nem értem, hogy ha se a neve, se a tartózkodási helye nem stimmel azzal, ami a levélben van, akkor mégis hogy kapta meg? És ismét csak azzal fenyegetőzik ez a balfasz, hogy nyilvánosságra hozza Skill valódi kilétét.
Remélem Skillnek lesz annyi esze, hogy hagyja az egészet a fenébe és nem reagál rá. Csinálja csak a wotos videókat, meg az index oldalát, aztán kész. Ha senki le se szarja ezt a kis nyomit, akkor hiába vergődik tovább.#244930 popey37
Eleve az egész levél, amit kitett, egy google fordítás franciáról angolra. -
válasz
wwenigma #243417 üzenetére
Én gondolkodom. Minden tankomon amin rendszeresen játszom azokon a legénység fullos. Mármint ami kellett az a skill meg van és már csak lényegtelen dolgokat fejlesztek. Tehát pl a nehéztankomon már 89%az álcázás,és helyette lesz egy 85% olyan skill ami hasznos,az szerintem jó. Ha valaki az 500 tankjával játszik, ha valaki rosszabb játékos ,mer 3% rosszabb a képesség szintje ,vagy annyira maximalista azt megértem. Nekem mint átlag játékos ez az átdolgozás okés. Lehet úgy is nézni,h WG le akar húzni,vagy úgy is,h van újra értelme legénységet fejleszteni. Nem vitatkozni akarok,csak nekem ez a szemléletem és elfogadom ha másnak nem.
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #239902 üzenetére
Ismerem a lengyel oldalt. Török oldalról meg havi 200 ft-ért lehetne aktiválni.
Már begyakoroltam a trükközést amíg működik addig maradok ennél. Van 6 email címem direkt erre és 2 havonta aktiválok egyet egy hétre aztán egy év múlva kezdhetem elölről mert évente 1 ingyenes trialt adnak mindenkinek. -
phoenix1989
őstag
válasz
wwenigma #236895 üzenetére
Ott nem lehet mert minden irányból lőnek. Minden irányból spotolnak. Ha neked bejön legyen ettől még nem változik a véleményem hogy szerintem meg szar. A kreditrol meg annyit hogy nekem úgy lett annyi bevétel hogy körönként alapból -20k fogyó cikk. De nincs is értelme ezen vitázni. Szerinted ott jobb a kredit ennyi, mindenki ott farmol és úgy ahogy akar. Hivatalosan erről nem írnak hogy bármivel több lenne a szorzó ez viszont biztos.
-
phoenix1989
őstag
válasz
wwenigma #236795 üzenetére
ha mindenki campelne és hátul huzogatná akkor a büdös életbe nem lenne foglalás. szóval erről ennyit. az hogy general legyél nem nagy dolog. egyszerre vagy arty light heawy meg med. szóval nem valami bonyolult. viszont cserébe agyérgörcsöt kapsz. nekem erre nincs szükségem, főleg nem szar 600kötvényért mikor van belőle 90k. a kreditet meg tolja a random is boostokkal prém nappal. az is idegesítő de legalább 5 percenként lecserélődik a fasz csapat, itt meg szopsz vele 1órát xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest