- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
jr1994 #257442 üzenetére
Járt még úgy valaki rajtam kivül, hogy tegnap óta lockolva van a DBT-re rakott nyersanyaga, de tank sehol? Ráadásul a rescources returning gomb csak a tervrajzokat hozná vissza, 450000 free xp-nek nyoma veszett, és ha jól emlékszem 11k kötvényemnek is. Aranyat nem szántam rá sokat (5500), az lehet megvan, nem emlékszem mennyi volt tegnap előtt.
Mit csináljak, nyissak ticketet? Szép lassan a sorszám nélküli tank is elfogy.
-
-
Plata
félisten
válasz
jr1994 #254659 üzenetére
Hát a viking sorozat szereplőinek hangját nem ismerem meg,annyira nem vagyok rajongója,de a Star Trek hangokat ismerem,a hajós játékban épp Star Trek event van,senkinek nem igazi a hangja. Főleg mert Spock igazi hangja majdnem 10 éve hogy meghalt.Mivel kb minden nap hallom az eredeti hangot egy másik játékban ahol az igazi a narrrátor.
#254660gainwardgs
Ha a tier XI olyan lesz mint a hajósban akkor cumi lesz. -
joergie
őstag
válasz
jr1994 #251519 üzenetére
Igen egyelőre saját tapasztalás alapján minden rendben.
Aztán lehet pont este omlik össze, volt már ilyen mostanában is
#251518 Puculo
artyt grindelni elég kínkeserves, nagyon nem adja az xp-t. most azt figyeltem meg, hogy a kill nagyon megdobja az xp-t, meg ha külön track-re is kapsz dmg-et, nem csak stun-ra(nem mintha különösebb ráhatásunk lenne, hol találjuk el az ellent)#251520 Plata
jó lenne ha egyszerű pár másodperces szitukat lehetne exportálni, ez a formátum(reels, tiktok) amúgyis népszerű -
Djuree
félisten
válasz
jr1994 #249326 üzenetére
ezért nem tolom én a kampányt sem, nincs az az isten, nem szenvedni akarok abban a kis game time-ban, hanem élvezni a játékot. mostanában olyanom van csak rusholok előre mint a bolond, aztán vagy bejön vagy nem.
rég nem érdekel már a stat meg az ilyesmi földhözragadt dolgok...
át is tértem a hajósra, valahogy most jobban leköt, nem tűnik ennyire pénzéhesnek... -
joergie
őstag
válasz
jr1994 #249277 üzenetére
Gratula
Nekem is most decemberben lett meg az első 10k+ Manticore-al Highwayen(északi bázisról!). Utóbbbi időben intenzíven kerestem az extrább élményt, úgyhogy lightoztam és artyzttam(ebből is AP). Nagy megelégedés, amikor a csapat hajlandó elfogadni a felkínált gyümölcsöt
Ami jobban tetszett, az a korábban is linkelt 8k+ félig stock saladinnal(!!!) szintén malinovkán(úgy, hogy volt a csapatunkban egy elc is). -
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #248593 üzenetére
#nincsripléj #csakazuccsútmentemki-aztistéiksztébe'
---
Én eldicsekszek az eredménytelenségemmel.
Carro P.88 kőkemény 1000 avg dmg jelenleg, botrányosanszraul fosul játszok vele, de egyszerűen semmire se jó.
Aztán most itt van a T8-as lengyel med, tudom szopatom magam a stock tankkal, de jelenleg 800 sebzésen állok.
T5 szint, de backi, az a stock ágyú még golddal is botrányos. 10 mp alatt tölt, lő mindenfele, a tank lassú, lassan fordul... De most már elvből is kifullozom freexp nélkül.
(T7-es tesójával 1500-öt átlagoltam, persze kifullozva.)
Amit még húzok az az 50 120, az tetszik, a japán TD szintén (jelenleg T8-ban vagyok.) Ja meg a kerekes britek, ott is T7, a bálna fordulását leszámítva nagyon tetszik, és mivel ládából kipottyant a T8-as prémium tesója is, így lesz mivel húzni az ágat.
-
Plata
félisten
válasz
jr1994 #247844 üzenetére
Artys fiókkal ritkán szoktam mostanában játszani.Régen jó volt az arty miatt rinyálókat hergelni.Egy időben nagyon nagy hiszti volt az artyk miatt.
Régen még T5 artyval lehetett T10 ellen is játszani,amikor egyedül megvédtem vele a bázist is7 és hasonlók ellen mekkora poén volt a csapat reakciója.
A régi gépemen van el rakva egy rakás screenshot ahol az anyámat szidják.
Csak ki kéne pucolni és rendbe rakni mert már sok éve a szekrényben van bezsákolva.
De szerintem még működik,bár a monitorommal lehet nem kompatibilis. -
po1son
addikt
válasz
jr1994 #247498 üzenetére
Én semmit sem fejlesztettem ki rá a kötelezőn kívül, hogy továbblépjek a cs63ra és így is kellemes játszható volt számomra, egy tipikus közepes tank.
A tier10es ágyú bitang jó és emlékeim szerint a régi med szentháromságot használtam szellőzés/vstab/tgyorsító (cs63on nekem már turbó van)
-
KisApám
addikt
-
jano_77
nagyúr
-
-
joergie
őstag
válasz
jr1994 #246172 üzenetére
Igen, de ha mondjuk lighttal spot határról(430-445m) vadászol mondjuk heavy-t, akkor számíthat az a 6-7méter.
Pug: én elengedtem, nem fogom bizonygatni az igazam, elég ha én tudom, hogy a borat az ultimate weapon
Más: észrevettétek tanks.gg-n a 3D képnél, hogy egy pattanó lövés után is követi a lövedék útját, és számolja az esélyeket?
-
Viktoár
addikt
válasz
jr1994 #246120 üzenetére
Maga az ötlet jó hogy tankot lehet nyerni de miért pont egy tech tree-s tankot raktak be? Ráadásul 3-szor kell aranyligába kerülni a tankért. Szerintem a WG egy kicsit nagyra tartja ezt a tank rewardot.
Gondoljatok bele mennyit kell grindolni azért hogy aranyba fel tudd küzdeni magad és ezt 3-szor. Ez időben elképesztően sok még jó játékosoknak is. Ennyi játékkal 2 maratont ki lehet húzni.
-
Viktoár
addikt
válasz
jr1994 #245904 üzenetére
Tudom hogy sokan utálják és hogy nem meta tank.
Bronze D-be még elmegy, szinte kivétel nélkül az első 3-ba vagyok vele. Rohamban mindenki prémlőszert lő, szerintem nincs a páncélnak jelentősége, tök mindegy mivel mész. A sok HP ami használhatóvá teszi illetve az életerő töltés amit a csapattársaknak is lehet nyomni.
Van maus-om is de valahogy a type jobban kézre áll.
Amúgy nem szándékozom feljebb lépni, nem érdekel a sok matrica meg ilyen hülyeség. Csak a heti küldi legyen meg és elég a kreditégetésből. A sok faszkalap aki tryhard-ol meg görcsöl és köpköd, másokra mutogat ha veszítünk.... Nem az én világom.
-
Viktoár
addikt
válasz
jr1994 #245680 üzenetére
Egy baromság ez a rendszer.
A 10 csata alatt elért győzelmek (és az elmúlt szezonok) alapján sorol be valamelyik divizióba. Na most ugye a győzelmek a csapattól függnek nem az egyéni teljesítményedtől. Tehát a WG az egyéni teljesítményedet aszerint ítéli meg amit a véletlenszerűen összerakott csapat alkot.
Teljesen agyhalott logika.
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #245673 üzenetére
Két cég lett de tartják a kapcsolatot. A lesta minden fejlesztést megkap a wg-től aztán azon finomhangolnak. Rájuk nem vonatkoznak eu-s jogszabályok így bátrabban változtathatnak. A licenszelt dolgokat nem kapják meg nincs Schwarzenegger nincs Milla Jovovich van helyettük tálapó és télanyó, kb ilyen különbségek vannak.
Ugyanúgy volt ott is 56tp maraton mini battle pass keretében, ugyanakkor volt steel hunter ugyanazokkal a módosításokkal, frontline és most is egyszerre megy a onslaught annyi különbséggel hogy ott 500 arany jár azért ha a heti küldetésekből összegyűjtöd a tokeneket. Volt összeszerelő műhely a német 10-es tankért ott is.
Volt pár esemény ami eu szerveren nem volt, példul a lángszórós tank, volt egy 3 napos aukció 3 ritka tankért. Most nagyon nyomják ott és több az event, rendszeresen van verseny ahol elég 30 ezerben végezni és aranyat kapsz, honlapon aktiválható küldetések, napi belépős bónuszok. Free2play több ezer aranyat összeszedtem ott az előző 3 hónapban. -
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #245661 üzenetére
Milyen jó szemed van hogy kiszúrtad.
440-re buffolták az fv215b alfáját. Patch notes alapján kapott oldalpáncél buffot is így már lehet vele sidesrape-elni, ez utóbbi fel is tűnt nekem hogy mint ha sokkal jobban pattognának róla. A buff miatt játszik vele a linkelt streamer is.
Így is logikus egyébként hogy ha már felülvizsgálták az angol heavy ágat és buffoltak rajta több tankot akkor ezt is kellett volna. Nem értem az eu patch-ből miért maradt ki. -
Viktoár
addikt
válasz
jr1994 #245647 üzenetére
Nem csak az a furcsa hogy nyertünk hanem hogy a jó játékosok (is) lófaszt sem csináltak.
Persze mindenkinek lehet rossz köre, de az ilyen nagy arányú vereséget/győzelmet nem tudom csak a csapatok számlájára írni.
Nekem például ma volt olyan köröm FV-vel hogy csak a földet lőtte. Full beszükült, mégcsak nem is 500m-re lőttem és egymás után lőttem a földet.
Lett is a fasza kinullázós kör 1:15-ös vereséggel. Utána "megjavult" a kövi csatára, de mit kéne tenni hogy ne így legyen? Nem csak az FV volt ma ilyen....Egyszerűen nem tudok rájönni miért van ez.
Láttam streamben is hogy van ilyen semmit el nem találós csata, ezzel én sohasem fogok megbarátkozni.
-
hulp01
senior tag
válasz
jr1994 #245291 üzenetére
A VZ jó játékos kezében eléggé op. Én utáltam használni, mert kb. semmit nem találtam el vele.
Chiftain: nem érdekelne mit csinálnak vele, csak takarodjon vissza CW-re. Ott lehetett megszerezni, maradjon is ott. Semmi keresnivalója randomban. Én rendszeresen pattogok még a testéről is (akár oldalról lőve is)
279e: legyen t10 only (semmi keresnivalója t8-t9-ben), ott már vannak ágyúk, amik szemből is be tudják lőni. Esetleg kicsit nagyobb weakspotok, de más nem kell. Ja, és legyen belőle ugyanannyi mindkét oldalon. Ne mondjuk type5 ellen rakja be az mm. Ha hárman mennek vele platoonban, akkor addig ne tegye be őket csatába, amíg nem lesz a másik oldalra is egy hármas early platoon. Ha 10 percig ott ülnek a lobby-ban, akkor így jártak. Menjenek más tankkal.
-
Viktoár
addikt
válasz
jr1994 #245134 üzenetére
Így van, arról volt hogy szarnak a bugokra ami idegesítő.
Az is igaz hogy minden játékban van bug viszont többnyire foglalkoznak vele és javítják, ellentétben a wg-vel. Évek óta ismert hibák és eddig annyit sikerült javítani hogy bizonyos helyekre nem lehet felmászni. Sziklák modellezése, van aki leugrat megy tovább és van aki óvatosan lecsúszik és összeroncsolódik, mindent is elrejtő vagy éppen semmit nem érő bokrok, épület oldalát meglövő arty a fal túloldalán stunol, stb.....
Nem tudom, titeket soha nem zavart ez a sok apró dolog ami összességében rontja a játékélményt? Pedig nem lehetetlen kérés hogy javítsanak rajta és nem is nagy dolgok. Nem kell új motort írni a játék alá.
Az rng meg rng, mindenki tudja hogyha "átkattan" akkor mindegy mit csinálsz. Szintén egy demotíváló tényező.
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #245124 üzenetére
Igen közben rájöttem erre. Pilzenen észre is vettem de csak a harmadik lövés után. Rohadt bosszantó tud lenni. Kőrakásoknál elég gyakori hogy hanyagul modellezik le. Pedig általában ezek pont kulcs kulcspozíciók és gyakori hogy ott pont a szélére áll az ember hogy éppen takarja a rakás a tank gyenge pontjait.
-
2thletme2day
őstag
válasz
jr1994 #245049 üzenetére
Ha minden igaz ez még nincs kukázva a skill átalakítással együtt. Elvileg ebben az évben több lépcsőben jönnek legénységet érintő átalakítások. Az első lépcső az 6. érzék minden parancsnoknak volt. Szerintem az augusztusi nagy patchben ez is benne lesz.
Más...
56TP lesz a maraton tank és júli21-31 között megy majd.
-
válasz
jr1994 #245049 üzenetére
Nekem az új legénységi képességek mozgatták meg a fantàziàm. Csomó tankomnàl szàmomra haszontalan dolgokat fejlesztek, és így ennek nem is làtom értelmét. Én nem érek rà nagyon most jàtszani,de kicsit függő vagyok
Mentem pàr kört,de úgy néztem ma arty nap lehet,2-3 db egy csatàba
Progimat folyton szétcincàltàk
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
válasz
jr1994 #243561 üzenetére
Nekem nem régen egyik honfitársunk anyázott, és kijelentette, hogy csalok, mert nem bírta elviselni, hogy lelőttem 10 méterről. Kb 47%-is winrate-es volt amúgy. Megkérdeztem, hogy miért gondolja, hogy csalok, erre csak annyit válaszolt, hogy "a számok". Tovább nem volt hajlandó kifejteni, csak anyázott.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jr1994 #243505 üzenetére
A mostani se egyszerű, ha valaki szeretné ezt jobban végig gondolni, de sokkal bonyolultabb lesz az új rendszer és pl skill mondja, hogy a ventillátor használatát is át kell gondolni, mikor érdemes inkább azt használni, milyen legénységi skillek mellett, van-e a tanknak egyáltalán annyi skilles legénysége stb. A 30 nap egyáltalán nem sok idő, hogy ennyi minden variációt kipróbáljon az ember és van 5 tank osztály, de azon belül is lehetnek speciálisabb tankok. Én mindenkit resetelek, ez jó sok időbe fog telni. Utána a mostani 5-6 használt tankon próbálgatom, próbálom azokon véglegesíteni.
Az ingyenes reset füzeteket meg elteszem arra az esetre, ha 30 nap után valamelyik kiosztásnál hibázok, akkor azzal kijavítom ingyen.
-
Warton
őstag
válasz
jr1994 #243393 üzenetére
Szerintem a csatákat most sem, és ezután sem az fogja eldönteni, hogy hogy vannak kiosztva a képességek. Sokkal inkább az, hogy milyen tankkal milyen pályára kerülsz, melyik oldalra, milyen MM-mel, meg, hogy az RNJesus rád mosolyog-e vagy sem. Aztán, hogy az adott pályán hogyan helyezkedsz, te és a csapattársaid, az ellenfél mit csinál, mit hibázik stb.
-
popey37
addikt
válasz
jr1994 #243393 üzenetére
szívjátok itt egymás vérét a nagy semmi miatt. még be sem vezették, tesztszeron megy, ki tudja mi lesz a vége?
azért a wg sem hulye, ha a játékosok zömének nem tetszik/ márpedig eddig nem tetszik/ akkor ugyis modositani fognak rajta. felesleges ezen izgulni, hogy mi lesz majd ha... -
Warton
őstag
válasz
jr1994 #243391 üzenetére
Isten őrizz, hogy reseteljék. Gondolj bele mekkora meló, mindenkit újraképezni. Inkább adjanak 12 helyett mittomén 100 vagy 200 átképző könyvet aztán, amit akarsz átképzel, amit nem nem. Vagy tegyenek ilyen átképző könyveket a BattlePassba.
A legyen ugyanannyi az első három skill? Nem tudom, nem gondolnám, hogy olyan rossz a jelenlegi exponenciálisan növekvő rendszer, meg az, hogy rá leszel kényszerítve, hogy hozz egy reális döntést a legénységet illetően. Végre nem csak 1 jó megoldás lesz, hanem talán több jó.
Összességében nekem tetszik ez a crew 2.0, az átképzésnél lehetne méltányosabb a wg az tény. Mondjuk ez a hiszti, amit itt letoltok nevetséges...
-
zodo
nagyúr
válasz
jr1994 #243151 üzenetére
Nem tudom, igazából nem néztem 2017 óta.
Akkor sem volt egyszerű invite kódot szerezni hogy mégse nulláról induljak.
Akkor is folyton nyávogott a böngésző hogy nem jó régióba ténykedek.
Manapság mikor néztem már folyton a Magyar oldalra dobál vissza így nem erőltettem tovább, biztos van rá IT megoldás.
Transzfer/szétválasztás óta meg pláne nem foglalkoztattatott a téma.
Nem tudom hogy egyáltalán van-e régió választási lehetőség a regisztrációkor.Sárkány társunk kchryss talán jártasabb a témában mert odaát maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest