Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#119751) rlazol válasza lacibacsi (#119749) üzenetére


rlazol
addikt

nem aimbot, autoaim. jobb klikkre befogja a legközelebbi tankot, mint a beépített, csak ezt nem kell ráhúzni, így szikla mögöttire is működik. Mivel a tank közepét célozza jobban páncélozott ellenségnél vagy kicsi pennel elég esetleges. Ráadásul, ha kitolja a szikla mögül az orrát és lősz, értelemszerűen a sziklát találja el. Kapáslövésekre, körbetáncolásra jó.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#119752) h1mpi válasza rlazol (#119751) üzenetére


h1mpi
nagyúr

igen és ha "száguld" a tank oldal irányba tuti nem lövi el, mert nem számolja bele a sebességét. Én akkor szoktam használni, ha egyenes vonalban megy előttem mondjuk, de csak papír tankoknál, mert kicsit páncélozottabb esetén pattog sokat.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#119753) jagada válasza h1mpi (#119750) üzenetére


jagada
őstag

Bizonyára, és az iportii meg shaytan nevek is csak véletlenül, elírásból kerültek bele csak auto aim-et akart írni! :DDD

[ Szerkesztve ]

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#119754) lacibacsi válasza h1mpi (#119750) üzenetére


lacibacsi
addikt

és (#119751) rlazol:

Hiányosak az ismereteim ezen a téren, de azt tudom, hogy a Shaytan az konkrétan egy aimbot... Ezért is lepődtem meg.

(#119753) jagada: Így jár, aki nem frissíti a fórumot, mielőtt válaszol. Ezek szerint neked is feltűnt ez a kis "freudi" elszólás... ;]

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#119755) jano_77 válasza rlazol (#119733) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ki kell ábrándítsalak, mert viszonylag régen - pár hete - voltam utoljára kék! Leszámítva persze az elmúlt hétvégét. :((

(#119738) szbalogh: Kár is lenne tagadnom, hogy voltam már bannolva azért mert szándékosan kilőttem egy saját tagot és hogy ez előfordult már több alkalommal is. DE! Most tényleg semmi szándékosság nem volt benne, teljesen vétlen voltam az esetekben. Viszont nem csak egy csatában kerültem ilyen szituba, ezért is kékültem könnyedén. Aztán várhattam több csatát, mire kifehéredtem, erre jött a következő barom és megint kék lettem. :((( Persze addig, míg "csak" kék vagyok nincs nagy baj, csak ha ilyenkor megint elém jön egy drága jó csapattárs, akkor már könnyedén vágnak ki egy órára vagy esetleg hosszabb időre. :U Azért írtam, hogy csak, mert találkoztam már olyan idiótával, aki azért esett nekem a csata első másodperceiben, mert kék voltam.

(#119741) h1mpi: na hát pont ennek szívtam meg én is a levét a hétvégén és kékültem oly sokszor, ugyanis engem is zavart, hogy a Safe Shot mod-al nem lehetett a retardba bele lőni, akkor sem, mikor nagyon is megérdemelte. Most sajnos minden szituban bele lehet. :U

(#119744) GU-81M: nem volt még semmilyen német TD-d korábban?!? Miért a kapott legénységgel szenvedsz? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#119756) emre válasza nyunyu (#119748) üzenetére


emre
veterán

Igazad van. :K

Az AutoAIM And Snapping By Chodak Krzysztof nevű modban van a tiltás.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#119757) wwenigma válasza nyunyu (#119748) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Az ugye megvan hogy minden kiterjesztett celzassegito tiltott ami a gyarinal többet ad (láthatóra ugrik), nem csak a direkt aimbot? És legalább a geometriai közepét célozza vagy weakspotra allitottad?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#119758) lacibacsi válasza jano_77 (#119755) üzenetére


lacibacsi
addikt

" találkoztam már olyan idiótával, aki azért esett nekem a csata első másodperceiben, mert kék voltam."

Ilyenkor nagy önmegtartóztatásra van szükség, hogy a revans helyett mondjuk beírd a chat-be, hogy "Just do it, man! And enjoy!", de ez az egyetlen járható út, mert egyébként gyorsan jön a bann.

(#119757) wwenigma : "... minden kiterjesztett celzassegito tiltott ami ..."
Az NA szerveren tiltott, az EU szerveren mondjuk erkölcstelen, de nem tiltott. (Sajnos)

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#119759) Kelvin válasza wwenigma (#119757) üzenetére


Kelvin
őstag

Nem tiltott eu-n semmilyen mod. Nekem kétségeim vannak a hatékonysága felől, ugyanaz mint a gyári autoaim csak mondjuk a cél elé lő ha az mozog. De ettől semmivel sem jobb vagy rosszabb erkölcsileg. Az, hogy gyenge pontra céloz meg az ellenséges jármű sebességét beleszámolja bullshit. Ezért lövi a sok aimbot használó a földet dombot, objektumokat? Akkor már a profi programozó ezt is simán elkerülhette volna. Múltkori linkből megnéztem pár videót, legenda az egész.

[ Szerkesztve ]

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#119760) Balesz1899 válasza wwenigma (#119757) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

Egyetlen mod sem tiltott HIVATALOSAN az EU szerveren. Persze ez nem azt jelenti, hogy használni is kell, de ne terjesszünk téves infókat.

(#119761) GU-81M válasza jano_77 (#119755) üzenetére


GU-81M
tag

Sajnos nem volt olyan legénységem, aminek meglett volna az első képessége, a 30%-os JPanzer4 legényeit raktam be.

(#119762) wwenigma válasza Kelvin (#119759) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Na, érdekelne miben tevedett az amit en linkeltem, aimpoint-viewpoint nem egyezik de belövi, sebaj! :) Nezz utana az Ogre es hasonloknak, nem legenda csak szeretnéd azt hinni...az meg hogy a foldet lövi tomato dolog, befogja neki o meg nyomja a bal gombot.

&Balesz1899
Egyebkent nincs tiltott WG mod hanem az EULA/Game rules rendelkezik erről, 4.07-es pont. Viszont megnezhetjuk az ESL dolgait, kb ezek lesznek tiltva nemsokára. És csak hogy tudjatok, minden frissitesnel es jatekinditasnal megy a szerverre a modlistátok is. Nem hiaba egy két drágább aimbot utolagos inicializálást használ. No meg itt van ez az apróság, modkeszitoknek: [link]

5. No modifications shall be created which, according to Wargaming.net, bring undesirable changes to the gameplay of Wargaming.net Games. The list includes, but is not limited to:

5.1 Transparent textures on game objects penetrated by game armament.
5.2 Replacement of game models with collision models.
5.3 Explicit highlighting of game objects that may seem dangerous as non-hazardous (e.g., white textures on destroyed tanks).
5.4 Any changes to auto-aim (e.g., leading targets, automatic targeting of vulnerable areas).
5.5 Fixing for the player the position of the other players that are not visible by the rules of the game visibility (locking the position of the player that disappeared from sight on map by tracer flares, display of the name of an enemy player that inflicted a non-critical hit remaining out of sight, etc.).
5.6 Fixing the destruction of destructible objects on the minimap.
5.7 Camera which is not attached to the position of a player, a “free” camera, able to move in three dimensions, and the use of artillery mode for other types of vehicles.
5.8 Using keyboard macros in game situations (e.g., automation of work of “manual fire extinguisher”, except for an automatic shot from a reloaded weapon).
5.9 Indication of an aiming point of other players which is different from its visual representation based on the position of a standard, unmodified 3D vehicle model operated by the player.
5.10 Full or partial automation sending a vehicle to battle, its operating and firing (use of bots).

Szóval direktbe nincs kiirva de ugy körbeirtak hogy barmikor jöhet egy banhullám. Ha kétségetek van erről, kérek egy replayt amiben hasznaljatok... ;)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#119763) rlazol válasza lacibacsi (#119749) üzenetére


rlazol
addikt

dupla

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#119764) rlazol válasza jano_77 (#119755) üzenetére


rlazol
addikt

minden relatív... Te azt írod "viszonylag régen - pár hete - voltam utoljára kék!". Én röstellem, h egyszer, még noob koromban, véletlenül bekékültem, amikor izgalmamban a saját csapattársam kezdtem lőni az ellen helyett. Téged visszaesőként tart számon a rendszer, vsz. hónapokig kéne tisztán játszanod ahhoz, h ez státuszod megszűnjön.

Kíváncsiságból: Kb 1 éve vezették be a plecsnit (Battle Buddy/Harcostárs) amit akkor kapsz, ha 50 egymást követő csatában nem sebzel csapattársat. Nekem 128 van. Nektek?

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#119765) tarka_szarka válasza rlazol (#119764) üzenetére


tarka_szarka
tag

168, de én egyrészt használom a safe shotot, másrészt direkt nem lövök meg senkit.

WOT account: tarka_szarka

(#119766) nightmare13


nightmare13
senior tag

Ez az 50k spot dmg érdekes lesz... az előbb egy vk4503A-t tartottam spot alatt végig, adott 24 spot damaget :D

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#119767) nyunyu válasza wwenigma (#119762) üzenetére


nyunyu
félisten

Na, érdekelne miben tevedett az amit en linkeltem, aimpoint-viewpoint nem egyezik de belövi, sebaj! :) Nezz utana az Ogre es hasonloknak, nem legenda csak szeretnéd azt hinni...az meg hogy a foldet lövi tomato dolog, befogja neki o meg nyomja a bal gombot.

Shaytan alapból a tank geometriai közepére céloz, így domb mögül felmászó tank helyett tuti előtte a dombot lövi.
Elvileg valahol a numpadon lehet állítgatni, hogy a tank melyik részére célozzon, de ahhoz egy harmadik kéz kéne menet közben. (Bal WASD, középső numpad, jobb egér?)

iportii sem jobb, de legalább azt se lehet állítani, hogy mire célozzon, így szembejövő Tigeren tuti a lövegpajzsot lövi. (kell róla replay? :DDD)

SAE/BlackWoTot már legalább 1 éve nem próbáltam, nem tudom most mit tud, nem fizetős verzió már nincs belőle.
Régebben jobban tetszett, mint a Shaytan.

Ogre az a fedezék mögül kilógó tankrészen keresi a weakspotot, ha nincs, akkor annak a közepét célozza.
Azzal kb. 80%-ban sima lőszerrel is átvitted a szembejövő tankot, csak messzebb lévő célpontoknál vált bizonytalanná a találat.

Amúgy meg ne akarjátok bemesélni, hogy az unikumok nem használnak Ogrét randomban, mert egyszerűen nem hiszem el.
Valamelyik nap próbáltam szorzózni IS-6-ot, mikor teljes sebességgel jött szemben egy 2500+ WN8-as M41 Bulldog.
Kettőből kétszer úgy bevert sima APvel, mielőtt nekiállt körültáncolni, hogy még pislogni sem tudtam, hogy ezt meg hogy.
Ha IS-3-mal megyek, akkor is lutri 225 pennel, hogy átviszem-e szemből az nemrég buffolt IS-6-ot, legtöbbször pattanni szokott, hiába várom ki a célzási időt...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#119768) szbalogh válasza rlazol (#119764) üzenetére


szbalogh
őstag

15 ;]

Nick: HE_Storm

(#119769) nyunyu válasza nightmare13 (#119766) üzenetére


nyunyu
félisten

Ez az 50k spot dmg érdekes lesz...

Szameg, kilences TDimet kéne húzni a héten.

Lightokkal meg amúgy sem vagyok jó, hétvégén próbálkoztam szorzózni a T71+Bulldogot, de átlag hatodikra sikerült, és akkor sem fértem be a top 10XP-be, mert hiába éltem 5 percig Prokhorovkán, ha a sarokba letáborozó heavyk el sem tudtak lőni a túlsó sarokban villantott tankokig, mert render távolságon kívül voltak. :(
Talán ha 1200 spotot sikerült maximum összehoznom egy meccsen. :W

Jut eszembe, lánctalpas assist nem számít?
Angol Wot kliens is "damage upon your spotting"-ot ír.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#119770) tarka_szarka válasza nyunyu (#119769) üzenetére


tarka_szarka
tag

Lesz rá idő bőven. Egy-egy szerencsés meccsen jó pár ezret lehet sputolni. Különösen, ha Hopkától megtanulod és besputolsz a megfelelő helyre. :-)

Ja és a láncolás is beleszámít.

[ Szerkesztve ]

WOT account: tarka_szarka

(#119771) kobipeti válasza nyunyu (#119767) üzenetére


kobipeti
aktív tag

"Amúgy meg ne akarjátok bemesélni, hogy az unikumok nem használnak Ogrét randomban, mert egyszerűen nem hiszem el."

Attól még nem kötelező :((( :((( :(((

Lehet a chat után a fórumot is önszántamból bannolom, mert most szégyellem magam. Ez tudja elvenni igazán a kedvem az egésztől.

Ja noob vagyok mint az állat, de önerőből.......

(#119772) Papooo válasza nightmare13 (#119766) üzenetére


Papooo
senior tag

Bármivel lehet spottolni, ha artyval derítesz fel, azt is belemegy az 50K-ba.
A láncolási asszisztot viszont nem számolja.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#119773) sith7 válasza Papooo (#119772) üzenetére


sith7
nagyúr

Ja és a láncolás is beleszámít.

A láncolási asszisztot viszont nem számolja.

Most akkor melyik ?

(#119774) lacibacsi válasza rlazol (#119764) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ezzel a plecsnivel az a baj, hogy egy kisebb koccanás is megszakítja a sorozatot.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#119775) Papooo válasza sith7 (#119773) üzenetére


Papooo
senior tag

Lenyomtam bő tucat csatát, és egyszer sem számolta bele.
"A felderítésed általi sebzés" - a neve, nem véletlenül.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#119776) kchryss válasza emre (#119742) üzenetére


kchryss
addikt

Nincs fent az Autoaim indication+snapping mod ami megkönnyíti az ellenfélre rárakni a gyári autoaimet?
Újabban van 3 addon abban a modban, de ki lehet kapcsolni őket.
Nem tudom hogy még mindig ott van-e mint régen, mert már nem használok ilyen modokat. Régebben itt volt:
0.9.15.1.1/scripts/client/gui/mods/mod_autoaim_indicator.json
A végén volt egy "addon-ally_shot_blocker" azt kellett false-ra állítani a safe shot kikapcsolásához.
Az "addon-dead_shot_blocker" pedig azt csinálja hogy ha kilőnek egy tankot akkor nem enged a hullájára lőni egy rövid ideig. Ez elég hasznos addon volt sok felesleges lövést spóroltam meg vele és nem volt olyan szitu amikor valid célpontra nem tudtam volna lőni miatta.

(#119738) @szbalogh:
Tényleg te hányszor voltál bannolva a régi accodon és mennyi volt a max eltiltás? Jó lenne tudnom mire számíthatok ha elszakad a cérna. :DDD
Bár még soha nem voltam bannolva mióta játszom. :D

(#119777) wwenigma válasza rlazol (#119764) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

101 akad itt is...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#119778) Warton válasza rlazol (#119764) üzenetére


Warton
őstag

Nekem 98, de én böszme nehéz tankokkal megyek, és mindenki nekem száguld, másrészt sokat játszom artyval, aminél bármi lehet. :DDD

Az nem gáz, hogy aimbotokról megy az eszmecsere? Legalább ne írnátok le az aimbotok neveit!! :U

(#119779) #15106560 válasza rlazol (#119764) üzenetére


#15106560
törölt tag

13500 csata után 147. Pedig az utóbbi időben kétszer is bekékültem rövid időn belül.

(#119780) Jolet válasza rlazol (#119764) üzenetére


Jolet
őstag

134

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#119781) sith7 válasza Papooo (#119775) üzenetére


sith7
nagyúr

köszi

(#119782) h1mpi


h1mpi
nagyúr

.

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#119783) tarka_szarka válasza Papooo (#119775) üzenetére


tarka_szarka
tag

Igen, megnéztem még egyszer. Sajnos nem assziszt, hanem felderített. :-(

WOT account: tarka_szarka

(#119784) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Melyiket vegyem a bekarikázottak közül?

[ Szerkesztve ]

(#119785) notika77 válasza rlazol (#119764) üzenetére


notika77
senior tag

Nem gondoltam, hogy van ilyenem, de most büszke vagyok magamra, hogy 5-öt is kaptam és csak ~5800 csatát mentem az utóbbi évben ;]

(#119786) tarka_szarka válasza SoulReaver (#119784) üzenetére


tarka_szarka
tag

Lehet így szerelni:

Passzív spotter:

Venti+álca+periszkóp

Aktív spotter (én ezt használom)

Venti+stab+optika

A keménykedő közelharcos változat (lehet, de ruval annyira nem könnyű) :

Venti+töltésgyorsító+stab

[ Szerkesztve ]

WOT account: tarka_szarka

(#119787) BÁ Nutrition válasza jano_77 (#119730) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

en multkor azert kekultem mert egy agyas bevagott elem a hidon, tenyleg kifejezetten minimalis erintkezes lett belole de arra pont eleg volt h emiatt beleszeduljon a folyoba es meg is fulladt.
mondjuk nem anyazott legalabb
(hetzerrel voltam o meg vmi 2x akkora tankkal szal semmikepp nem loktem bele sehova, csak mar nem tudta visszakormanyozni magat a nagy sietsegeben)

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#119788) SoulReaver válasza tarka_szarka (#119786) üzenetére


SoulReaver
veterán

Az aktív spottert kombinálnám inkább, mert nem mindig tudok passzív lenni. ÉS közelharc is fontos, mert gyors ez a kis dög, lehet vele kötsögölni :D

Köszi a választ!

(#119789) tarka_szarka válasza SoulReaver (#119788) üzenetére


tarka_szarka
tag

Én általában kezdetnek sniperkedem és spottolok, majd ha közeledik az ellenfél, akkor bújkálok és lődözök.

A t54light az ideális erre, mivel masszivabb, de a ru meg gyorsabban tölt és a végsebessége is nagyon jó.

A nagy hátránya a t54l-hez képest, hogy heat-et tüzel prémium lőszerként, ezért én inkább olyan ellenfeleket lövök, akiket biztos visz az AP.

Javaslom alkalmazni a seggel spottolást, mivel lényeges páncél semmelyik részén nincs. Marha gyorsan el lehet így húzni a csíkot.

WOT account: tarka_szarka

(#119790) kchryss válasza nyunyu (#119767) üzenetére


kchryss
addikt

Lehet hogy van olyan unikum aki aimbotozik, de csak azért rájuk fogni hogy biztos aimbotoznak mert lilák az baromság. Modok nélkül is simán hozható az unikum szint ha az illető tényleg jó játékos. Egyébként meg van egy rakás lila streamer akik stream alatt randomban is hozzák az elvárt statot mindenféle csaló mod nélkül.
Az ilyen csaló modokat pedig légy szíves ne reklámozd itt a fórumon, Inkább szégyelld magad hogy ilyeneket használsz!

(#119791) rlazol válasza lacibacsi (#119774) üzenetére


rlazol
addikt

attól még sokat elmond, h kinek van 130 körül és kinek van 50 alatt.
és ezt vessük össze azzal, h ki szokott kék lenni. És akkor térjünk vissza az eredeti témára, miszerint mennyire gáz az automata büntetésrendszer? ;]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#119792) jagada válasza rlazol (#119791) üzenetére


jagada
őstag

Nekem ott van az alapvető problémám a bünti rendszerrel, hogy például azt nem tudja, hogy mi az oka, hogy lövöm a csapattagot.
Néhány példa:
- Vannak szakaszozó kisgyerekek, akik nagyon viccesnek találják, hogy ha rögtön a csata elején a kezdőkörben el kezdik egymást vagy a csapattársakat lőni.
- Előfordul, hogy TD-vel beülök egy bokorba, vagy fedezék mögül lődözök és odavánszorog egy nagyobb tank és szépen kitol a fedezékből/bokorból az ellenséges össztűzbe, ha vissza tudok menekülni én meg szoktam hálálni a kedvességet.
- Másik amikor fedezék mögül ki-becsukizunk az ellenféllel és odajön egy agyhalott tomato aki vagy kitol, vagy csak blokkol, hogy ne tudja visszahúzódni, nekik is szoktam adni.
- Szoktam lőni a Troll platoonokat, akik behozzák a T1-est a T10 csatában és azt hiszik, hogy viccesek.
- A BOT-okat is szeretem lőni, ha mondjuk tolják egy ház falát egész meccs alatt, vagy csak a tornyukat forgatják, vagy állnak a kezdőben és ráadásul ők a top tankok, akiknek le kellene hozni a csatát.

A felsorolt esetekben szerintem simán megérdemlik a baráti tüzet és még lehetne folytatni hosszasan a hasonló szitukat.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#119793) rlazol válasza jagada (#119792) üzenetére


rlazol
addikt

ilyen esetekben én feljelentekben és arrébb megyek.
magamat és a csapatomat hozom nehezebb helyzetbe, ha belelövök. Ha lő engem és bekékül az más, de amíg be nem kékül én ugyan nem lövöm meg.

egy alkalommal egy kis light azzal szórakozott Sacred Valley-n, h minduntalan a tigrisem elé állt, ha tolattam, mögém. Provokált. Én meguntam és elkezdtem menni előre, kitoltam a tűzvonalba. Közben beírtam neki, h nem fogok belelőni. Amikor látta, h merre megyünk, odébbállt.
volt még pár hasonló- nem lőttem beléjük soha. vérmérséklet, hozzáállás kérdése. :U

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#119794) CirrMee válasza tarka_szarka (#119765) üzenetére


CirrMee
addikt

Safeshot használatával is kb nettó annyiszor sikerült csapattársra lőni, mint anélkül. Semmi nem tudja kiszámolni, hogy az istenbarma pl hirtelen irányt változtat, és a safe által elengedett lövedék útjába álljon... :)

Viszont legalább olyankor is meg tudja akadályozni a lövést, amikor simán el lehetne lőni pl egy csapattárs mellett. Inkább hanyagolom.

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#119795) lacibacsi válasza rlazol (#119791) üzenetére


lacibacsi
addikt

Na megnéztem, hogy nekem mennyi van... 14! :B (18k csatára) Mondjuk egyáltalán nem érdekel, hogy van-e csapattárs sebzésem. Olyasmi módon gondolkodom ez ügyben, mint (#119792) jagada. Igyekezem elkerülni a kékséget, de az arra érdemesek könnyen kapnak tőlem egyet-kettőt, ha muszáj... ;] (Na jó, BOT-okra nem lövök, az tényleg értelmetlen...)

(#119794) CirrMee: Én is csak egyszer próbáltam ki. Vagy 100 csatán keresztül volt fent, de tényleg mindig a legrosszabbkor gondolta meg magát és hagyott cserben...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#119796) nightmare13 válasza Papooo (#119772) üzenetére


nightmare13
senior tag

Igen, ezt én eddig is tudtam, és azt is, hogy a láncolás nem számít. Amit én írtam, hogy szerintem bugos a rendszer, a VK-t én tartottam spoton úgy, hogy körülötte forogtam (meg egy ház körül), de egy sebzést se számolt el nekem asszisztként, pedig csak én álltam ott :)

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#119797) rlazol válasza nightmare13 (#119796) üzenetére


rlazol
addikt

a többiek nem saját maguknak spotolták?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#119798) szbalogh válasza kchryss (#119776) üzenetére


szbalogh
őstag

Nyugi, nem számít :D Max az MM-nél. De ugye az már összeesküvéselmélet és, mint az közismert, ilyen a WG-nél nincsen ;]

Nick: HE_Storm

(#119799) kobipeti válasza rlazol (#119764) üzenetére


kobipeti
aktív tag

Noob vagyok de barátságos: 5K csata 80 plecsni.

(#119800) jano_77 válasza nightmare13 (#119766) üzenetére


jano_77
nagyúr

Honnan szedtétek ezt a spot dmg-t?!? Az EU-s oldalon ugyan az a Mission szövege mint a legutóbbinak és ha nem tévedek, akkor sem spot kellett, hanem sima dmg!? Vmit esetleg félre olvastam?!? Vagy honnan van tényleg, hogy most spot kell 50K?!? :F

nyunyu - vagy bárki, aki tudja a mostani új XVM szerkesztést:
Hol tudom beállítani a TAB-os players panelen, hogy a klán ikonok közelebb legyenek a nevekhez?

Valamint hol tudom a minimapon az ikonok méretét növelni, mert nekem nagyon kicsik a jelenlegiek, alig látni rajta vmit is.

Köszönöm előre is a segítséget. :R

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.