Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Feladom majd válaszolnak ha tudnak.
Közben kipróbáltam a neten talált javaslatot....
"Szerkeszd a preferences.xml fájlt (általában az AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks mappában található).
Keresd meg a képarány beállítást, és módosítsd az értéket 2.333333-ra (ami 21:9)"'Átírtam az ott talált 2.370370 értékemet a 2.333333-ra de semmi nem változott.
-
zodo
nagyúr
Ebben a témában elég gyors volt a support mert reggel 8-kor jött a válasz.
"Köszönöm, hogy kapcsolatba léptél velünk.
Kérlek, küldj nekünk egy WGCheck jelentést,
Úgy tűnik, ezt a problémát a játék felbontása okozza.
A listának nem szabadna levágnia 2k felbontásnál (2560x1440 16x9).
Próbálj meg másik felbontást választani, és jelezd, ha a probléma továbbra is fennáll."Most értem haza, nem próbáltam másik felbontást (mit is választanék, na meg napokig jó volt most meg nem) csak elküldtem nekik a kért jelentést.
Meglátjuk.
-
zodo
nagyúr
Apropó a csatajelentés megjelenítést hol lehet beállítani?
November végén nálam is mind a 15 csapattag látszódott ahogy pl. ddt500hu-nál.
Aztán történt valami, frissítés?
Lényeg hogy most görgetnem kell ha a teljes csapatlistát akarom látni.
Azt már meg sem említem hogy a nemrég, valamelyik játékmódhoz kapott 3db 7x7 tankok közül csak 1-et rejt el a "bérelt tank" szűrő. -
zodo
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Akkor több opció volt.
-
zodo
nagyúr
Találtam egy érdekeséget a legénység átképzésnél de lehet csak nekem újdonság.
Valamint jelen esetben nincs is értelme ezzel fáradozni mivel 0% képzetségi szintűek.Szóval fogtam a nemrég kölcsön kapott Obj.277 7x7 nehéz tank legénységét és beraktam a T-44-be ami ugyan azonos nemzetiségű de közepes tankba.
Jelenlegi átképzés -50% akció van ezért látható a 200 helyett 100 arany.
Klick az átképzésre és 0 azaz nulla aranyért lehet átképezni.
Itt jön hogy egyszerűbb leszerelni ezt a csapatot és újakat toborozni.
Lenti megjegyzés alapján (nem érte el a 100%-os), működhet 99% képzési szintnél is?
Ezzel sem vagyunk beljebb csak nekem fura. -
zodo
nagyúr
válasz
zozyk
üzenetére
Közben összeraktam a (jelenlegi) legdrágább tankok listáját Tier V-IX-ig.
Ugye majd ki is kell őket fejleszteni az eladáshoz!Tier VII és IX tankok közül, két tank is ugyanannyiba kerül.
Tier X-XI esetén mind ugyanannyiba kerül vásárláskor tehát amelyik szimpatikus.Tier X kapcsán annyi "előny" lehet hogy a Francia közepes tank ág húzható ki a legkevesebb harci Xp-ből és csak is ezért került fel!
Tier XI kapcsán még ennyi "kedvezmény" sincs mivel kifejlesztéshez szükséges, harci Xp mennyisége is egységes.
-
zodo
nagyúr
válasz
zozyk
üzenetére
Nem biztos de mintha anno valami listát összeszedtem volna.
Lehet az is hogy nem erre irányult, na meg nem találok rá.
Azt a fillérb@szást amúgy
de nyilván a drágábbak lesznek a nyerők. 
Tier V / T1 435.000
Tier VI / O-I 950.000
Tier VII / Chopper vagy BZ-58 1.500.000
Tier VIII / FV207 2.730.000
Tier IX / BZ-68 vagy Type 4 H 3.700.000
Tier X-XI / Egységárasok -
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
vagy marad a 7-es Panther
Viccet félre téve a kedvenc T-43-hoz képest, nem is annyira szörnyű.
Jól kihasználva a jóságait még fun is lehet. -
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Látatlanban lehet a Szovjetet választottam volna.
Ahogy nézem, talán lassabb, kisebb sebzés de több tetszetős paraméter szól a Svéd mellett. Olcsóbb lőszer, jobb löveg, motor, torony, életerő, löveg sebesség, látótáv.
Talán egy jó támogató (sunnyogó) tank lehet, ingyen meg pláne jó. -
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Van még idő jobban ránézni, igaz többet látni csatában de papíron egész jó a Svéd.
-
zodo
nagyúr
2025. év csatanaplója is megérkezett.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Elvileg megoldható az AI szerint.
-
zodo
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
Nálam hónapok óta random hogy látszik vagy sem, halad-e az állapot jelző sáv vagy sem.
Konkrétan a raktár felületen szoktam nézni de itt is előfordul hogy nem látszik a drop pedig mikor a csatornára lépek jelzi hogy elérhető drop. Kis idő és frissül szóval itt lesem hogy épp megy és hol tart a folyamat.
Ha percen belül nincs drop haladás jelzés akkor keresek másik csatornát. -
zodo
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
Szerintem ez épp nincs leírva míg minden más az Esemény útmutató cikkben.
"Level X: 150 points"
Gyorsan el lehet érni a X.-es szintet pláne láda vásárlással.Nekem a 2 baráttól gyűjtött és 28db (4x7 vegyes) ládából esett nyersanyagokból már VIII.-as szint felett vagyok úgy hogy 1 csatát sem mentem az ünnepi időszakban ahol további nyersanyagot lehetne szerezni.
Nem volt egy nagy eresztés.

-
zodo
nagyúr
Kérhetném hogy 1-2 parancsnok vegye fel ZoDo fiókomat a barátlistára?
Köszi! -
zodo
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Egy részüknek biztosan csak annyi hogy MM leosztás után élből tudja szidni a wg-t valamilyen formában.
Talán megpróbál az utolsó kő mögött vagy bokor előtt (mert ennyi skill jutott neki) ácsorogva leadni egy lövést, ha ez sem sikerülne akkor megy a vízbe megfulladni.
Ezek akiket sosem engednék tier IV fölé mert hogy pont ugyanolyan a játékélményt mint fentebb csak hát nem cseszik szét azok szórakozását akik valami célt tűztek maguk elé.
Jelenteni sem lehet őket mert a wg védi őket mint valami kincsek ,válaszul valami mismás szöveggel elintéznek. -
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Azt vettem észre akkor trollkodik ezzel a wg ha előző csatába 3 kill-el zártál.
Tegnap előtt nekem is ezt adta, nem csínáltam meg.
Tegnap szintén és persze ma is ugyanez a bonusz küldi mert csak akkor kapsz másik ha teljesítetted.Igazából nem mozgat, új fiók, későn álltam neki a BP-nek.
Talán 2. fejezet 45. szakasz környékén tudtam volna landolni a számításaim alapján.
Viszont nem akartam veszni hagyni a tokeneket ezért vettem 2 improved pass-t így kivettem az AE Phase-t, további elért jutalom már csak extra amíg eljutok. -
zodo
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
Nekem is ennyit adott, 1 nap WoT prémium fiók.
Kivettem 65 tokenért a Lansen C-t aztán nem is néztem tovább az extra 5 tokenért.Mai egyben utolsó napi stream 15:00-tól.
Garantált dropok 120 perc elteltével:
5 tokenRejtélyes drop 240 perc elteltével, benne a következők egyikével:
3 nap WoT prémium fiók
2D-stílus: „Egységbe öntve”
3D-stílus: „Jupiter Fulgur”
Super Conqueror
Bisonte C45
Object 274aGarantált dropok 300 perc elteltével:
5 token -
zodo
nagyúr
El is felejtettem az OLS stream-et, ma és holnap korábban kezdenek.
Ráadásul ma tovább kellene nézni.Garantált dropok 120 perc elteltével:
5 tokenRejtélyes drop 240 perc elteltével, benne a következők egyikével:
1 nap WoT prémium fiók
1× Mentorálási engedély
3D-stílus: „Fortuna”
Rinoceronte
GSOR 1008
HWK 30Garantált dropok 300 perc elteltével
5 token -
zodo
nagyúr
EU1 off
4 kill csatának vége, vissza a garázsba, csataértesítő nulla persze a szakaszból kiléptem és értesítő sávon "hiba a csatába lépés során"
Azóta a tankom az éterben bolyong. "csatában"
Kiléptem teljesen nem csak a szerverről, irány EU2 de a tankom csatában.Klassz játék, persze a személyes tartalékok is kuka.
Na meg az elcsalt csatám.
Replay ott van a mappában csak a statisztika, xp, kredit nincs számolva. -
zodo
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
24 token az 1 szezonra értendő.
15 alap + 9 token / szezon.
Utóbbi 9 az fizetős, ez pedig az Improved pass/Megnövelt jutalom 2500 arany/fejezet áron és persze ehhez teljesítened kell mind 3 fejezetet a megadott dátumig.Idén 3 szezon volt a mostanival együtt.
XVI, XVII, XVIII.
így ebben az évben akár 45 tokent is össze lehetett szedni, valamint ugye 3x 3x2500 aranyért további 27 tokent tehát max. 72 tokent.
-
zodo
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
Most is megy az OLS stream!
Bot-os kérdésre, mindenki az aki hibázik mert tényleg láma és azonnal megsemmisül vagy mert 6k + wtr fellett már ő a "valaki" és hátul ácsorog, másik csapattárssal nem értik meg egymást és hajkurásszák egymást, heavyk mögött vitézkedik medium tankkal, végjátékban beáll a td-el szemben, arty -t álló helyzetben célóza és stb.
Nem, nem lehet tervrajzot cserélgetni az van amit szereztél.
Viszont adott nemzet mellett van 2 alternatív nemzet töredék megadva amit felhasználhatsz csak jóval több töredéket kell feláldozni mint a saját nemzetéből.
pl. USA tier II tank esetén alapból 4 db univerzális + 1 USA töredék vagy Brit/Lengyel töredékekből ez a szám 6 -
zodo
nagyúr
Jó szórakozást!

Azt hogy mááááár!
Olyan autista csapatok hogy megörülők, alap 3 bp küldetést sem csináltam meg. 1-et!
Kiléptem, kaja aztán visszamentem de minek.
6. csúfos vereség.

Láttam a csata elején hogy M6 megy a sarokba.
Na de ez?
Ne mondja @va WG hogy van bármilyen bot meg cheat szűrűje mert az viccnek is rossz.
46.46% WR
Tényleg botként kell játszani és akkor lehet élvezni a játékot?M6 természetesen megér egy jegyet hogy miként látja a support.
Fiók törlést kérek rá az tuti!
Igen, jobb lesz tőle a vérnyomásom!
Szerk:
Tudom hozzam le!
8100 WTR-t nem hangyák rakták oda.
Van hogy sikerül de az óriás mák ahogy napokban láttuk a senkitől nem zavartatott td-t vagy a mező közepén ácsorgó könnyű tankot aki senki nem lő szóval ez ritka.

-
zodo
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Plusz pót kaja.
Ettől függetlenül klassz kör, senkitől nem zavartatva csak tetted a dolgod."ha fel van telepitve a Skill modpack akkor a weboldalan meg tudod nezni melyik szerveren milyen gyakorisaggal adja a palyakat aznap!"
Ok lehet hogy nem cheat kategória de hát na , akár némi előny is lehet ebből.
-
zodo
nagyúr
RLS tokenboltból kiveszek olyan tankot ami megvan akkor vajon kapok kompenzációt ha igen, milyen formában?
Nyeremény táblázatban a 3D kinézetnél említi az alábbit de semmi egyebet.
(azokat a 3D-stílusokat, amelyekkel már rendelkezel, nem igényelheted újra)Hamarosan meg lesz a 45 amivel kivehető a T-34-85M de ez meg van.
Krupp-Steyr Waffenträger TD nem igazán érdekel. (55 token)
Lansen C Közepes tank, ok tier VIII prémium ami nincs az új fiókon. (65 token)Szerk:
Közben meglett a 45 token és nem is lehet kivennem a meglévő T-34-85M-t.
"Garázsban/Nem elérhető"Akkor kérdés hogy a Lansen C jó választás-e.
Mondjuk, ingyen lenne! -
zodo
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Enyém se fényes.
Ez az új fiók amit 2.0 előtt kezdtem. Mai játék után.
92 csata 7226 wtr 40.22% volt a wr
Ugye én nem ebben a ligában játszom.
38k csatás fiók 5730 wtr 1581 wn8 48.12% wr a jelenlegi.
2017 végén volt a max. wr-em 51.21% mikor még nem volt wtr értékelés.
11975 csatánál 1215 wn8 mellett.
Látni hogy nem mindegy mivel játszik az ember ill. hogyan megy a csatákban. -
zodo
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Szerinted elcseszés ha végre van manőverezhetőség és nem 3 ponton ácsorog a csata?
Költői kérdésnek szántam, ha szerinted elcseszték akkor talán új játékstílust kell felvenni.Az hogy ki mikor nyer vagy épp futnak-e vagy nem a bonuszok az pont olyan kiszámíthatatlan mint maga a játék.
Ma 2. eddig egyben utolsó csatában az RHM lehozta pedig...
Egy darabig jól álltunk aztán fordult a kocka de végül lehozta.
0 dmg top tier heavy full afk kezdésnek. Ellenfél T-44-100 nagy cheater volt.
Elején szedtem belőle F1-ből míg púposodott E9-ben a toronyba.
Lejött később kigyújtotta a heavy-t csak én jöttem át érte, kiszedte a motoromat talán 2-3 lövést bekaptam pedig az sem tűpontos löveg de csak kiszedtem.
Nem is ez hanem a 2 gm-os ISU is afk modba váltott.
Addigra kb minden enemy 1 lövéses lett, kettő feljött a toronyba, támadták a B0-n haladó tankunkat (nem tudom mit hősködött) akivel szemben is volt 2 td és nyilván meghalt. Felmentem ugyan és egyet kiszedtem de a másik meg engem.
3 enemy 2 saját csapattárs de 1 afk ISU és az RHM valami félelmetes megérzések árán mind a 3-at leszedte.
-
zodo
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Azért kellett mert szükség volt rájuk!
Fa ék egyszerű pályák zöme. Játékos állomány évek óta háborgott miattuk.
Jelen esetben az a változatosság ha le mész kis tierbe játszani vagy csata módot állítasz.
Látótáv az egekbe emelkedett miközben a pályák 800 vagy 1000 méteresek maradtak. Cső vagy lapos pályák. Növényzet vagy fedezék meg minek.
Aztán a tankok sebességet se feledjük.
Anno sokkal klasszabb pályák voltak, nem ilyen kiszámítható ki hol fog felbukkanni de ha mégis alternatív megoldást választott, nem halt meg azonnal mert volt menekülési lehetőség. -
zodo
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Obj.430U Parancsnok/Rádiós
Obj.432U már csak 3 fős!
Parancsnok/Rádiós ugyan de mivel nincs 4. fő azaz Töltő amit itt a Lövegkezelő végez.
Obj.140 ágon nem tudom hol tartasz de
T-43, T-44, T-54-ben Töltő a Rádiós de Obj.140 már a Parancsnok lesz a Rádiós
Ha lesz XI folytatás ezen az ágon az majd kiderül. -
zodo
nagyúr
Érdekes de mára megjavult az extra küldetések menü pont.
Kíváncsian várom a support válaszát.
Pláne hogy jóvá írnak-e egy harckocsizót amit kértem tőlük, kompenzációként.
Egyet persze tegnap kivettem mikor "vakon" hajszoltam az Xp-t, biztos látják.Amúgy érdekes még az is hogy a 2.0 frissítés megjelenésekor, ugye nem került be azonnal a Tankakadémia csak ~1.5 - 2 hét múlva.
Új fiók lévén nagy kiesés, hátráltatja a haladást.
Fogynak az ajándék prémium napok, telnek a bérleti tank idők.
Bekerülése után sem sikerült dedikált menü pontba tenni, helyette folyton az Értesítési központ "harang" fülre kellett menni hogy lásd a feladatot/haladást.
Rutinból tudtam mit kezdjek a kiesett idővel amíg megérkezett a Tankakadémia de így 216 csata ment le mire a végére értem és megkaptam 10 napra a tier 8 prémium tankokat. CS-52 LIS -el mentem eddig 17 csatát, kicsit bandzsa tud lenni a löveg de összességében egész jónak gondolom.
TD és Heavy-t lehet ki sem próbálom., egyik sem az én világom.Továbbá tartom hogy min. követelményként a Tankakadémia elvégzéséhez kötném a további játékot addig max. a garázsban nézelődhetne az új játékos.
Igaz a vége felé 32/27. és 31-es küldetést korlátoznám VI–X. szintű járművek helyett max. tier VIII-ra. -
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Girls und Panzer 27.500 xp gyűjtés tegnap 21k felett volt, ma mentem 10 csatát átlag 839xp-el de nem tudom kiszedni valamelyik harckocsizót.
Írtam jegyet nekik hogy reportolom a rendszert!
Szerk:
Mentem még 1 csatát, 788xp és igaz hogy számolja mert most beadta a 80 tokent így 168 lett belőle.
-
zodo
nagyúr
Extra küldetések fül nektek is üres?
pl: 5x Xp küldetések, 3x Legénységi Xp küldetések
Girls und Panzer token gyűjtés 27.-e hétfő 10:00 van/lenne vagy nem?
-
zodo
nagyúr
Szimpla papírforma a TwitchCon rejtélyes dropok kapott nyeremény listám.
Na majd holnap!
-
zodo
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Nekem lassan két hete ilyen a drop mizéria csak azt hittem nálam mert itt nem olvastam eddig róla. Talán az első 2 RLS drop ment zökkenő mentesen azóta káosz.
Ha valakit elkezdek nézni akkor kb. azonnal jelzi hogy xy dropokat szerethetsz de aztánn vagy számol, nem számol végül mégis ott van az állapot jelzőn de van hogy még a drop raktár sem mutatja épp mire gyűjtesz.
Eddig azért sikerült az összes RLS-t begyűjteni pedig volt hogy 20 percen múlt.
Tegnapi tök matricás és nagy fogyók is meglettek.
Mai nem érdekelt 4 óráért.Apropó a tegnapi mi volt?
TwitchCon kezdődött tegnap (3 napos) de abban nem volt tök matrica de lett volna rejtélyes drop.
90 és 180 perc után is lehetett volna 3d stílus vagy prém tank.
Végig néztem a 180 percet de nem kaptam semmi extrát.
Ez a rejtélyes vagy kapsz vagy nem tehát nem garantált az esély? -
zodo
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
GG!
Igaz nem sokat játszom td-el de köszi a tippeket!jano_77
Ez ilyen ha már csak egy kicsi kell valamihez az tuti sokáig ki/be tart!
Ma is leültem, "kikapcsolódni" ahogy valamelyik nap is csak akkor 1 kör után kilépés.
Adtam 2 kört magamnak de valahogy ez a wr érzés nem nagyon áll össze.
Ja várj, talán mert a tankakadémia küldetés 5x Xp-t 20 győztes csata mellett a feladat.
Tényleg készítek egy full off, csak beteszem csatába a tankot de még az ágyút sem mozdítom hogy akkor milyen wr-t dob merő kíváncsiságból.
Ha valaki rám ír akkor meg küldöm a "blablabla"-t. -
zodo
nagyúr
válasz
Remiel
üzenetére
Ilyet még nem csínáltam de szerintem jobban jársz az új email címmel.
Nekem úgy rémlik hogy nem törlődik azonnal, hátha meggondolod magad.
Azt hiszem 30 nap a feldolgozási idő ami akár késő is lehet a 15.-i érkező frissítést miatt.Dobi 562
Utóbbi 09.03.-án 16 óra magasságában adtam le kb. 1 nap múlva, este érkezett a válasz. -
zodo
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Legalább megnyugszik. Úgy vettem észre mert követtem a support értesítő mail után az adott játékost, biztosan nem játszott 2-3 napig.
Vannak ilyenek akik azt hiszik hogy a lightnak ott kell rohangálnia az ellenfél közepes és nehéz tankjai között. Igaz hogy ő a hátsó szikla mögött amúgy sem látná őket de akkor is te vagy a helikopter és teszi tönkre a játékodat. -
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kb. tudom milyen a küldetések menete, másik fiókon meg van a T55A.
Arty küldetésekből talán egy 15-ös szériát vittem végig, nem az idegrendszeremnek való. Volt csata elején mountain pass bázisról el kezdtem tolatni, mondom beállók a bozotba aztán néztem mi van, persze beestem a folyóba és kuka.
de köszi az arty ág tippet! -
zodo
nagyúr
Anno a Stug IV kampány TD küldiket a T67-el oldottam meg ami gyűjtői tank lett.
Manapság melyik forgó tornyos tier V-VI jó vétel?Bolti arany, kötvény vagy normál fejleszthető is jöhet.
Hellcat ami szimpi vagy a talán ajándék tankként kapott M10 RBFMHeavy is érdekelne a fenti feltételek mellett.
-
zodo
nagyúr
válasz
Aljasvip
üzenetére
Nekem nem csak ott áll, frissítés előtti napokban is mentem vele.
Nyilván nem tett jót neki az elmúlt évek lebutítása de valahogy élveztem vele a játékot.
Ok voltak rossz csaták mert benéztem, beleszaladtam szitukba de tudtam hogy majd fordul a mindenre is ható rng kocka és voltak itt top sebzések, Ász körök.Frissítés óta amúgy az egész játék olyan lomha, pláne a tankok mozgása.
Sokkal simábban folyt a játék és most nem a játék beállításokra, fps értékekre gondolok.
Tárazás is visszafogott, mellé szór.
Első pár csatában azt hittem nem fejlesztettem ki vagy nem szereltem fel a fejlesztéseket.
20 csata elteltéve teljesen más játékélményt ad ez a tank pedig csak a kis lövegéhez nyúltak hozzá ráadásul pozitív irányba. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ez ilyen, ha előző csatában volt 4 kill csak úgy akkor azt dobja vissza bónuszba.
Az új fiókos győzelmi arányommal pikk pakk meglenne, ez a küldetésed, ja nem.
Amúgy meg minő véletlen hogy a 2.0-ás jutalom által választott (Olasz közepes) ágamon, összességében nézve pont a Standard B-el nem megy a játék.
Holott a frissítés előtt, jó pár éve az egyik favorit, sőt a legtöbbet játszott tankom.
Na mindegy! -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Jó kérdés amire a WG tudja a választ!?
Mint mindenben ebbe a témában is nagy a "sunnyogás" nincs konkrétum.
"Vannak forgatókönyvek, melyek bővülnek" sort olvasni a cikkben.Tipp!
1. Szerintem már nincs értelme segíteni hiszen jó ideje, talpra áll a tank az idő leteltével.
2. Cikkből kiindulva, ha rád is terelődne a gyilkolás ténye pl. az említett esetben de még nincsenek a neved alatt jegyzett hasonló esetek, max. xp és kredit megvonást kapsz a károsult javára ill. ismét kérdéses hogy mennyi büntetlen csata kell ennek elévüléséhez. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem a "csapat sebzés"-en van a hangsúly , csapat gyilkosság!
-
zodo
nagyúr
válasz
Qtya123
üzenetére
Évek óta nem használók modokat, szerintem annak beállításaiban kellene szétnézni.
Figyelem majd mert nekem eddig nem tűnt fel a jelenség.Jó ideig kerestem, lehet rosszul ezért csak nagyon gyenge tipp.
Módosított konfigurációt használókat vagy korábbi csapat gyilkosságot jelöli. -
zodo
nagyúr
Skill4ltu új, ingyenes fiókba kezd.... yt videó.
(ha streamel, min. 1 órát ezen tölt stb.) -
zodo
nagyúr
Battle Pass tokent is el kell költeni a jelenlegi sorozat végére?
2 db token van az új fiókon.
Gondolom 12-t nem igazán tudok összeszedni?
Ha veszek 2500 goldért kiterjesztett jutalmakat az is max. 8db ha egy szakaszt teljesítek? -
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
és El Rey!
Délután csak 1 csatát mentem az új fiókomon, nem vettem ládát ha számít és akkor még nem volt ilyen ajánlatom.
Most léptem be és egyből a "Harci felderítések" ajánlattal fogadott, szóval egyből látni vagy épp nem.
Játék boltban látható lesz ha kaptál ilyen ajánlatot de ugye csak kp-s fizetés van ezért átirányít a webshopba. -
zodo
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Köszi a kódot!
Meglestem a ládákat, nekem nincs az új fiókon csak az 5x láda 2220 Ft.-
Viszont a webshopban volt egy ilyen.
Beléptem a játékba, ott meg ez.
Ugye most ezzel nyomultam az új fiókon ahol volt rá 30 csata bérleti idő ill. az invite kód is tartalmazta 10 csatára.
Na de inkább 5k kötvény (ami ingyen jött a 2.0-al) a boltban így akár 3300 aranyért kijön egy T-34-85M is.
-
zodo
nagyúr
válasz
Derron
üzenetére
Igazából a Tankakadémia 25-ös küldihez kellett volna.
(játssz 10 csatát, tier VI-X prémium járművel)Cromwell B van de BP ponthatár elérve.
Emellett kaptam az invite kóddal Tiger 131, T78 és Type 64 -et 10 csatára.
Első kettő már kifutott, kiraktam a garázsból.
Light-ban nem látom az erőt de találtam 30 csatára szóló bérletet a Tiger 131-re.
Így van egy alig képzett 85% legénység is hozzá és egész jó kis tank.
Lehet ki is veszem majd 5k kötvényért.VIII-ok 8-10k kötvény
Obj 252U 9k
SU-130PM meg 10k -
zodo
nagyúr
Token boltból melyik VIII-as közepes ajánlott?
CS-52 LIS-el szemeztem de lassú alaplőszer miatt elég mínuszos ha aranyat lövök.
T26E5 P lassú kb csak tornyozni való stb. -
zodo
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Tokkenbolt cikkben.
Időpontok biztosak, streamet amelyiket sikerül elkapnod.szerk:
fut valami "mystery drop" is szintén 3 óra de nem tudom mit ad és talán csak a hivatalos wg / wg ukrán oldalon pörög. -
zodo
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
meg lehet nézni valahol vajon, hogy melyik tankkal van a legtöbb high caliber medálom?
tomatogg
Neved beíród -> tank menü -> kiválasztod a tanklistából valamelyiket -> felugró ablakban -> awards -> tanklistában lépkedhetsz mert nem zárul be az előugró ablak míg nem X-ed. -
zodo
nagyúr
válasz
Rellind
üzenetére
3 fiókom van és mindnél ott vannak a depóban ill. frissítés utáni első belépéskor kaptál egy ilyen "apró" üzenetet amit lehet nem vettél észre.
Ha kreditre pontosan tudod/tudjátok hogy frissítés előtt mennyi volt a fiókon valamit összes módosított tankotok / lőszer típus / annak darabszámait / annak vételárait és ezek után eltérés van akkor nem szóltam!
Szerk:
Amúgy hol nézitek a depóban?
1.pont a "nem kompatibilisek"
2. pont a hadra foghatók
-
zodo
nagyúr
Aki rajtam kívül még keresné (pl. dokee78 gyermeke) a Tankakadémia küldetéseket, egyelőre ne tegye.
Jó ideig kerestem hova rejtették az új felületen és nem is találtam de google segített.
Kivették a frissítésből, talán jövőhéten de heteken belül biztos vissza kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de nyilván a drágábbak lesznek a nyerők. 

persze merő véletlen és nem is kisértettem a sorsot ezért 4-nél megálltam csak nehogy mindig a sírás legyen.

Na majd holnap!